Új privát üzeneted érkezett!

Andy!

De jó, hogy itt vagy te is!!! Kép Kép Kép
Ne izgulj elöre a holnap miatt. Látod Kriszti "cisztája" már 7 éves!!! Kép
Minden rendben lesz remélhetöleg!

Egyébként hétvégén nálunk is a hátulról szerelem jött be! Kép Úgy látszik, hogy mindenki kedvett kapott hozzá! Ki érti ezt? Kép

Kép Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!

Na végre leléptek a fönökeim és jöhetek hozzátok.

Ez a szagolgatás téma elég érdekes.

Szerintetek igaz az ha a nö szex közben kielégül az segíti a spermák célbaérését? Végül is a méhszáj összehúzódása benyeli a kis fickókat nem?

A multkori mensim nekem sem volt görcsös, pedig amúgy iszonytató, elviselhetetlen kínokat szoktam átélni. Már melóból is hazamentem és vártam a kínokat de semmi. Örültem is, hogy megúsztam és reménykedtam abban, hogy azok közé tartozom, akik ennek ellenére babucisok maradtak. Ez nem így volt.

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Szonja
Ez a filozofia fog csodat tenni, csak idaig el kell jutni, ez sokszor nagyon hosszu ido.
Biztos te is hallottal mar olyan sztorit, hogy vegso elkeseredesbe orokbefogadtak egy kisbabat (8-10-ev kemeny probalkozasa utan), majd megtortent a hihetetlen.
Mit rontottak el az orvosok nalad? Szerintem nyugodtan elmondhatod az ellenerzeseidet. Artani biztos nem artasz , legfeljebb segitesz abban a kerdesben hogy mibe szabad es mibe nem szabad belemenni, es te is megkonyebulsz.
Puszi
Melinda
Melinda

Gabó!

Én is azt hallottam, hogy az orgazmus során jobban besodrodnak a kis fickók. Nagyobb az esély.

Monchy!

Aranyos vagy, de akkor is félek. Remélem nem lesz komoly a dolog.

Andi
Andy

Gabómano!

Senkit nem akarok ijesztgetni (A végén még én leszek itt a Mumus).

Mennyire fáj a hasad???
Szokott szurkálni menzeszen kívül ill. akció közben. Éreztél már olyat mintha kis 3-5 cm kövek lennének a hasadban (ezt nem tudom leírni pontosan).

Caldea
caldea

Gabó!

Igen, igaz. Minél több a nönél is a h.váladék, annál jobb a helyzet. Nem tudom pontosan idézni, de az egyik könyv ezt írja: nagyobb esély van a megtermékenyülésre, ha a h.vesszö a méhszáj közelében lövell ki és így megmártózik a h.váladékban. Minél több az anyag, annál jobban tudnak úszni a kis fickók. Kép Kép Kép

Mellesleg az orgazmus sem rossz!!! Kép

Kép

Monchy
Monchy

lanyok!

nem 7 hanem 11 ev.rendszerint nalunk azert ritkak az akciok mert nem birjuk a gyerekeket kivarni amig elalszanak.Nyaron par hetig nem voltak ottho hat mar 8-kor az agyban voltunkKép
Ha ennyit beszelunk ma errol meg az utolso csepp szuszt is kipreselem szegeny ferjembol!Irtam,hogy kimelni kell mert egyedul dolgozik!Rosszak vagytokKépKép

Szonja

Ugy emlexem nagyon jonevu orvosod van,volt!?

Melinda

ne aggodj nalunk a 3 het is elofordul de olyankor a minosegre kell adniKépKép

Mindenki kozepidoben van?nagyon egyre jar az eszunkKépKép

cupppp K
kriszti

Gabomano
Milyen aranyos a Login-od Kép
Szerintem igaz hogy az orgazmus besegit a ebihalak(O-) terelgeteseben.
En a biztonsag kedveert mindig besegitek hogy meglegyen a kis oromom, es lehetoleg egyutt erjunk celba, mert szerintem ez is szamit.
Melinda

Elmegyek! Kép OJE!
Sziasztok Puszi mindenkinek
(es tessek otthon rosszalkodni!)
Melinda

Szia Melinda!

Kellemes éjszakát!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Lányok!
Szerintem ha van orgazmus még jobban ki is lehet kapcsolni a nagyon akarásból.

