Melisch, hát megértelek, de tényleg talán a legjobb az lenne, ha továbblépnél, és biztosabbra mennél, vagyis inszem, "neadjIsten" lombik, bár én sem szeretem ezeket a mű dolgokat, és mondom, megértelek, de túl sokáig nem szabad hagyni a várakozást, minél hamarabb belevágsz, annál hamarabb tarthatod a karjaidban a kisbabádat. Ezt persze azoknak írom, akik már túlhaladtak a 1,5 éve próbálkozós időszakon, szerintem ennyit kell adni a spontanaitásnak.
Remélem, nem haragszol meg, hogy ezt leírtam, nagyon aranyos vagy, semmiképpen nem szeretnélek megbántani!!!
És én már reggel láttam a görbédet, csak nem szerettelek volna elbizonytalanítani, mert tudod, amíg nincs piri, van remény
Bridget, nem tudom, hol tanították a csajt, de valamiért nem szimpatikus a hozzáállása, vajom miért nem?
Állítólag azt mondta, hogy az anyai behatások miatt, mert ha az anyát stressz éri, vagy trauma, akkor az ráhatással van a baba fogaira is, és ez már az anyaméhben is igaz. Ekkora baromságot! Hát az tuti, hogy hatással vannak az anyában végbemenő dolgok a babára, mert ez természetes, hiszen a saját testéből, véréből táplálja magzatát az édesanya, na de hogy miért pont 2-3 évesen romlik el a foga a gyereknek attól, hogy 1 éves kora körül még szopizik a gyerek, azt szerintem ő sem tudja.