Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Mniki! ne keseredj el , a lényeg, hogy van 2 babóka!!! ez csodás! :wink: :wink:
( nekem is 2 termékenyült meg a 8-ból, egy napig bánkódtam, de aztán "kimosták" a fejem a csajok!) :lol:
doxy-t és metipredet kaptam énis.

Amina++++++++++++++++++++++nagyonnagyon! :wink:

Rani, jók az eredmények?

Baba, arra is kell figyelni, hogy a sokáig szedett antibiotikum kinyírja az immunrendszered, aztán hiába szedetik veled egymásután a sokféle gyogyót, egyik sem használ a bajra. A helyedben (ha lehet és bírod) váltanék valami természetes dologra, ami esetleg vírus és baciölő, meg kell erősödjön a szervezeted természetes ellenállása.
Újpesti Jókai patika biorészlegén dolgozik egy korábban bioboltot üzemeltető hölgy, Margó, ő sokat tudna segíteni ebben ( rám meg lehet hivatkozni).

szurizóknak drukk!
kismamiknak pocisimi!
nani72

Niki, Amina drukkolok nagyon!++++++++++++++++++++++++++

Babim, hát ezt nem hiszem el!!! :evil: :evil: Adja vissza mindenki a diplomáját!!! Ötletem sincs. Hacsak nem valami természetgyógyászat.

Timi, a petefészkeid fognak is szúrni, mert minden változik odabent, és növekszik a méhed is. A baba csinálja a helyet magának. Csak nyugi!

Kép

skrisz72

Lányok, nagyon köszönöm a bíztatást !
Már összekapartam magam.
De ehhez az is kellett, hogy beszéljek újra a biológussal és a dokimmal.

Kiderült, a 10 petesejtből 8 megtermékenyült meg. 2 normál, 6 kóros szerkezetű lett. 2 még nem termékenyült meg, de nincs kizárva, hogy meg fog.

Most mindenképpen erre a 2 szép sejtre kell koncentrálni, csütörtökön még felhívom őket, mert ha úgy látják, jó a sejteknek a petriben :lol: akkor 4 vagy 5 napos beültetés lesz.

Egyébként visszanéztem a korábbi lombikokat, elsőnél 15 petéből 7 , a másodiknál 11 petéből 5 termékenyült meg.
Remélem ez a két versenyző velem akar maradni :)

Amina :) nagyon jó hírek, én hiszek abban, hogy a blasztos beültetésnek nagyobb az esélye...
Drukkkk !!!!!!

mniki

Kalkata igen remélem nálam nem ezt fogja csinálni! :roll:
Hát a kezelést se tudom hogy befolyásolja annyit tudok hogy az altatás elött 2 napig nem szedheten.

Nani köszi jók lettek igen!! :wink:

Miniki látod nem is rossz a helyzet sőőőőt!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Lányok, a Duphastonból lehet 3x2-öt szedni ?
Az utroból kéne átváltanom, de van benne olyan, ami engem allergizálhat.

mniki

Drága Nikim, sok puszi annak a két babának és még több puszi annak a másik kettőnek, hogy induljanak a nagy útra ők is!!!!Sokat gondolok Rátok!!!!!!!!!!!!!!

Duphastonból az a dózis a max :wink:

Amina babáinak is puszik!

Lona, banyek, tényleg 12 hetes vagy, neeeeeeeee mááááááááááán.Telik az idő :shock:

Baba gyógypuszi
Vendég

Niki, nagyon drukkolok!

Többieknek:puszi

babaimádó
Kép
babaimado

lányok!
Festés után végre van netem. De most csak bekukkantok, nagyon fáradt vagyok.

Timi!
Nagyon nagyon gratulálok!!!

Csak egy két szó rólunk: mi jól vagyunk, a terheléses vércukor értékem 7.5 lett, úgyhogy jól sejtettem, hogy lesz egy kis diéta, egy hónap múlva újra kontroll. Annak örülök, hogy anno ua, 7.8 volt, tehát e terhesség nem rontott rajta.

