Új privát üzeneted érkezett!

Melcsike!

Azért nem az van, hogy volt egymás nyakába borulás és minden happy..Átbeszéltük, hogy tudjuk,látjuk, hogy probléma van, hogy jó lenne rendbehozni, de vhogy nem sikerül..Sajnos nem nagyon látjuk a megoldást,most pont hogy inkább viha előtti csnd van.Igazából most úgy tűnik, mintha egyáltalán ne mtudnánk kommunikálni, mintha elbeszélnénk egymás mellett..

Na, megyek dolgozni, jók legyetek, írjatok sokat, hogy tudjam olvasni.

Tegnap is akartam kérdezni, ha netán van vki, aki olvas minket és ért a tb ügyintézéshez, lenne egy kérdésem:
Táppénzszámítás:
2006-2007ápr.minimálbérre voltam bejelentve.2007.májustól mondjuk brutto 100000 a bér.
2008.ápr. táppénzre mentem.Táppénzszámítás alapja a 2007-es év átlag bruttó bére???????????
Ha idén ,2009 év vége felé táppénzre mennék, akkor a táppénzszámítás alapja a 2008-as év???Ebbe beléeszámít a táppénz, vagy csak a rendes munkabér, ami mondjuk az egyszerűség kedvéért legyen átlag 100ezer????
Ha a táppénz áthúzódik 2010-re ,akkor a táppénzszámítás alapja a 2009-es év, vagy tovább a 2008-as év?

Egyszerűen nem tudok eligazodni, annyi különböző infó van.

TB ÜGYINTÉZŐK SEGÍTSETEK! :wink:

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Tünci

Ahogy olvastam amit irtál, azt hittem pont ellenkezője van. Hát remélem, hogy nem lesz azért olyan nagy vihar, és csak előbb-utóbb meg tudjátok beszélni a dolgokat. Próbálkozz meg a kezdeményezéssel, de amikor tényleg mind a ketten otthon vagytok és nem kell rohanni, dolgozni menni. Tudod olyan nyugis napon. (Van olyan?) Abból is igazolni fogod magad, hogy nem biztos hogy a férjed jól látja a dolgokat veled kapcsolatban. Ez a gyengeség, nem azért van mert nem tudsz felkészülni őszre. Szerintem pont azért, mert már sürgetnéd az időt és a várakozás hozza ezt ki most belőled. Vagy rosszul gondolom? Az is lehet. 8) Na az a lényeg remélem minél előbb rendbejöttök otthon. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, drága, nagyon jól gondolod...
tünci28

Sziasztok!

Tegnap már nem jöttem, egyszerűen felment az agyvizem, mire bármit is betöltött a babanet :twisted:
Zahának is kétszer küldtem el a privit, bocsi :oops: :)

Szép napot mindenkinek mára :wink:

Gyógymanók mennek Bea kisfiának, remélem Bencusnak már nem kellenek,mert egészségesen rohangál a kertben, ugye Lyly? :wink:

Hasli? Hogy vagy?

Melcsike, örülök, hogy taliztatok tegnap Beával :)
Vendég

Sziasztok lànyok!

Tegnap irni akartam ,de agybajt kaptam a babanettöl!Làtom nem voltam egyedül! :evil:
Bea,Meli nem megmondtam ,hogy inkàbb hozzàm gyertek!!! :wink:
Kisfiadnak gyogyulàst!Remèlem mostmàr vègetèr lassan ez a lebetegedös szèria!!!
Èn jobban vagyok màr valamivel,de mèg mindig nem az igazi!Ma megyünk koncertre a pàrom keresztlànyàèk szüleivel,elötte meg nàluk vacsoràzunk.Remèlem jo lessz,bàr a koncert biztosan az lessz...
Haza èrünk vagy èjfèlre,holnap meg egèsznap suli,de nem baj mert azt nagyon szeretem,csak kicsit kevès lessz az alvàs.Közben pàromnak szervezek meglepi szülinapi bulit,màjus 12.-ère.Annyian követelik,hogy egyszer csinàljak gulyàs levest,palacsintàt,paprikàs krumplit meg làngost(ezek a slàgerek a szomszèdoknàl),hogy most összekötöm a kèt dolgot.Remèlem jol sül majd el!
Tünci ma èjjel a macskàtokkal àlmodtam,mèrget evett patkànyt fogott,mi forumosok meg kergettük,hogy elvegyük töle meg ne egye!
Aztàn sikerült is!A következö "kèp" meg màr az volt,hogy talàlkozonk volt kb 5 èv mulva ès mindenkinek gyereke volt ès 1 rendezvènyen voltunk!Bea meg itt volt utàna nàlunk svàjcban a pàrjàval.
Elèg règota nem àlmodtam össze ennyi mindent..!!! :roll: :lol:
Na megyek ,mert hajat kell mosnom elötte meg 1 gyors kertèszkedès (tàtikàkat kell elültetni,meg 2 paradicsom palàntàt)