Orgazmusra fel!!!!!!!!!!!4Kép

Caldea!
Félidöben szokott szúrkálni. De sex közben még nem tapasztaltam. Egyszer volt ilyen, hogy fájt. De szerintem fel voltam fázva.
De mult honapban. egészen sokáig éreztem ezt félidö után is. Néha csak görnyedezve tudtam menni és amikor leültem is rossz volt.
Most ez nincs így. Legalábbis nem ennyire.

Puszi: gabó Kép
Gabómanó

Már megint ünnepromtó vagyok, de pont itt a Babaneten a rendelőben kérdezte vki., hogy függ-e a poztól, és a nő izgalmi állapotától, a válasz az, hogy nem, max. ha a nö van fölül, ugy nem nagyon lehet, a kifolyás miatt.
Igaz aszem u.az a doki válaszolta, aki nekem, hogy elég egy nap a spermák érésére.
Azt hiszem ez az orvos tudomány sem egy objektív tudomány.

Norci
Norci

Szija Melinda!
Kriszti
kriszti

Norci!

Szerintem, mint más területen is az életben, megoszlanak a vélemények. Aztán, hogy ki melyiket fogadja el, az már szubjektív dolog. Mindenesetre a statisztikai adatok magukért beszélnek.

Monchy
Monchy

Sziasztok,

én is elhúztam a csíkot. Valamit érzek a levegöben! Kép

Puszi, Monchy
Monchy

Statisztika ide orvosi vélemény oda én akkor is az élvezetet választom. Aztán ha az esélyeket egy ici picit is növeli az még jobb.Kép

A csíkot én is húzom tovább.KépKép

Puszi: gabó Kép
Gabó

Kriszti!
Egyet értek. Nehéz ügy a várva várt ovulációt és a csajokat összehangolni. Legutóbb este 11-kor még arra vártunk, hogy végre alvás legyen.Persze ettől nem muszáj, hogy elmúljon a kedvünk! Na sebaj, majd csak sikerül!!!

Köszönöm a javítást, most pontos a cn a listán, láttam, hogy a lakhely is meg van adva, a mienk Pusztavám.

Köszi!
Minden jót!
Csilla
Staudt Csilla

Szasztok!
Próbáltam megkeresni azt a cikket, ami a szeptember-október kedvezo hatásáról szól. Sajna nem találtam. Kép Ha v.ki rábukkanna küldje el a többieknek is kedvcsinálónak. Kép

Norci
Norci

Szasztok!
Próbáltam megkeresni azt a cikket, ami a szeptember-október kedvezo hatásáról szól. Sajna nem találtam. Kép Ha v.ki rábukkanna küldje el a többieknek is kedvcsinálónak. Kép

Norci
Norci

Sziasztok Lanyok!

Vsak ma jutottam ide hozzatok, de vegre itt vagyok Kép
Ma voltam orvosnal, a "regu motorosok" meg biztos emlekeznek ra, en kulfoldre szakadt hazanklanya vagyok Kép es igy egy csodanak szamit, ha orvoshoz tudok menni. Itt ugyanis ugy tartjak, hogy a baba jon ha jonnie kell.
Szoval nagy nehezen sikerult elmennem es kaptamis egy beutalot valamifele eloterhessegi tanacsadasra. A dokineni egy kicsit meg is ijesztett mivel azt mondta valszeg azert olyan hosszuak a ciklusaim mert mindig terhes leszek csak a baboca nem kepes megtapadni vmilyen lelki vagy hormonalis ok miatt.
Mindenesetre szeptember 5-en mar sokkal okosabb leszek. Kép

Mindenkinek NAGYON NAGYON KOSZONOM a gratulaciokat, olyan aranyosak vagytok!

Edina
edina

Szép jo reggelt Mindenkinek!

Ma én vagyok az elsö, és dobom is a listát:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 47 cn ? 32 év
Orsoly 8c 43 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 41 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 38 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 36 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 27cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 25 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 25 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 24 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 24 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 23 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 23 cn Györ 24 év
Gabo 28c 22 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 19 cn Szeged 30 év
Eni ? 19 cn Pécs 26 év
Cico 4c 18 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 17 cn Budapest 29 év
Süni 3c 14 cn Budapest 29 év
Lora 10c 14 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 12 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 10 cn Calgary 26 év
Éva 27c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 10 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 5 cn ? 26 év
Lotti 9c 4 cn Budapest
Moni 4c 2 cn 3Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 2 cn Budapest 26 év
Bella 15c 3 cn Debrecen 25 év

Remélem jo, de azért nézzétek át

Lora
Lora

Haliho, megint én vagyok!

