Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tünci

Tényleg csak vigyázz, hogy ki ne nyiljon a sebed. Ügyi dokid van tényleg, hogy nem fájt. :wink: Neked kell érdeklődnöd, hogy kész-e a szövettan? Hogy vetted észre, hogy nem jó az az anyajegy? Miből lehet azt észrevenni?

Boboka

Hát ha minden igaz akkor összejön a tali.

Ugye Bea?

Csak hát ugye miért is ne pont csütörtökre mondd lehülést. :evil: Aztán meg visszatér a kora nyárias idő. Én meg szombaton dolgozom. Vasárnap megint versenynap. Még kettő lesz aztán nyári szünet a táncban is.

Holnap én is dolgozom.

Kép

Kép
melcsike70

Azt hittem lesz már egy csomó olvasnivalóm, de látom mindenki elfoglalt..hiányoznak a jó kis beszélgetések, ahogy tavaszodik, egyre jobban elmaradunk. :( No, de lesz még tél. :wink:

Melcsike!

Ezt mondjuk nem nagyon láttam, de állandóan viszketett és hámlott.A másikak is és azoknál láttam, hogy többszínű és szabálytalan szélűek voltak.A szövettan még nincs kész, hétfőn remélem meglesz.

Barci hogy bír ennyi versenyt?Fizikailag meg sem kottyan neki?Néha úgy tűnik, mintha semmi mást nem csinálna, szegény elhanyagolt Barci, csak mindenféle programokra rohangáltok! :lol:
Ha véletlenül nem verseny, akkor vmi szabadidős kirándulás..gondolom, Ti napi 3 óra alvással elvagytok genetikailag! :lol:
tünci28

Hasli,Lyly, betegeskedőink, hogy vagytok?

Jótündér,Leda,Szinti,Zaha?Zaha hétfőre ígérted magad, rendben vagy????
Pár sorra jelentkezzen mindenki légyszi!

Nekem olyan felemás napom volt..Elég kevesen voltak délelőtt, nehezen mennek a munkanapok, utálom, hogy az én tempomhoz ez szinte semmi, nem tudom meddig mehet így, előbb utóbb megint elküldenek vki...aztán nézük a híradót, attól se lett jobb kedvem.

Később összeszólalkoztam az egyik szervizzel.Felhívtam őket egy készülék miatt, ami 3 hete van nnáluk.Ez nem nagy idő, de megígértem a hölgynek,hogy gyorsan megfordítom Pestről.Szó szót követett a telefonban, aztán már majdnem kiabáltam a pasival..nem szoktam pedig ilyen lenni..De egy végstádiumú rákos beteg férfié a készülék, az anyukája mondta, hogy ez az egyetlen amit tud még a fia, nézni a filmeket..Úgyhogy este írtam a kereskedelmi igazgatójuknak email, ha nem reagál kinyiffantom. :evil:

Aztán volt egypasi,aki leköpte a banki ügyintézőt.Ilyenkor sosem látni bizt.őrt.Aztán jött hozzám a pali(na gondoltamm i lesz itt, úgyis sz*r napom van), de megint elkönyvelek magamnak egy piros pontot, mert úgy jött be, hogy a k***a anyátokat, meg lesztek b*****a és úgy ment el, hogy megkérdezte hozhat e nekem vmit innivalót, vagy bonbont...na, de azért egy idióta barom volt.

Még..
Van egy terhes kolleganőm,mindenórás.Amikor én már rég terhes voltam Violával megkérdezte, hogy ez fertőző-e, mert Ő szeretné elkapni a várandósságot..jót nevettünk..Most mindannyiszor ez jut eszembe, ha meglátom.Ma erőt vettem magamon és odamentem hozzá, megkérdeztem hogy vannak,stb.közben többen körénkgyűltek, viccelődtek az egésszel kapcsolatban..és ettől olyan sz*arul éreztem magam, elsomfordáltam..
Még mindig olyan nehéz...annyira hiányzik.

Most ránéztem Viola képére itt az asztalon..arra gondoltam, milyen gyönyörű és tökéletes lett volna..aztán megrázom a fejem, nem szabad erre gondolni,mi lett volna..Megint olyan nehéz várni.Mire várok?Nem is tudom.Egész kis betűvel:azt várom, hogy terhes lehessek egy másik babával, akivel az öröm elnyomja majd a fájdalmat..időnként azt hiszem csakis ezért akarok mégegy babát.
Milyen igazságtalan ez, mindkettőjükkel.

Jólesne egyet sírni.

KépKépKép
tünci28

[quote="tünci28"]N írta:tünci28ekem olyan felemás napom volt..Elég kevesen voltak délelőtt, nehezen mennek a munkanapok, utálom, hogy az én tempomhoz ez szinte semmi, nem tudom meddig mehet így, előbb utóbb megint elküldenek vki...aztán nézük a híradót, attól se lett jobb kedvem.

