Új privát üzeneted érkezett!

Kismamik ki hogy van?

Kép
pamilla

PAMI
Jajj ittenkém, ittenkém! Hát hallod ez az amit szerettem volna hogy mindenki elkerüljön, bakker nem irigyellek én ettől fosok a legjobban, mert marha nagy kínszenvedés pláne az utolsó időszakban.
Sajnos nem az étkezés inkább a sok hormon ami nálunk okozza ezt a betegséget, és terhesség végeztével el fog múlni.
Tartsd be az utasításokat, nem lesz könnyű, de muszáj, szurkolok hogy viszonylag könnyen átvészeld ezt az egészet!

Jót én sem tudok mondani páromra nagyon mérges voltam a hétvégén, mert ajánlottak egy csomó mindent: kiságy matraccal ágyneműúvel, pelenkázó, babakocsi, járóka, pihenő-autósülés, etetőszék, babahinta, lényegében majdnem minden az apróságokon kívül 50 ropi lett volna, és minden tök jó állapotban voltak, erre párom hogy ez még korai, erre most nincs pénzünk, hallod hol fogok ennyi mindent megkapni 50ért egy helyről és szinte új állapotban?
Szombaton délutánig bőgtem hogy nem mentünk el a cuccokért, így elvitte más!

Február közepe óta itthon vagyok és még mindig nem jött meg a tp-em az apeh sem küldi a lóvémat, sőt a BMC-s utázási visszatérítésemet is elutasították, nem fizetik ki. Nagyon elegem van már mindenből. Felrobbantanám az összes szervet! Közben megválasztották ezt a rohadék Bajnait, hogy rohadna meg az is. Tök fasza lesz a megszorításaival anyagi csődbe megyünk és gyerekkel a karomon hogy megyek dolgozni?

Most már tényleg nagoyn tele van a hócipőm mindennel.
És még azt az örömöt sem adják meg hogy replikázzak a szerveknek, mert a fülembe csapják a telefont meg sem hallgatnak, mit érdekli őket hogy nem elég hogy nincsenek kifizetve a csekkjeink lassan már csak vajaskenyérre futja!
Halál nyugodtan ülnek a pénzemen, én meg dögöljek meg!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dita75

Sziasztok!

Bocsesz, hogy eddig nem jöttem, de két perce jött vissza a netem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Péntek délután óta nem volt itthon net.
Igyekszem vissza olvasni és válaszolni mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi szombaton grillparty-ztunk vasarnap meg punnyadas volt apa toltotte ki a vizumkerelmet :roll:

Pami
Ah dehogy pakolunk meg...hol van meg nyar :shock: elobb megkell kapja a vizumot es akkor is talan a teli holmival lehetne csak kezdeni bar szerintem majd csak amikor mar minden klappol olyan junius fele pakolunk :roll: mar ha en is megyek :roll: Es hat igen amikor aszongya ha o eroltetne ram valamit amit en nem akarok hat igen de ez olyan nagy dolog szerintem nem lehet a kettot hasonlitani sem...szal ez attol fugg mikor melyik szemszogbol nezzuk :roll: a spontan babonak meg szerintem annyi eselye van mint a piros honak nyaron :( Voltam ma a 3.cn vv-telen

Es meg erdekesseg kepp akit erdekel megmutizom a hormon eredmenyt...a kovetkezo linken pedig lelehte csekkolni: http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm

LH 9.5
FSH 24.1
E2 97.5
PRL 19.32
TSH 2.97
T3 3.06
T4 1.20

Hat mivel a petefeszek funkciom all lefele ezert lassan nem lesz petim aztan ha nincs petim nem lehet sajat babam sem csak esetleg mas petijevel

Csak az elso 2erteket kell nezni a tablazatban amit szinten mellekeltem az eredmenyek elott!
FSH
Ertekhatar 3-20 nekem 24.1
Az FSH az ovarium stimuláhatóságát mutaja.Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható.

E2
Ertekhatar 25-75 nekem 97.5
Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cystára, vagy kimerülő petefészekre utalnak.

Hat ennyit rolam... :cry:

Talaltam egy marha jo oldalt ami tok jol leirja a korai petefeszek kimerultseg okait,tenyezok,mit kell vizsgalni mit nem...angol oldal:
http://www.earlymenopause.com/tests.htm

Dita
Nyugi te kismami vgy ne idegesitsd magad bar tudom konyu mondani :roll: de gondolj a babora :roll:

Pami
Szerintem se idegeskedj a cukrodon mert nem te tehetsz rola hanem a terhesseg...ugyhogy nyugi aztan szolj hogy megy a dieta 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET
Hát épp hogy a babóra szeretnék gondolni mert szegénynek lassan már nem lesz mit enni adnom. Egészségesen kéne étkeznem, de ahhoz pénz kell, a pénzemen meg két szerv ül egyszerre. Majdnem 300 ezer forinról van szó.
Már nincs pofám anyutól kölcsönkérni, pedig lassan feléljük a mélyhűtő tartalmát!
A 300-ból eleve 150 az övé mert kb. másfél hónapja is tőle kértem kölcsön.
Nem értem hogy tehetik meg ezt egy veszélyeztetett terhes kismamival hogy közel 3 hónapig pénz nélkül hagyják, mit gondoltak a lombik is ingyen volt?

Eddig türelmes voltam, de ezzel a levéllel nagyon felhúztak ami ma jött!
Lehetséges hogy be fogok menni és kiverem a dilit, mert tényleg nem túlzok, ha anyám nem lenne már éhen haltunk volna.

Igy hogy nem írtál az értékek után mértékegységet nem tudok mit szólni hozzá, mert mindenhol más-más mértékegység van!

Összehasonlítanám az enyémmel ami mindig is jó volt, bár ezt sosem értettem igazán, mert a mensi kimaradás (rendszertelen ciklusok) végigkísérte az egész életemet mióta mensizek, és ennek hormonális okai vannak én legalábbis úgy tudtam, aztán lehet hogy más miatt volt, végülis most már egyáltalán nem érdekel, de évekig gáz volt hogy hol jött hol nem, és azt nem felejtem el, hogy az első babám elvesztése is ennek a dolognak volt köszönhető.

Ezt most neked orvos diagnosztizálta? Vagy csak elhoztad a leletedet és megfejtetted a net segítségével???

dita75

Dita
Ertem en,hogy kivgy es en sem ertem,hogy tehetik ezt meg talan az ujsagot kene felhivni egy jo kis szaftos cikk szuletne ebbol :twisted: a genyladak ez azert tenyleg felhaborito :roll: De akkor is csak azt tudom mondani nyugi mert ilyenkor meg marha sokat artassz a babanak meg ha nem is tudsz rola... :roll: szal szuuu szaaa szuuu szaaa

A diagnoztizalas mar megvolt masfel evvel ezelott de en nem torodtem bele es mentem tovab...minden doki mast latott otthon nem is veszik komolyan ezt a dolgot.erre most olyan magas FSH ertek jott ki ilyen meg sosem nem volt :( Az ertekek ugyanazok amik a tablazatban is benne vannak a linket az ertekek felett direkt betettem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló!!!

Jöttem volna korábban is de mostanában szarakszik a bnet. :evil:
Nálatok is szokott lenni olyan hogy a társalgóba nem tudtok belépni?

Na mindegy most itten vagyok!

Ma megyek a dokimhoz kíváncsian várom hogy ő mit mond!
Mindennek ellenére ma már elkezdtem a diétát. HÁt....
Nem mondom hogy éhen akarok halni, de soha életemben nem kellett diétáznom. Mindig azt ettem amit megkívántam. Hát most ezt nehéz megállni, de sajna muszáj!!!

Kép
pamilla

Bridget!

Akkor ez azt jelenti hogy romlottak az eredményeid???
Hát akkor bele kell húznotok a fagyibabákba!!!

Remélem azért nem vagy nagyon elkenődve!
Mit mondott a dokid???

A spontán babóval kapcsolatban: Mi tudjuk a legjobban hogy nincs olyan hogy lehetetlen!!! Hiszen hány olyan csajsziról tudunk akinek azt mondták hogy a spontán kizárt erre nesze neked mégis úgy sikerült még pl a lombikok előtt!
Tudod a remény hal meg utoljára!!!

Kép
pamilla

Ditám!

El tudom képzelni hogy ez a magatehetetlenség, mennyire idegesítő lehet! Hiszen önhibádon kívül nem jön a lóvé és te semmit nem tudsz gyorsítani rajta... Na ez a nem semmi. Meg az ahogy a hivatalokban az ott dolgozók szarnak a fejünkre!!! De neki bizti minden egyből el van intézve! Ez olyan felháborító!

De azért próbáld a jó oldalát nézni, hogy legalább anyud van olyan helyzetben hogy tudjon neked,nektek segíteni. azt meg gondolom úgyis tudja hogy amint tudod vissza fogod adni!!!

De pontosan tudom hogy ez milyen érzés lehet. Mi is jártunk már nem is 1x ilyen cipőben! Remélem most azért előbb utóbb behozzuk az anyagi lemaradásunkat, mert még mi sem jöttünk rendbe! A páromnak csak most indult be a meló és gondolom mondanom sem kell jó pár csekk vár még befizetésre! :evil:

Előbb utóbb csak kilábalunk ebből!!! Azért remélem inkább előbb, mint utóbb!

Kép
pamilla

A többiek hol vannak (Kisbuta, Zsu)???

Ti tudtok róluk vmit???

Kép
pamilla

Jelentes!
Szoval hazajott apacska es elkezdett kerdezni olyan furi dolgokat...az embrio fagyasztasrol es hogy en amugy a magas FSH-el teherbe e tudok esni?Utazhatok-e ha mondjuk itt beultetik?vgy visszakell jrni kontrollra?meddig all el az embrio atkuldethetem e az usa-ba oket meg ilyenek :shock:
Aztan mondta menjek vissza ahoz a dokihoz aki tavaly mindent rendben talalt es kerdezzem meg tole :roll: es erdeklodott azirant is mi van ha egybol visszateszik :shock: :oops: aztan az agyban megint feljott a tema mikor mentunk aludni :roll: es kerdezte,hogy megy ez a lombik :!: mondom van papirom rola megmutizom....villany felo megmutattam olvasgatja :roll: olvasgatja :roll: aszongya mi az az embrio :shock: :lol: mondom mikor mar egyutt van a peti meg a katona 8) olvassa a folyamatot :roll: aszongya ez mennyi ido alatt van meg :?: mondom ahogy megjon ra 2hetre mar szinte ultetik is vissza ennyi :roll: Elolvasgatta....neha poenkodott 1-2 dolgon :lol: pl hogy rossz katonaknal leszivjak a golyokbol :shock: na aszongya azt o ugyan tuti nem engedi :lol: Aztan abban maradtunk,hogy megyek reggel a dokihoz es felteszem neki a sok kerdesemet :)

Reggel 11:30-ra mentem dokkerhez 12ig vannak 8) 2ember ha volt elottem de max ha 10percet vartam :shock: mar bent is voltam 8) es akkor mutattam neki,hogy a masik korhazban megint mit mertek :roll: es hogy elvgyok keseredve :? es hogy a lombik ugyeben erdeklodnek es a fagyasztasrol :roll:

Hat aszonta a dokim mindenkeppen varni kene egy olyan honapra amikor is csokken az FSH-em :roll: mert amig ilyen magas nem vgyok stimulalhato :( Es o annyit tud tenni,hogy megnezzuk a kov honapi 3cn-en vett vert megint es ha 10alatt van akkor stimulal de ha 20felett lesz megint nem stimulal max azt tehetjuk,hogy azzal az egy petevel ami ugye erik elmeletben minden honapban :arrow: azzal probalkozunk leszivjak es azt az egyet megprobaljak beultetni :roll: de hat ez nem hangzik valami jol hisz lehet nem is jo minosegu az az egy ami van minden honapban es akkor ablakon idobott penz :? :roll: Utazni utazhatok 8) minnel tovabb vannak fagyasztva annal jobban romlanak :? Meg egy ngyon fontos dolgot mondott :!: Mivel fiatal vgyok ezert a babasodas ha mar beultetik jo eselyem van ra!konkretan a baj az,hogy egyaltalan tudnak e petit levenni tolem vagy ha le is vesznek milyen a minoseguk :? Szal aszonta a magas FSH nem befolyasolja a beagyazodast 8)

Hat ennyi volt ma..ugyhogy 3cn.-en megyek ide vissza es megnezzuk mi a helyzet na meg apaval is beszelnem kell :? :oops: Tiszta gaz mert hirtelen mindennapos tema lett :oops: :roll:

Jah es azt is mondta a doki,hogy az USA-ban nem fognak elfogadni ilyen magas FSH-el es ok azt fogjak ajanlani,hogy peti donort keressek :? hat ez nem hangzik valami jol :roll: mindenesetre a lenyeg ha kifogok egy olyan honapot ahol az FSH-em 10alatt van(az FSH minden honapban mar eredmenyt mutat szal lehetseges :roll: ) akkor mehetne a stimu es beulti vgy fagyasztas amibe ember epp belemegy :) Most izgulok es kerek FSH levivo szurkokat Majus 14-ere elmeletben aznap lesz a 2.cn-em es megyek vervetelre 8) Na meg ahoz is szurkokat kerek,hogy apacska esetleg most belemenjen ebbe a kovetkezo ciklusban elesbe 8)

De persze ha nem most akkor majd amcsiban kivarok egy jo kis alacsony fsh erteket en meglesz csak sok sok szurkot kell begyujtenem toletek 8) :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na szóval, végre ide értem és elis olvastam az elmúlt napok termését!!!!

Pénteken délután fél háromig aludtam Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Nem elég, hogy jött a front, de még a migrénem is előjött... volt fejgörcs és hányinger is rendesen. De mire felébredtem délután, addigra majdnem rendben voltam.
Aztán szombaton elment a netünk... a lényeg, hogy a barátainkkal fizetünk egy netet, tőlük jön hozzánk. Náluk van a router, az állt le, amíg ők nem voltak itthon. Azt kellett újra indítani. Amúgy szombat délelőtt kimentünk vásárolni a piacra, haza felé meg vettünk kaját a kínainál. Itthon kipakoltunk, és apa kitalálta, hogy menjünk le a Duna partra piknikezni, és szóljunk a barátainknak is és társasozzunk is egyet. Szóval majdnem öt óra volt, mire feljöttünk. Nagyon jó volt!!!!
Vasárnap meg aludtunk, ebédet főztem, feljöttek ebédre a barátaink is, ja délelőtt Forma 1-et is néztünk, aztán megint aludtunk, és elmentünk egy másik baráthoz bográcsozni.
Hétfőn meg mi is volt???? Arra már nem emlékszem Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ja de!!!! Délelőtt felsöpörtem és felmostam, és persze kimostam. Aztán pihentem egy pár órát. Egy röpke ebéd, majd csináltam egy kis gombapörit rizzsel. Aztán átmentem babázni barátnőmhöz.... annyira jó volt fogni a kis új jövevényt.... Marci baba már sokkal érdeklődőbb a tesó iránt Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Tegnap délelőtt elmentem a könyvtárba, aztán vettem egy nokedliszaggatót (ma tojásos nokedli lesz salátával), aztán ebád itthon, pihi, pedikűr, bejelentkezni barátnővel fodrászhoz, utána nagy séta a Duna parton, haza, dumcsi, vacsi, nagy alvás. És most itt vagyok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pami!
Ezek a rucik!!!!! Imádni valóak!!!!! Tündéri lesz benne Kiscica!!!!
Sajnálom a cukrot!!!! Hüle cukor monnyon le!!!!!!