Jo sokat irtatok, alig gyöztem elolvasni. Azt hiszem, már tul sokan vagyunk a listán, nem gondoljátok? Tenni kéne ez ellen valamit! Nincs valami ötletetek? Kíváncsian hallgatom ...

A hét végére elutaztunk egy kicsit pihenni. Sz-V-H, elég jol sikerült. Egész nap pihentünk, napoztam, és jokat kajáltunk. Persze, az sem maradt el, amire gondoltatok. "Véletlenül" pont akkor voltam ovulásos, és remélem meg is lesz az eredménye.

Ma voltam dokinál, adott beutalot vérvételre, hogy nézzünk még egy hormon szintet. Megnézte a högörbémet, de nem füzött hozzá tul sok reményt. A mostani honap, hogyan mint egy sinus görbe. Képzeljétek, napközben kétszer is mértem, és 37,4 volt. Tudom, hogy a napközbeni nem számít, de kíváncsi voltam. A héten valamelyik nap el kell mennem vérvételre (progi mérés). Egy-másfél hét, mire megjön az eredmény. Addigra pedig vége is a ciklusomank. Ha nem leszek babás, aminek nagy a valoszinüsége, akkor HSG, vagy laparoszkopia. Most nincs valami jo kedvem, de néhány napon belül elmulik.

Voltam ma baba-látogatoban. Hétfön délután öt elött 7 perccel megszült a barátnöm lánya. 51 cm, 3300 gr, és Mirának hívják. Olyan picurka!

Jobb kedvet, mint ami nekem van.

Puszi, Lora
Lora

ovulasos helyett ovulalos voltam, de gondolom értettétek
Lora

Jó reggelt mindenkinek!

Kép
Monchy

SZép jó reggelt Mindenkinek!

Lora hogyan tudnálak felvidítani? Mondjuk küldök egy mosolyt.Kép

Puszi: Gabó
Gabómanó

Edina!

Szóval Coimbraban még úgy tartják, hogy a baba jön, ha jönnie kell. Vszínüleg a portugál mentalitás és temperamentum miatt. Biztos vagyok benne, hogy ök nem élnek olyan stresszes életet, mint mi itt északabbra. Szieszta is van ebéd után! Kép Náluk biztos könnyebben jön a baba is, úgyhogy szerintem jó helyre kerültél! Kép

Kép

Szia Lora!

Hát nagyon friss voltál ma reggel, illetve hajnalban! Kép
Mekkora ötlet, hogy elutaztatok az ovulálós idöszakban! Kép Lehet, hogy mindannyiunknak ezt kellene tenni és akkor a férjek sem éreznék úgy, hogy "fedezöménnek" használjuk öket, mint ahogy valamelyikünk leírta korábban. Egy környezetváltozás jótékony hatással lehet mindenkire!!! Kép Kép Kép
És ne legyél rosszkedvü, nekünk is sikerülni fog, nem csak a barátnöinknek. Kép

A listát egy kicsit módosítom, mert Norci kimaradt és a lista végén lévök is elcsúsztak.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 47 cn ? 32 év
Orsoly 8c 43 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 41 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 38 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 36 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 27cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 25 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 25 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 24 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 24 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 23 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 23 cn Györ 24 év
Gabo 28c 22 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 19 cn Szeged 30 év
Eni ? 19 cn Pécs 26 év
Cico 4c 18 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 17 cn Budapest 29 év
Süni 3c 14 cn Budapest 29 év
Lora 10c 14 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 12 cn Galgamácsa 29 ev
Barbi 6c 10 cn Calgary 26 év
Éva 27c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 10 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 5 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 4 cn Budapest
Norci 5c 4 cn Budapest 26 év
Moni 4c 3 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 3 cn Budapest 26 év
Bella 15c 3 cn Debrecen 25 év

Ha van benne valami bibi(bí) javítsátok!

Kép

Monchy
Monchy

Sziasztok! Jó reggelt mondenkinek!

