Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

Köszi a drukkokat :) Holnap délután 5-ig melózom, utána megírom, hogy mi az eredményünk. Sajnos a melóhelyen nincs net.. :? Na, apa elment gyógyit kiváltani én meg aludtam 2 órát. Nem tudom így mi lesz velem éjjel. :D Ja, a patikus meg nem írta rá, hogy melyik gyógyi kell evés előtt, melyik tán. A recepteken úgy volt, az egyiken hogy étkezés előtt 15-30 perccel a másikra meg az volt írva, hogy étkezést követően nem teli gyomorra.
Na mármost én elfelejtettem melyik melyik volt. A patikában meg nem írtak rá semmit. Most a Metrypedet vettem be kaja előtt. Emlékezetből... Remélem jól csináltam. :? Valaki tud segíteni ebben?
doli

Remélem Rana megpróbálod kicsit komolyabban venni,hogy két baba van a pocidban,és nem minden olyan,mint egy babánál.Vigyázz rájuk,mert hamar meglehet a baj,egy lepényleválás biztos nem hiányzik.És léci,apának mutasd meg az előző linket,amit betettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Veszélyeztetett!!!!!!!!!!!!!!Majd tornázol két kakis pelus cserélése közben :D
Vendég

Nyulasz, jó, megígérem (mármint hogy megmutatom neki). De én sose tudom, mit szabad és mit nem. Ha felemelek egy közepes nehézségű szatyrot, vagy kicsit sietek a buszhoz, Apa már rám szól. De nem fekhet le az ember lánya 9 (na jó, mondjuk 6) hónapra az ágyba, hogy én már semmit nem csinálok szülésig, mert az se normális.... És a takarítás mikortól számít nagytakarításnak? Pl vasárnap egész délelőtt egyfolytában takarítottam, mert muszáj volt. Így is elmaradt a kisszoba meg a konyha. Ha meg emelgetem a karom egy kicsit egy fél kilós súlyzóval, épp csak hogy ne fonnyadjon el, attól sem lesz semmi baja a babáknak sztem.... A terhesség alatt meg kimondottan kell az erős hátizom is .... Vagy pl egyszerre két emeletet lépcsőzhetek, vagy álljak meg pihenni egy után? Irigyellek titeket, akik mindig tudják, mi a helyes és mi nem. :roll:
Ez a sok terhestorna DVD is csak pénzkidobás volt. :(

Doli, én nem is tudtam, hogy ezeket így kell szedni. Én az összes gyógyszert bedobtam (meg még most is így csinálom) evés után, aztán jónapot. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.04.21 19:39-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na megyek is, befekszem az ágyba. Pár hónapig nem fogok tudni jönni. Majd írok, ha megszültem. Pussz.

Rana

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Drukk a pukciósoknak!!! :D

Rana
Én már vettem 3 olyan nacit ami már egy számmal nagyobb nálam, gumis a dereka...nem az a nagypocakos nagygumis...csak olyan 5 cm gumis és persze megkötős is.Ezekbe majd még nőhet a hasam.
Az enyém nagyobb mint volt, hogy ebből mi a puffdás, mi a háj...nemtom.Igyekszem jól étkezni, de ez nem mindig sikerül.Ma pl ettem reggelire szendvicset parival, paprikával, tejjel.Egy óramúlva ittam vagy 3 deci kubut.Délben egy kis chilisbab kenyérrel, du ébredés után ettem egy kis zabfalatokat, 7körül egy panda jégkrémet,8 körül egy zöldalmát, 9 előtt egy nem egész szelet kenyeret, virslivel ketchup-majonéz, vagy 5 féle zöldséggel.Utána 15 perccel lenyomtam egy citromot. :shock: Aztán meg majd szenvedhetek az elalvással. :?

Szép jó éjt!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

En ma voltam ET-n. Visszaszamlalas indul!

Doli, Egerecske, drukkok!!
katavirag

Sziasztok!