Dita!
Bakker!!!!! Hát megértelek, hogy kiakadtál a párod miatt.... ez baromi nagy segítség lett volna, ennyi mindent ilyen olcsón!!!!!
Bajani bácsira én is nagyon mérges vagyok!!!!!

Bridg!
Itt is nagyon sajnálom a rossz értékeidet!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget!

Hát hogy az istenbe ne szurkolnánk neked!!!!
100000000000000000000000000000000000000000000
0000000000000000000000000000000000000000000000
00000000000000000000000000000000000000000000000
000000000000000000000000000000000000000000000000
Ez a minimum amennyivel én szurkolok!!!

Csak én érzem hogy a párod mintha megenyhült volna a lombik témában vagy valóban így is van???
Néha azért úgy szeretnék a férfiak fejébe belelátni...

Írj hogy mi volt apával otthon! hogy mit szólt ahhoz amit a dokinéni mondott!!!

Kép
pamilla

Dita!

Hát hallod hogy ez a pasi milyen!
Ilyen olcsón ennyi minden és ő még csak át sem gondolta??? Hát hallod tényleg nem értem, pedig 1 csomót tudtatok volna spórolni.

Nálunk anyukám nyomatta ezt a szöveget!
Sztem itt már nincs olyan hogy túl korán, hát az a kispuszedli már ott figyel, Te vigyázol magadra. Mi jöhetne???
Ilyenre nem is kéne neki gondolni. Butaság!!!

Kép
pamilla

Rólunk:
Ma voltunk a védőnőnél, de amint arra számítottam lövése nem volt a dolgokról!!!
Eleve úgy kezdett, hogy 4-6 van rendelés és ő nem volt ott :shock: Azt mondta a a kollégája hogy megvárom? De lehet hogy vissza sem jön. mondtam neki hogy akkor mi a szarért várnék rá. És hogy találjon ki vmit mert nekem ez nagyon fontos, mert 2 hét alatt kell beállítani a diétámat+cukromat!!!
Na erre felírta a számom amin kb 10 perc múlva vissza is hívott a luvnya. közölte hogy ő nem ért hozzá sőt még szénhidrát táblázata sincs :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
De még 1 dietetikust sem ajánlott hogy menjek oda vagy vmi!

Jól fel is húztam magam, majd felhívtam a körzetis nővérkét akivel jóban vagyok hogy segítsen. Na ő keresett nekem 1 dietetikust akit holnap fogok hívni.

Igazából csak azon akadtam ki hogy ha nem tud segíteni akkor ő most miért is van??? A súlyomat a körzeti is le tudja mérni, mer tez a nő igazából nem csinál mást és nem is ért semmihez!

Felháborít hogy Mo-on ilyen ellátást kapunk elvileg szakemberektől!!!

Kép
pamilla

De azért volt jó is :wink:
Apumnál megmértem a cukrom kaja után és csak 5,1 volt!!!
Remélem így is marad.

Bár ma már kezdenek a csokielvonás tünetei jelentkezni rajtam :? :? :?

Kép
pamilla

Pami!
Nem semmi a védőnénid :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Azért ezt én sem tudom felfogni, hogy eleve ilyen fogadási ideje van, szerintem nem is lehetne akárkit az asztal mögé ültetni. Arról nem szólva, hogy azért olyan meg ne akarjon tanácsot adni, akinek még gyereke sincs, és ne tegyen fel hülye kérdéseket. Szegény barátnőm is kifogott egy elég idióta nőt. Miután a nagyobbik fia már másfél éves, meg tudta kérdezni a védőnéni, hogy a picit meg tudja-e szoptatni??? Vagy lenne kérdése a szoptatással vagy a pelenkázással kapcsolatban :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát én röhögtem akkorát rajta :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Diétához kitartást!!!! Majd írd meg,hogy mi volt és mit lehet enned???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

PAMI
Védőnő monnyon le!
Figyu én tudok neked ajánlani egy nagyon jó barátnőmet aki átment ezen és a témában megvan mindene diétás táblázattól kezdve hát a tapasztalatokról ne is beszéljünk! Szívesen megosztaná veled, és segítene ha elfogadod.

Bogyó miatt most nagyon aggódom, a topicunkban van egy lány aki még idősebb terhes is volt nálam ikrei voltak, aztán az egyik elment, most meg a másiknak is leállt a szíve. Annyira sokként ért ez az egész, és egyből Bogyóra gondoltam, hogy már mióta nem is láttam és még egy hét mire mennem kell megint!
Annyira szörnyű!!!!!

BRIDGET
Én is úgy látom hogy valami történt a palival hogy ennyire érdeklődik.
Használd ki azonnal a kinálkozó lehetőséget nehogy aztán meggondolja magát!

