Új privát üzeneted érkezett!

lányok reggel a boltban teljesen kiakadtam.találkoztam a háziorvosommal kérdezte mi ujság?elmondtam hogy belevágunk a következő lombikba május végén mivel letelik a kötelező 3 hónap várakozás.teljesen kivoltam kattanva azt mondtam neki ,hogy a nőgyógyászommal megbeszéltük,ő ajánlotta hogy mehet a programm mivel a vetélés után pont 28 napra megjött a ciklusom (mert kb 5-6)hétre jön utánna meg).erre a háziorvosom azt mondta de hisz ezt "csak a nőgyógyász mondta".kárdezem én a lombik beültetéseket ki csinálja?a fogorvos?a bőrgyógyász?tiszta dilis volt.mégegy kérdés csajok mit tudtuk a méhpempőről?
kistörpe

Sziasztok!!

Titimee, Melisch!!!
Nagyon nagy drukk most Nektek! :wink:

Nika!!
Ez rád is vonatkozik!!! :D

De jó is lenne 3 kismami egyszerre. :wink:

Anuk!
Mekkora poci! :roll: Tuti jól érzi magát Emmácska. :D
A terhességi csíkokra én most nem használok semmit. A kisfiamnál végig kenegettem magamat, aztán az utolsó 2 hétben mégis kirepedeztem. Úgyhogy én csak jó reklámfogásnak gondolom a krémeket, mert aki hajlamos rá az úgyse ússza meg sajna. De a fenébe a striákkal!!! Sokkal fontosabb hogy egy egészséges kis életnek adunk életet. :wink: :D

Nita!
Nagyon helyes pocid van. :wink: És a kocsi is nagyon jó. Olyan jó hogy már érzed mocorogna a manócskádat. Max 1 hónapot kell nekem is kivárni erre. :wink:

Zsuzska!!
Merre vagy? Mi volt a 12 hetes szűrésen? Nagyon régen voltál itt. Remélem jól vagytok.

Tegnap az ovit intéztem a kicsi fiamnak. Hát szeptembertől megkezdi a kis ovis életét. De nagyon várja már. Tegnap haza se akart jönni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Drága Edit!!!!!!!!

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KíVÁNOK NEKED!!!

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

kistörpe! miért a háziorvosod mit tanácsolt?? én ezt nem is értem, mi köze hozzá :roll:
hallottam a méhpempőről, hogy nagyon jó,de többet nem tudok róla, én még nem használtam, csak olvastam ,hogy sok emberkének segítet....

EDI
ediii

Móni! biztos nagyon fog tetszeni a kicsifiadnak az ovi ,az én fiam nagyon szerette, persze voltak sírások, meg "anya ne hagyj el",ilyenkor az én szívem szakadt meg,de sokszor el sem akart jönni az oviból, és mondta "míg a barátaim itt vannak addig nem mehetek haza" :D a suli már nehezebb, mindennap közli,hogy ő utálja a sulit és ő nem akar menni,amikor hazajön kozli,hogy élete legszebb napja volt a suliba :lol: :lol: hát nem egyszerű eset....

EDI
ediii

Ediii!!

Hát tényleg nem könnyű ez egy anyai szívnek, de ez az élet rendje hogy a kis drágáink megtanulnak a saját lábukon helyt állni. Biztos nálunk is lesznek nehéz reggelek, és úgy gondolom én többet fogok sírni mint a gyerek. :roll: :D

Kistörpe!
Hát nem csodálom hogy kiakadtál. Mi köze a házidokinak a lombikodhoz? Az én házi dokim még azt se tudja hogy már szűltem, sőt hogy ismét kismami vagyok. :oops: Régen voltam nála, szerencsére nem voltam beteg már jó ideje.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

ediii-ő legalább fél évet javasolt volna a várakozással.de nem foglalkozok vele ha minden kis dolgon ennyit rágódok akkor megedta e fene.moni-a kisfiaddal szerencsés vagy nálunk egészen a középső csoport feléig minden reggel sirt a gyerek.
kistörpe

PEDI!!! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!! Kép

EDI
ediii

Sziasztok!

