Gabi
Biztosíthatlak a maximális át-és együttérzésemről!
Én nem vagyok orvos, de szerintem sem lesz semmi baj Lottival. Az egyik barátnőm 8hónaposan lett bárányhimlős, teljesen kész volt gondolhatod, mert ő bizton tudta, hogy nem volt az kiskorában. Semmi baja nem lett a gyereknek hála az égnek! Szerintem ma már elég eredményes és jó gyógyszerek vannak,amivel kordában lehet tartani a fertőző betegségeket.
Sajnos minden akkor jön össze, amikor az ember nincs jó lelkiállapotban! Azért írtam, hogy átérzem, mert magam is végigaggódtam a terhességet, mert abszolút nem volt könnyű. Csabival meg sem éreztem,de Gergővel minden kijött rajtam. Már 5 hónaposan úgy mentem, mint egy kacsa, mert állandóan azt éreztem, hogy ki akar pottyanni. Aztán jött ugye a diabétesz, minden hétfős elfoglaltság gyanánt, közben az itthoni gondok, végül a terhesség végére a ctg-n gyakran előforduló leszúrások (gyerek szívhangja 100 alá ment) és "szülés" után a szívzörej. (azért nem mehettünk haza 3 nap után, mert kitalálták, hogy Gergőnek szívzöreje van, 24h-s megfigyelést igényel)!
De végül minden jóra fordul. (eltekintve a 2 hónapig tartó éjszakázást!
) Szóval nyugodj meg, fogd fel annak, hogy a sors azért gördít akadályokat eléd, hogy megerősödj. Nem történhet semmi baj veled!!!!!
Aviubi Ne is mondd!!!!
Sokszor mondtam Csabinak: "én az anyád vagyok, nem a cseléded!!!" Borzasztó az állandó pakolás, én már egy csomó játékot leselejteztem, csak a legszükségesebbek maradtak!
A vizsgálattal vársz a köv. ciklusig?
Lamme én is nyitott szemmel fogok járni.
Amúgy a neten nem próbáltál nézelődni,hirdetést feladni?
Cosmo Tényleg a finisben vagy. Már ctg-re jársz....
Mekkorának saccolják Mazsikát az UH-n?