Új privát üzeneted érkezett!

Mabe!
Tényleg íg gondolod, vagy csak bíztatásként mondod? :lol: Gratula a félidőhöz!!!

Nyulasz!
Ikresek.hu-n azt írják, hogy van akinek szülés előtt fordult meg... :wink: Hiába kisebb a hely. Nekem doki is, kórházban a szülésznők is azt mondták, hogy a lényeg, hogy A baba, aki lent van fejfekvésű, B pedig fej vagy farfekvésű legyen. Nálunk most lent a két buksi, már szóltam nekik, hogy így maradni! :lol:

Szezso!
Nagyon csini vagy, ruci is szép!!!! Gratula Neked is a félidőhöz!!!

Dezsi!
Drukk, hogy így legyen!!!

Doli, Katavirág és mindenki!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Petne!
Ezelőfordul és nagyon jó anyuka vagy!!!! :wink:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
:D

Zsófi!
megdícsértem már a neveket??? :?: :roll: :?: Nagyon tuti :D :D :D :D :D

Bébike!
általában 28 naposak (most viszont késett 4 napot, de hát elötte lombikoztam :roll: ) Szóval május 18ra várom pirikét.
Eddig én a SOTE II-n csináltattam meg mind a 6 inszemet és ott csak clostylt kaptam. Azt hogy az intézetben most mit kapok :shock: fogalmam sincs....
dezsina

Sziasztok!

Megjöttem dokitól. A vv eredmények nagy része megvan, minden tökéletes, kivéve:

1. hematokrit, hemoglobin és vörösvérsejt szám gyengélkedik. :( Doki vasat írt fel, remélem nem lesz tőle szorulásom. :roll:

2. TSH-m ALACSONY :shock: :!: lett: 0.10 (0.35-4.94). Egy hónapja még 1.6 volt! :shock: Ft3 (3.29 1.5-4.1) és ft4 (1.37 0.7-1.48 ) még jó, épp ezért Letroxot NEM kell csökkentenem. :roll: Egy hónap múlva megyek megint vv-re.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.04.23 11:32-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz, csini a pocid meglestem! Én sajnos most tartok 7 kg-nál. :oops:

Szezso, te is csinos vagy!

Zsófi, már csak 14 hetet bírjanak ki legalább a pindúrok. Aztán lehet tényleg úgy kell őket kicsalogatni! Amúgy rendszeresen keményedtél hogy kinyílt a méhszájad?

Rana, sajnos terhességben előfordul a vérszegénység! Amúgy szorulásos vagy?

Mabe, Szezso, grat a félidőhöz a következő is így fog elrepülni.

Katavirág, Doli+++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Monyó kitartás továbbra is!

Kép
kata05

Kata, eddig nem igazán voltam az, de a vastól sokan szorulnak, úgy hallottam... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Képzeljétek!!! Hallom mindkét baba szívét a doppler hallgatóval!!!!!! :D :D :D :D :D Illetve az egyikét biztosan, a másik lehet, hogy a sajátom, mert az sokkal lassabb. (Bár ott lent nem tudom, hallhatom-e a sajátomat) De az a lényeg, hogy két szívhangot hallok (plusz az enyémet, a "helyén")!!!! :D
Mabe már most bevált a jóslatod: :lol: Parakérdés: ha mindkettő a babáké, akkor nem baj, hogy az egyik sokkal lassúbb, mint a másik? (Úgy tudom, a babák szive nagyon gyorsan ver) :roll: Vagy az egyik drága csak túl izgatott lett a dopplertől? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Paramami :lol:

Én is halottam ma szívdobogást, igaz csak uh-n.
Képem is van:
Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Paramami :lol:

Én is hallottam ma szívdobogást, igaz csak uh-n.
Képem is van :D :
Kép

25mm-es a kicsike. :D

Kép
vizkriszisback

Paramami,még jó hogy hallod,hát nem azért vetted? :lol: mennyi percenként?Tessék megszámolni!
Vkrisz,jujj de cuki kép,kezek-lábak,minden megvan :D ...és láttatok kukacot???????? :shock: :roll:
Kukac,szóval te szűlnél?
Vendég

Vkrisz, de jó kép, enyém babakép ugyanilyen volt 8+4-en! :D Grat!! Szóval kisfiút szeretnél? :D

Kép
kata05

Bocsánat az eltünésért, szerintem igazolt távolléten voltam.

