Andi,
gerinctornát nem próbáltál? Az sokat tud segíteni, sajna nekem muszály, de asszem lassan már meg se bírnék lenni nélküle.
Orsoly,
nem tudom, mekkora fürdőruháik voltak, abba már hál' Isten belefértem. De szerintem próbáld meg felhívni fel őket mielőtt elzarándokolsz oda...
Az a verzió egyébként, amit én vettem jó lesz később is, mert 3 részes, van egy extra bugyija, amit pocak nélkül lehet hordani, a melltartója pedig szoptatós - ez a páromnak tetszett különösen.
De azt hiszem tényleg jó lesz jövő nyáron szoptatni a vízparton.
Liv,
nálunk a kezdeti időkben a problémák miatt jó sokat csináltak, de a 12. hét óta már csak a kötelezőt (kötelező: 12., 18., 28., 36. héten). De amikor a múltkor megkérdeztem a dokit, hogy akkor most tényleg 2 hónapot kell-e várnom a következő mozizásig, akkor azt mondta, hogy na jó, csinálunk egyet legközelebb. 2.5 hét múlva UH!!!
De mi nem megyünk 4Dre, mert a párom nagyon ellene van az extra sugarazgatásnak (a mi babánk is "menekül"), úgyhogy azt meg se mondtam neki, hogy a következő mozi tulképp nem lenne kötelező...
Kriszti,
én nem érzem. Csak az elején volt gázos, akkor még gyógyszer is kellett (hogy megmarajon a baba), de amióta az elmúlt (8. hét után) szerencsére semmit nem érzek.
Zso,
próbáld meg azért, hátha a dokidnál sikerül kisírni a zsemlés verziót! Én egyáltalán nem eszem cukrot, csak annyit, amennyi esetleg egy-egy sütiben van, de teába pl nem teszek, a cukros üdítőket meg nem bírom lenyomni. De amikor elmeséltem a dokimnak az átlagos cukorfogyasztásomat, akkor megkönyörült rajtam, és mehetek zsemlézni. Ha baj van, az abból is kiderül, aztán meg lehet csinálni a "rendes" vizsgálatot is, hogy tudjuk, mennyire komoly, de ha minden jó, akkor miért kellene végighányni a 2 órát a 2 vérvétel között (ráadásul nem tom, mennyire lenne így jó az eredmény...). Szóval szerintem próbálkozz!
A fürdésről minden doki mást mond - persze nagyobb a fertőzésveszély, de szerintem annnnnnyival jobb érzés a vízben, hogy nem fogok tudni lemondani róla. Már most(!!) érzem, hogy megemelkedik, könnyebb lesz a pocakom, amikor bemegyek a vízbe, mi lesz itt még 3 hónap múlva! Ráadásul a vízben való mozgás a legkíméletesebb átmozgatása mindennek...
Bea,
én nem jógára, hanem thai-chi-re járok, de szerintem a jógára is igaz, hogy nyugodtan menjél minél előbb (mondjuk 12 hét után), mert a lazító gyakorlatok annál hatékonyabbak lesznek, minél tovább csinálod őket. Meg egyébként is annyira jó csinálni ezeket a gyakorlatokat, kiszakítanak kicsit a rohanásból.
Na most én is jó sokat írtam, bocsi...
Babs.
22+3