Majd mèg irok!

Ui:Boboka nem irsz nekem privit hogy vagytok a baboddal?(,csak ha idöd engedi!)

Szèp napot mindenkinek! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Összejött tegnap végre a talink Melcsiékkel. Szerintem is nagyon jól telt,csak valóban rövid volt. A csajok nagyon egymásra találtak,2 igazi nőci,kilakkozták egymás körmeit :lol:
Melcsi totál olyan amilyennek képzeltem a beszélgetéseink alapján /msn-en szoktunk dumcsizni/, és tényleg olyan volt,mintha ezer éve ismernénk egymást.

Melcsi!
Örülök,hogy jól éreztétek Magatokat. A nagy beszélgetés közben elfelejtettem fotózni,pedig úgy akartam :? ,de majd legközelebb.
Hogy sikerült a fellépés? Odaértetek időben?

Boboka!
Köszi a gyógypuszikat, még küldhetsz :wink: Marcell egyre vacakabbul van :( Tegnap mikor itt voltak Melcsiék akkor is lázas volt,kapott gyógyit,de estére újra belázasodott, és nem múlik a köhögése sem. Éjszaka sokat sírt,fáj már a pocakja a sok köhögéstől.

Tünci!
Én bízom benne,hogy rendbejön a kapcsolatotok. Hiszen nagyon szeretitek egymást és ez a legfontosabb.

Most rohanok,megyek dolgozni.
Szép napot!

Puszi!
Bea
beátab

Ja!lyly,Leda,Anita,Hettuli,Sznti!Veletek mi ujsàg???
Vendég

képzeljétek az elmúlt néhány napban hoztak pár készüléket javításra, hogy nem kapcsol be, nem indul el,stb.Én meg megfogom, nyomom a gombot és megy.. :lol: Már az egyik vevőnek mondta a kollegám, hogy bármit be lehet hozni hozzánk, emrt én el tudom indítani.olyan jót vigyorogtunk.Mnodom a kollegámnak, hogy magamban mondogatom amit Uri Geller, hogy egy-keto-harom-mukodj! :lol: :lol: :lol: :lol:
tünci28

Sziasztok!

Hu nem nagyon volt itt forgalmi dugó.

Tünci

Ha valami elromlik, akkor majd a számitógép monitorra tesszük a kezünket és átsugárzod az energiádat.

Képzeljétek én még majdnem el is hittem hogy igazi, mert volt egy rossz órám, de hiába mondtam mukodj szart rám. :oops: :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj,Melcsike, egyelek meg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most értem haza, jó fáradt vagyok.Egész délután bújtam az oep honlapját, a táppénzről, érdekes dolgokat találtam, majd kiváncsi leszek mit mond a szakértő, írtam egy fórumba.

Holnap délelőtt vásárolunk,délután jön a barátnőm.

Bea, Melcsike legközelebb csináljatok képeket is!

boboka, milyen volt a tali?

Hettuli jelentkezzél még a nagy nap előtt,jó,hogy tudjuk, hogy jól vagytok!

Lyly,Te sem voltál,jól vagytok?

Jótündér????????????

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a tali. Aranyosak a lányok.