Esküvő: a szertartás gyönyörűséges volt, éppen olyan, amilyenről világ életemben álmodtam. Egy baj volt, hogy én végig bőgtem az egészet. Az idő kegyes, sőt szép, a vacsora isteni, a vendégek aranyosak és megértőek. Így 11 körül ágyba is kerültem. Rám fért, hiszen előző éjjel semmit nem aludtam az izgalomtól, reggel 8 kor indultunk itthonról, majd négy órát utaztunk. A hites uram ott várt, szintén semmi alvással a háta mögött, hiszen bulija volt, csak zuhizott előttün. A ruhám szép volt, legalábbis ezt mondogatta mindenki, a párom pedig nagyon elegáns, ezt én mondogattam neki.

Képet szeretnék majd feltenni, egyenlőre még nincs. Párom fotóművész ismerőse fényképezett, az utsó pillanatban vállalt. Türelmet kért tőlünk, mert bevállalt egy rakás tablót.

Most itt a festő, holnap után jön az asztalos. Férjuram ma hozza a babakocsit és a kiságyat. Felgyorsúltak az események, hisz jövő hét végén Ő elmegy és másfél hónapig nem lesz, nincs mire várnunk.

Katavirág, Doli!
Nagyon drukkolok mindkettőtöknek!
Petné! Szerintem szuper anyu az "ilyen"! Puszi tündérkédnek!
Szezsó! nagyon szép formás a pocid, igazás csini vagy!
Rana! A Tsh-t a babák megkeverik. Nekem is.
Krisz! Csudi édi-bébi :D
Súly:én mélynövésű vagyok és 49-ről 55,7-re (reggeli kaka után , evés előtt) értem. :oops:

Kép
estike66

Estike, gratulálok! Sok boldogságot! :lol:

Paramami, kb. 140-et ver a szívecskéjük. Számold meg!

Mabe, nagyon kis helyes poci.

Vkrisz, tündéri kis babácskád van!

Ezt a képet tudtam kicsiholni a dvd felvételből. Telefonnal fotóztam, úgyhogy azért ilyen sz@r. :oops:

Kép

skrisz72

Estike!
hűűűű :D :shock: :D de jóóóóóóó Neked :D :D :D
Gratulálok :!: :!: :!: :!:
dezsina

Estike, gratulálok!! Milyen babakocsitok lesz?

Kép
kata05

Sziasztok!

Három csöppség van a pocakomban! :D Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Később még jövök.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Rana!
Amit halkabban hallasz az nem a Te szíved, hanem a baba köldökzsinórja. Abban is lüktet a vér, de halkabban és más a hangja. :wink: Vas fontos, mert a két baba leszívja. Nekem a 12. héten még az alsó határon volt, kb. a 17.től szedem a vasat, de már így is a béka segge alatt van. :roll: :lol:

Kata!
Hát 14 hét szupi lenne, ikres terhességnél 36 hetesen szülni tökéletes. :lol: De nekem még olyan messzinek tűnik....

Estike!
Gratulálok! És várom a képeket!!!

Egrecske!
Babaragacsok ezerrel!!!!!

Nyulasz!
Ha lehet, akkor szeretné. Eddig én is a cxsászár mellett voltam, de változik a véleményem. Sok ikres meg tudja őket szülni. Szerencsére Zegen pártolják a természetes szülést, persze nem kockáztatnak, ha nem megy császár. A Babá egészsége az első. Nekem így is jó, úgy is jó.
Képzeld kaptam kölcsön laptopot, így ha megint bekerülök csak mobilnetet kell gyorsan venni hozzá. Persze remélem nem lesz rá szükség. :lol:

Dezsi!
Köszi. Tényleg tetszik? A Málnáért sokan bántanak...

