Halihó!
Képzeljétek Lányok most két barátnőmről is kiderült, hogy babát várnak!!! Már régóta próbálkoztak. Úúúúgy örülök!!!
Cat
Igaza van a dokinak, veled így kell bánni
Ruhaügyben szerintem nézz ki a piacra, vagy vegyél több számmal nagyobb méretű ruhát. Én így tettem, és így elég olcsón megúsztuk. Ráadásul inkább rucikat vettem, amiket még most nyáron fel is tudok venni. A combméret pedig tényleg megnő a terhesség végére.
És nem kell rögtön gyanút fogni a bioszagon
A férjemnek mindegy lenne, de én a kistesót még odébbra tervezem.
Marcsi
Szerintem sem rémes látvány a szülés (na nem mintha én sokra emlékeznék, csak a férjem elbeszélései alapján
). Párom sem bírja a vért, de mondtam neki, hogy ne nézzen majd oda, csak engem bámuljon
a végén pedig már a szülésznővel együtt elemezték a méhlepényt
Humi
Bizony. A vége telik a leglassabban, de kitartás
Szöszi
Gratu a forduláshoz, Balázs maradjon is így
De ne lepődj meg akkor sem, ha mocorog még utána is, mert a 36. hétig simán perdulhet-fordulhat még a pocaklakó. Nekem a 33. hét után fordult be rendesen és akkor már a feje is beilleszkedett a szülőcsatornába, így onnantól már tudtam, hogy nem fordulhat vissza.
Lányok
és egy kicsit rólunk. Képzeljétek, Eszter most már hátról hasra is megfordult (a hasról hátra eddig is ment). Na meg kúszik hátrafelé!!! Nagggyon ügyi, nem?! Lassan lesz nemulass nekem is, koslathatok állandóna utána
Meg ma ettünk először alma-banán pürét és nagyon ízlett, még hümmögtünk is mellé
Most pedig jó pár napig nem jövök, mert elutazunk. Csajom első nagy útja lesz! Fogalmam sincs mit pakoljak, miből mennyit. Szerintem csak az Eszter cuccaival megtelik majd a kombi csomagtartója!
Na megyek is gondolkozni, puszka
Bogár