Edina a listábol ugy látom, hogy ez a 6. ciklusd. Nálunk is az a helyzet, hogy a nögyogyik csak egy év után kezdenek el foglalkozni vele. És itthon minket is csak optimális családtervezésre vettek be (igaz, akkor még 3. c. volt), ami szintén =terhesség elötti tanácsadás, némi szürövizsgálattal, azért az már fél siker. Onnan tuti jo kezekbe kerülsz és az megadja a kellö lendületet. Szoval hajrá! Kép

Már megint lenne egy kérdésem. Szabályos esetben a hömérséklet a ciklus elso felében a mensi n. napján leesik, de meddig (nekem ma 36,5) aztán a körül kering, majd ovikor mélypon aztán egyértelmü felugrás? Csak mert nekem a mensikor leesett multkor 36,4-re nagyjából ott is maradt és a 15. naptól picit ivelt felfele, majd a 18. napon megint lezuhant 36,4-re és csak utána indult egyértelmüen a fellegekbe. Bocs, hogy má megin ezen lovagolok, csak tudni szeretném, hogy mi a "szabályos".
Már nem tom minek örülnék jobban ha nincs nálam gubanc az jó Kép , a férjemnél sincs az is jó Kép , aktion is van elég, az is jó Kép , de akkor hol a gyerek? Kép

Monchy köszi, hogy beraktál a kabala listába.

Azon gondolkoztam, ha egész nap meló helyett itt tudományosan értekezünk, akkor baj lesz a GDP növekedéssel, egyrészt, mert nem termelünk, másrészt kioskokodjuk együtt, hogy hogy is kell azt a sok gyönyörü babucit összehozni, és majd össze is hozzuk, akkor többen leszünk és az egy fore jutó nemzetijöv. még kevesebb. No de a fajfenntartásért küzdeni is komoly társadalmi küldetés. Ergo senkinek ne legyen lelkiismeretfurdalása, ha munka közben velünk van!
Kipihent vagyok ma, nem?

Csüsz.

Norci
Norci

Jó reggelt mindenkinek!

Lora
remélem egy kicsit már jobb kedved van, legközelebb a barátnöd megy majd hozzád "babanézöbe"Kép

Norci
Egyébként ebben a honapban nálam is volt ilyen ugrálás félidöben, korábban már irtam rola (az LH teszt 3 napig pozitivat mutatott?!) Én a végleges emelkedéstöl számolom a 14 napot a következőig.

Mindenki
Ne izguljatok karácsonyig mindenki átkerül a másik topicba, ugyanis a "vonat alatt" kivántam a multkor mindannyiunknak!Kép

Györgyi
Györgyi

Sziasztok!
Andy!
Még szép, hogy eszembe jutottál! Kép És továbbra is szoritok neked, és azt kivánom, hogy semmi komoly problémád ne legyen!!!
Monchy!
Köszönöm a pozitiv sugarakat, de ha nem haragszol inkább "visszaküldöm" oket és még én is rakok hozzá, hogy szerencsét; pontosabban babát hozzon nektek! Kép
Melinda!
Igen ilyen "városi legendákat" én is hallottam már, de én inkább maradok két lábbal a földön; ennyi év után azt hiszem nem meglepo, hogy nem hiszek az ilyen csodákban! Egyébként meg jól látod: nagyon-nagyon hosszú ido telt el addig amig eljutottam erre a szintre, hogy nem csak az eszemmel hanem most már a szivemmel is úgy érzem: igy teljes az életem, és a gyerek egy plussz ajándék!!!
Kriszti!
Igen, jónevu orvosom volt az Erazmusz által emlitett Siklósi prof. ezért nem szeretnék róla irni. Nem akarok senkit megbántani, de szerinted kinek hinne a többség nekem vagy egy orvosnak? Természetesen ha ezek uán még valakit érdekel a történetem magánban szivesen megirom, okulásként!
Puszi, Szonja
Szonja

Györgyi!
Én még zöld fülü vagyok, kérlek írj az LH tesztről, meg azt értem, hogy nálad is volt ilyen ugrálás, de minek kellett volna lennie helyette?

Norci
Norci

Norci
a könyvek szerint egy zuhanás után kellene felugrania. Nekem 36,5 36,8 után 36,4 36,7 36,75 ma már 36,9 és remélem innen a csillagos ég. Amint már irtam az elsö félben nem szokott 36,8 lenni, de lehet, hogy valami más (rossz alvás vagy valami hasonlo) zavarta be.