Puszi lányok, és mindenkinek szurkolok amihez kell!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Hahó!

Amina,
hajrá osztódás!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mniki,
örülök, hogy már pozitívabban látod a dolgot!!! :D
Nehogy elkenődj, hogy nem blasztókat kapsz!!! (nekem tavaly januárban 3 blasztót ültettek vissza és zéró HCG.m volt...
most 3 naposakat hoztunk haza, és íme :D - sőt: másik fórumon Sorstárs 2 napos beültitől terhes, úgyhogy HAJRÁ ikrek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
ez az ülőfürdő jónak tűnik... :roll: egy próbát megérne...
Aloe gélt próbáltad már?
(Nekem a berry nektár úgy bejött, hogy az évekig makacs hólyaggyulladásom is nyomtalanul eltűnt 2005 óta...addig pedig én voltam a doki antibiós kíséleti nyula :oops:)

Kat,
hol csinálták a terhelésest? Kitartás a diétához!!!

Rani,
mik az eredmények? Minket is érdekelne... :roll:

tillidian

Sárga Aloe gélt iszok már vagy 1 éve.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
szép napot mindenkinek!

Amina, Mniki, jól alakulnak a dolgok. Niki, ne keseredj el, a 2 babából simán lehetnek ikreitek, sőt, tudok olyat, hogy az egyik embrió osztódott még a pocakban és hármas ikerterhesség lett belőle...szóval még semmi nincs veszve.

Till, de jó, hogy újra írogatsz, épp valamelyik nap gondoltam, milyen rég láttalak a fórumon.

Nálunk káosz van, rengeteg a munka és egyéb problémák is vannak :evil: De talál látszik a fény az alagút végén, legalábbis az egyik alagútén :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle kedves, örülök, hogy már látod a fényt....
(munka probléma nálunk is van dögivel :shock: )

Baba, neked is már hasonlókat kívánok (fényt az alagút végén...)

Amina, Mniki továbbra is drukkok a osztódáshoz+++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagytok ma reggel??? Aludtatok vmennyit?

Katerina, szuper, hogy nem romlott a terheléses cukrod! Gratulálok!!!
(milyen színű lett a gyerekszoba :wink: ?)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Tilli itt vannak az eredmények!
FSH 5,49
LH 3,52
ösztradiol 456,1
prolactin 189,6

Harcikával beszéltem mert az ösztradiol neke picit magasna tűnt de azt mondta ne foglalkozzak vele ez így jó ahogy van! :D

Valakinek valami vélemény? :roll:

Kép

Kép
raniko

Ezer drukk mára is a randizóknak!!!!++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok !

Hunci :) köszönöm !
Bevettem este is és reggel is a 2 szemet, de orbitális hányingerem van. Csak kóválygok. azt hiszem nem lesz ez így jó.
Mivel tegnap este nem dugtam utrot hüvelybe, csak tejsavas kúpot, mára semmi bajom :shock:
Lehet pár nap után visszatérek a hüvelyi progira, mert ez a Duphaston kikészít.

Komolyan mondom, 4 évvel ezelőtt nem emlékszem szenvedtem-e ennyire :lol: (kivéve a túlstimu miatt..) lehet a korral jár ? :roll:

Köszönöm a drukkokat. A 2 szépséges versenyzőnk indul a blasto-s futamon, úgyhogy ha holnapig nincs sürgető helyzet, csak szombaton kapjuk őket vissza :)
A másik kettő nem termékenyült meg, őket is elengedtem...

Baba, még valami eszembe jutott. Nekem anno az urológus javasolta a tőzegáfonya kapszulát. Elvileg állandóan kéne szedni (nem olcsó), vagy napi 1000 mg C-vitamint.
Sajnos a gyomorsavas gyomrom egyiket sem bírja :? de érdemes megpróbálnod.
Én is a sima Aloe Gel-t iszom, de a húgyúti bajokra a Berry nectar a jó. Ja, lehet kapni Bükkfürdői termálkristályt is, azzal is jó kis ülőfürdőt tudsz csinálni.
Az antibiotikum mellé mindenképpen szedjél probiotikumot (1 hónapos kúrát érdemes), nekem a legjobban a ProGastro vált be.
Ez sem olcsó, de a legnagyobb csíraszámú készítmény
Ne haragudj ezért a sok tanácsért, remélem hasznát veszed... és hamarosan jobban leszel !
Most már eldugulok...