Rana,én sem tudom pontosan mi a jó,mi nem.De ha terhestorna dvd-re akarsz tornázni,súlyzózni,meg hátizmot erősíteni...végülis te tudod :roll: .Én sem fekszem,ablakokat is megpucoltam,takarítok,teregetek,lépcsőzni is szoktam anyukámnál...De a "muszály volt fél nap alatt a kecót kitakarítani"erről Kukacka tudna mesélni,már teregetnie sem szabad!Ha a méhszáj nyílni kezd,akkor onnan többnyire fekvés marad,és akkor hátizomra sem lesz szükséged.És látod,ez akár 20 hetesen is bekövetkezhet. :( Lehet nem leszek bomba kismami,de nem is ez volt a célom.Én sem szeretnék elhízni,meg tespedni,és a méhszájam is igéretes a doki szerint,de figyelmeztett,ha nem vigyázok rá,hamar baj lehet.De tényleg te tudod,nem akarlak kioktatni,csak féltelek,mert tudom paramami vagy :D ...de megígérem,nem mondogatom többet,hogy ne tornázz.Oksa? :wink:

Bocsi Kukacka,hogy mindig téged hozlak fel "rossz példának" :oops: ,de intő lehet mindenkinek.

Akciózóknak drukk!
Vendég

Szép jó reggelt!

Ma korán keltem mert sok a dolog, megyek könyvtárba is a szakdoga miatt. Váltottam mail-t a konzulens tanárral, hogy mizu.27-e amúgy a leadási határidő, de lehet, hogy tudnék kérni vagy egy hét halasztást.De írtam neki ha lehet (az iskolám igazgatójától függ, akkor szept-ben államvizsgáznék), de azért írom most minta hüle, hátha meglesz most.Ő mindenben támogat, azt mondja.Jó fej.Meglássuk... :?

Rana
Nekem is hiányzik a mozgás...ez a napi séta nudli. Főleg mert én is úgy érzem, hogy tök egészséges vagyok és miért ne lehetne.De hát ezt az érzést le kell küzdeni.Nem hiszem, hogy a karragyúrás ártalmas lehet...de a többit nem tom. Ikrekkel meg persze még húzósabb.Nekem volt olyan ismim, akik vagy 6 kilót hízott ikrekkel és tornázott végig...ki mit mer...mondjuk nekik könnyen jött a baba, lehet nem volt paramami. :?

Katavirág
Mennek a babatapik!!!

Kép
vizkriszisback

Nyulaszkám, mondogasd nyugodtan, jólesik, ha aggódsz értem! :D Viszont azt tudnotok kell, hogy nem azért akarok tornázni, hogy jól nézzek ki és keveset hízzak, hanem az IR meg a Leiden miatt (mindkettő miatt fontos lenne mozogni) illetve a szülés megkönnyítése miatt... Most Petne is biztos ráncolja a homlokát, ha ezt olvassa, :D de én sokat dolgozom itthon és bizony nem mindennap tudok sétálni. :( Ja mondjuk az ablakpucolást meg én nem vállalnám be... :roll:

Vkrisz, hol vetted a nadrágokat????

Katavirág DRUKKKKKKKKKK

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Hajnoca: igen, vicces szitu volt :-D

Egerecske: drukkok mennek! :-) köszi a gratut :-)

Katavirág: ezek szerint rendben ment az ébresztés, drukkhegyek! :-)

Dezsi: ápr. 30. már jövő hét, azonnal ittvan :-) tök jó, hogy belefér a hisztero még ebbe a ciklusban :-)

Bébike: lassan hazaengednek a kórházból…majd írj.

Rana: 13. héten kellett először kismamigatyót felvennem. :-) De nem muszáj azt venned, ha bírod a csípőgatyót, hosszabb felsővel, az is megteszi.
Meg ugye ott a bandázs is, amit rá lehet húzni a kigombolt gatyóra. Nekem ez a verzió nem jött be...
Nekem azt mondta a dokim, hogy ha nagyon mozoghatnékom van, sétáljak nagyokat. Meg úszni lehet, de azt nem akarok :roll: Lépcsőzés: én minden nap legalább egyszer felmegyek az 5. emeletre (egyelőre) pihenő nélkül, bár kicsit nyugdíjasabb tempóban, mint rég.

Mabe: neked is boldog félidőt :-D

Skrisz: de semmi drasztikus diéta, ugye? A blogos fényképed alapján - amit utoljára láttam - teljesen jól nézel ki :roll:

Bumi: nagyon jól alakulsz, ügyes vagy! :-D drukkok mennek..

Vkrisz: ez tipikus kismamis étrend amit leírtál :-D

Monyó: húú, szép HCG :-) mikor lesz UH?