Olyan jó lenne már Veletek is talizni újra csajok :!:

Hettuli mikorra van kiírva?

Tüncike, a kis uri geller :) :) :)

Hasli, remélem jól sikerül a ma este. Holnap legfeljebb dupla adag kávéval indul nálad a nap.

Írok majd mindenképp privit. Meg akkor küldök képet nektek.

Zaha, lehet, hogy én sem megyek ki arra a rendezvényre.
A szülés része nálam szerintem úgysem játszik be a császár miatt, nem "kell" elsajátítanom a különböző technikákat stb.

Ez a siratószoba érdekelt volna már tavaly is, ahogy olvastam a Singer Magdi könyvét, de arra jutottam (legalábbis most), hogy a Picikémnek nem igazán tenne jót most, úgyhogy valószínű én sem megyek.

Nem tudom, hogy nézhet ki egy ilyen szoba, csak annyit, hogy itt mindenki elbúcsúzhat azoktól, akit esetleg nem tudott eltemetni, vagy a lelkében nem tudta még kellőképpen elbúcsúztatni stb.
Vendég

Én úgy láttam jól sikerült a talijuk Bobokáéknak. És milyen sokan voltak. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Közben folyamatosan küldöm a priviket.
Nem lehet olyat, hogy egyszerre több címzettet teszek rá?
Vendég

Olyat nem tudtam, de egyesével küldtem nektek privit.

Ha valakit esetleg felzaklatna, vagy nem tudom, hogy írjam, szóval nem szeretne pocakos képet látni, törölje egyből légyszi, csak azt sem akartam, hogy rosszul essen valamelyikőtöknek, hogy nem küldök.
Vendég

Zaha, neked még nagyon friss a sebed, neked nem küldtem el, nem hiszem, hogy jó most ilyet látnod. (Legalábbis pár hónappal Lackó után én sem szívesen láttam pocakosokat.)
Vendég

Ha nincs senki, akkor mentem aludni.

Jóccakát nektek
Vendég

Boboka

Örülök annak hogy ilyen szépen kerekedsz. :wink: Milyen gyorsan telik az idő, hihetetlen. Annak örülök, hogy minden renben. Te vagy az első a mi sikertörténetük itt a topikban. És persze mindenki számára követendő példa. :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Ma nekem kell csak korán kellnem. :? Én már ezerrel nyomom a melót (gépet). :oops: :lol: Sebaj, majd utána három napig megint nem jövök. :wink: Jelentkezzen mindenki ám ma!

Kép

Kép
melcsike70

néztem privátokat, válaszoltam, most megyek vásrolni, délután benézek.

Hettuli már a 36.hetet is betöltötte azt hiszem.

Képzeljétek Csige is már 13 hetes.

Na puszz, írjatok sokat!

KépKépKép
tünci28

Tünci

Akkor ma tessék kirúgni a hámból. :lol: Mármint jó barátnős vásárlást! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

most olvsaom a hírekben az elhagyott csecsemőt Debrecenben..egyszerűen nem értem.. :cry:

A barátnőm telefonált az előbb, két házzal tőlük gázrobbanás történt, azt mondja meghalt a fiú, aki hegesztett..remélem téved.. :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci

Meg is jöttetek a vásárlásból?

Még nem olvastam a babáról. :( Ilyenkor mit szól ehhez ott fent az igazságosztó. Jó helyre küldte azt a babát? :evil:

Egy gázrobbanás elég nagy kárt tud okozni a szomszédos házakban is. Akkor biztos valahol majd lesz a hirekben, ha még az a szegény ember meg is halt. :( Jó lenne mégis ha téves lenne az első infó. :?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,már bennt van a hírekben, tényleg meghalt,még ismerem is a családot.. :cry: :cry:
hallotttam egymás után a tűzoltókat, nem értettem mért ment ennyi..

KépKépKép
tünci28

Ó de sajnálom szegényt én is. Szomorú............ :cry:

Kép

Kép
melcsike70

A teletexen van egy ahol gáz robbant Soponyán. Az az?