Tünci! Ha ezen múlik, elugrom a munkahelyedre, veszek valamit, és naponta visszasétálok vele... (és kedvesen fogok nálad reklamálni)
aarnika

Tünci! Nem CSAKIS ezért akarsz. Egy-két-három gyerekkel együtt élő anyukák közül is sokan vágynak további gyerekekre...

Ha jól esne, sírjál egyet. Megkönnyebbülsz. "Alibinek" esetleg indíts el valami romantikus filmet a lejátszóban.
aarnika

Tünci

Na neked is aztán kijut mindenből a munkahelyeden. Nem irigyellek. Tünci drága te azért szeretnél kis tesót mert szeretnéd te is az anyaságot megtapasztalni. Ahog anno Boboka is mondta. Szeretnét a gyermekedet ölelni, a kezedbe fogni, dédelgetni. A fájdalom Viola elvesztése miatt hidd el akkor is megmarad.

Tegnap képzeld mentünk a Barcival bicajjal és azt mondja nekem, anya milyen jó lenne ha Bogi nem halt volna meg, most vihetnénk magunkkal. Mert még fent van a biciklimen a gyerekülés. Ma meg mentünk a Barcinak gatyót venni, és meglátott egy kis nyári ruhácskát, megint megszólalt, Anya ez pont jó lenne Boginak. Nagyon sokat gondol rá és beszél róla. Pedig hidd el nem erőltetem neki. És akkor csak rámondom, hogy igen, jó lenne már biztos és próbálok témát váltani. Nagyon sokat emlegetni Bogikát. Nagyon várta. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt lànyok!

Vagyogatok nèha-nèha,de a torkom nagyon k.o!Egyfolytàban meg akarok fulladni olyan köhögö görcseim vannak! :cry:
Remèlem jol vagy jobban van mindenki!Tünci te meg vigyàzz a varratodra,ne eröltesd nagyon magad! :wink:
Barcinak puszi,meghato lehet ahogy Bogikàt emlegetgeti!

Puszi mindenkinek!!! :wink:

Jo èjt!!!
Vendég

Tegnap miután kijelentkeztem sokáig beszélgettünk a párommal.

Beszéltünk arról, hogy mi volt, mi lehetett volna, hogy érezzük magunkat most, mi lesz ,mi kellene legyen..Sírtam, beszéltünk, sírtam, beszéltünk..
S aztán azt mondta,hogy nem fogjuk megpróbálni augusztusban, szeptemberben sem..lehet egy év múlva sem.Amíg ilyen állapotban lát, addig nem.Amíg nem igazán hiszem ,hogy sikerülhet, addig nem.hogy nézzek magamra,így akarok belevágni egy terességbe..ilyen pánikban, rettegve?
Ezt ő nem engedi, nem akarja..Nem azért mert nincs felkészülve rá, hanem ,mert én nem vagyok szerinte..Azt mondta, ha neki nem hiszek kérdezzem meg a nőgyógyászom, a pszichológusom.
Nem érti meg, hogy ez az egyetlen,ami miatt felkelek reggel, ami miatt élni próbálok vmilyen életet..elveszi tőlem még a reményt is..nem tudunk egyezségre jutni és ezt már úgy érzem a házasságunk sem bírja ki.Mert haragszom rá ezért, mert ebben a pillanatban gyűlölöm, hogy megtagadja, amire legjobban vágyom.

Na, erre mondjatok vmit..mondjatok vmit, hogy ne bolonduljak meg..

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Ma végre itthon vagyok és holnap sem dolgozom.
De valószínű mindent amit terveztem nem fogok tudni megcsinálni,mert Marcell hétfő óta beteg. 2 napja alig alszunk légcsőhurutja van,nagyon köhög,nehezen veszi a levegőt,lázas és nagyon nyügös. Nem tud aludni éjszaka a köhögéstől és persze mi sem......
Tegnap volt a hugom és a férjem szülinapja is,meglepetés partit szerveztünk a sógorommal. Jól sikerült.

Tegnap végre apukám eredményeit elmondták,szerencsére nem találtak áttéteket,tehát a rákos sejteket kiműtötték,de további kezelésekre kell járnia.

Beszéltünk a volt férjemmel..........hát képzeljétek kérdeztük mi a véleménye a kialakult helyzetről.........nincs neki véleménye :roll:
Tudja-e hogy miért akar Dani hozzá költözni:nem tudja,a gyerek így döntött :roll: :roll:
Nem lehetett normálisan kommunikálni vele,mint ahogy már jó pár éve sem................lesznek itt még komoly gondok. Ő úgy gondolja,hogy már felnőtt a fia élje csak a sajáj életét,de hát azért ez nem egészen van így,hiszen olyan könnyen rossz irányba tévedhet a mai világban,és ettől nagyon félek. :( Én lehet túlaggódom a dolgokat,de ő meg túl lazán veszi.