Zsófi: jól vagytok?

Nyulasz: szerintem Te nagyon is bomba kismami vagy :wink:

Puszi: oké, majd meséld el egyszer az álmod :-D hogy álltok a vizsgálatokkal?

Este rakok fel képet, tegnap csináltunk, de az otthoni gépen van :-D

További szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana,bocsi,azt nem tudtam,hogy szűlni akarsz :shock:
Milyen a méhszájad?Mit mondott a dokid?
Vendég

Hogy érted hogy nem tudtad, hogy szülni akarok?? :roll: Mármint hogy simán, császár nélkül??? Úgy akarok szülni, ahogy a legjobb a babáknak. Ha császárral, akkor úgy. Ha simán, akkor úgy. Vagy ha ikrek, akkor szted 100% a császár? Eddig jó a méhszájam, legalábbis legutóbb (11. hét) jó volt. Genetikain meg nem nézték, vagy csak nem mondták (hasival is tudják nézni?). Dehát gondolom a gondoktól később kell tartani, ha kell, amikor már nagyobb a babák súlya. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Igaza van Nyulasznak! Vedd vissza kicsit a lendületet, nehogy aztán tényleg 6 hónap fekvés legyen belőle!!! Nekem is a 20. héten nyílt csak ki, mivel a babákok most kezdtek el rohamos mértékben nőni és sokkal nagyobb a terhelés, mint két babánál. És nekem se volt semmi előjele, hogy nyílok, teljesen jól éreztem magam, sőt most is. Fekvést meg ki lehet bírni, mert a Babákokért mindent!!! Persze nem törvényszerű, hogy minden ikerterhes íg jár, van aki sokkal strammabb, mint én. :roll: De csak óvatosan...

Nyulasz!
Semmi baj, remélem aztán jó példa leszek, hogy így is kihúztam a 36-37-ik hétig!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

hihi, nem mint kettő, hanem mint egy babánál... :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! Nagyon köszi a drukkokat, tegnap hazajöhettem, megvolt a hisztero, szerencsére minden rendben, nem találtak semmi problémát. (Szép a méhüreg, a méhnyálkahártya, petvezetékekben áramlás figyelhető meg.) A doki szerint ebből a szempontból semmi akadálya a teherbeesésnek, szóval most csak az IR-re tudjuk fogni, minden egyéb rendben van, apa okés, még nézett most TSH-t, az 2.4 lett, ez emelkedett érték szerintetek? A doki szerint legjobb lenne 1, de még így is elmegy.

Dezsina, szóval 30-a a dátum, az már mindjárt itt van, nagyon drukkolok! Az altatás tényleg nem volt nagy dolog, az volt a rossz, hogy fél háromkor volt a műtét, addig már éhen és szomjan haltam. Az utolsó képem, hogy fekszem a műtőben, aztán elvágták a képet, és kb. két óra múlva ébredtem (viccses volt, mert a párom mondta, hogy mikor visszatoltak, kétszer is felhívtam telefonon, mind a kétszer tök kábán ugyanazt elmondtam, de én egyáltaán nem emlékszem rá).Még most is vérzek, de gondolom, ez normális. Egy hétig nem lehet szex, se sport, se kádban fürdés, de ennyi. (Vasárnap körül lenne peteérésem, szerintetek ezt kihagyjuk, vagy már akkor összebújhatunk??) Nagyon drukkolok Neked is, biztos, hogy minden rendben lesz! Nekem is inszem kövi ciklusban, majd együtt sikerül!

Monyo, nagyon gratulálok, szerintem akármilyen mértékegységben van ez az érték, nagyon magas! :lol:

Beültetéshez mindenkinek nagyon drukkolok!
Akciózóknak is nagy-nagy drukk!
Kismamiknak jó pocaknövekedést!
bébike4

sziasztok!