Alle :) két babából hármas ikerterhesség :lol: azt hiszem szívinfarktust kapnánk a férjemmel.
Olyan szép az idézeted !

Raniko, sajnos nem értek ehhez, de ha Harcika szerint nincs min aggódni, akkor valószínűleg rendben van :)

Kata :) én aludtam, mint a bunda, még a Született Feleségeken bealudtam. Igaz, 3x keltem pisilni.

Amina ?

mniki

Mniki: szuper hírek! Látod, pont az a két baba választott benneteket!

Amina: mik a mai hírek?

Csináltam másik vonalzót, de még biztos változni fog. Csak próbálgatom őket.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Babaimádó nekem a cisztizin nevű szer segített. Lehet, hogy nem jól írom a nevét, de tényleg nagyon jó. Gyógynövény boltokban lehet kapni. Nagyon drága, de nagyon jó. Egyszer megnézettem egy gyógyszerésszel az összetételét és azt mondta, hogy nagyon jó az összeállítás. Én évekig kínlódtam vele nagyon sokszor, a végén már havonta. Ez a szer bejött, tavaly év vége óta nem volt.

Ha tőzegáfonyát szedsz, akkor C-vitaminnal együtt szedd. Még nekem az is hatásos volt.

I.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Hali!

Mniki: na latod! hajra blasztok! :) ez egy igazan jo hir!!!!!

Kalkata: en is ugy alszom, mint a kisangyal. Es detto mint a Nikinel, surun kelek fel, hogy mosdoban kell menni :). Furcsa mod a parazas most elkerul :roll:

Katerina: szuper, hogy nem romlott a vcukor! Hogy erzed magad? pocifotot majd lathatunk? ;)

Timi: valtogasd csak! ez is jo, es ahogy elnezem a datumok karacsonyi babatok lesz :) :) :)

Penteken kapjuk vissza a picurokat, szepen fejlodnek. Ez egy blasztos szeria :) .

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina: jeeeeeeeeeeee!!!!!! ++++++++++++++++++

Niki: ez igen! +++++++++++++++++++++++++++++

Kat: név eldőlt?

(((((((((((((((((((((Alle)))))))))))))))))))))

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok! :P

Alle, Drága,
kitartást a melóhoz!!! :oops: ++++++++++++++++++++++++++++
(Aranyos vagy! :P Jövök én, ha géphez jutok :roll: :P )

Timi,
karácsonyi Babákok! :D :D :D

Amina, Mniki,
hajrá, osztódjanak csak szépen!!! :wink: ++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani,
ez 3. napi eredmény?

Puszi,
Nálatok mizu? :P

Baba,
akkor aloe-hiányban már nem szenvedsz :roll: :)
Hogy vagy ma?

kalkata,
Apánál van változás? :roll:

mi megvagyunk, tart a nagytakarítás :? egyszer maj'csak kész lesz :roll: :P

tillidian

Jó reggelt!

Nem nagyon tudok aludni, főleg a tegnap este után. Elmentem a nőgyógyászomhoz és hát azt kell mondjam, ha nincs fülünk, akkor körbevigyorogjuk a fejünket. Én ma 4-kor azzal a széles mosollyal ébredtem, amivel elaludtam.
Két petezsákot láttunk (9 és 8,2 mm) és nagyon jó helyen vannak. Annyira várom, hogy jövő héten lássuk a kis szivecskék pulzálását!
Karácsonyi babák lesznek, de akkorra már itthon leszünk és őket rakjuk a fa alá! Tudom, hogy még bármi történhet, de én most annyira boldog vagyok és nagyon szerettem volna ezt megosztani veletek! :oops: :D

Amina, Mniki: hajrá blasztók és azt kívánom, ne múljon el a sűrű éjszakai felkelés! :wink: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Húúúú Timii, ez szuper!!