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! Köszi a drukkokat. Holnap megyünk délelőtt. Már alig várom. Igaz mi csak egyet kapunk vissza, bár a mi döntésünk volt. Aztán két hét múlva meglátjuk :D Majd együtt izgulhatunk egy páran úgy látom :wink:
Mindenkinek általánosságban kívánom a legjobbakat! Néha majd bekukk, jövök a jóhírekért.
Sziasztok :D
doli

Sziasztok!
12 petesejtet tudtak leszívni. Most szerncsére a párom eredménye sem lett olyan katasztrofális mint legutóbb. Holnap 10 után kell telefonálnom. Egyébként ma 10-en voltunk leszíváson. Elég sok, ahhoz képest, hogy csütörtök van. (merthogy pénteken szoktak sokan lenni)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Rana vajon még mindig a szívveréseket számolja? :roll: :lol:
Egerecske,gratulálok!Babaragacsok mennek!
Katavirág,babaragacsok neked is!
Doli,holnapra++++++++++Nem szeretnétek ikreket? :lol:
Bumi,gratulálok a 12-höz,és apához is!Randidrukkok mennek!
Estike,jajjdejó,gratulálok az esküvőhöz!!!Rólad se pociskép,se uhu kép,legalább egy esküvőit kérnénk! :D
Skrisz,hát ezen a képen tényleg nem túl jól látszódik Eszter...nem akar nekünk bemutatkozni?A kis szégyenlős :D
Kukac,bátorság! :wink: ...én gyáva nyúl vagyok :lol: császár lesz...
Reméljük laptopra még sokáig nem lesz szükséged!Mármint az újra :wink:
Vendég

Nyulasz!
Persze nagy a szám így 3 hónappal előtte... :lol: én a császártól is félek az epi miatt...

KépKép
zsófikukac

Kukac :lol:
elöbb volt itt a rendőrség,apát keresték :shock: Mondom a kaputelefonba,hogy nincs itthon...akkor kimennék?Kimentem.Kérdezi,hogy a férjének van egy .....rendszámú autója?Mondom neki,az az én autóm...ja,maga a ..... .....?Mondom igen,csak a biztosítás van a férjem nevén.Kérdi,nem lopták el az autót?Nézek be a garázsba,hát nem.Január 13-án kölcsönadtuk valakinek?Vagy ki vezette aznap?...jó kérdés,fogalmam sincs.Nem szoktam kölcsönadni.Van,vagy volt a férjének körszakálla?Na,az soha...és feltett egy csomó kérdést még...
Végig azt hittem,valami gyorshajtás miatt jött,de végül kiderült,hogy jan13-án bűncselekményt (bankrablás,túszejtés)követtek el egy ilyen típusú,színű autóval a flórián térnél,és le kell ellenőrizni az összes ilyen autót.Hát kezdhette volna ezzel,a frászt hozta rám...Már láttam a szemeim elött a többszázezres gyorhajtási bírságot...
Vendég

Nyulasz!
Elhiszem, hogy megijedtél! Emlékszem arra a bankrablásra, vizsga után akartam eljutni az uram munkahelyére és le volt zárva a Flórián tér. De nem én voltam... :lol:

KépKép
zsófikukac

Vkrisz, ari baba! Olyan kis macis! :D

Nyulasz, durva lehetett! Remélem nem te csináltál valami rosszat ál-körszakállban! Ejnyebejnye! :lol:

Estike! Gratu! Szép lehetett! :)

Bumi, POZITÍV ENERGIÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Doli, neked ugyanez!!