Melcsike!
Én is hallottam,hogy holnapra esős, hidegebb időt mondanak :( meg úgye Marcellom is beteg, nem rakjuk át máskorra az állatkerti látogatást?
Viszont én mindenképpen szeretnék találkozni Veletek,mit szólnál hozzá ha eljönnétek hozzánk? Kyrát elhoznám az óviból ebéd után és az iskola után egyből tudnátok jönni Barcival.
beátab

Tünci!

Huuu nem vagy könnyű helyzetben.
De ne lásd ilyen sötéten a dolgokat. Én mostanában úgy látom,hogy a helyes irányba haladsz,még akkor is ha vannak rosszabb napjaid. És nagyon jónak tartom,hogy már vágyakozol a kistesóra, ez már igenis azt jelenti,hogy kész vagy továbblépni.
Sajnos a rettegés érhető,ilyen előzmények után. De amint új élet fog növekedni a pocakodban,azért valamennyire a bizakodás fogja felváltani ezt az érzést. Kérdezd meg Bobokát,ő tud ebben segíteni Neked.
Szerintem a férjed is úgyanúgy vágyik a babára,csak Téged félt,ez is azt bizonyítja,hogy mennyire fontos vagy neki. És ne haragudj rá ezért,nem akar ő rosszat Neked.
Olyan jó lenne Veled is találkozni,annyi mindent tudnék még mondani Neked,de leírni írtó sok lenne. Nem jössz erre valamikor? :wink:
Addig is küldök egy nagy nagy ölelést Neked!!!!!!!!!!!
beátab

Sziasztok!

Tünci, ne haragudj a férjecskédre, Ő csak nagyon félt téged, tudja, hogy ha esetleg nem úgy jönnének a dolgok augusztusban, pl. nem elsőre csak másodjára, harmadjára jönne össze a kistesó, akkor, ha lelkileg nem vagy elég stabil, lehet, hogy összeomlanál stb.

+ az egész várandóságodat a kistesóval végig fogja követni Viola emléke (pl. ez lett volna az ő szobája, ez lett volna az ő kisjátéka stb stb), ehhez is meg kell erősödnöd.

Pont tegnap előtt pakolásztam a gyerekszobában, nem mondom, hogy nem tört el a mécses, de gyorsan összeszedtem magam és mentem tovább.

Én azt mondanám, hogy már most kezdjél el járni havi egy-két alkalommal a dokinőcihez, és kezdjétek a kis lelkedet felkészíteni a kistesóra.

Amúgy szerintem nagyon de nagyon sokat változtál jó irányba az elmúlt hónapban, sokkal erősebbnek és pozitívabbnak látlak. Az meg, hogy vannak rossz napok, mindenkinél előfordul.

+ nekünk már vannak Őrangyalkáink, velünk semmi rossz nem történhet, ugye csajok? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tünci

Tényleg valószinűleg azért mondta a férjed, mert félt téged. Azért szeptemberig, még változhat a véleménye, csak most azt látja rajtad, hogy kicsit jobban magad alatt vagy mostanában. Tünci meglátod ha majd látja, hogy megint lelkileg megint feljössz akkor át fogjátok még ezt biztos vagyok benne beszélni. Most még van pár hónap addig és te is adj kis időt magatoknak. Én biztos vagyok benne, hogy rendbe lesz minden addigra.

Ahogy Boboka is irta, Viola emléke ha úgy alakul végig fogja kisérni másik terhességedet. De az egész életeteket. Mind ahogy mindannyiunknak. Ezzel már együtt kell élnünk ezt úgyis tudod. Csak kicsit most tényleg borusnak látod a dolgokat. Hamarosan újra kisüt a napocska. :wink:

Bea

Ma mindenképp megbeszéljük, délután vagy este felé felmegyek msnre. Most ma úgy látom elég nagy itt a forgalom, csak benéztem pár percre. Ma mindenképp valahogy jelentkezek nálad. Ok?

Kép

Kép
melcsike70

értem amit mondotok, de most pont, hogy nem arról van szó, hogy énszerintem jó irányba haladok-e.Hanem arról, hogy a férjem szerint ez kevés és nem haladok.Őszerinte, az a lényeg.És Ő dönt, mert Ő is kell hozzá, nélküle nem megy.