Kép

Kép
melcsike70

Puszi nektek, Mamócák!

Sajnos, kicsit elvesztem az itthoni teendőkben, egyedül bajlódok a kerttel, háztartással, gyermekkel, beteggel, mert szegény párom is ágynak esett, de már javulgat.

Nagyon szép gondolatokat írtatok, én pedig küldöm nektek A Padlás örökzöld gyönyörű számát, az Örökké szépek-et:
http://www.youtube.com/watch?v=It4hIVce ... re=related
Hegedűs D. Géza és szegény Kaszás Attila (még velük láttam Egerben ezt a csodálatos darabot).

Most még olvasgatlak benneteket, aztán majd jövök.

Köszönöm, Bencus már rohangál javában, most az apukájától van karanténban szegény, de ma már apa fürdette. (Ő sokkal jobb ebben a "témában", mint én, mivel újszülött korától kisajátította ezt magának.. :D )

Kép

Kép

Kép
lyly

Boboka,
nem kaptam képet... :(

Kép

Kép

Kép
lyly

Hu azt a mindenit Boboka èn nem is realizàltam,hogy màr itt tartasz!Csak igy tovàbb!!! :wink:
Mostanàban bennem is kavarognak a dolgok nagyon,plàne hogy növèrem 35.-ik hetes.Sokat szàmolgatom mèg mindig hàny hetes lennèk... :cry:
-,de tudom ,hogy lessz mèg babànk!Te is pozitiv pèlda vagy! :wink:
A koncert (seven) szupervolt nem is gondoltam volna roluk,csak az aktuàlis szàmukra figyeltem fel 3hete.Most meg màr rajongo vagyok! :)
Kicsit nyügös volt a ma reggel ,de jo volt,meg az idö is gyönyörü volt.
Kellemetlen ,csak az àllando köhögèsem volt,de majd csak elmulik mostmàr.

Tünci sajnàlom az utcabeli fèrfit!Az embernek tènyleg minden napot ugy kell megèlni mintha az utolso lenne... :(
Lyly a betegsèg meg felètek mostmàr mondjon le!!!Ne dolgozz tul sokat a pàrod meg gyogyuljon! :wink:
Szintus veled mi ujsàg?
Bea kisfiad javulgat màr?
Na leragad a szemem megyek!

Szèp vasàrnapot mindenkinek! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Nemrég keltem, megyek majd dolgozni, csak gyorsan írok.

Hasli, éjszakai műszak, volt?most nézem, hogy éjjel írtál!
Örülök, hogy javulgatsz végre és hogy jól érezted magad a koncerten.
a múltkori álmod jó kis turmix volt. :wink:

Lyly,férjednek jobbulást, Bencusnak pedigg üzenem hogy legkorábban télen lehet egy icipici nátha, addig most már tilos!

Nekem is elégggé besűrűsödtek az itthoni munkák, főleg most megint, hogy a múlt héten nem nagyon csináltam, csak amit muszáj, most már tudok mozogni és van egy csomó tennivaló, de tegnap elment a egész délelőtt a vásárlással,aztán délután jött a barátnőm a kisfiúval, meg a nővére, aki Pesten lakik úgyhogy volt 2-3 órám, hogy rendbetegyem a lakást.

Melcsike, igen az volt ,amit írtál, a barátnőmék laknak ott..ahh, szörnyű..most eljárás is indul a család ellen, nem elég baj nekik, hogy meghalt a fiúk..de tényleg miért tartanak otthon 30 gázpalackot?????

TEgnap többször eszembe jutott vmi,amit meg akartam veletek beszélni, de most meg ellepte a hó az agyam..

Na, majd benntről írok, ha nem lesznek sokan.

Puszi

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Dolgozol Tünci? Remélem tényleg nyugis nap lesz. Talán jó időben szabadban csinálnak programot az emberek.

Bea hogy van Marcell? Gyógyulgat?

Lyly

Hát tényleg most már kerüljenek benneteket a bacik.

Mindenkinek küldöm a gyógyimanókat. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hahóóóóóó!