Zsófikám nálad a pont (Apa elismerően bólogatott, hogy hát "Tényleg jó, hogy van ez a fórum, és nem ezen tépelődsz")!!!!!! :D :D :D Az a lassú hang (pulzus: 90, bizti mert izgultam! Ja és két helyen is megtaláltuk, úgyhogy kettő lassú hang van) akkor a köldökzsinór, és a nagyon gyors (ez olyan gyors volt, hogy nem tudtam megszámolni, és ebből a másikat nem is kerestem már) az egyik babácska!!! :D :D Megpróbálom feltenni nektek a baba szívverését, nem tudom, sikerül-e. Anyukámnak is elküldtem, mert ma van a szülinapja! :D

Na ide nem tudtam feltenni. Nem tudjátok, hangfájlt lehet-e egyáltalán?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Krisz, a tied meg olyan Apa szerint, mint Michelangelo (mármint a feje, a nagy szakállal!)! Sztem is! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz, hű, ijesztgetni egy szegény kismamit! TUDOM, HOGY A DOLGOUKAT VÉGEZTÉK, DE AKKORIS!!!!!!!!

BUMI++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DOLI++++++++++++++++++++++++++++++++++++

EGERECSKE+++++++++++++++++++++++++++++++

ZSÓFI:SZÉP NEVEK.

SKRISZ:LEGKÖZELEBB JOBB LESZ A KÉP! :D

Estike:grt!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Helló!

Kata, Bumi és Doli: ++++++++++++++++++++++++++++++

Skrissz: nagyon helyes!!!!!!!

Szezso: iszony csinos vagy!

Vkrissz: tied baba és édi!

Egerecske: szuper!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Estike: gratulálok!!!!!

Nyulaszka: :roll:

Én tegnap megcsináltattam az immonológiai vérvételt TBre! Eredmény kb. 6 hét múlva. :?
Trombózishajlamom viszont nincs, jeeeeeee!
Sóoldatos méhüregfeltöltés 5.-én.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulasz, nem semmi történet! :shock: Te akkor így el is döntötted h császár vagy még változhat a döntésed? Hú,én nagyon félek a császártól akkor inkább szenvedek, bár ezt nem én fogom eldönteni hogy mi lesz.

Puszi, ügyi voltál!!Kíváncsi leszek az eredményekre! Reméljük nincs eltérés!

Rana, megszámoltad mégis a lassú hangot? :D

Egerecske, drukk!!!

Petne, Julcsiról nincs újabb kép?

Hajnóca, és a te nagy lányodról?

Kép
kata05

Szép jó reggelt!
Akciózóknak nagy drukk!
Babaragacs mindenkinek :D
Kata,hát igen...császár :roll: nagyon félnék,hogy B babának nehogy baja essen...meg a szülés és császár együtt verzió is elég rémesen hangzik.
Vendég

Nyulasz, megértelek mert mégis ketten vannak odabent! Anyukám annó minket a magzatvíz elfolyástól számítva 1 óra alatt megszült! :shock: Máig hihetetlen nekem, igaz én csak 1,7, húgom 1.75 volt.

Kép
kata05

Hű, mennyi jó hír!

Egerecske, Doli, Bumi +++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Szép jó reggelt!

Skrisz
Azért látszik vmi azon a képen. :D Nekem tecc.

Nyulasz
Nem tudni, hogy fiú-e vagy lány.Bár anyósom a laikus, már megállapította ebből a képből, hogy fiú. :lol:
Alex... a neve mert vagy Alexander vagy Alexandra lesz. :D
A fiúnak keményebb az , hogy Orbán Alexander minthogy Orbán Alex, a lány meg amúgy is tecc és szempont az is, hogy mindkettő össze-vissza becézhető és külföldön is ismert (ki tudja mit hoz a jövő?). :D
Ez a rendőrséges sztori nagyon durva!Én is frászt kaptam volna. :shock:

Zsófi
Már lehet, hogy mondtam, de szerintem szépek a neveitek!
Ha nekünk fiunk lesz, még az is lehet, hogy O.A. Imre lesz, apám után főleg (de így hívták Viktor nagyapaját is), mivel szegény csak 4 lányt tudott összehozni. /Apu szeretné, és végülis nem rossz./
Nagy Sándor és Imre herceg után...

Kata05
Akkor neked is ilyen könnyű szülést! :D

Puszedli
Trombózishajlamot hol néztek?

Rana
Tényleg furi, hogy ezek a korai képek még nem olyan csontvázasak. :shock: :D

Estikee
Hatalmas gratula!Még jó, hogy bőgtél! :lol: Képet majd kérünk!

Egerecske
Drukkhegyek!!! :D

Doli
Neked is mennek a babatapik! :D Miért csak egyet kértetek?

Bumi
Nagyon szép eredmény!Drukk a talihoz!!! :D

Nekem mostanában megint előjött a hányinger elég erősen...de lehet csak azért mert elfogyott az Espumizanom és puffadok.böö Úgyis mennem kell gyógyszertárba mert elfogyott a mgb6-om is ma reggel.

Na szép jó napot!

Kép
vizkriszisback

Vkrisz,szép nevek :wink:
Kata,olyan pici voltál? :D
Vendég

Vkrisz! Hát azért, mert ilyen korban még nincs csontvázuk a kis drágáknak! :wink:
http://www.baby2see.com/development/week9.html

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz, igen ilyen pici voltam, de jól megnőttem! :D

Kép
kata05

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik!

Szépen gömbölyödnek a Kismamijaink. :)

Üdv az újaknak!

A császártól meg nem kell félni, én is be voltam tojva, igaz nagyon spontán szülésre készültem lelkiekben.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nyulasz!
B babát én is féltem, de bízom benne, hogy a dokik urai lesznek a helyzetnek!

Rana!
Kórház óta vagyok ilyen okos, ott mondta szívhanghallgatáskor a nővérke. Ma reggel én is meghallgattam őket, egyből meg is lett (ez ritka, mert b. tudom kinek hol a szíve, néha arébb mennek), de utána balhé volt, nagy rúgkapálás, hátinyomás, szóval megint közölték, hogy anya hagyj minket békében.... :lol:

Hanna!
Olivér babáról képet kérünk, már biztos nagyfiúúúú!!!

Babásodóknak drukkkhegyek!

Krisz!
Nagyon szép nevek!!! :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsófi! Örülök, hogy otthon vagy már.
A fekvést sajnálom, tudom milyen, de megéri!
A nevek pedig szuperek! Ne törődj mással!!!
Videó:
http://www.indavideo.hu/video/Keresztelo_4

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Drukkokat és ragacsokat köszönettel vettem és továbbra is várom! :wink:

Hanna, mekkorát nőtt a kisfiad! Nagyon édes és szerintem tiszta apja (egyszer belestem a blogodba). :D

Rana, gratula az újabb betöltött héthez! :D

Kukacka, nem semmi, ezek a gyerekek már most elkezdték a dackorszakot! :lol:

Vkrisz, gyönyörű a babód! :D

Zsezso, neked meg csodálatos kismama alakod van!

Puszi, az a lényeg, hogy megint előrébb vagy egy lépéssel. :)

Estike, gratula a szép esküvőhöz! Képet nem kapunk?

Doli, drukkolok ezerrel!

Katavirág, babatapik indítva!

Bébike, már nem vérzel?

Bumi, gratulálok a nagy csapathoz! Jó randizást nekik!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Jó reggelt! :)

Vkrisz: az Istenhegyin csináltattam, az pénzes volt.

