2009.04.24 08:19
Szerző: czinkeb.
sziasztok,
Lehet, h front volt tegnap, de szerencsére Nándus nagyon jól viselte du-ig. Du viszont 16 után nagyon nyűgös volt.
De bejelentkezett jövő szerdára hozzánk a védőnő. Micsoda véletlen, lehet, h üldözési mániám van, de az az érzésem, h a drnénink küldte, mert szerdán meg volt róla győződve, h Nándus azért hány, mert túletetem. Persze ha a drnéni küldte ránk a védőnőt, dícséretesnek is vehetem, mert törődik velünk és figyel ránk, lelkiismeretes. De nem érdekel, mert szerintem nem etetem túl, úgy küzdök minden csepp tejcsiért és minden cseppet sajnálok, ami kicsordul Nándus szájából. Mindig mondom is neki, h minden cseppért kár, hiszen mind2en nagyon megdolgozunk érte!
Monic: elküldöm, a képeket, amiket annó a csajszi küldött nekem, abból ki tudod silabizálni, h tudod megkötni. De megmondom őszintén , én nem házimunkázok így, csak sétálunk, reggelizünk, meg 1-2 egyszerű műveletet tudok elvégezni, de ha kézben akar lenni Nándus, akkor sokkal jobb, mert szabad mind2 kezem és a vállamon van a súly.
Párod tiszta dinka, de úgy látszik sok pasi ilyen lökött. enyém azzal vágta ki egyszer a biztosítékot, amikor 1 óra alvás után felsírt Nándus , pedig 2 órát szokott aludni, és az én párom kivette az ágyból és ki akarta rakni a játszószőnyegre, mondván kipattant a szeme. A gyerek persze üvöltött, a párom nem értette miért hisztizik a gyerek. Hát elmagyaráztam neki , jól megmostam a fejét, és 15 perc alatt visszaaltattam Nándust. Volt egy vicces eset is, amikor kivettem egy kakát Nándus orrából és kezemben Nándussal mentem a páromhoz és mutattam neki a pelenkán lévő orrkakát, erre megkérdezte, h mit csináljon vele. Gondoltam elveszi és kidobja, de erre a kérdésre csak azt mondtam neki , h edd meg. Ez a sógornőm és a sógorom előtt játszódott le, mire a sógorom megörülve mondta a sógornőmnek, h látod , nem csak én vagyok értetlen sokszor.
Viki: én is ezt gondoltam a páromról!! Legközelebb nem engedem ,,szadizni,, és ,,éheztetni ,, a gyereket, megetetem és kész. Egyébként szerintem még kicsi ahhoz, h leneveljük az éjszakai evésről. Pláne, h nagyon gyorsan eszik és szinte végig alszik és gyorsan ágyba vagyunk mind2en. Meg azért nincs ez minden este szerencsére. Arra gyanakszom, h mostanában fürdés előtt nem kap enni, csak utána, lehet, h ezért kel fel 2szer.
Dituli: csak óvatosan a vásárlással . van egy csomó hasznos cucc, de lehet, h te nem fogod használni. Én pl így vagyok a gyönyörű és aranyos frotir kapucnis törölközővel, 3-t vettem nem olcsón, és csak pelustörölközőt használunk, jól bevásároltunk már belőle, azt szeretjük, nekem sokkal jobban bejött. És én ilyen pelustürit rakok Nándus feje alá is párnának , mert a normál pelust teljesen összegyűri a kezdetektől fogva. (van rózsaszínben is!!) De pl imádjuk a hálózsákot, vettem 2 hosszú ujjast, de vékonyat és 1 ujjatlant, de vastagot. Hát a 2 hosszúujjast 1szer nem adtam Nándusra, mert nálunk 20-22 fok van, és a vékonyak túl vékonyak lennének és ráadásul mi mindig akkor rakjuk már bele Nándust a zsákba, amikor már evett, és ha bealszik a cicin az ujjatlanba tök könnyű belerakni, míg a hosszúujjasba bele nem tudnám rakni úgy , h ne ébredjen fel. Azért nézzél el a lehet u-i babadiszkontba is, mert ott pl 2000-t vettem olyan lepedőt, aminek gumi az alja és frotir a teteje , lehet rakni kokusz matracra is, szellőzni fog, mig a máriában 4000 volt csak amikor nekem kellett. Érdemes először felmérni a terepet.
Nem akarok okoskodni, meg hát mindenkinek más jön be.
Én azt sajnálom , h a szobát hagytuk utoljára, mert már nagy pocakkal raktuk össze a kiságyat, bútorokat, és a dekorációra nem futotta már erőből. Még mindig nincs nagyon kidekorálva Nándus szobája, most vettünk képkeretet a falra, megvan a belevaló, de még fel kell rakni, de már megvan 2 hete és szerintem még pár hét mire felkerül. Szóval a szoba berendezésén legyél nagyon rajta!!!
Boni: nagyon helyes a párod! Így is kell!! Én félve mentem a drnőhöz szerdán, h majd jól le fog cseszni, h csak 450 gr-t hízott Nándus, erre a párom mondta, h ha be mer szólni, akkor ő jól kioktatja, mert szerinte nálam senki nem csinál többet , azért, h szoptasson. Én mindent megtettem, és én mindent jól csináltam. Olyan jól esett!!
Nem semmi, mennyi helyen híztak a pasik, nálunk semmit nem hízott a párom, igaz ő sportember, és néha képes este 10kor megcsinálni egy 30 perces edzést, mondom is neki, h egy fanatikus őrült. Én erre nem lennék képes, de neki ez esik jól.
Lányok : szívesen vennék bármi tanácsot, ami hasznos lehet, h ha elmegyünk a hosszú hétvére. Mire érdemes odafigyelni, mit érdemes vinni mindenképp. Viszek lábast és műanyagot is pl a cumi, fejő fertőtlenítésre. Visszünk kiságyat, bár még nem tudom milyet, mert még nincs, de lehet, h tudunk kölcsönkérni. Visszük a légzésfigyelőt. Én a kiskádon még gondolkodom, bár ki kellene itthon 1szer próbálni, h leguggolok a kádba ölembe Nándussal és párom megcsutakolja.
APA ÉS ANYA SZERELME
KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK