Sziasztok lányok,
Vikimami: köszi a hiányolást! Aranyos vagy!!
köszönöm mindenkinek a köszöntést!
Hát mi voltunk már jobban is.
Visszaolvastam, de már sokmindent elfelejtettem, mert közben felébredt Nándus, és fürdettünk etettünk és eltelt azóta 2,5 óra, de megpróbálok visszaemlékezni!
Először is a gyerkőcök mind, egytől egyig gyönyörűek, most a sorrend nem számit: Lackó (mint mindig, csodás vigyor, imádom), Réka, Ikrek Ádám és Eszte és Dorcusz, Oli és nem utolsó sorban Zsigi.
2. Dituli pocakja nagyon csini!!
Vikimami: remélem meggyógyultatok mindanyian!
Némóka: sajnálom a depit, én is sokszor érzem, h mintha depis lennék, de aztán meg tök jól érzem magam. Bár már a nehéz napokat jól viselem, jobban tudom kezelni! Réka nagyon szépen nő!! Sajnálom, h sirni kell hagyni az alváshoz. Nándus is tök össze vissza alszik el, hol azért sir, h rakjam le, hol azért , h ringassam. Sajna nem vagyok elég következetes én.
Monic: örülök, h minden rendben és van tejcsi és szépen alszik Danci!! Nagyon szuper!!
Boni: sajnálom,h nem sikerült pihenned! De ismerős a helyzet. Bár mi nem mentünk sehova, de ha a szüleim jönnek v anyósék, olyan jó lenne ha tudnék én is pihenni, de soha nem sikerül, és mindig oda lyukadunk ki, h nálam köt ki Nándus. Meg vhogy azt érzem,h én tudok mindent a legjobban és én csinálok mindent a legjobban vele kapcsolatban. Grat a 2. foghoz.
Dituli: ne aggódj előre, h milyen lesz a párod , ha megszületik Miss Bogyó! Mondogasd neki, h a lányok nagyon apásak, és hogy fogja őt szeretni és milyen jó lesz, amikor majd bújik hozzá puszit adni. Merth azt a fiúk nem igazán szeretik! Én 14 éves koromig tök apás voltam, volt aki, azt mjondta, h nem fogok férjhezmenni soha, mert nem fogok egy olyan embert találni, mint apa, hiszen állitólag , minden nő az apját keresi minden pasiban. Bár szerintem ez nem igaz, az én párom szerintem tök más külsőre és belsőre egyaránt. És az utró nagyon befolyásolja a pocakot, nagyon lazitja a szöveteket. Tőlem megkérdezték jópárszor, h ikreket várok, de volt aki azt mondta, h ,,óriás ,, lesz a bébi, volt, aki azt hitte, h nemsokára szülök. Ne parázz ezen!! Remélem jól ,,tengődnek ,, napjaid, és nyugis azért valamelyest az életed.
Évi: gyerkőcök nagyon édik!! Nem semmi lehet nálatok most, biztos nagy a nyüzsi, de legalább egyszerre esznek a gyerkőcök. én nem is tudom,h hogy birod. Megyek tőled leckét venni.
Mi voltunk már jobban is. A legutóbbi oltás óta Nándus nagyon nyűgös, nem akar rendesen enni, ez persze oda vezet, h nincs rendesen tejcsi, amiért szintén nyűgös, ördögi kör, én meg persze tök kivagyok. És sajna tök sokszor hány. Nem tudom,h mitől, az oltástól, v vettem chicco fertőtlenitó folyadékot a cumikhoz és attól , v attól h egyszerűen tiszta sajtkukac. Nem birok vele, izeg mozog, erőlködik, fél pillanat alatt a hátán elforog 180 fokot, a hátán fekve erőlködik, h felüljön, kész vagyok. Annak köszönhetően, h a szuri utáni héten minden szopi után hányt, nem nőtt semmit. Védőnő erre azt mondta, h ez most ok a szuri miatt, és csak akkor adjak tápit Nándusnak, ha nem hizik heti 10-15 dkg-t . ezt teljesitett a köv hetekben, kivéve a múlt hétről mostanra megint nem hizott. Igy próbálkoztam a tápival. Első 2 alkalommal kiköpte, nem kellett neki, hiába volt éhes. A 3-4-5 alkalommal (ez tegnap volt) már becsaptam, mert az elkészitett tápihoz fejtem le egy kis tejet a bordáim közül és azt hozzá kevertem. Ma este viszont a 120 ml hez csak 50 tejcsit tudtam adni, de szépen megitte csak keveset hagyott, nagyon örültem neki.