Az LH teszt kimutatja az LH csucsot, amit az ovulácio elött 20-44 orával indul meg. Ezért volt nekem kicsit furi, hogy csütörtökön jelzett utána 0,3 felugrott utána leesett, ezért szombaton csináltam mégegyet és az is pozitiv volt. De az is lehet, hogy a 2 napba a szombat is belefért, ezért volt még pozitiv.
Nekem az LH teszt "kabala" egyszer már szerencsét hozott és remélem ezután is fogKép

Remélem azért érthető volt.
Györgyi
Györgyi

Lányok!

A terhességi és ovulációs tesztekröl találtam egy kis leírást az Interneten:

[url=http://www.corax.hu/patika.htm" TARGET="_top]http://www.corax.hu/patika.htm[/url]

Monchy
Monchy

Sziasztok Jányok!

Tök jó, hogy mindenki ilyen feldobott!!! Még én is jókedvre derültem töletek, pedig ma elöször a szabim után itt kuksolok a munkahelyemen....Kép

Elhangzott itt egy filmcím: A Földlakók Nemi Élete.

Csak annyit füznék hozzá, hogy nekem akkor kezdett el folyni a magzatvizem, amikor ezt a filmet néztem. Le is maradtam a végéröl, azóta meg még nem volt idöm bepótolni. Úgyhogy jányok, nézzétek csk gyakran, mert úgy néz ki, a babáknak is tetszik. Hátha nagyobb kedvük lenne pocakba költözni és gyorsan kibújni...Kép

No, megyek dógozni, fúúúúúúúúúj....

Pusza:

Dia

U.i.: Írjatok még ilyen jó hangulatban, komolyan, jó érzés titeket olvasni!
Dia

Szonja

Engem erdekel maganban!Bar nem keszulok hozza.ha irtal majd megirom miert nem biztos,hogy az orvosnak hinnek!

Monchy

En nem faradtam el csak baromira unom itt a banantKép

Puszi Kriszti
kriszti

Györgyi addig értem, hogy egy zuhanás után kellene felugrania, de ha a ciklus első felében a mensi utántól 10 napig 36,4 körül van, majd a 15. nap kicsit felmegy 36,8-ra utána a 18.nap 36,4-re esik vissza, akkor mikor van ovuláció?

Monchy köszi a tesztekről.

Györgyi az LH tesztet u.ugy mint a terhestesztet megvehetem patikába? Mennyibe kerül? A leirásból ugy látom egy dobozban több teszt van. Ezt a hanyadik napon kezded el csinálni, vagy a hömérsékletedtől függ?
MIndent tudni akarok, az összes kabalára szükségem van nekem is!

Köszike
Norci
Norci

Dia!

Légy ügűdvözölve körünkban. Csak nem ea hugira vagy öcsire gyurok már ti is?

Norci
Norci

Ja Györgyi az kimarad, hogy a 19. anptól meg 37 fölött.
Norci

Csilla
Akkor te aterzed a helyzetemet es en is a tiedet.Nalunk sem a kedv szall el hanem kidolunk a tv elott,ok meg szepen pusmognak az agyban!KépTudod az en ferjem fizikai munkat vegez en meg sosem voltam egy ejszakai bagoly.de rajta vagyunk az ugyonKép

Kriszti
kriszti

Norci,
Viszonylag rövid ideje próbálkoztok célzottan. Csak semmi elkeseredés!!!!!

A lényeg az, hogy testhömérséklet mérésnél a peteérésre csak utólagosan lehet következtetni, méghozzá akkor amikor ama bizonyos mélypont után a hömérsékletet elkezd felfelé ívelni és NAPOK ALATT (2-3) eléri a 37 fokot vagy az a fölötti értéket és ott is marad a mensi megjöveteléig! Vagyis a leírtak alapján a 18. napon volt az LH csúcsod és utána kb. 2 napra rá a peteérésed, legalábbis a múlt havi görbéd alapján. Ha jól emlékszem 28 vagy 29 napra jött meg, ugye? Tehát ha a 20. nap körül volt a peteérésed az utána levö 8-9 nap az igen kevés, mert 14-nek kellene lennie.