ZSU
Micsoda mozgalmas napjaid vannak!
Nekem a főzésen, házimunkán, bevásárláson kívül nem sok más van!
Könyvtárba most már én is gyakran megfordulok, két kismamás könyvet is kikölcsönöztem, az egyiket már majdnem elolvastam. Babásból is rengeteg van, ha végzek a kismamisokkal folytatom azokkal.
Ennyiből jó hogy itthon vagyok, mert a munka mellett már nem lenne időm a házimunkára, olvasásra meg a netezésre, és hát mindegyiket szeretem (persze kivéve a házimunkát ami muszáj )

dita75

Ja bocsi hogy ilyen rövidre fogtam de ma reggel nem vagyok valami jól.
Mostanában nem alszom jól, ma éjjel meg kiváltképp a lány babája miatt, meg az aggódásom miatt! :roll:

dita75

Ditu!
Teljesen megértelek, nekem is elég rossz lett a kedvem. Én is kaptam ma egy nagyon rossz hírt egy másik topicomból. És most egy kicsit én is aggódni kezdtem az én babóm miatt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pami
En megertelek mindenhol megyek korhazba csak ne otthon kelljen..mert az katasztrofa amilyen ellatas otthon van...egeszsegugy meg :twisted: inkabb nem mondok semmit :roll: Nyugi draga es gratula az 5.1es mertekhez :) Csokit meg majd eszem en helyetted oke :lol: :lol: :oops: :lol:

Lehet hogy gyengulni latszik apa jol latod 8) bar meg nem tok semmit biztosra :roll: :? talan mostmar erti mirol is van szo es nem azert vgyok a teman mert turelmetlen vgyok hanem azert mert tenyleg veszesen jar a biologiai oram :(

Hat mondtam apacskanak mi volt :roll: es hogy a kov ciklusig elkell donteni mit is akarunk persze a fsh vizsgalat utan megmondjak mik az opciok :? Biztos agyal szegenykem... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

De délután meghallgatom a szivecskéjét, hogy megnyugodjak. Az egyik kismaminak a házban van szívhang hallgatója. Majd hozzá megyek le dumcsizni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
OOOOOooh szivhanghallgato :shock: nem egyszeruuu 8) jo hallgatozast akkor :lol: :lol:

Dita
Na mire irtam addigra pont irtal te is :) nem olyan o...ha valamiben benne van akkor az tuti egyenlore csak orulok neki most mar csak az fsh-nek kene emenjen,hogy egyaltalan stimulaltaho legyek :?

Juj szegeny lany :( ez szornyuuuu :cry: de te azert ne idegeskedj nalad egy baba van es az a minimalis szazalek miert pont te lennel akivel ez megtortenik :roll: nyugiiiiiii :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajszik!

Tényleg nem szeretnék okoskodni, de nem szabad az ilyen borzasztó történésekkel foglalkozni!
Amikor nekem volt a lombik ott is volt nem is 1 lány sőt ha őszinte akarok lenni akkor a szobában akikkel együtt feküdtem, mindenkinek volt 1 megszakadt terhessége.
Először engem is padlóra küldött, de aztán arra gondoltam hogy nekik mindnek volt vmi baja , nekünk meg semmi. Akkor miért is aggódjak???

Szóval nektek is ezt ajánlom!!!
Gondoljatok bele Ti rendben vagytok, nincs semmi gond.
Zsu!

Te már a 12 héten is túl vagy úgyhogy nyugíííí!
Csa karra figyelj hogy ne erőltesd meg magad!

Ditám!
Nálad pedig ez a babó olyan jól megtapadt hidd el nem lesz semmi gond! Az a nagy szeretet amivel vártad, várod odaragasztotta 9 hónapra!!!

Kép
pamilla

Bridget!

Még a végén minden bejön amit akkor beszéltünk amikor nálam voltál?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olyan jó lenne megérdemled hogy idén csupa csupa jó dolog történjen veled!
Szóval 10000000 szurkolok mindenért!
légy asszony és anyuka még az idén!!!! Ezt kívánom neked!!!

Kép
pamilla

Nálam:

Ma felhívtam az ismim dietetikus ismerősét és tudott is fogadni!
Mindent meg is tudtunk beszélni. Sajna azt mondta hogy 240 helyett 160 diétám lesz, mert kismamiknak ezt szokták és hogy a a 240 túl sok lenne!!!
Szóval én meg úgy döntöttem hogy maradok a 180-nál.
Ja és hogy nézni kell a cukromat itthon is kaja előtt és után és vezetnem kell vmi naplót hogy mikor mit ettem!
Jövő hétre beszerzi nekem a cukormérő készüléket (persze hogy ez is jó drága 9eFt+a tesztcsíkok=10eFT) hát így jártam ez van!

Elvileg azt beszéltük hogy 1-2 tiltott dolgon kívül mindent ehetek csak módjával és ami kimaradt a helyett kell zöldséget, gyümit enni!
Így talán nem olyan borzasztó! :?

De muszáj betartani mer tha cukros vagyok a babának is lehet vmi agybaja amit nem szeretnék megkockáztatni!

Szóval most min. 2 hétig szigorú diéta és ha beáll akkor azért kicsit néha napján lazítok!

Ja és ma reggel is megmérte a cukrom reggeli után 1-1,5 órával és 6,3 volt (úgy hogy megittam 3dl tejet amit állítólag ne is szabadna mert jól megdobja a cukrot). Szóval ha így volt 6,3 akkor olyan rossz nem lehet az a cukor.