Mindenkinek köszi a tanácsokat, most a bőség zavarában vagyok. Ma egyébként megyek kontrollra a nőgyógyászhoz, holnap az urológushoz. Kíváncsi vagyok, ki mit mond. A nőgyógyi clamidia tesztet csinált legutóbb, hiába mondtam, hogy csináltak tavaly lombik előtt és neg., de ő arra gyanakodott.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok !

Timi :lol:
Miért nem vagyok meglepődve a két petezsákon ??? :wink:
Csodálatos lehetett látni ! Nagy kő eshetett le a szívetekről...
További drukk !!!

Nos, mi 1 órára megyünk be visszaültetésre, ui. az egyik embrikénk már kompakt morula állapotban van, nem várjuk meg az 5.napot.
A biológus mondta, ilyen állapotban szokta elérni a méhüreget :)
Sajnos a másik sejtecske fejlődése lelassult, még csak 4 sejtes, de őt is visszakapom.

Izgalmas 12 nap következik :lol:

Puszi

mniki

Timi: ez szuper!!!!!! :D :D

Niki: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Niki++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Timi: wow! gratulalok a ket kis babocahoz, pont idealis! :) :) :) ++++++++++++++++++++++++

Niki
: a mai transzferhez: ++++++++++++++++++++++

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Mniki, drukk a beütihez és a következő izgalomteljes 12 naphoz :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, neked is hasonló jókat++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi, csodálatos álom, ami valósággá vált :) !!!!!!

Puszi

kalkata

Mniki: +++++++++++++++++++++ Nagyon drukkolok, főleg annak a kis lustaságnak!

Hát, tényleg egy álom válik valóra és már megérte az idáig vezető út! :D

Amina++++++++++++++++++++++neked is drukkolok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!!

Ami szupi és tuti biztos széria. :lol:
Két szép balaszto gratulálok!!!!!!

Miniki micsoda izgi!
Mennek a drukkok nagyon! :wink:

Tilli miért nem jó 3 napon?
:shock:
(ez 3-napi Harcika azt mondta, ezek jók)

Nálunk annyi változás, hogy szerencsére a gyogyi mellékhatásai elmúltak!!!
Jipííííííííííííííííííííííí!

Kép

Kép
raniko

Timi gratulálok a 2 szép zsákocskához!!!!
Szupi, szupi, szupi!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Timi, kétszeres gratula!!!! :lol:

Niki, Amina +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok :)

Itthon vagyUNK :lol:
Minden rendben volt, este indul a progiszuri.

Amina, a holnapi ET-hez ++++++++++++++++++++++++

Nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat !

Raniko :) nagy megkönnyebbülés, hogy nincs már mellékhatás !!

mniki

Mniki: babaragacsok mennek ezerrel!+++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina, próbálj meg aludni valamennyit :wink: , drukk a holnaphoz++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mniki, megagigaragacscsomag :D elindítva++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(jó pihenést, további szép álmokat... :wink: )

Rani, örülök h. jobban vagy

Alle, meló ezerrel még mindig?

Baba, hogy vagy? esetleg jobban?

Till, apánál nincs változás...
(nekem holnap lesznek meg az eredmények..., nagyon aggódom)

kalkata

Niki, babaragacs szállítmány úton. Tessék kinyitni az ajtót!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma a nőgyógyi végre megcsinálta a rákszűrést. Azt mondja még van egy pici gyull., de nem vészes. Mondtam, hogy a vizeletem is gennyes lett és Zinnatot szedek, erre jól megvígasztalt, hogy akkor visszajön a gomba. Remélem, nem.
Átbeszéltük és felírta a Gynevacot is. Ha jól emlékszem, kb.10 éve ezt nekem már beadták. Most jeleztem, hogy a férjemnek is be szeretném adatni, de kinevettek. Azt mondták, hülyeség. A www.gynevac.hu-n pedig azt olvastam. Na, mindegy. Legalább megpróbálom, hátha segít legalább az, ha beadják nekem. A háziorvossla szeretném majd beadatni (ő még nem tudja), de a nőgy. bizonytalan volt a beadásban és mást mondott, mint amit a fenti weboldalon lehet olvasni. Van valaki, aki mostanában beadatta?