Mindenki a jó időben sétálgat... :roll: Tünci irigy... :wink:

KépKépKép
tünci28

Szia Tünci!

Èn bent a lakàsban könyörgök magamnak,hogy kezdjek el pakolni! :oops:
Menni akartam macska kiàllitàsra,de ma senkinek nem jo sajna,egyedül meg nem akarok menni.Pàromnak meg vendèg vèlemènyt kell irni 1 szak lapnak ès azzal van elfoglalva,igy bent vagyok ès kinlodok.Annyira szèp idö van az ablakokbol gyönyörü kilàtàsunk van a hegyekre meg a zürich-i tora...-ahànyszor kinèzek mostanàban mindig eszembe jut,hogy màr tolhatnàm lassan a babakocsit.. :(
Lassan meg haza kell mennem a növèremnek gratulàlni,mert jön a kis Bàlint.Biztosan rossz lessz 1 picit ,de örülök neki.Közben meg fèlek is haza menni,mert nem biro a szàmat befogni.Mikor apàmat làtom,meg az öcsèmet ès a baràtnöjèt(màr van 1 1èves gyerekük mindkettö 20 èves) megtudnàm öket folytani 1 kanàl vizben!Mindig ,csak azt làtom mennyire kihasznàljàk anyut.Ö föz mos takarit a többiek meg ,csak èlösködnek rajta,de ö meg türi sajnos.Pedig beteg is elèggè,most veszik majd ki az epèjèt màjusban... :(
Na most kiirtam magambol!Bocsi èrte! :oops:
Közben meg haladni kellene a tanulàssal is stb...-sokszor nincs semmi most meg egyszerre minden.
Na nem fàrasztok senkit inkàbb megyek pakolàszni!

Pusz mindenkinek! :wink:
Vendég

Helló lányok!

Nálunk nem volt az a nagyon jó idő. Egésznap hűs szél fújt. Ma a táncversenyen a Barciék begyűjtöttek egy ezüst érmet párosban, a formációban meg ezüst kupájuk lett. A páros eredményhirdetésnél képzeljétek kifolyt a könny a szememből örömömben. Aztán meg körülnéztem, hogy nehogy valaki meglássa, mert hülyének néznek. :oops:

Hasli

Már előbb ki kellett volna irni magadból, mert mostanában nagyon magad alatt vagy. :( A kisbaba látogatás biztos nem lesz könnyű, erősnek kell lenned. Sajnálom, hogy anyukáddal igy kitolnak a tesódék. Az a baj igy a távolból nem sokat tudsz segiteni az anyukádnak. :(

Azért próbálj meg kicsit tanulni is. :wink: Küldök egy nagy ölelést, hátha kicsit segit neked. 8)

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Hello lányok!

Történt velem a héten ez-az..... :?

Voltam munkamegbeszélésen és el is fogadtam elöbb,de utánna kiderült,hogy sajna nincs aki vigyázzon a Fruzsira.Így elkellett utasítanom.Kicsit bánom-nagyon nem!Szóval élelmiszer bolt reggel 6-tól 2-ig délután pedig 1-től 9-ig,havonta 2 szabadnappal.Az első 2 hétben egésznapos munka lenne :shock: Nem tudom itthonhagyni a kislányomat még.A fizetés siralmas 140euro.Nos ti mit mondatok jól döntöttem v.sem??????
Egyedül,ami bánt,hogy anyum tesója találta nekem a melót és most "csalódnia"kellett bennem.Amikor beszéltünk telón hallottam,hogy orrol rám.De könyörgöm mit tehetek,ha nincs bébysitter(itt anyumra és anyósra gondolok),mert az igazi babys.kb.120eurot kér egy hónapért,akkor nekem marad 20e,de jó,de jó..........

Most bocsi,h az én problémámmal terheltelek titeket ......

:roll:

Pusziiiiii

Kép
Kép
szintus

Ezen őrlődtem tegnap egész nap,hogy mit tegyek.
Egyébként 3man lennénk,a munkatárs.nem is igazán ismertem meg.
Meg ami még megfékezett az az volt,hogy pár honappal elötte
kirabolták azt a boltot késsel....no kössz!
A bolt mellett közvetlen egy kocsma nyilt tegnap,jó sok részeggel,no kösszz.....
Nos el id dugulok!!!