Kép
pamilla

Pami!
Hú, nem lesz semmi, de mindent Kiscicáért, igaz :wink: :lol:
Kitartást és meglesz az eredménye, meglátod!!!!
És szerintem sem olyan vészes a cukrod. De jobb vigyázni!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pami
Hat ha mar lenne lombik nekem az is eleg lenne az iden :roll: remelnykedjunk,hogy lemegy jovo hora es lesz valami :roll:

Na akkor a dietad nem is olyan rossz...bar eleg macera lehet mindehova a kiskonyvvel menni :twisted: 10rugo :shock: hat azokat sem irigylem akik meg egesz eletukben hasznaljak :?
A 5.1 az jo a 6.3 az ertekhatar hol a hatar :?: :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép napot és hétvégét mindenkinek!!!

Én hamarosan elmegyek a tüdőgondozóba, aztán suli, vásárlás, és holnap elutazunk négy napra. Majd szerdán jövünk haza és lehet, hogy csak csütörtökön leszek legközelebb. Addig is vigyázzatok magatokra!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Nagyon jó pihenést és vigyázzatok magatokra!

Hova, merre mentek?

Kép
pamilla

Bridget!

A határérték, vagyis ami alatt még jó az a 7! Ha 7és 7,8 között van az azt jelenti hogy kell némi odafigyelés. 7,8 fölött pedig terhességi diabéteszed van!
Szóval a 6,3 az még abszolútli jó!!!

Ma pl úgy jártam hogy hogy a 10óraimat vissza is küldtem a feladónak!
Ezért ma még csak 160g sem lesz a szénhidrát bevitelem!

Inkább arra leszek kíváncsi hogy mennyit fogok lefogyni ezzel a csodával :wink: :lol:

Volt 1 barinőm akinek szintén cukrot állapítottak meg és a szigorú 2 hét diéta alatt 7 vagy 8 kg fogyott! Elvileg a dietetikus is ezt mondta!

Kép
pamilla

A mi hétvégénk semmi extrát nem tartogat!

Holnap kimegyünk a bababörzére vasárnap pedig lesz kismami-fotózásom :lol:
Aki az esküvőnkön videózott, annak a felesége elkezdett 1 pár éve fotózni és üzleteltünk. ő olcsón fotóz én keveset fizetek!

Hát nekünk ennyi a program!
Ti???

Kép
pamilla

Pami
Nem egyszeruuuu,hogy meg ilyenekre is most oda kel figyelned :shock: Fogyni azert csak nem fogsz annyit max nem hizol :wink:

Mi ma megyunk apacskanak szulinpi vacsija lesz baratokkal aztan buli 1000-rel 8) :lol: Vasarnap pihizes :roll:

Egesz tegnap ota omlik az eso es huvi is van :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

Hát ki hol van?
Dita, Kisbuta????

Nálunk a hétvége úgy telt ahogy mondtam!

Szombat: bababörze (és persze már megint költöttem lóvét, ami miatt volt is lelkiismeret furdalás :oops: ), aztán elmentünk még 1 boltba itt Újpesten! Végül haza!

Vasárnap: reggel nekiálltam takarítani addig ember füvet nyírt a kertben. Csak porszívóztam+felmostam+kifertőtlenítettem a kádat, mosdót de többet bizti nem csinálok ilyet, mert utána fájt a pocim+ derekam! Aztán jött a fotós :lol: Majd ha leszen kképek dobok ide is 1 párat!

Kép
pamilla

Bridget!

Mi jóval lepted meg a párod szülinapjára?
Milyen volt a buli?

Akkor az időjárás most nem kényeztet titeket! :cry:
Itt még azt mondom hogy türhető az idő bár tegnap már eléggé szeles volt és a nap sem sütött olyan jól! Állítólag ennél a héten csak rosszabb lesz, mert még az eső is bekerül a képbe!
Hát ha így lesz megszívom mert nem tudom menni sétálni! Pedig mostanában mindne nap min.fél órát sétáltam (de inkább többet)!

Vadul diétázom ám!
Azt nem mondom hogy élvezem de muszáj!
A bébi az első!

Kép
pamilla

Pami
iPod-ot kapott a regit meg en vettem neki 2eve szinten szulinapjara de minden nap nyuzza ugyhogy mar rafert egy uj :wink: hagy ne mondjam amit akkor vettem az 2szer ilyen draga volt :shock: Buli jo volt apa ngyon jol erezte magat es ez a lenyeg :wink:
Fotosrol erdekelnek am a kepek 8) Milyen lett :?: :idea:
Miket vettetek...hajra dieta :lol: :oops: tuuudom en konnyen beszelek :oops: :roll:

Bemasolom ide mik a tortenesek

Hat csajok van egy 18mm-es tuszocskem 8) 8) gaz a bal oldalon ami nem a legjobban atjarhato :roll: de legalabb van es azt sem biztos,hogy nem fel at rajta a peti :roll: A semminel ez is jobb eredmeny :wink: A noci mondta,hogy ma vgy holnap fog pem lenni 8) mondtam neki,hogy tudom :lol: szerintem ma este holnapra mar nem lesz ilyen eros az lh-m bar ma meg nem lottem el csak tegnap :roll: meg nemsoka megint lovok egyet :roll:
A vereredmenyem pedig:

LH 9.2
E2 525.3
PGN 0.41

Ezeket meg nekem is megkell nezni melyik jo melyik nem de allitolag azt mutatja,hogy ebbol lesz peteeres 8) es,hogy meg nem tortent meg az ovulacio 8) :lol:

Apacskanak irtam most vegeztem irja na hogy ment?Mondom jol van egy petim a bal oldalon 8)
Apa kerdesei erre....csak hogy lassatok mennyire fingja sincs meg mindig a dolgokhoz :lol: :oops: :lol: :
1.Azzal az egy petevel is akkor ok csinalhatnak lombikot ugye? :roll:
2.Meg tudjak mondani,hogy ez jo minosegu-e? :roll: Vgy,hogy van-e meg egyaltalan tobb petem?(ezt ugy gondolja,hogy a jovore nezve :lol: )
3.A jobb oldalamnak akkor teljesen annyi vegleg vgy ez csak reszleges es lehet csak ebben a honapban nincs ott?(ezt arra irta,hogy irtam a bal oldalon van a tuszom :lol: )

Eloszor is megirtam neki minden honapban 1tuszo erik normalis esetben :idea: Aztan a masik doki ugye aszonta nem stimuz ha nem olyan az fsh-em kovi honapban de azzal a havi egy petevel is mehetunk tovabb csakhat akkor egy eselyunk van :roll: De mondom bizzunk benne hogy lejebb megy es stimuzhatnak jo esetben 4-et oruljunk ha osszeszednek :? :roll: Meg megirtam neki nem tudjak megmondani igy hogy milyen minosegu majd csaj ha levettek de akkor is lehet megtermekenyitik es nem no tovabb...nem osztodik ugyhogy mondom semmi nem biztos sajnos ez nem igy mukodik :roll: Na meg azt is irtam neki,hogy ez a tuszo ma vgy holnap erik ami azt jelenti ha ma egyuttleszunk akar ingyen is osszehozhat egyet :lol: :lol: Aztan irtam neki tudom,hogy elfoglalt es melo van majd beszelunk kesobb :wink:

Gyerekek lehet,hogy tenyleg lesz lombikom meg koltozes elott :?: :shock: :oops: izgi ngyon 8) Mindenesetre en most ennek a bal oldali petinek adnek eselyt bar tudom nem a jo oldalon van de hatha :roll: Itt is megkerdeztem az arakat haat 1.4millio :roll: de meg mindig olcsobb mint az usaban 2.2millio :twisted: bar majd azert megakarom neki emliteni,hogy otthon 5lombik ingye van :roll: mert en pl hazatudok menni oneki meg csak azon a bizonyos napon kell ottlegyen meg mindig olcsobb a repjegy :roll: csakhat otthon lassan mennek a dolgok :roll: mire bejelentkeznek akkor ugye o kulfoldi :? szal lehet bonyolultabb :roll: na mind1

Csorikam tegnap 8:30kor csorgott a teloja a fonoke hivta valami ngy gaz van mar megint es egesz nap a telefonon logott :x este meg vacsizni se tudtunk elmenni mert ult a telefonon szo szerint egesz nap :twisted: igy fel 10utan mar nem vartam arra hogy hatha befejezi a beszelgetest hanem lementem a bolba bevasaroltam es megcsinaltam neki a vacsit...igen am de annyi ideje se volt,hogy leuljon megenni :evil: pipa voltam nem ra hanem a cegnel az emberekre...wazze ezek nem gondoljak,hogy enni is kell??!?!!?1?! :twisted: 10utan egyszer leult,hogy elkezd enni de megint csorgott a teloja :twisted: ugyhogy fel 12volt mire vacsizott :twisted: meg jo,hogy ilyen hideg tesztat evett amit egy szoszba martogatsz mert a fott kaja mar gondolhatjatok milyen lett volna :twisted: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali!
Nem vesztem el csak sok dógom vót, nem olvastam vissza még majd otthonról, anyuéknál vok jelenleg.
Tegnap meg fórumos lányokkal taliztam és a babáikkal.

Egy kép rólam és Rékababáról:

Kép

Majd otthonról írok, pá!

dita75

Hali!
Sehol senki?

PAMI
Egész jó a cukkerod! Csak így tovább!
Enyim cukros barinőm is kb. 10 kilót fogyott ha nem többet, volt miből mert ő is rendesen meghízott a két inszem gyogyijai miatt. Mi lett volna vele ha annyi hormont kap mint én!
Fényképeszkedés milyen volt? Kérünk képeket!

BRIDGET
De jó lesz lombik? Ez már tuti?
Annyira örülök!

ZSU
Ne aggódj, minden oké, már túl vagy a 2. trimeszteren, azaz a kritikus időszakon!

KISBUTA???