Holnap megyek vissza az urológushoz. Úgy érzem, talán már nem csíp.

Jah, mondtam anőgy.nak, hogy 11 napig barnán mensiztem, de annyit mondott rá, hogy vmi bezavart. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Pedig ez egy jó doki. Mellesleg méregdrága is. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, én kb. 3 hete adattam be az utolsó Gynevacot :wink:

A háziorvos is kiírhatja, ha úgy gondolod, a férjednek is kéne.. és valóban, javasolják is, h beadassa. MOndjuk ennek ellenére nálunk sem kapta a férjem.
És nekem nem is ért semmit :?
Egy próbát megér, úgy rémlik 8700 Ft volt és piszkosul fájt az első 3 szuri - konkrétan 2 napig járni alig tudtam..
Ja, vagy a háziorvos asszisztense vagy az ügyeletes adta be.

Nem mondta a nőgyógyász, hogy kéne tejsavas kúpot használnod az antibiotikum után ? Próbáld meg mindenképpen, hátha megelőzhető a gomba.

LÁnyok, használ MOST valaki Utrogesztan hüvelykapszulát vagy orál kapszulát ?
Van 1, illetve 2 dobozzal, júniusban lejár.

Ha bárkinek szüksége van rá, írjon privit, ingyen elküldöm !!!

mniki

sziasztok!

Timi, csodás dolog ami veled/veletek történik! Annyira izgi! Nagyon örülök. :D

Amina+++++++++++++++++++++++++++ szurkolok!

Niki babaragacs+++++++++++++++!!

szurizóknak drukk!
mindenkinek puszi!
nani72

Helló Lányok!

Amina: holnapra Kép

Niki: Kép

Baba: :? :(

Én tegnap megcsináltattam az immomológiai vizsgálatokat TBre, eredmény 6 hét múlvára várható.
Sóoldatos méhüregfeltöltés 5.-én.
Trómbózishajlamom pedig nincs!!!!! Jipppppijéééééééé! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Szép estét mindnekinek!

Puszedli, ez jó hír :D Akkor már csak azt a 6 hetet kell kivárni...

Amina, holnapra drukk a költözéshez :wink:

Kalkata, folyamatosan...

Ma voltam MM-ben, Breyer doktornő nem is lesz már náluk, ez már végleges. Rencz doktornő is helyes, szimpatikus. Megnézte a régebbi leleteimet, a mostanit is, azt mondta, hogy 4-ből 3 eredmény jó, és ez a javulás sorrendje, most már a 120-as inzulin következik. Gyógyszert visszavette 2*850-re, szerinte elegendő lesz ennyi is, a délit nem kell szedni. Kontroll 3hónap múlva vagy ha babásodom :wink:

allegrobarbaro

Alle: szuper! Breyer drnő már nem lesz? Hogyhogy?

A Gynevac jobban fáj, mint a progiszuri? Ugyanoda kell adatni, nem? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: ezek szuper hírek! Ügyes vagy! A Gynevacot ugyanoda kell, mint a progit, csak tényleg jobban fáj. Én alig tudtam menni másnap.

Alle: tök jó, hogy javulsz! Hajrá babásodás! Én is Breyer doktornőhöz jártam. Hogyhogy ő már nem lesz? :cry:

Mniki: ++++++++++++++++++++++++++
Amina:Neked is+++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Puszi:hurrá!

Alle:akkor ez jó kis javulást jelent, ugye? Lombik?