Tudom én is, hogy a várandósságot véigkíséri Viola emléke, ez nem is lehet másképp.
Egyszerűen azt nem értem ,hogy Boboka,Te hogyan csinálod, hogy a Te férjed erősnek látott hozzá?Mit csináljak másképp?Mitől van, hogy valaki megy tovább, máson meg azt látják, egyhelyben topog?
Nem akarok nem beszélni Violáról, nem fogom azt mondani ,hogy na jó, akkor ez a múlt, ezzel ne foglalkozzunk.Nem fogok csak azért nem menni a temetőbe hetente többször, hogy bárki is azt mondja, hogy milyen szépen rendbejöttem.Nem tudom azt mondani ,hogy a második baba kizárólag önmagáért jön világra, mert ez nem igaz.Mert nem beszélnénk most terhességről , ha Viola nem hal meg.Nem is biztos, hogy akarnánk még egy babát, ha Viola nem hal meg.Nem csak magáért jön világra a második baba, hanem azért IS mert azt remélem, hogy enyhít a veszteségen.S ha ezek azok, amiért a férjem azt mondja, hogy nem állok készen, akkor sosem fogok.Mert ezekről nem akarok és nem tudok másképp gondolkodni.Egész egyszerűen azért mert ezerszer gondoltam végig és számomra ez az igazság.Nem tudom a pirosra azt mondani, hogy kék.
És nem tudok nem haragudni a férjemre.
Azt érzem ,hogy álltam egy sötét alagútban, de láttam nagyon messze egy fénypontot, amiről reméltem,hogy a kijárat.De most bevágták előttem az ajtót.A vaksötétben tapogatózom, kinyújtott kézzel és tudom, hogy a kezem nem akad bele senkiébe, mert egyedül vagyok, de fogalmam sincs hol a kijárat, hogy van e egyáltalán.

KépKépKép
tünci28

Jo reggelt!

Tüncikèm,ne legyèl igy elkenödve!Mi prbàlkozhatnànk màr règ,de az èn fèrjem is vèdekezni akar egyfolytàban.Szerinte èn mèg szenvedek ès a kudarctol is elöre rettegek...-ami valahol igaz is!Egyszer kètszer össze is vesztem vele ezèrt,de aztàn a kineziologusom segitett màskèpp làtni a dolgokat!Nem mondom ,hogy megfog oldodni 1,2-re a problèma,de tudod a fèrfiak nem igazàn tudnak mindig a nök nyelvèn komunikàlni!
Ahogy Boboka mondja szerintem is menj inkàbb sürübben dokihoz,vagy kineziologushoz 1x-er,mert az tènyleg segit!A fèrjedre meg ne haragudj,mert ha nem igy viselkedne az azt jelentenè,hogy neki tökmindeggy minden!Inkàbb èrted aggodik,mert szeret!Sajnos a multon nem tudsz vàltoztatni,de a jövön igen!Majd mi fogjuk a kezed mindannyian abban az alagutban,aztàn csak sikerül kijönni!Ird ki magadbol nyugodtan mindig ki ,ha baj van ,mert odabent csak tovàbb örlödsz rajta!Szeptember meg mèg messzi van addig mèg sok idö eltelik,ugyhogy arrol mèg kàr is beszèlni!

Fel a fejjel ès szèp napot neked! :wink:

ui:ès biztossan szebb vagy ,ha mosolyogsz!Igaz?!? :wink:
Vendég

Bea,Meli!Ti meg inkàbb gyertek èn felèm!!!(a többiekkel eggyütt!!!) :wink:
Vendég

Helló kislányok,

ne haragudjatok, hogy nem jöttem hétfőn, de eléggé magam alatt voltam mostanában, és igyekszem behozni az itthoni teendőket is, mert jönnek a tesómék hétvégére, és a ház, kert nem látott túl sok gondos kezet mostanság...

Nem tudtam még visszaolvasni, csak ezt a lapot. Talán este megpróbálom.

Tünci, én megértem a férjedet, hogy aggódik. De neki pedig azt kell megértenie, hogy Nálad talán a változáshoz épp ez az út vezet. Egy következő baba miatti öröm, féltés, az a rengeteg érzelem az irányába szerintem igenis segíteni fog Neked elviselni Viola elveszését, hiányát. Az igaz, én is úgy gondolom, hogy meg kell gyászolni az elvesztett picikéinket, de igazából, ahogy Melcsike mondja, ez örök gyász, elviselhetővé fog mérséklődni, de el nem múlik, arra kár is várni. Csak ezt a férfiak nem érthetik, nem ők mentek át azon, amin mi. Ők csak látják, hogy szenvedsz, hogy alig bírod ki, és várják, hogy elmúljon. És szerintem is lassan, de szépen haladsz előre, szeptemberig fog még alakulni, túl kell lenned az évfodulón, és akkor talán lezárul egy kör, megvolt minden ünnep, egy teljes év Viola nélkül, már csak jobb jöhet. Egy kicsi, édes bébi, az ő kistestvére, és akkor Neked is kisüt megint a Nap. Lehet, hogy ez nem úgy működik, hogy előbb jól leszek, és jöhet a baba, hanem talán akkor tudod majd útjára engedni kicsi Violát, ha bejelentkezik a kistesója, hogy jönni szeretne. Nagyon szorítok, hogy megértsétek ebben a kérdésben egymást.
Először én is úgy gondoltam, hogy amilyen hamar csak lehet, akarok egy következő babát, mert különben megbolondulok. Aztán beláttam, hogy nem tolhatok ki vele ennyire. Utána sokáig úgy gondoltam, nem lesz következő. Most nem tudom. Úgy érzem, vár még rám egy kislány, szoktam látni álmomban, de erről most nem dönthetünk még. És én is úgy gondolom most, hogy eltelhet akármennyi idő, csak akkor gyógyul majd kicsit a lelkem, ha lesz még gyermekem. De nem tudni, hogyan alakulnak a dolgok.