Es ahogy írtad korábban a 21. napon kezdted a terhességi tüneteket, csak éppen a 8-9 nap nem volt elég a kis petének, hogy normálisan beágyazódjon. Ha ebben a hónapban megint ilyen késön van pé-ed és nem telik el 14 nap utána (!) menj el orvoshoz a görbéiddel! Figyelted a nyákot is? Az is sokat segít ám!

Az LH teszt gyógyszertárakban kapható, én még sohase használtam, ha jól tudom 5-7 Eft körül mozog. Nem olcsó mulatság, föleg havonta. Én azt javaslom minden kezdönek kezdje a höm. méréseket és ha onnan nem tudja megállapítani, hogy mikor volt a pé-se akkor vegyen ilyen méregdrága dolgot. Addig nem érdemes. Ha már van 2-3 havi görbéd, onnan könnyen leolvasható az általános ovi idöpontja és beállítható a 2 naponkénti akciózás. Nálam egy hónapban csak 1x megy le 36,4-re, és akkor már rögtön tudom, hogy 2 napra rá pé.lesz, vagyis aznap és két nap múlva akciózás!!!!

Remélem segítettem,
Moni
mj

MJ

Ez mar-mar tudomanyos voltKépKép
Te is nagyon benne vagy mar!

Szonja

varom a leveledet!!!

Kriszti
kriszti

Lányok!

Nem emlékszem már, hogy melyikötök írt arról, hogy mennyire szenved a menzesz elötti napokon. Ha komoly tünetek vannak, akkor ez egy "betegség", mégpedig premenstruációs problémának (PMS) hívják. Ha érdekel valakit, hogy mik a tünetei, itt olvashat róla: [url=http://www.onlinepatika.hu/services/articles?f=show&aid=20000616163428" TARGET="_top]http://www.onlinepatika.hu/services/articles?f=show&aid=20000616163428[/url]

Egyébként nagyon sok hasznos infót találtam ezen a címen is: [url=http://www.onlinepatika.hu/services/articles" TARGET="_top]http://www.onlinepatika.hu/services/articles[/url]
Itt témakörök szerint csoportosítva találhatók különbözö hasznos tudnivalók. A PMS is ott van.

Norci!
Az én lázgörbém is össze-vissza ugrált a 7. napig. Volt 37,2 és 36,5 is, de a 7. naptól már görbe-formájúvá vált.

Dia!
Üdv Néked. Nem látlak a listán! Csak nem Te is ...

Kriszti!
Egy intim kérdés: reggelre nem tudnátok idözíteni, ha este ilyen fáradtak vagytok és a gyerekek nem?

Monchy
Monchy

Móni köszi. Ez elég logikus magyarázatnak tünik. Egy bib azért van, hogy az ominózus 18. napon nem rögtön ébredés után mértem hőt utána fel is kelltem, majd visszafeküdtem hátha tudok "ébredési hőt gyártani", és 10 percet szunditottam még a szokásos takaróim alatt, addigra 36,7 lett. Azt se tudom, hogy itt melyiket vegyem alapul.
Nekem múlt hünapban 10 napig volt 36,4. Holnap megyünk dokihoz majd kiokoskod v.mit.

Norci
Ui. Nem elkeseredésből írtam a dolgokat, csak szeretek tisztán látni.

Norci
Norci

Szia Moni!

Hát látszik, hogy nagyon felkészült vagy a témából! Kép Köszi a "virtuális" segítséget, mostmár én is kezdek tisztán látni 1-2 dolgot, amit eddig nem. De még nem teljesen éles a kép. Kérdezhetek?
Ha nekem a 18. napról a 19.-re volt 0,25 fok esés, tehát 36,5-röl 36,25-re, de a 20. nap még esett 36,2-re és a 21. nap felugrott 36,9-re, akkor ez azt jelenti, hogy a 19. nap és a 21. nap a kiemelt idöpont, vagy a 20. és a 22.?

Monchy
Monchy

Kriszti!
Nem találom az emil cimedet, pedig úgy emlékeztem, hogy elmentettem! Ird meg, légyszi!
Szonja
Szonja

Norci

Moni már nagyábol leirta a lényeget! Szerintem is a 18 nap körül lehetett az ovuláciod. És ezután tényleg kellene 12 nap min., hogy normális legyen a hormontermelés.