Mniki: hogy kaptad a szurit? Heti 1-et 4 héten át és 1 hónap múlva az 5.et vagy 10 naponta 1-1-et, míg el nem fogy az 5? Vagy hogyan?

babaimádó
Kép
babaimado

Niki, Amina ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babim, ez már haladás! Remélem azért a gomba tényleg nem jön vissza.

Puszedli, de jó! Végre valami jó hír is!

Alle, további javulásdrukkokat küldök!+++++++++++++++++++

skrisz72

Baba: én 10 naponta kaptam, amíg el nem fogyott.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Én is vagyogatok, csak nem sok időt hagy a fiacskám. De azért tudlak Benneteket követni :)
Még nem nagyon ismerek mindenkit (vagyis csak Timit ismerem :) ), de azért drukkolok Mindenkinek akinek kell!

Timi!!! Csak csendben, csak halkan GRATULA!!! :D :D :D
Ja, van még itthon Utróm, a szavideje is jó. Nem tudom most használsz-e, de ha kell elküldöm postán szívesen (ingyenen és bérmentve)

Niki, Amina nagyon drukkolok, hogy most tuti befutó legyen. :)

baba, Én is úgy tudom, hogy az aloés Berry nektár jó, nőgyóygi problémákra. Abban is tőzegáfonya van, hogy sztem vagy azt, vagy a sima tőzegáfonyát próbáld ki (persze, ha még van kedved próbálgatni :roll: ). Még a cickafarkfű tea is jó nőgyógyi bajokra.
Drukkolok, hogy rendbe jöjjön minden.

Van másfél üvegcse (egy üvegcse 5,5ml) Suprefactom. 2010-ig jó, hűtőben van tárolva. Nem tudom, most mennyibe kerül, de eredeti áron alul odaadnám ha kell vkinek.
Ha Timinek nem kell az Utró, azt is odaadom bárkinek, persze ingyen.
s.bea

Sziasztok !

Amina ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, hetente 1x, mindig pénteken kaptam, mind az 5-öt.

Puszedli, nagyon jó hír, hogy nincs trombózishajlam !! Az immunvizsgálatokhoz pedig ++++++++
És sajnos tényleg jobban fáj a Gynevac, már a beadás sem kellemes.

Hát ez a progiszuri sem piskóta. Igaz, nincs izomláz, meg menni is tudok, de fáj, mint állat. Nem is aludtam jól :?

mniki

Sziasztok!

Puszi, nem tudom, miért nem lesz már, de Judit mondta, hogy eldőlt a héten, nem jön vissza. Ja és az új doktornőhöz is már 1,5 -2 hónap az előjegyzés :?

Baba, igen, azt mondta, ez már 75 %-os eredmény :) Gyógyszerre vonatkozóan is azt mondta, hogy mivel májusra vagyunk előjegyezve lombikra bár most abszolút nincs hozzá hangulatom, de eldöntöttem, nem tolom el, csakazértis menni fog, így nem akar cserélni, mert a többi fajtát nem lehet szedni terhesség alatt, és mivel magas értékről indultunk, jó lesz ez a gyógyszer továbbra is. Mindenesetre bíztatott, ami nagyon jól esett

allegrobarbaro

Timi, két petezsák :D Drukk a szívhanghoz legközelebbre.

Baba, ez a fránya gyulladás :? Remélem, a Gynevac tényleg segít.

allegrobarbaro

Sziasztok!

Baba! Jobbulást!!!! Jó lenne már találkozni valamikor.

Timi! Gratula!!!!! Ha jól tudom újabb Szmatis bébik? :)

Amina!!!! Nagyon-nagyon drukkolunk!

Persze Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bea: köszönöm, ment privi! :wink:

Mniki: a progi helyét esténként jegeld! Én két napot kihagytam most jegelésben, mondván azzal is ugyanaz, de hidd el, most szinte egész nap jegelek, mert az is fáj már, ha a ruha hozzáér! De még ez is megéri! :wink: :lol:

Alle: annyira várom a jövő csütörtököt! Addíg csak túlélek valahogy!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?