Köszi lányok a drukkolást, de nem élem bele magamat, mert ma reggel (is) csont negatívat teszteltem 10es hcg teszttel. :(

Pedi: Isten éltessen születésnapodon!

kistörpe: a méhpempőről énis csak hallottam /jókat/, de nem használtam. én most palástfű teát iszogatok.

Timi
titimee

Pedi! Boldog szülinapot kívánok én is!

Kistörpe! Nem semmi a házidokid. Tényleg mi köze van hozzá? Hogy reagált a válaszodra?

Én nem tudom lányok,de nekem még szinte nem is nőtt a mellem,pedig jövő héten betöltöm a 7.hónapot. Az gáz? Két kismama melltartót vettem összesen,abból is a saját méretem kellett. Remélem ez nem befolyásolja majd a tejtermelődést.

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi: nem hinném hogy gáz lenne. barátnőmnek egész terhessége alatt nem nőtt a melle. Szülés után meg bepótolta a növekedést :) jó sok teje volt/van.

Timi
titimee

Pedi drága Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
melisch

Pedi- Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig! :)

Kép
pampalini

pedi nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok:)Érdeklődnék hogy tudtok e valamit monyoról?valamelyik nap olvastam hogy pozitiv volt a tesztje,tudtok rola valamit?melyik topicba szokott irni?köszi
Nagyon remélem hogy végre sikerült neki,ennyi küzdelem után sikerülnie kell!!!!

KépKép
bettike83

Pedi,Boldog Születésnapot:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Lányok! Nagyon nagyon szépen köszönöm a sok köszöntést! Most tényleg szép napom volt/van, mert ennyien szinte még soha nem köszönötöttek fel, mint ma, és ez nagyon jól esik!

Bettike! Monyo a PCO-s topikba szokott írni!

Kistörpe! Ez a doki nem semmi! Én mondjuk csak azzal foglalkozom, amit a dokim mond. Én is amikor elmentem a háziorvoshoz a táppénzes papíromért, nekem is azt mondta, hogy akkor most ki kell hagyni legalább három hónapot. A nődokim meg egy hónapot mondott, naná, hogy az Ő szavára adok.

Többieknek Sok-sok puszi!!!!
Megy a drukk továbbra is!
pedi
Kalocsa

betty most néztem át monyohoz és 495 a hcg-je...szóval ott bizony baba van......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bettike83 a Száni klubb vagy valami ilyesmibe is szokott írni monyo, volt vv-len de doki még nem értékelte neki de van bHGS 49x tehát a jelek szerint 4 hetes kismama :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

úgy örülök monyónak!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monyónek ez nagyon bíztató! Végre! Olyan jó kedvem lett!!! :D
Kép

Kép
pampalini

nekem is.....nagyon örülök neki...........remélem nagyon boldog időszak elé néz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj de jó:)baba van bitos a dologban,nagyon szorittok neki hogy inden rendben legyen.és igy szépen sorjában mindannyiunknak lesz,itt a sok pozitiv példa kismama formájában:))))
Nita aranyos pocid van,szépen látszik már:)
A verda pedig nagyon jó,tetszik nekem is:)

KépKép
bettike83

bettike édes vagy köszi!!!!!!
kívánom hogy neked is hamarosan legyen ilyen pocid!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Néztem a tesztjét is,nagyon szép erős..reménykedjünk:)

Nita.neked mennyi volt a hcg-d mikor terhes lettél a pici bébivel?én nem értek hozzá :lol:

KépKép
bettike83

Azért már furdal a kiváncsiság hogy fiú e vagy lány a pocaklakód :D
azt hiszem hamarosan kiderül:)

KépKép
bettike83

nekem most nem nézték a hcg-m mert tuti volt a terhességem....uh-volt csak.......de a tavalyi babánál az 5.héten 1055 volt a hcg-m a 6.héten mg 15.000 fölött......de nem lett belőle baba,..... :cry:
hát reméljük jövő héten kiderűl..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is remélem hogy jővőhéten kiderül,:)
495 nem kevés?vagy kezdésnek jó?