Szép napot!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Egerecske! :lol: :lol: :lol:
Kata!Knorr Luxus "green" a babakocsink. Megtekinthető a WWW.sanyibea.eoldal.hu-n, egyébként is nézelődésre érdemes az oldal. :wink:
Bumi! 12, az jó sok, drukkolok a sikeres randihoz!
Nyulasz! Jobb, ha bevallod!!! :lol: . Igazán nincs mit szégyelni, én egy babát várok, mégis gondolkodtunk ezen a megoldáson. :roll:
Puszika! nem tétlenkedsz, dícséret érte!
Hanna! Megnéztem videót, nagyon szép keresztelőtök volt. Amin elájultam: Olivér baba mérete. Nagyon nagy fiú lett, már nem az jut az ember sezébe, hogy de édi csecsemő, Ő kérem egy nagy kiffiúúúú. Ja, és egy napon járultunk az ÚR színe elé. :D

Én is iker voltam, igaz nem tudtak róla, hogy az anyukám ikreket vár. Én 1,50-kg al születtem, és 43 cm voltam. Az öcsém 2,20 és 49 cm. Makk egészséges, de a szülés során agyonnyomták. Mondom mégegyszer, nem tudták, hogy ketten vagyunk.

Kép
estike66

Kép
estike66

Egerecske, köszike. :D

Estike, jajj.... :cry: De borzalmas lehetett a szüleidnek..... Ezért jók ezek a modern uhuk manapság.... És remélem az ikresekre külön nagyon odafigyelnek, bár sajnos mostanában is lehet hallani szomorú dolgokat...

Hanna, cuki Olivér, és tényleg tiszta apja! :D

Zsófi, nálam még nem tiltakoznak a babák, vagy csak nem érzem még! :) Jaj, annyira várom már az első kis "lepkeszárny-érintést"!!! Jó nektek, hogy már érzitek a babákat!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="estike66"]N írta:estike66yulasz! Jobb, ha bevallod!!! :lol: . Igazán nincs mit szégyelni, én egy babát várok, mégis gondolkodtunk ezen a megoldáson. :roll:
.

...a bankrabláson??? :roll: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.24 10:16-kor.
Vendég

sziszatok!

Katavirág! Egerecske!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Doli! Bumi!
drukkhegyek! :wink: :)

Zsófi!
ne törödj senkivel! nagyon tuti a Málna, különleges név! és a lényeg, hogy Nektek tetszik!!!! :) és nekem is, és a Matyi is :wink:
dezsina

Nyulaszom ma igen vicceskedő kedvében van.... :D mint mindig :D bankot raboltat...
dezsina

még hogy én? :lol:
Vendég

Estike, nagyon jó a babakocsi megnéztem!
Anyunál sem is tudták a szülés pillanatáig hogy ketten vagyunk, csak akkor amikor én megszülettem,akkor mondták hogy hohó itt van másik baba is!

Kép
kata05

SZIASZTOK!

Egy icipicit csalódott vagyok, mert végül csak 5 petesejt termékenyült meg. 5 eleve nem volt érett, a maradékból meg majdnem mind megtermékenyült. Nem bánom, meg örülök is neki, csak akkor meg semmi értelme nem volt ennyi tüszőt növesztgetni, vagy csak ma kellett volna leszívni őket. De befejezem a nyavalygást, ez is nagyon jó. Most már az osztódásért kell drukkolni, de nagyon!
Holnap fog hívni a biológus, hogy mizu, és gondolom ő mondja meg azt is, hogy mikor lesz a beülti.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi+++++++++++++++++++++++++++!!

Kép
kata05

Bumi! Ne légy csalódott! Ne feledd, annak kell örülni, ami van!!! Valamiért ennek így kell lennie. Pl 3-at beültetnek és kettő mehet fagyiba! Nekem csak 3 petikém volt, és ez is elég volt az ikrekhez!!!! Egyébként ha valakinek sok petesejtje van, abból nagy valószínűséggel egy pár darab nem elég érett/jó minőségű. (Kivéve Zsófi :D ) Eddig nagyon jól haladsz, drukkolj tovább a kis embrikéidnek, hogy mind szépen osztódjon! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?