Minden éjjel álmodom, gyakran azt, hogy három gyerekem van. A ma éjjeli álomban életben maradtak, és azt mondták az orvosok, hogy a kisfiú egészséges, a kislány Down-kóros, de álmomban nem bántam. Álló nap ők és az egész járnak a fejemben. Már nem annyira gyötrő a fájdalom, mint az elején, hogy úgy éreztem, én ezt nem bírom ki, már csendesebb, és még mindig felfoghatatlan, érthetetlen és nehezen viselhető.
Na de nem akarok keseríteni senkit.

Hasli, gyógyuljál szépen! Kineziológust nekem is ajánlottak, talán egyszer kipróbálom. A torna után reggelente szokott lenni meditáció. Soha nem gondoltam, hogy nálam működhet, de el tudtam képzelni mindent, amit el kellett, el tudtam szakadni a való világtól. Élmény volt.

Boboka, nem lehet könnyű a Lackó kis dolgai között pakolászni. De olyan ügyes vagy, olyan jól fogod fel, a picurka a hasadban biztos örül, hogy ilyen anyukája van!

Bea, Marcell is gyógyuljon nagyon gyorsan!

Melcsike, annyira édes kis érzékeny lány ez a Te Barcid, nem győzöm elégszer elmondani. Nagyon kis drága, ahogy Bogikát emlegeti.

Többieknek egyelőre puszi, este elolvasgatom az elmaradásomat.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Melcsi!
Ok, este beszélünk.

Tünci!
Látod mindenki úgy látja,hogy jó irányba haladsz,férjed is észre fogja venni. Fel a fejjel!!!!

Zaha!
Nagyon szépet, biztatót írtál Tüncinek,pedig Neked is nagyon nehéz a helyzeted,örülök,hogy gondoltok kistesóra.
És nagyon köszönöm a segítségedet jogi ügyben!!!!

Hasli!
Szedsz gyógyszert a torkodra? Miért nem javul már?
A betegség miatt jössz ilyen ritkán? A múltkori sminkelés hogy sikerült? Még kérdeznék :oops: ,de asszem ennyi elég :)
beátab

Sziasztok!

Melcsi!
Ok, este beszélünk.

Tünci!
Látod mindenki úgy látja,hogy jó irányba haladsz,férjed is észre fogja venni. Fel a fejjel!!!!

Zaha!
Nagyon szépet, biztatót írtál Tüncinek,pedig Neked is nagyon nehéz a helyzeted,örülök,hogy gondoltok kistesóra.
És nagyon köszönöm a segítségedet jogi ügyben!!!!

Hasli!
Szedsz gyógyszert a torkodra? Miért nem javul már?
A betegség miatt jössz ilyen ritkán? A múltkori sminkelés hogy sikerült? Még kérdeznék :oops: ,de asszem ennyi elég :)
beátab

Tüncike, mi nem igazán beszéltünk arról, hogy készen állunk-e már a kistesóra.
Vagyis férjem még Lackó utolsó perceiben mondta neki a kis inkubátornál, hogy fél év múlva találkozunk (újra eljön a kis lelke, vagy küld egy kistesót), és valahogy az elejétől kezdve nem volt kérdés, hogy ha a doki rábólint, akkor próbálkozunk.

Isten igazából férjem szerintem egyszer sem kérdezte meg, hogy én készen állok e a kistesóra (legalábbis nem emlékszem rá, ha mégis, akkor bocsi bocsi tőle :) ). Én próbáltam róla beszélni, de nagyon nem volt fogékony a témára. Szerintem nem nagyon bírt róla beszélni.

Zaha, kicsit irigykedek a kert miatt 8) persze nem a sok munka miatt, de olyan jó lenne néha kiülni a kertbe :) Itt maximum az erkélyre tudok kimenni. De az is több mint a semmi :) :)

Hasli, gyógyulgass minél hamarabb :!: Itt a szép idő, hátha a hegyekben a friss levegő jót tenne a torkodnak is.

