Sziasztok,
Bumi, ez nagyon nagyon jo, kuldom feled a pozitiv energiakat!!!++++
melish,
Szerintem is adj egy kis idot a parodnak, de ne tul sokat!! Mindenkepp probald meg szepen, de ha nem megy akkor egy kicsit eroteljesen is. Lehet, hogy tenyleg bele faradt, de az is lehet, hogy valojaban attolfel, hogy semmi sem valtozott nalla , marmint jo iranyban! Ez is lehet szamara flusztracio, nem gondolod, plane ha erzi, hogy te mennyire akarod es o az aki "miatt" nem lehet, tudom, hogy nem keressuk es nem hibaztassuk a masikat de a pasiknak szerintem meg rosszabb mint nekunk amikor megtudjak, hogy nalluk van a hiba.
Dina,
szurkolok neked ezerrel es nagyon szep poziti tesztet kivanok 14 nap mulva.
Lil, Udv itt, sajnos
remelmem nem sokaig, es megtalaljatok a modjat a javitasnak.
Vayacon,
Mindjart itt a majus mar alig varoma afejlemenyeket nallad. Arra meg ne adj semmit ki mit mond, plane ha a csaladban vannak ilyen nagyon jot akarok, ezt nagyon nem szeretem, mert minden ember aki megtapasztalta ezt amit mi tudja mit erzunk, aki nem az meg fel se fogja hiaba mondja. Na en ezert em mondom senkinek, mert tudom ugysem tudnak mi van bennunk legbelul.
Nallunk egyenlore stand by allapot van, holnap kezdem a melot, nagyon gyorsan elmult a szabi es nagyon elveztem minden pillanatat, csak rovid volt
tovabbiakban apa szedi hosiesen a vitaminokat, kb 2 het mulva meg lemegyunk az urologushoz.
Mindannyiotoknak kellemes estet kivanok.
Tapi,
Le irna ha nem gond milyen lelki okok voltak es, hogy kezeltetek, hogy ilyen jo eredmenyetek lett, mar kerdeztem, csak biztos nem lattad. Legyszi!!!
Hope