Bébike!
nagyszerű!!! Rettentően hálás vagyok, hogy ilyen nagyon részletesen leírtad, hogy mi történt veled! Köszönöm szépen! :) akkor együtt megyünk inszemezni is!!! Nagyon izgi :D

Katavirág!
babatapik ezerrel mennek!!!! :D
dezsina

Dezsi, ha bármi érdekel még, szívesen megírom! Ez a vérzés zavar még egy kicsit, nem tudom, hogy normális-e, hogy még mindig ennyire vérzek (most voltam a mosdóban, és hát a tisztasági betét nem elég..)
bébike4

A dokim azt mondta, hogy nem vészes a hízásom, de határeset. Vegyek vissza a szénhidrátból. 60 kilóról indultam és 26 hét alatt 8 kiló ment fel. Viszont alig látszik. Asszem combra és fenékre ment. De ugye ők mindig ruhában mérnek, 69,5 kg-ot mértek. Szerintük sok. Így hát most a csoki, süti, kenyérfélék, krumpli, rizs elfelejtve egy időre. Próbálok egészségesebben táplálkozni. A blogomon látható rólam fénykép, szerintem egyáltalán nem gáz. (170 cm magas vagyok.) Reggel szomorúan néztem a büfében a friss pogácsákat. Hoztam magammal epret, és vettem hozzá egy dobozos tejet. Végülis jóllaktam, csak a szertartás hiányzik. Vaj kenegetés a kenyérre, cukor kevergetés a kakaóban...stb. :oops: :lol:

Katavirág, remélem ez a kis csöppség már veled marad!+++++++++

Egerecske, Doli, drukkok mennek!!!!!

Bébike, hisztero után mindig nagyobb a teherbeesés esélye. :wink: A vérzés majd elmúlik. Nekem is egy-két nap volt.

skrisz72

Sziasztok!

Látom, megint sokan akcióban vagytok, drukkolok mindenkinek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi, szurkolok, hogy 30-án minden rendben legyen.

Monyó, gratula.

Kismamiknak pocaksimi.

Mi megvagyunk, túl egy oltási lázon, ami 2 napig tartott, és Julcsit ugyan kevésbé, engem viszont eléggé megviselt. Ezen kívül tegnapelőtt kisebb katasztrófa történt, körömvágás közben elvágtam a pici kezecskéjét. Kicsit még vérzett is. Olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy teljesen belebetegedtem. Azóta gyógyul, de mégiscsak milyen anya az ilyen :evil:

Kép
petne

Bébike!
nem is gondoltam volna, hogy vérzik az ember :shock: :roll: :?:
ami még nagyon érdekes nekem, az az, hogy nézték a petevezetékeket is! Nagyon szeretném, ha ezt nekem is megénznék... :)
remélem hamar elmúlik a vérzés!
és megyünk májusba inszemezni!!! :wink:

Skrisz!
szerintem sem annyira vészes a 8 kg.... De hát a doki jobban tudja :D
dezsina

Rana,igen arra gondoltam,hogy nem császár lesz nálad. :roll: Bár ikreket is meg lehet szűlni,sőt régen,amikor nem volt uhu,csak szüléskor derült ki,hogy jön még valaki :lol: Én nagyon paráznék,úgyhogy császárra készülök.Egyik ismerősömet beleengedték ikrekkel a szülésbe,egyiket szülte,a másikat végül császárral vették ki.Hát én ettől nagyon tartok,hogy duplán "szenvedjek",szüljek is meg császár is :shock: Bár gondolom ha nem fordulnak be időben,akkor már nem lesz rá helyük,így szerintem lehet előre készülnöd,hogy mehet-e a szülés.Pont reggel olvastam egy történetet,39.héten szült ikreket,egyik nem volt befordulva,így azt farosan szülte meg,de az első csinált neki utat,így könnyebben jött ki a másik.

Kukackám,ki fogod húzni :D

Dezsinám, :D
Bébike,hajrá inszem :wink: jó,hogy nem találtak semmit :D
Petne,te igenis nagyon jó anya vagy,nem direkt vágtad el az ujját.Néha az ember még a saját kezére is rácsukja az ajtót,és ez nem jelenti azt,hogy nem szereti saját magát :lol:

Skrisz,én is 170 cm vagyok,de én 66-ról kezdtem a terhességem.Most 72-nél tartok :roll: lehet nekem is oda kéne figyelni a kajálásra,nasira :oops: Képet nem kapunk Eszterbabáról?
Vendég

Petne!
jajajaj! gyógyuljatok meg mihamarabb mind a ketten :P :!: Pici Julcsi ujjacskájára adtál puszikát :?: :wink:

Nyulaszom!
:)
dezsina

Dezsina, azt hiszem, hogy a méhszájtágítás miatt van a vérzés, remélem nekem is hamar elmúlik, mint skirsz-nek! De jó, hogy azt írjátok, utána esélyesebb a teherbeesés, bárcsak úgy lenne! A petevezetéknek csak a bejáratát látták, (szájadékot, így írták a záróra), de azt látta, hogy az rendben van, nyitott és hogy áramlás figyelhető meg benne! IGen, májusban iszem! 8)

Skrisz, nekem sem tűnik soknak a hízás, én 14 kilót híztam az első terhességem alatt, azt mondták, hogy ez normális.

