Szép jó reggelit Mindenkinek!
Mimi annyira jó Téged olvasni, hogy ilyen erős tudtál maradni a történtek után!Visszaolvastam a topicot tavaly húsvétig!Sírtam is rendesen!
De tényleg kárpótól minket az élet!
A blogodba olvastam bele, ott láttam hogy kicsi lánykátok lesz!
Nem is mondtad, hogy Fanni szülinapjára vagy kiírva! Én is Fruzsiéra voltam, de Bogi egy héttel hamarabb jött mint Fruzsi, Fruzsi meg 3 héttel jött hamarabb!
Bogi hivatalosan koraszülött volt, de ehhez képest 3250gr és 55cm volt , annyira nem kicsi, pedig még 4 hetet maradhatott volna bent!
Mária!
Én is horkoltam!
De már nem!
Cukorterhelés, nekem is jólesett a lötyi, mert én meg nem bíííííííííííírom az éhgyomrot!
Főleg ha még bökdösnek is hozzá!
Könnyen leesik a vércukrom!
Sosem reggelizem, először ebédelni szoktam, csak tejes kávét iszom, mert azzal pont rendben van a vércukrom!
Ami car, hogy könnyen ingadozik a vércukrom, ha eszem valamit hamar felmegy és gyorsan vissza is esik és olyankor érzem a farkaséhséget, hányingert, szédülést!
Na olyankor jön rám a zabálhatnék! Nekem hiába mondják hogy naponta 5x keveset egyek, nekem ez jött be! Nuku reggeli!
Szerintem nem vagyun egyformák, mindenkink magának kell kikisérleteznie, mi az ami jó a szervezetének!
Nekem még az almaecetes víz nagyon bejön! Fél litert egybe lenyomok és teljesen megszünteti az éhséget!
Te ennyire szereted a Katicabogarakat?????
Sylph!
UGYE MEGYÜNK ÚSZNI HOLNAP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd beszéljünk hányra, hova (ugye én még nem tudom a címedet!) menjek Érted!
Én már pakolom az úszócuccost!
Marcinak is sima volt a bundija, aztán eléret egy hosszúságot és elkezdett göndörödni!
Most szép sima!
Igen-igen jövőhéten eljöhetnétek kutyussal együtt valamelyik délelőtt!!!!!!!!!!!A címemet tudod!
Andika!
Várom, hogy gyere!!!!! Masszázs után nem tartasz velem a szoliba? Úgyis útba esik!
Husi recept! Recept az nincs, mert én mindig abból csinálok valamit ami itthon van!
* Csirkemellet kiklopfolni, lisztbe panírozni, hirtelen kisütni mindkét oldalát forról olivás teflon serpenyőbe. De csak,hogy megfehéredjen!
* Jénaiba rakni egymás mellé a husikat!
* Sonka szereletek pici kockára vágni, reszelt sajttal összekeverni, húsra pakolni és meglocsolni az egészet tejszínnel!
* Bedobni a sütőbe és összesütni az egészet!
Kruplipürével tálalni és jó étvággyal elfogyasztani!
Na megyek teszek veszek egy kicsit a házban, kertben.