Melcsike GRATULA a kicsi lányodnak.És nem szégyen sírni.
Akár örömödben,akár bánatodban teszed!!!!

8) Ügyes kiscsaj!(A kis nemtörödöm:)))

Hasli sikerült elpakolnod?20évesen 1 éves gyerek(egy kicsit korán volt,nem????) :? Anyukám is akkor született a szüleinek,amikor 19 évesek voltak.De mondjuk a nagyszüleim pár év múlva el is váltak.Remélem ők majd nem!!! 8) Sajnálom,hogy anyudat operálni kell.De te nem tudnál egy-két szót szólni anyud érdekében?A kisbabát bizti nem lesz könnyű látni,de örülni fogsz majd neki,hiszen a tesókádé lesz:)))

Kép
Kép
szintus

Tüncike drága!
Remélem lassan rendeződnek a dolgok a férjuraddal!!!
Biztosan félt téged és félti a házasságotokat is.Hisz ti vagytok csak
egymásnak.Szeressétek és becsüljétek egymást. :wink:
Babát pedig az én véleményem szerint,akkor vállalj,amikor TE is ugy érzed,hogy készen állsz rá.Az ne napokban legyen meghatározva,h no mostantol.......
Amikor ti ugy érzitek mindketten :wink:
Violácskának mindég lesz helye a szivedben,de tovább kell lépned és a jövőre koncentrálni.
Ha jönni fog egy új pocaklakó azt a legnagyobb szeretettel kell fogadni.Akkor neki kell szentelni magadat.Az új kis lénynek :)
Bocsi,ha valami bántót irtam,nem akartam.....

Kép
Kép
szintus

Szinti

Szerintem nem álmaid munkahelyét utasitottad el. De ahogy irod, nem hiszem hogy annyira akartad volna ilyen feltételekkel. Ne bánd, ha Fruzsi kárára tudtál volna csak elmenni oda. Ő a fontosabb. A környék is ezek szerint elég sz@r, gondolom a párod sem nagyon bánja hogy nem fogadtad el. A rokon meg kicsit belegondol akkor nem orrolhat meg érte.

140 Euro lenne a fizetés. Nálatok az mennyit jelent? Nem ismerem a pénzetek értékét. :oops: Az én férjem két nap alatt kereste meg amikor kint dolgozott. Vagy félre értettem?

Kép

Kép
melcsike70

Mint ahogy irtam Melcsike nem szégyen sírni.Én tegnap sokszor
elsírtam magam,hogy mit tegyek....hülye munka!

Lyly remélem párod jobban van már!Jobbulást neki:)))
Kisfiad megy már a napközibe?(óvoda?)

Boboka irok p.ü.!Pusziiii

Kép
Kép
szintus

Nem Melcsikém,nem értetted félre,sajnos.
Ezért e pénzösszegért az első hónapban 1.5 hónapot kellett volna melózni(mivel az első 2 hétben egész nap kellene lenni).A párom ezt privátban kb.1 hét alatt keresi meg.
Jaj,hát ő rögtön ellene volt az egésznek.
És ahogy irod,tényleg Fruzsi kárára ment volna.
Ek kb.42000 forintot tesz ki.
Nevetséges,nem?

Kép
Kép
szintus

Szinti

Ezt ne sajnáld.

Jó éjszakát lányok!

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Huu még mindig nem volt senki? Hol vagytok lányok?

Kép

Kép
melcsike70

Nemáááááááár, megint lemaradtam minndenkiről!!!!!

