Momo
Én ki foglak közösíteni ebből a topicból
Magamfajta kistesó után sóvárgó dagi fogyókúrázónak olyan keserédes olvasni a boldog sorokat
Persze gratula meg minden, és tudod, mit? Inkább írd le, legalább emlékeztetsz, miért koplalok 1 hónapja (-7 kiló, de még van legalább 10
)
Klár
Megcsodáltam ám Kukac öltözékét, csak nem írtam...állati édi!
És már 1 éves is
Boldog szülinapot!
Toffi
Lego
Viszont pöttyök
Telekárak, hátha segít: Csomádon, Fót utáni köv. település 8-10 mila egy építési telek, most parcelláztak.
Fót nagyon drága, ott ikerháznak való 1200 nm-est ajánlgattak 16-ért (fele ugye 8), de ez már
"protekciós" volt. (Fótliget)
Gödöllőnél is parcelláztak, de ezt elsuhanóban látta a férjem, nem írta fel a számot
Merthogy mi is keresünk, pont errefelé, úgyhogy ha jó tipped van, szólj
Manó
Amennyit költök Dagimadárra, (sokat!!
) legalább ezekre mondhatom apának (aki szerint a cuccok 2/3-a felesleges, igaza van
) hogy: megérte, nem lehetett otthagyni!!
Gombóc
Hát, most kapcsolódj ki, mert kettővel már-hajjaj!!
Andi
Nektek is boldog szülinapot!!!
Tüni
Autóhoz gratula, legalább már a tiétek
Ildi
Ekkora hálózsákokat is gyártanak?
Hé, lányok, senki nem mozdul a talira??!! ( Jó, a bárányhimlő-gynúsak igazoltan lesznek távol
)
Eddig Andi, Réka, Beu, mi. Végül is négyen, az elég mini, nem?
Azért ennél lehet icipicit nagyobb
.
Képzeljétek, Kevin megtanult autózni. Fél kézzel tolja a kisautót, kúszik, és berreg hozzá.
Ja, és bármilyen kisautó, megteszi, még a keréknélküli is
Még mindig csak kúszik
de mindenáron fel akar állni, néha sikerül is neki, ha megtalálja a lakás megfelelő, támasztékokkal rendelkező pontjait
Hülye anyai szívem kissé megint aggódik, pedig már megfogadtam, hogy nem fogok, amíg igazi okom nincs rá.
na, jó éjt
pusza
Elli