Melcsike, 7 évesed nagyon édes :wink:

Bea, nagyon szorítok nektek is, hogy nagyfiaddal minél előbb rendeződjenek a dolgok.
Pici fiacskádnak pedig gyógymanók mennek.
Vendég

Sziasztok!

Bea
Nagyon jó, hogy apukádnál nem találtak áttéteket, remélem nem viseli meg majd nagyon a kezelésorozat és aztán csupa jó eredménye lesz!

A férjed remélhetőleg csak a Ti számotokra készítette elő a flegma válaszait, ha szereti a fiát, akkor testközelből nem lehet ilyen majd vele..Bár ki tudja, talán épp a nemtörődöm hozzáállása segít majd a fiadnak, hogy visszataláljon hozzátok.

Hasli, nagyon makacsul elhúzódik a betegséged, szedsz vmi gyógyszert?Mert egy egyszerű vírus már elmúlt volna, lehet érdemes lenne jobban utánajárni.

mindenkinek köszönöm a vígasztaló szókat,ZAHA neked külön nagyon köszönöm, nagyon nehéz lehet,nálatok még annyira közeli..tudom, hogy a babavállalás mindenmkit foglalkoztat, de Neked még fájdalmat okozok vele, ha ennyit emlegetem, ezért is hálás vagyok, hogy mégis próbálsz lelket verni belém.

Ma nagy csend van itthon, nem nagyon beszélünk, amúgyis egész nap borzasztóan fájt a fejem, levert vagyok.
Megpróbálom átrágni magamban, aztán majd elmondom mi sül ki belőle.

KépKépKép
tünci28

Bea, én is nagyon szorítok, hogy apukád minél hamarabb meggyógyuljon.

Tüncike, vegyél elő egy üveg bort és bújj oda férjecskéhez. Te is tudod, hogy ezek az összezörrenések nem tartanak sokáig, hiszen nagyon szeretitek egymást.
Bár a fejfájásra nem tudom milyen hatással lenne :roll:
Vendég

Helló csajszik!

Itt is nagy a csend ma. Holnapra megbeszéltük Beával, hogy megyünk hozzájuk Barcival. Most már össze kell jönnie. Igaz Bea? De közben még holnap este még fellépésünk is lesz.

Tünci

Megfogjátok tudni majd beszélni. Eddig is igy volt. Még van pár hónap és a férjed is biztos másképp fogja látni, hogy ha kicsit neked is jobb lesz a hangulatod.

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt!

Bea örülök,hogy nincs komolyabb baj apikàddal,a fiad meg remèlem hamar ràjön,hogy hülyesèget csinàl!Remèlem jo lessz a talitok holnap Melivel!
Zaha igen a kineziologus tènyleg nagyon jo,nekem pesten van ès ahànyszor haza megyek mindig megyek hozzà!Velem csodàt tett!
Tünci!Sajnàlom a fejfàjàst elèg utàlatos dolog tud lenni!Iszol elèg vizet?Sokszor attol is lehet!
Nàlam lassan csillapodik a torokfàjàsom....-azèrt lassu ,mert csak homeopatikus szereket hasznàlok ès azok lassabban is hatnak!

Na ma nàlunk is baj van!Dràgàm mindig felfedez valami foltot a gèpein ès ugye mindig èn tehetek rola.Ma pl 1 apro kis folyadèk folt a laptopjàn ès kiakadt,de èn tènyleg nem voltam a "tettes"!Na megyek is dühöngeni,mert elegem van,hogy ö itt okoskodik nekem! :evil:

Jo èjt nektek!
Vendég

Jó reggelt!

Hasli

Keresd meg a tettest és jól lásd el a baját, aki odalötyigetett, nehogy már más miatt te kapjál ki. :wink:

Ki mit csinál ma?

Én délelőtt azt hiszem egyet pihenek. Ma reggelre jó hideg szél fúj. Nem akarom már hogy hideg legyen. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Hasli, ne hagyd magad, kend a férjedre, hogy figyelmetlen volt :lol: :lol: :lol:

Hol vagytok csajok, egész nap nem volt senki itt :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Megpróbálok bemásolni egy linket, most küldte át a barátnőm.
http://www.nlcafe.hu/soma/20090423/mier ... _valaszol/

Előtte: egy másik "barátnőm" hívott, hogy ő azon gondolkodott két hónapig, mielőtt jelentkezett, hogy ez a terhességi hányás, ami Vincénél és Hajninál, Zalinál megvolt, egy jel, és ki kéne vizsgáltatnom magam. valami genetikai vagy ilyesmi tudod, mondta. Mondom jel mire? Hát mit tudja ő. Mondom akkor kösz. És utólag sajnálom, hogy nem azt válaszoltam, hogy ha a hányás - amit már az ókorban tünetként jegyeztek fel - egy jel, akkor az ő terhességi diabétesze, ami mindkét gyereknél megvolt, mi??? Ááááá!