Az LH teszt (Corax) tényleg drága 4600 - 5600 Ft között mozog, 7 db van egy dobozban , ha hömérövel együtt használod 2 hónapra is elég lehet. Egyébként szerintem azoknak felesleges pénz kidobás, akinek ora pontosságu a ciklusa, ök tényleg e nélkül is tudják pontosan.
Én megerösitésnek használom (igy nemcsak valoszinű, hanem biztos is).
De hát mindenki maga dönti el, hogy mi fér bele a keretébe.
(Nekem az elsö LH teszt után zebrás másik tesztem volt, ugyhogy ezért kabala isKép)
Györgyi

Köszi Györgyi!

Mit érek az orapontosságu ciklusaimmal, ha eközben az ovuláciom nem a 14. napra, hanem a 18.-ra esik?

Mindenestre az egyre inkább megerősítést nter, hogy a progi szintemet meg kell nézetni!
Holnap délután szurkoljatok nekünk, mert akkor megyünk a családtervezési intézetbe.

Egyébként érziteke ezt a szelet, jön a vihar! Juhé!

Ha ebbe a hónapba zebrás tesztem lesz örökbefoagodk az állatkertből egy zebrát!

Norci

Ui. Hol van Melinda, vagy a férjéről vezeti már a görbéket, esetleg más Kép
Norci

Monchy,
Hát bajban vagyok, nehéz eldönteni. A 36,2 és a 36,25 között nagyon kevés a különbség lehet, hogy kicsit késöbb mérted másnap, vagy többet mozogtál, mielött megmérted volna, ezért szerintem inkább a 19. napon volt LH csúcs és a 18. napról 19-re való 2,5 tized fokos csökkenés miatt is. Az sem baj, ha még 1 napig lent maradt mint nálam 36,4 és másnap alig érte el a 36,5-öt. Szóval szerintem 19 és 21 napok voltak az adottak.

Norci,
Ebben a hónapban kiemelten figyelj arra, hogy az aktuális idöben ne kelj fel elötte stb. Különben velem is elöfordul, hogy ébren arra várok, hogy mikor van már itt a hömérözés ideje. Viszont ilyenkor szerintem ajánlatos ébredéskor megmérni (ha nem tudsz záros határidön belül visszaaludni). Mindenestere azért még mindig fenntartom a 18. napot, mert ezután ment fel a höd. A késöbb mért 36,7 nem számít, feljetsd el, mert ébrenléti állapotban a szervezet egy nagyobb égési fokra áll be, ezért ment fel a höd.

Moni
mj

Kedves Norci!
Most csak bekukkantam ide. De gyorsan leírom a véleményemet.
Az ominozus 18. napi hömérsékletedet egyáltalán ne vedd figyelembe, mintha nem is mérted volna, mivel nem ébredés után azonnal mérted. Utólag gyártani ébredési hömérsékletet nem lehet, ez csak becsapás. Szerintem a 14. napon volt az ovuláció= tüszörepedés. Ha elküldenéd faxon az egész görbét, még inkább ki tudnám értékelni. (Fax: 215-4361, nem kell fax hangot várni, hanem egyenesen rákapcsolni a faxot a szám hívása után.) De ezt csak ma vagy szombat este tudom megtenni, mert holnaotól 3 napig egy kongresszuson leszek.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Móni a 18. nap mellett szól az is, hogy akkor éreztem szurkálást egyik oldalt. Szóval könnyen lehet hogy igazad van. Majd kiderül.

Ja progi hiány esetén milyen gyogyikat adnak. Aszem Pucur irta már, de azért megkérdezem. Kinek mi a tapasztalata.
Elolvastam amit Monchy küldött e premenstuáis szindromáről, fejfájás, székrekedés, puffadás, ingerlékenység túlzott étvágy nálam bejön, és a cikk szerint ez is progi hiányra utal.
Norci

Sziasztok Lányok!

Most jövök az UH-ról. Megnézett egy másik doki is és õ is azt mondta, hogy van ott valami.
A baloldali ovárium helyén folyadék árnyék és ez valószínû hogy a petefészkem vetülete.
1 hónap múlva újra megnézik, de nem daganat.
Az én dokim azt mondta, hogy olyan mintha két méhem lett volna, de nem az.
Szóval õk sem tudják az a lényeg.

Szonja!
Nekem is írhatnál egy emilt, mert érdekelne az eseted.

Puszi

Andi
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?