sziasztok lányok,
köszi az üveges kajcsi , és sterilizálás infokat! hát én most már nem veszek egy ilyen sterilizálót, marad a lábas vízben való forralás.
szerencsésen túléltük a tegnapi napot. 40 perc alatt értem le gyalog a dokihoz. az utolsó 10 percet végigsírta, mintha érezte volna, h most mi lesz, addig gyönyörűen aludt. 1,40-re értem le, 2től van rendelés, de már 3an voltak előttünk.
drnéni mentségére szolgáljon, h elsőként hívott be minket. szabadkozott, h elment, én meg mondtam megint , h miért értünk 2,36ra a 2,30 helyett, de nem akartam vele összeveszni. ezután is oda fogom vinni Nándust, mert jó dr, tanultam az esetből, kész. ami fura volt, h mondta, h hagyjam kint a babakocsit. én meg bevittem, mert mindenem benne volt, és nem fogom a 75e-s babakocsit kint hagyni. senki nem vállal érte felelősséget, és ha ellopják (még ha vannak is kint többen a váróban) nem hiszem, h vki megtériti. uh nem érdekelt. mondta a drnéni, h nem látszik betegnek Nándus, mire mondtam,h szerintem sem az. meghallgatta a sztetoszkóppal, hát már akkor sírt Nándus, szerintem tök hideg volt a ketyere, de a lényeg , h minden rendben vele. megnyugtattam a cinege cipője versikével, és észre sem vette, h beadták neki a szurit, csak akkor sírt nagyon , amikor nyomták be a lötyit. na akkor volt üvöltés, de szerencsére gyorsan megnyugodott. a hazafele utat az első 10 perc kivételével végigaludta. így még a cukiba is beugrottam sütiért és elnyaltam egy fagyit a nagy riadalomra.
mondtam, h mikre gyanakszom a hányás ügyében, és mindre azt mondta a drnéni, h bármelyik lehet. drnéni szerint túletetem a gyerkőcöt.
látszik rajta.
hogy etethetem túl, ha nincs elég tejem???
igaz estére apadok le nagyon , és mostanában felkel Nándus 1kor , 4kor , 5,15kor és aztán 7kor , 1 és 4kor megetetem, de akkor csak keveseket szokott enni, 5,15kor csak 1-2 kortyot iszik (mintha én meginnék 1/2 pohár vizet, mert szomjas vagyok) és visszaalszik közöttünk, és 8kor etetem meg utána. aztán meg etetek 11-12 között, 3-4 között, és az utóbbi napokban csak fürdés után (előtte nem, mert kevés volt a tejcsi). szerintem teljesen normális.
de most a párom kitalálta, h nem kellene 1kor megetetni Nándust. Mondtam, h ok, de akkor ringassa ő el, mert én már próbáltam többször is, és a vége cici lett. Hát most éjszaka ugrasztotta a párom 1, 30kor. Képes volt 40 percig ringatni Nándust és még 10 percet mellette állni, csak azért , h leszoktassa az 1 órási ciciről és csak 4kor keljen. Na hát én ilyet többet nem engedek neki. Dühös is voltam. Azért kel fel, mert éhes. Végül aztán nem is húzta ki szegénykém 4ig, csak 3ig, igaz akkor jó sokáig evett mind2 ciciből. Ha meg 1 és 4kor is eszik , akkor csak kevés ideig. Bár nála ez nem számít. Tegnap néztem az időt és egyszer a jobb ciciből 3 perc alatt leszívott 60gr-t, a balból 5 perc alatt 100 –t . hát nem csodálom, h ő nem szopik 20 perceket, 1 sokszor nincs több, addig szopik, mig van, igaz bennhagyja az utolsó 20 ml-t, 2 gyorsan kiszívja , ami van. De szerintem nem etetem túl, szerintem nem azért hány.
Tegnap beruháztam végül egy more milkre. 120 dbos 9,5e, 60 dbos meg 6,5e, így a nagyobbat vettem,azzal kihúzok 1-2 hót, attól függ, h mennyit eszek belőle. Napi mennyiség max 4, szóval min 1 hóra elég. Tegnap bevettem 1kor egyett, 5kor megetettem Nándust és még lefejtem a maradékot is , tök kifacsartam a cickókat, és gondoltam,h este tápi lesz, de nem . este 21,30kor megevett 2 ciciból 160-t és még lefejtem 60-t, amiből adtam még neki 20-t. Lehet, h hat a bogyó? De nem kiabálom el !!
Vikimami: köszi, megkapta a párom a levelet!! Köszönjük!! A konzerv most még nem elv, de szeretném minél kevesebbet adni. Persze tudom, h lesznek alkalmak amikor kénytelen leszek adni, ha elmegyünk vhova és nincs lehetőség előre főzni, vinni, akkor tuti jó, de nekem nem szimpatikusak kinézetre. Igaz én megkostoltam tápot, és szerintem nem volt rossz, de Nándus kiköpte először. És a súlya miatt most megnyugodtam, a kiskönyvében is van egy statisztika, és a szerint súlya , hossza teljesen normális.
Zsuzska: te fejed a tejcsit és cumiból adod Olinak? Miért, bocsi a kérdést? Amikor Nándus pocakban volt, mondtam,h én nem szeretnék csak tejcsárda lenni, aztán nagyon sokszor volt olyan, h mindent megadtam volna azért , h az legyek, mert imádok szoptatni. Olyan drága Nándus, és imádom nézni szopi közben. Tegnap este meg pont azt beszéltük a párommal, h jó lenne elmenni kirándulni, de akkor hogy szoptatok majd. Mondtam, h majd szoptatok vhogy? Elfordulok , csak nem fog mindenki minket bámulni? És mondtam, h teljesen természetesnek venném , ha bárhol meg kellene etetnem Nándust, most már cikibnek érezném , ha smaciznék az utcán, mint a szoptatást. Tök fura. Egyébként a következő gyerkőcnél másképp csinálok majd 1-2 dolgot. Szülőszobán rögtön szopi , és az első napokban állandóan szopi és fejés , rögtön tea + homeós bogyó. A 2.nál már mindenki okosabb, nem igaz? Egyébként, nem kell megrémülni, azért mert mi rosszul viselünk dolgokat, nem biztos, h ti is .
Dituli: nagyon ügyi vagy, h olvasol minket is, te már olyan kis ügyi leszel!!! Bár amúgy is az vagy! Neveken gondolkozzatok, de szerintem érdemes meggondolni a 3. nevet. Azt majd minden aláírásnál ki kell írni, és a gyerkőc majd szitkozódik, h milyen hosszú a neve. Az egyik szomszédunk megkapta mind2 szülő vezetéknevét kötöjellel és tök kivan, és van pár ismerősöm is akinek van 3.neve és nem szeretik az aláírás miatt. Aztán van egy uncsitesóm, aki végül a 3. nevét használja csak és a 2. kiiktatta, nem tudom hogyan. Brendon irdatlan drága, nem tudtok elmenni máshova a közelben , keress neten . hidd el nem mindegy, h mennyiér veszel babakocsit, ágyat stb. V ezeket kapsz a tesódéktól?
mi történt Katáékkal, elment a baba?
sajna itt esi az eső, remélem a teraszra ki tudunk azért majd menni. szép napot mindenkinek!