Tünci, dehogy fáj, ha a lelendő babáról írsz. Örülök neki, ha említed. Tudod, írtam, hogy imádom őket mindenhogyan, minden felállásban. Jövő héten készülök meglátogtani egy kórházi szobatársamét, akinek szintén korababája lett, de ők szerencsések voltak, és a kislány már 3 kiló fölött van. És megyek az unokatesómhoz is, akiknek egészséges babájuk született. A karomba talán nem fogom őket...az túl veszélyes lenne...ahhoz még nem vagyok elég erős.

Hasli, ha lesz időd, írsz a kineziológusról még?

Melcsike, jó pihit és jó kis talit Beával!

Bea, ne hülyéskedj.
Én is örülök apudnak.

Boboka, várlak a kertben akármikor!

Most ennyi, megpróbálok jönni még.

Előtte: egy másik "barátnőm" hívott, hogy ő azon gondolkodott két hónapig, mielőtt jelentkezett, hogy ez a terhességi hányás, ami Vincénél és Hajninál, Zalinál megvolt, egy jel, és ki kéne vizsgáltatnom magam. valami genetikai vagy ilyesmi tudod, mondta. Mondom jel mire? Hát mit tudja ő. Mondom akkor kösz. És utólag sajnálom, hogy nem azt válaszoltam, hogy ha a hányás - amit már az ókorban tünetként jegyeztek fel - egy jel, akkor az ő terhességi diabétesze, ami mindkét gyereknél megvolt, mi??? Ááááá!

Tünci, dehogy fáj, ha a lelendő babáról írsz. Örülök neki, ha említed. Tudod, írtam, hogy imádom őket mindenhogyan, minden felállásban. Jövő héten készülök meglátogtani egy kórházi szobatársamét, akinek szintén korababája lett, de ők szerencsések voltak, és a kislány már 3 kiló fölött van. És megyek az unokatesómhoz is, akiknek egészséges babájuk született. A karomba talán nem fogom őket...az túl veszélyes lenne...ahhoz még nem vagyok elég erős.

Hasli, ha lesz időd, írsz a kineziológusról még?

Melcsike, jó pihit és jó kis talit Beával!

Bea, ne hülyéskedj.
Én is örülök apudnak.

Boboka, várlak a kertben akármikor!

Most ennyi, megpróbálok jönni még.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hű, pedig nem mondok mindent kétszer nem mondok mindent kétszer

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, nagyon jó volt a cikk.

"Hellinger ki is emeli: a rend része, hogy tudatosítsuk magunkban, gyermekünk hányadik a sorban. Tehát neked a következő, azaz elsőszülött gyermeked a második gyermeked lesz. Hiába ő lesz az elsőszülött, de ő a második. Ez az ő helye."

Én is gondolkoztam / gondolkozom, hogy el kéne menni a születés hete rendezvényre a siratószobába.

Bár elengedtem kicsi Lackót, néha úgy érzem, hogy nem adtam ki magamból a fájdalmat eléggé. Nehogy később probléma legyen belőle.
Viszont nem tudom pici Nikire milyen hatással lenne.
Még gondolkozom rajta.

Valaki ki szeretne menni közületek erre a rendezvényre?
Vendég

Elolvastam a cikket, ez az a terápia, amiről korábban Betti beszélt.
A cikk,amit nemrég bemásoltam, szintén Hellinger- féle cikk.

Drága nagyon ez a terápia.30-40 ezer forint az egy napos kurzus, a családállítás,sokak számára nem elérhető, pedig hány asszonynak lenne szüksége rá...

Sokat gondolkodom a napokban, jó lenne rendszeresen járni pszichológushoz, de most tényleg nincs rá pénzünk.Anyu jár "államiba", kizárólag a gyógyszerfelírásról, majd az adagok emeléséről szól.

KépKépKép
tünci28

Tünci, megkérdezhetem, hogy kb. mennyibe kerül? Lehet, hogy írtad már régebben.

Írok egy privit.
Vendég

egy alkalom 7ezer volt, idén emelt árat.
tünci28

Az tényleg nem olcsó :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Tünci, az enyém is 7-et kér. Tényleg nem olcsó, de az elején úgy éreztem, valamit kell csinálnom, mert megbolondulok.

Biztos van tb-alapon is olyan, amelyik normális. Ne add fel, én sem érzem még, hogy segítene, de például általában ott bőgöm ki magam, mert itthon nem megy.
És ez a dokinő amíg nyugdíjba nem vonult, a klinikán is rendelt rendesen, biztos ott is ugyanilyen volt a pácienseivel.