Petne, én anno a kisfiam ujját körömvágó csipesszel vágtam el :( szörnyű volt, rettenetesen éreztem magam, úgyhogy megértelek, de meglásd, már el is felejtette! :lol:
bébike4

Sziasztok!

Tudtommal hysteron nem látszik, hogy átjárható vagy-e, arra már lapar kell. :shock:
Én hozzátok képest csajok borzasztóan kövér vagyok!180cm és 93 kg! :roll:
Mi lesz velem terhesen?

Kata!
Drukk!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi, szia, nem az átjárhatóságot látta, hanem, hogy áramlás figyelhető meg a petevezetékeknél - így van a zárón, erre mondta, hogy nagy valószínűséggel teljesen átjárható. De persze ez a vizsgálat nem arra van, nekem ultrahangos átjárhatóságit csinálatk és az rendben volt. Neked volt hiszterod? Vérzés volt utána? mert ez engem eléggé zavar.. :(
bébike4

Krisz, sztem se sok ez a hízás. Én 164 cm vagyok és 60 kg.

Bumi, ne aggódj! Az lesz, hogy terhesség alatt odafigyelsz, és nem hízol szinte semmit, és terhesség után sokkal csinosabb leszel, mint előtte!!!! (Én is ezt tervezem... :wink: ) :wink: :wink: :wink:

Bébike! Örülök, hogy minden rendben! Sztem normális a vérzés. Vagy 3 napig én is véreztem NAGYON :shock: átjárhatósági után. Doki azt mondta, normális.

Petne, jaj. :cry: Na én is pont ilyenektől félek, hogy mennyire leszek majd képes épen és egészségesen tartani a picikéket..... :(

Nyulasz, én lélekben császárra is készülök meg norm. szülésre is. :wink: Na persze azért nem akarok úgy duplázni, mint az ismerősöd, hogy ilyen is meg olyan is! :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bumi, nyugi, majd a hányásos szakaszban lefogysz. :wink: :wink: Szép magas vagy! A párod hány centi?
(Nekem laparom volt...)

Nyulasz, nincs kép a leányzóról. :oops: A dvd felvételből kellene csinálnom, mert a doki nem tudta lefotózni, mert takargatta az arcát.... :oops:

Petne, tudom, hogy baromi szar érzés lehet, de hát előfordul néha egy-két baki.... a picúrok hamar felejtenek. :D

skrisz72

A párom 192 cm, szóval mlég jöhet a magassarkú is. :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Katavirág, nagyon-nagyon sok drukkot indítottam feléd! :D

Petne, ne vedd a szívedre, puszilgasd meg a kis kezecskéjét és nyugi! Próbáld meg alvás közben. Én még most is parázom, ha Mackó körmeit vágom a lábáról. Egyszer akkorát rúgott, hogy az olló az én combomba állt bele. :? Régen láttuk a kisasszonyt! :wink:

Nyulasz, a 21 hét és hét nap, az nálad miért nem 22 hét a vonalzódon? :shock: Egyébként gratula neked és Kukacnak is! :D

Ranacica, csak óvatosan, kényelmesen minden mozgást! De egy macskának magyarázzam? :wink:

Dezsi, neked is köszi a drukkokat!. Jól tudom, nálatok eddig semmit, de semmit nem találtak? Jaj, csak történjen valami előbbrelépés!

Skrisz, azért néha-néha kényeztetheted magad valami finomsággal, csak ne rendszeresen! :)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

ja, nem is írtam, hogy mind az öten szépen osztódnak. :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Én 170 cm-ről és 63 kilóról indultam, most is annyi vagyok...bár az épp elfogyasztott ebéd után már nem hiszem. :lol: Jóllaktam. :D

Bébike
Én az egyik peteveztékfestés után nagyon véreztem (béna doki), a másik után cseppet sem.Laparnál is volt így is, úgy is. Majd elmúlik! :D

Rana
A Takkoban vettem.