Hasli!
Biztos nem lesz könnyű először a tesód babájával, de amikor túl leszel az első rossz érzéseken, akkor ha kézbe veszed az biztos nagy gyönyörűség lesz!
Éppen tegnap bejött a felesége az egyik munkatársamnak, lombikből született babákkal.három hónaposak, de korababák voltak, olyan csöppek, de úgy megdajkáltam volna őket!!!Van a szívemben egy tompa sajgás ha ránézek csecsemőkre(különben minél nagyobbak annál kevésbé),de az érintésükre nagyobb a vágy..
Amikor pl Bende behozza Nikit, aki épp annyi idős mnit Viola,ha csak tehetem már mindjárt fogom, szagolgatom, beszélgetek vele..olyan jó érzés....

Melcsike,megint gratula a kis bajnokodnak!Dehogy szégyen ezen sírni, inkább a büszkeségtől, mint a bánattól!!! :wink:
Tegnap néztem a tévében meló közben a társastánc verseny, az is milyen csudiszép dolog, milyen jó lehet ez a tánc is!

Szinti!
Végigolvastam a melót, na ezt egy percig se bánd!Az a pénz, annyi, mint nálunk az alanyi jogon járó gyes+családi pótlék(ebből csak vegetál mindenki, a minimálbér 20 ezerrrel több ennél).Ráadásul dolgozhatnál 200 órát és még fizethetnél babysittert és még tiszta ideg is lennél, hogy egy ilyen pici babát otthon hagysz másra.
Szóval ne bánd!

KépKépKép
tünci28

Tudom, hogy nem szégyen sirni ilyesmin, de komolyan annyira nem lehet észrevenni a szülőkön, hozzátartozókon hogy szivből, örülnek neki. Ha sikerül tapsolnak, ha nem akkor nem történt semmi. Engem minden kis apró sikere a gyerekemnek nagyon mélyen érint. Ilyen vagyok. De hát azt úgyis tudjátok. :oops: Tényleg annyira jó érzés, hogy ott áll a színpadon és mindenki őt tapsolja. És ez tényleg csak az Ő sikerük, mert ketten táncoltak csak. Amikor hazafelé jöttünk, a kocsiban azt mondta. Anya milyen jó, hogy " hajkurásztál" , hogy gyakoroljak. Mert azért gyakorolni itthon is kell. Szeretném, ha azt tanulná meg, hogy mindenből próbálja meg kihozni a maximumot. Ebben semmi rossz nincs szerintem.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Olvaslak Benneteket egy ideje, sajnos megtörtént velünk is a borzalom, kicsi lányomat 20 hetesen vették el tőlem április 8.-án.Próbálok erőt meríteni Belőletek, mert valahogy fel kellene állnom újra, de sajnos piszok nehéz...:oops:
jázmin20

Jázmin sajnálom a veled történteket!
Gyere ide közénk,majd mi megprobálunk "átvinni"a nehezén.
És segítünk meggyógyulni a kicsi lelkednek......

Kép
Kép
szintus

Szia Jázmin!

Üdvözöllek Téged. Sajnálom ami veled történt.

Ne csak olvassál, hanem ird ki magadból a fájdalmadat. Velünk együtt könnyebb lesz újra felállni. Segitünk neked is. Ha le tudod irni, ird meg mi történt. Irjál magadról kicsit, ha nem okoz ez neked gondot és ígérem segítünk neked.

Kép

Kép
melcsike70

Szinti

Szia! Látom te is benéztél kicsit. Ugye már nem töprengsz azon, hogy nem fogadtad el az állást. Hidd el nem lett volna az jó. Ilyen feltételekkel. :?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lánykák!

Bocsi, hogy így eltűntem, nem voltam net közelben, de ma reggelre, már babanet "elvonási tüneteim voltak" :) :) :)

Lyly, bocsi, bocsi, ígérem pótolom még ma a képet.

Jázmin, nagyon sajnálom, ami veletek történt. Mi volt a probléma?
Gyere amikor csak úgy érzed, hogy szükséged van arra, hogy kiírd magadból a fájdalmad.

Tüncike, ma otthon vagy vagy melózol? Azt a kis varratot is kivették már? Nem fáj már egyáltalán?

Jövök még majd később, de elég sűrű volt a mai délelőtt, kicsit kifáradtam, pihizek egy kicsit.