Azért kérdezz utána, hátha van több lehetőség. Meg mintha hallottam volna olyat is, hogy a tb finanszíroz valami terápiát, ennek utána kéne járni.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Most hallottam a hírekben, hogy a gaskó a ballagások idején akar megint sztrájkolni, és azt mondta, hogy a ballagásokat is át lehet tenni másik időpontra... :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nooooormális ez az ember?

Megjegyzem, egyszer láttam az egyik pesti bevásárlóközpontban és nem tescos zacsit vitt, hanem méregdrága illatszer boltos papírzacsit meg méregdrága férfi ruházati papírzacsit.

A bevásárlóközpontról pedig ráláthatott volna a kb. 100 éve fel nem újított mávra és azokra a minimálbérből élő emberekre, akikért állítólag sztrájkol.

Amikor kifizeti a méregdrága cuccokért a lóvét akkor nem gondol azokra, akik a napi ételt alig tudják megvenni?

Húúú, álszenteskedés :evil: :evil: :evil:

Tényleg nem szabad már híradót sem nézni...

Ugye a szabad vélemény nyilvánítás nem gáz??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lesz még valaki este?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, talán majd jövőre kimegyek, most még nem tudnék azt hiszem. Ha szeretnél, remélem, találsz valakit akár innen, akivel el tudsz menni.
Én is úgy érzem, hogy nem találok szabad folyást a fájdalomnak, nem tudom kiadni, ahogy szeretném. Írok privit.

Gaskó elég görény az én számomra is.

Tünci, majd visszakeresem ezt a cikket, azt hiszem, nem olvastam.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Melcsike!

Megpróbálok még lenni, csak lezuhanyzom.

Szinti, merre vagy?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tudtál pihenni, Melcsi?

Zaha

Kép
Kép
zaha

húú, katasztrófa a babanet..nem hívja be az oldalt.

Zaha, az a születéskörüli traumás,amit Anyuval való kapcsolatom miatt linkeltem be ,az az a cikk.

Mi az a siratószoba ?

KépKépKép
tünci28

KépKépKép
tünci28

Ma pörgős napunk volt,meglepően.Volt egy csomó mindenféle,hamar elment.Viszont jó fáradt vagyok.Holnap jobban be tudok nézni napközben,mert a jófejsrác kollegámmal leszek,bár délután néhány órára lelép, addig egyedül leszek.

Tényleg kínlódok a nettel, még teszek egy-két próbát, aztán ha nem megy, akkor majd reggel benézek.

Többiek hogy vagytok?
tünci28

Puszó lányok!!!!

Vagyok!:))))

Kép
Kép
szintus

Na szóval ................... Barcival ma elkocsikáztunk Beáékhoz. 8) Szerintem jó volt beszélgetni, csak rövid volt sajnos az idő. De a Barci az nagyon jól érezte magát. Kyrával nagyon összejöttek. A kicsi Marcell meg olyan kis náthás volt. :(

Remélem lement a láza. És ha már meggyógyul és jó idő lesz, akkor elmegyünk az állatkertbe is.

Kép

Kép
melcsike70

Bea most ne figyelj. :lol:

Bea nagyon aranyos és kedves. A gyerekei meg nagyon tündériek.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj,mesélj Melcsike!!!

Szintus hogy vagy?
tünci28

Köszi Tüncike jól vagyok!
Te???Kibékültél a pároddal?

Deeeee jó nektek Melcsike,h találkozhatattok Beáékkal:)
Irigy-irigy :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép
szintus

Szinti,akkor jó..

Igen, tegnap olyan fura volt, emrt napközben nem beszéltünk telefonon,viszont épp akkor ért haza, amikor én hazafelé sétáltam a temetőből és meglátott az autóból, kiszállt ott és együtt jöttünk haza és közben is beszélgettünk.Kérdezte ,hogy miért nem vártam meg a temetővel,Ő is akart jönni.De ma kimet egyedül.

Este átbeszéltük a dolgot mégegyszer, azt most még érlelem.

Most megyek aludni, reggel jövök, aztán megyek dolgozni.
tünci28

Eltévedés nélkül odataláltunk. CSak itthon tévedtem el. :oops: Nem jó irányba indultam el. :oops: :lol: Aztán Bea úgy fogadott minket, mintha már régi ismerősök lennénk. A lányok gyorsan összebarátkoztak. Marcell nátháska volt és láza is volt. :( Igazából szerintem még bőven lett volna miről beszélgetnünk, de rövid volt az idő. De majd még folytatjuk.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Tudtam hogy úgyis igy lesz. :wink: Látod csak megint olyan borusnak láttad a dolgokat. Aztán egyszercsak megint kisüt a nap. :wink: Hidd el még van idő, hogy érlelődjenek a dolgok és a férjed is még át fogja gondolni a dolgokat.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?