De ma nagyon pórul jártunk. Ma mentük volna oltásra , a 4. havi kötelező és prevenal. Sajna késtünk 6 percet, mert Nándus indulás előtt 15 perccel először engem hányt le, majd miután átöltöztem , saját magát is, igy őt is át kellett öltöztetnem. Odaétünk a rendelőbe, és már nem volt ott a drnő. Tök kivoltam. A párom csak ezért vett ki fél nap szabit, h elvigyen minket oltásra és utlevelet csináltassunk Nándusnak. Felhivtam a drnőt, a végén már sirtam. 14,30ra volt időpontunk, mi voltunk az utolsók és nem volt már előttünk senki és elment. Azért voltam tök ki, mert reggel felhivott a drnő, h menjünk 12,45re, mert megbetegedett egy gyerkőc, és van egy luka, erre én mondtam,h nem tudok menni akkor megyünk 14,30ra, de bezzeg 14,25kor (állitólag addig várt) már nem vette a fáradtságot, h felhivjon, h jövünk e, mert vár ránk. Szóval ilyen az egészségügy, Némóka 5000 ft-t fizet, h kimenjen a doki, Monic 3 órát vár, én meg megyek és elmegy a doki. Én már bőgtem a telefonba, amikor a drnővel beszéltem, mert tök kivagyok, h Nándus ilyen sokszor hány, a párom meg örjöngött. És holnap mehetek le újból egyedül most már Nándussal a drnőhöz, h megkapja az oltást. De az babakocsival 35 perc, ami nem is olyan gáz lefele, de viszsa mi lesz, ha üvölt majd. Remélem minden rendben lesz. Ilyen messzire soha nem mentem még. Mindig csak 10 perces körzetben sétáltam , ha haza kell jönni, gyorsan itthon legyek.
Ja és azt hittük, h nő Nándus foga, azért nyűgös, és azért nem akar enni rendesen, de semmit nem érzünk.
Szóval éltünk már szebb napokat is.
De tök fura, mert Nándus nem úgy néz ki, mintha beteg lenne, rengeteget mocorog, izeg mozog, már azért könyörgök neki, h legalább kajcsi után ne ugráljon, rengeteget dumál, brummog- köpköd- habzik a szája (tök édi, olyan édin magyaráz), és imádja a verseket, a versek tök megnyugtatják, ha sir akkkor elmondok neki 4 verset móra ferenctől és már az első sor után bekapja 3 ujját és hallgat. Most vettem is még 3 verses könyvet. Csak az zavar, h nem eszik rendesen, igaz nincs is annyi tejcsi, de ő sem töri igazán magát, az utolsó 20-30 ml-t a bordáim közül már nem szivja ki, hátradobja magát és üvölt v bekapja 3 ujját és jókedvűen dumál. És azt veszen észre, h most már egy jóideje minden érdekesebb, mint, a cici. Remélem még kihúzunk 1,5 hót, hiszen akkor már 6 hósak leszünk. Tök fura, milyen gyorsan megy az idő.
Szóval igy vagyunk mi. Remélem a hányás elmúlik most már és minden rendben lesz.
Viki: leirnád, h hogy kell átállni, majd a gyümikre? Légyszi. A gyerekkiskönyvben látom, h 6 hós korig inkább tápi, és apránként először alma, őszibarack (vicces lenne most) , krumpli, sütőtök, répa. De hogyan pontosan? A szüleim már mondják, h adhatnék Nándusnak ezt azt. De pont ma láttam,h 2 dl tejcsi v tápi = 4 db alma. Nem semmi! Sejtettem,h ezért mondják ,h inkább tápi először, nem gyümi.
Boni: tőled is szivesen venném a tanácsot!
Puszi mindenkinek!! Megpróbálok azért sűrűbben jönni, de nem igérek semmit! És bocsi, h hosszú voltam (mint mindig ha jövök, bepótolom a kimaradást
)!