Skrisz
Kiváncsi vagyok a tesóm mit kaphatott a védőnőtl meg a dokijától 30-33 kilót hízott mindkét terhességnél...olyan 55-ről indulva. :shock: Szerencsére jól viselte mindkettőt.

Kép
vizkriszisback

Én 160 centi vagyok. Mackóval 51-ről indultam és 60 voltam szüléskor. Szülés után meg úgy néztem ki, mint aki több hétig éhségsztrájkolt. :? Most 53 vagyok.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Zsófi: a méhszáj nem strammság kérdése :wink:

Bébike: örülök, hogy rendben ment minden. Szerintem a mostani peteérést inkább hagyjátok ki, nehogy gubanc legyen.

Hízás: a terheskönyvemben BMI (testtömeg index) alapján van megadva az optimális hízás. De a neten is megtaláltam:
Várandósság előtti TestTömegIndex..............Optimális súlygyarapodás

Alacsony....(19,8-nál kevesebb)……...............12,5–18 kg
Átlagos......(19,8 és 26 között)…….................11,5–16 kg
Magas .......(26-nál több)..................................7–11,5 kg
(Testtömeg index kiszámítás: súlyt elosztjuk a méterben mért magasság négyzetével.)

Én 171 cm-ről és 55 kg-ról indultam, most 59 vagyok.

Bumi: tényleg jó magas vagy, lesz bőven hely az ikreknek :-D

Skrisz: azért figyelj, hogy egyél elég szénhidrátot, ne éhezzen Eszter.

Petne: ilyen balesetek előfordulhatnak…de megértem az érzéseid, valószínűleg én is ugyanígy leszek ezzel a dologgal :-)

Egerecske: nagyon szép eredmény! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok!
Olyan jó neketek, hogy magasak és vékonyak vagytok :P
dezsina

Sziasztok

Egérkém, Doli sok drukk+++++

Katavirág Neked sok sok babaragacs++++++++++

Bébike vérzés miatt ne aggódj.
Nekem kettő laparból egyiknél volt, másiknál semmi vérzés. De a beavatkozás kicsit a pé. eltolhatja.

Rana nézz szét a Stop Shopban is, szoktak lenni jó nacik, és egész elfogadható áron.
Akkor egészséges életmód azt jelenti, hogyha talizunk Én fagyizok Te nézed??? :lol: :lol: :wink:

Skrisz szép pocak :)
így nem látszik rajtad hogy ennyit híztál volna :roll: Nekem sógórnőm 20 kg. hízott mindkettővel, de szülés után pár hónappal már nem látszott semmi felesleg.

Bumi akkor Nektek szép hosszú combú csajszitok, és szép szál daliátok lesz! :)
sok sok drukk+++++++++

Dezsina ne irigykedj nagyon :lol: , valaha Nekem is szép vékony lábam volt, pár éve már inkább húsosnak mondanám :lol: :oops: :roll:

Nekem megjött , úgyhogy gondolom a gyógyi kavart be. De menni biztos nem fogok tudni inszemre a munka miatt, így ki se váltom. :(
De most ráakarok állni a diétára :oops: , mert nagyon bennem maradt amit összeolvastam az Ir-ről

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika, igen, erre gondoltam. Bár most olvasom az elhatározásodat, úgyhogy a legjobb lesz, ha mindketten csak nézzük, ahogy mások fagyiznak! Mit szólsz? :wink: :lol:

Dezsi, én nem vagyok magas és vékony, :( Egerecske meg nem magas. Bár az is igaz: Akinek nem inge, ne vegye magára.... :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana lehet kapni diétás fagyit is :lol: :wink:
úgysem próbáltam még.

súly: amikor másik felemmel megismerkedtem azt mondta hízhatnék egy kicsit 170cm és kb. 47kg. voltam, ma már pufinak becéz :lol: :oops: :twisted:
tavaly a buszon át akarták adni a helyet, azt hitték kismama vagyok, plusz egy régi évfolyamtársam megkérdezte vmelyik nap hogy babát várok

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Szezso, köszi. Akkor én még hízhatok pont ugyanennyit. :lol: :lol: Persze nem célom. :oops: Ma gyros-t ettem zöldséggel és egy csésze gulyáslevest. A vacsi még kérdéses...