Puszi nektek
Vendég

A férjemmel 2007 év elején megbeszéltük, hogy babát szeretnénk, elindult a próbálkozás. Nálam folyamatos ciklusfigyelés, hormonok, mioma műtét, hsg és miután velem rendben volt minden, jött a férjem…és 2008 októberében spermabajt diagnosztizáltak. Csak a lombik jöhetett szóba. Időpontot kértünk és alig vártuk, hogy belefogjunk. De eközben megtörtént a mi csodánk és 2008 decemberben spontán terhes lettem. El sem akartuk hinni, hogy 20 hónapra megtörtént a csoda annak ellenére, hogy teljesen esélytelennek nyilvánítottak bennünket. A rosszullétek teljesen elkerültek és olyan boldog voltam, mint még soha. Jött a 12 hetes uh, ahol mindent rendben találtak, de visszahívtak pár napra rá, hogy egy komolyabb géppel is megvizsgáljanak. Eddig a pár napig tartott a boldogságunk…akkor jelentettük be mindenkinek. A tarkóredőnk 3,5 mm, azonnal genetika szegeden.13 hetesen méhlepény biopszián voltunk, ahol két hétre jött az eredmény, hogy valami nem stimmel. Az élettel összeegyeztethetetlen betegségek kizárva, de valami nem stimmel, az akkor kiderült nemű kicsi lányunknál. A véreredményeim szerint teljesen egészséges kisbabánk volt. Újabb beavatkozás a 19.héten, magzatvízvétel. Minden uh vizsgálaton rendben találtak mindent, semmi elváltozás. Ennek az eredményére 4 hetet kellett várni. 20.héten következtek a genetikai vizsgálatok. Szív uh-n minden rendben, a kislányunk a fejét fogta vizsgálat közben, jól kinevettük, hogy mennyire unja szegény az állandó kukkolást…Másnap a csont uh-n kezdődött a baj. Először megállapították, hogy kevés a magzatvízem, majd jött az orvosom, aki végezte a szúrásokat és talált még valamit. A nyaki redőnk már egy ödémává alakult, és a csontok kisebbek egy két héttel a korunknál. Akkor még abban a hitben voltunk, hogy majd megnő, és az ödéma pedig felszívódik és velünk semmi nem történhet, hisz a genetika kizárt minden súlyos rendellenességet. Az itthoni orvosom ugyanezt erősítette meg két napra rá, annyi különbséggel, hogy a magzatvízem napról napra kevesebb volt és az ödéma nőtt.
5 napra rá be kellett feküdnöm a klinikára. Életem legborzalmasabb 5 napja volt, amikor még együtt lehettünk, itthon de tudtam, hogy pontosan hány óránk és percünk van még…A szívem beleszakad még most is. Ez volt a legkegyetlenebb része.
A klinikára kedden feküdtem be, mindenórás kismamákkal és abortuszos tinilányokkal egy teremben, aznap tágítás, szerdán egykor műtét altatásban. És azóta üresség és a folyamatos „miért”-ek…A kislányom a műtét előtti napokon már kényszertartásban volt, mert szinte nem is volt már semmi magzatívzem. Mozogni nem tudott már napok óta, de a kis szíve vert és nagyon küzdött. Valószínű elment volna magától is, de az orvosok a klinikán így látták jónak, ha elválasztanak minket, hogy legalább nekem ne legyen bajom belőle.
A magzatvíz eredményért jövőhéten megyünk szegedre és holnap megyek itthon az első kontrollra.
Nem kell leírnom, hogy mit érzünk, hisz tudjátok. Jázmin 20 hetet és 4 napot élt.
jázmin20

Drága Jázmin...úgy sajnálom..itt állok ,folynak a könnyeim..

Gombóc van a torkomban, nem is tudom most mit mondani mást, minthogy gyere bármikor elsírni a bánatod, ha bármit mondani szeretnél, mi meghallgatunk..

Kell egy kis idő mindig ilyenkor, amíg magamhoz térek egy újabb tragédia olvastán és képes leszek vígasztaló szavakat mondani..

Egy újabb virágnév..egy újabb Angyalka.. :cry: :cry:

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?