Sziasztok!
gratula minden szüli- és névnaposnak! Ahogy néztem elsőéveseknél PsAndi Danijának és Mariann Marcijának kell gratulálni!
GRATULA!!!!!
Szuperek a képek, mint mindig!
Elli,
megfodrászolt Kevin éééédes!
Séta ügyben megint tolódnak a dolgok...
A változatosság kedvéért megint beteg Bence.
Tegnap hajnal 3kor keserves sírásra ébredtem. Mivel kicsit melegnek éreztem, kapott vizet, gondolván, hogy kimelegedett és szomjas. Aztán viszont hiába akartam visszatenni a kiságyba nem engedett el, csimpaszkodott belém, mint egy kis maki, így magam mellé vettem az ágyba, de csak nyüglődött, sírdogált. Kis idő múlva hányni kezdett és pelenkát is cserélhettem, mert erősen híg hasmenése volt.
Az "éjszaka" többi része alig alvással és sírdogálással telt, ma egész napos hasmenés és diéta volt a "program". Du. ismét meglátogattuk a doktornénit, de szerinte nem vírus...
3nap szigorú diéta és Smecta, utána kaphat majd ezt-azt és 8nap után mindent.
Hát jól kikaptuk most. Több mint 3 hete beteg az én kis drágám.
Eddig sem voltak hurkái, na de most...
Momo,
igen így van, a dokim szerint a tünetek olyanok, minta a 3napos láznál(ezért is mondott 3naposat), sajnos bármilyen vírusfertőzés után előjöhet.
A folyamat elvileg az, hogy a vírusfertőzés után, lappangás(1-2hét), majd 3 napig láz, a lázas állapot elmúlása után pöttyök, ekkor már nem fertőz. Szóval aranyos vagy, hogy szólsz, előtte nem gondoltam volna, hogy ez nem csak egyszer fordulhat elő, ezek után már nem fogok(talán) megijedni a pöttyök láttám, mint most.
Most is csak azért paráztam, mert anyósom tutira mondta a kanyarót és a rubeolát, de szerencsére nem az volt.
Gratula a házassági évfordulótokhoz!!!!!
Pocaklakó hogy viselkedik mostanában???
Maci2,
köszi, szerencsére már túl vagyunk a pöttyökön.
Most már én is tudom, hogy láz után előfordulhat.
Egyébként milyen rázókeveréket kaptatok rá? hány nap alatt múltak el a pöttyök? Nálunk 3nap után már nem látszottak, nem tudom a keverék gyorsította volna-e a folyamatot.
Toffi,
sajna most egy ideig megint karantén alatt a gyerek
, de egyszer csak összehozzuk, nem igaz?
Zulu,
mail-t megkaptam, válasz megy, de mára már nem ígérem, nem baj?
Megyek, mert ki tudja milyen éjszakánk lesz.
Szép napot és kellemes EU csatlakozást, már azoknak akik mennek a programokra. vigyázat! esőt mondott A.SZ..
pusza,
Timici