skrisz72

Pocakfotó:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Köszi a drukkokat. Azt mondták a 6-ból 4 az már nagyon szép, de a másik kettő is alakul. Pénteken lesz a beülti. Holnap délben kell még telefonálni, hogy hány órára megyünk majd. :D 2 nap múlva ilyenkor már a pihi lesz.
Mikor kell majd tesztelni? Mikor mutatja ki?
doli

Ja, a súlyotok miatt én is irigykedem :lol: Fél éve még 67 kg voltam. most már 6-al több.. Szégyellem is, dehát mindig bírtam enni... Majd egyszer nekifutok a diétáimnak. Olyan 2 év múlva remélem :D Persze csak 165 cm vagyok, így azért ez sok...

Egerecske! Ti is ügyesek vagytok, most olvastam vissza :D
doli

Doli, Egerecske, szép kis csapatotok van! :wink:

Árnika! Akkor átestél a ló túlsó oldalára. :? Na majd keresünk diétás fagyit, és abból dupla annyi gombócot eszünk, mint a nem diétásból, jó? :wink: :lol: :lol: :lol:

Szezso, nagyon csinibini vagy! :shock: :D Meg az a ruha is nagyon klassz, azzal az övvel! Én már most slamposabb vagyok, mi lesz még két hónap múlva!.... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezsó,nagyon csini vagy :D és gratulálok a félidőhöz is,meg Mabénak is :D
Egerecske,ügyesek a picúrjaid :wink: Vonalzmat írtam valamelyik nap,elszámol 21.9-ig,és utána vált 22-re.Kicsit becsapós.
Doli,neked is gratu,és drukk a beültihez.Ha van 10-es teszted,azzal már a 9.nap tesztelhetsz,de ha csak 20 vagy 25-ös érzékenységű,és tuti erős csíkokat akarsz látni,szerintem várj legalább a 11-12.napig...ha bírod :lol:
Bumi,drukk neked is :wink:
Dezsinám és Bébike,ti meg együtt babásodtok :D
Rana,én bevallom,csak a császárra készülök :oops:
Vendég

Rana, Nyulaszka
Ikreket is meg lehet simán szülni. A császár azért egy nagy hasi műtét, annak minden veszélyével! :wink:

Katavirág
Babaragacs megy!

Szezso
Nagyon szép a pocid :lol:

Petne
Nagy puszi Julcsinak!

Kukacka
Matyit és Málnát úgy kell majd előcsalogatni a végén :wink:
Vendég

Sziasztok!
Akciózóknak nagy drukk!
Mabe,mi is azt írtuk,hogy meg lehet szűlni.
Vendég

sziasztok!

Nyulaszom!
nagyon pozitiv vagyok! azt szeretném, hogy mire meglesz a vegyespáros tapsifüles csapatod, már én is babásan mehessek meglátogatni a pelenkacsomagokkal :D :D :D :D

Szezsó!
rettentően csini vagy! :wink: :)
Hát erről beszélek, :D micsoda csini kismamik és kismamijelöltek vannak itt. :P

most fogyótúrázom :evil: :twisted: :evil: :twisted: , hogy az inszemre bomba legyek (és ne atombomba) :lol: :lol:

Egerecske!
drukkhegyek :)

Katavirág!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Doli!
drukk a piciknek!

Rana!
:D :D
dezsina

Sziasztok!

Látom, téma volt a hízás :) Én 162 centi vagyok (úgy szeretnék vagy 10 centivel magasabb lenni), most 57 kiló körül, a kisfiamnál 56-ról indultam és 70-el mentem szülni, de a kórházból már 10 kiló mínusszal jöttem haza. Ahogy olvasom, itt aztán tényleg nagyon csinos kismamik vannak! :lol:

Dezsina, én is igyekszem most nagyon pozitív lenni, de jó lenne együtt babásodni! :lol: Hány naposak a ciklusaid? Én olyan május 15 körülre várom, hogy megjöjjön, akkor indulna a stimu! Te mit kaptál a korábbiakkor stimulálásra? Én kétnaponta 50 NE puregont, plusz a closty!

Doli, Egerecske, nagyon drukkolok én is! Vajon hány babókát kaptok vissza?
bébike4

Dezsinám,úgy lesz,meglátod :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?