Én ma megyek végre dokkerhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem lesz uhu és kapok képet is!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira kész vagyok már egy hónapja nem láttam Bogyit, nem is tudom hogy bírtam ki. Annyira remélem hogy minden oké lesz ma!

dita75

Dita
Micsoda csini vonalzijaid vannak 8) vgy mondtam mar :roll: :oops: A bebis foto is ngyon ceeep en is en is :) Nem jottem mert en hiaba masolom be a regenyeimet na nem jon senki :roll: Amugy Zsu elvolt egerszalokon asszem tegnap mentek haza,Kisbuta ugye melozik gondolom sokat,Pami mostansag azert jon es irogat :) en minden nap vgyok de csak velem nem lehet tele az oldal :oops: :lol:

Hat igen lehet lesz lombik de ha nem menne le az fsh-em akkor nem stimuzhatnak :roll: azaz o megcsinalja azzal az 1ciklusban ero petivel ha akarjuk de nem tom arra megeri e kiadni a penzt vgy varjunk meg 1honapot,hogy hatha akkorra lemegy :? :roll: Te miert voltan nehezen stimuzhato? :roll: Uhu utan fotot kerunk es beszamolot :!: :!: :!: 8) Apacska javult mar :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET

nekem jók voltak a hormonjaim sztem csak a korom miatt kellett több gyogyi mert már nem vok mai csirke.... :?

Akkor érdemes csinálni amikor minden eredményed legalább megközelítőleg jó, és nem csak a pénz miatt, mert lelkileg még gázabb ha esetleg nem osztódik szépen az embrió és minden igyekezet fuccsba megy.

Remélem kapok fotót, lesz mit lefotózni! Jajj annyira ki vagyok, lassan elkezdek készülődni. Még nem is reggeliztem, annyira izgatott vagyok!
Még pancsizni is kell, hajat mosni meg szőrteleníteni, nem akarok őserdővel odaállítani! :oops: :lol:

Lehet hogy elbőgöm magam ha meglátom hogy már milyen édi, és hogy minden rendben van vele, k....va hosszú volt ez az egy hónap.

dita75

Na jó reggelt mindenkinek!!!!

MEgjöttünk tegnap..... naggyon cool volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper volt a panzió is, nagyon finoman magyarosan főztek, kaptunk bőven kaját!!!!!
Voltunk a Szalajka-völgyben, Miskolcon a vadasparkban és botanikus kertben is. Sokat sétáltunk és pihentünk is.
Ma rendet rakok itthon, aztán délután megyünk a Balcsira és csak valamikor vasárnap éjjel jövünk majd haza.

Addig is vigyázzatok magatokra, pihenjetek, sokasodjatok!!!!!

Puszika mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja igen, és a kombinált tesztünk eredménye negatív.
Down-kór előfordulása 1:6900
18-as trikrmoszóma előfordulására esélyünk 1:50000

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSU
Micsoda mozgalmas életed van!
Hová mentek balcsira, melyik részére?

Gratu a kombiteszthez!!!!

Bogyimmal minden oké, korának megfelelő méretekkel rendelkezik.
Képem nincs sajna, és nem is nagyon jól láttam mert a tévé elég messze volt a falon, persze a szemüvegem meg itthon az éjjeliszekrényen, de a szívecske dobogott mint állat, nagyon jó volt végre látni, hallani hogy él és szépen fejlődik!
Akkora kő esett le a szívemről, tök megnyugodtam! :lol:

dita75

Na szia Nektek!

Csajok jönnék én de tegnap megint nem engedett belépni a társalgóba :twisted:
Vmiért mostanában 1 csomószor visszadob, nem értem!

Micsoda jó hírek jönnek itten csajszik!

Ditám!

Látod én megmondtam!
Nincs odabenn semmi gond és ez így les za továbbiakban is!!! Higgy nekem!
Később meg majd könnyebben fogod bírni azt is hogy nincs kukucs. De pl nekem akkor lett könnyebb amikor már éreztem hogy mocizik! De ettől függetlenül már várom a 28 hetet, bizti jó sokat nőtt mert a 20 héten voltunk utoljára!

Kép
pamilla

Zsu!

Tök jó hogy minden rendben!
Jó is ez a szűrés ha én akkor tudok erről...

Nekem most volt 1 barinőm ugyan ilyen vizsgálaton de ő sajnos nem jött ki ilyen jól belőle! :cry:

Hát arról már ne mis beszélek hogy micsoda jövés menésben vagytok!
Tök jó!
Lenni kicsit irígy :wink:

Kép
pamilla

Bridget!

Csupa csupa jó hír!!!
Csak figyeld ki nem soká jó lesz a fsh eredményed és még mielőtt mennétek ki már meg is lesz a lombik!

Látod mondtam én hogy ha belegondol a helyzetedbe még megváltozhat a véleménye erről a témáról is!
Akkor mégiscsak szeretne babát MOST!!!

Tök jó!
Örömködök helyetted, veled!

Az hogy most épp nem az annyira jó oldalon van a tüszőcskéd nem számít!
Lehet pont abból lesz a babó!!!

Kép
pamilla

Kicsinyítek és dobok fel 1-2 képet!

Kép
pamilla

Na már itt is vagyok!

1 kis ízelítő:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pamilla

Ezek a kedvenceim (első körben)!

Képzeljétek Anyák napjára azt találtam ki hogy anyumék+anyós kapnak 1-1 ilyen szép képet tőlünk!
Igazából venni nem is nagyon tudnék mit mert mindenük megvan. Csokit nem esznek, virágot meg nem nagyon értékelik!

Szerintetek jó ötlet?

Kép
pamilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?