KépKép
bettike83

pont tökéletes..........a hcg-je........4.hetesnek felel meg.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

a netten találtam egy táblicseket és a szerint ez az érték neki már magasabb mint a 4 hetes határérték és azt nem tudom hány napja késik neki és még nagyon korai a terhessége.

Kép
Kép
melisch

:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor tök jó :) nemsokára kiderül hogy mi a helyzet :)

KépKép
bettike83

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Addig is drukk Monyónak!!!! +++++++++++++++++

Kép
pampalini

Nekem ma eléggé szurkált a bal oldalam.... a múlt hónapban is az szurkált....hmmm ....

Nem felváltva szoktak érni? Hol egyik hol másik nem?

Kép
pampalini

változó....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

monyónak drukk meg a többieknek is :):):):

Edi: itt is Boldog szülinapot :):)

nekem piri még sehol ne is legyen :) néha mensisen fájdogál a hasam mindig azt hiszem megjön de eddig hála istennek semmi :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Drukk monyonak. Ide nem szokott írni?

nika: teszteltél már? drukkolok hogy ne jöjjön meg neked :)

én már lelkileg felkészültem a következő hónapra.

Timi
titimee

nika szerintem lassan vehetsz egy tesztet....tuti 2 csíkos lesz!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

titimee még ne add fel ezt a hónapot!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ámen :D:D:D:D

egyenlőre nem tesztelek mert nekem volt már hat hetes ciklusom is és még nem volt pém sem bár ennyire későn nem is szokott lenni már :) vagyis bizakodok de nem élembele magam tesztet meg azért nem csinálok mert eddig mindig előbb teszteltem mint kellett volona és nega lett így most babonából nem tesztelek a névnapom előtt :):):)
milyen jó lenne szülinapom körül fogan és a névnapomon lesz pozitív a tesz :):):):) de jó lenne :):):):

nika70
Salgótarján

titimi ne add még fel

nika70
Salgótarján

titimee, nika!!! mennek a drukkok a ++++++++++++teszthez :D a remény hal meg utoljára, amíg nincs mensi addig van remény :wink: :wink:

EDI
ediii

Én ezt a hónapot is lassan letudom, ma elindult a hőm lefele tehát max 3-4 nap múlva jön piri, ez van eléggé kicsi volt az esély na de reménykedni mindig lehet. Szomorú és morcos vagyok nem egyhamar lesz nekem babám ebbe bele kell törődnöm, főleg, hogy az ínszem gondolata még nem szimpatikus nekem.

titimi és nika nektek megy a drukk

ediii látom te lassan pé fele haladsz mindent bele!!!!

Kép
Kép
melisch

melisch te tudod hogy a hőgörbén mit jelent ha átlátszó körrel van bejelölve a hőmérséklet?

Timi
titimee

nika: nekem se volt pé-m ebben a hónapban. legalábbis az lh teszt szerint. a hőmérőzést meg csak most kezdtem el... ráadásul a digitális hőmérő minden mérésnél mást mutat. nem értem miért. persze higanyos hőmérőt már nem lehet kapni, mert betiltották.

Timi
titimee

titimee azt hiszem akkor van üres kör ha megjegyzéseket írsz be, vagy más órákban mérsz. Igazán én sem jöttem még rá. Nem lehet, hogy már későn teszteltél, vagy hamarabb abbahagytad. Majd meglátod a jövő hónapban. Amikor megjön piri számolj vissza 14 napot és kb akkor volt pé-d. Így jövő hónapban azon a napok körül tesztelj. Mindent bele!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Megy a drukk akkor Monyónak,remélem erősíti a kismamák táborát :lol:

Tegnap voltam a barátnőmmel a Tétényiben egy előadáson és ledöbbentem,hogy mennyi kismama van. És ők csak azok,akik ott fognak szülni(engem kivéve). Nagyon jó,hogy így gyarapodunk,csak az állam is díjazná ezt :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Timi! Igen, ez a 36,6-os hő, nem túl magas, de ezt akkor látnánk egészen pontosan, ha már az elején is mérted volna. Viszont, nekem az Lh-teszt nem jött be. Sőt, rám az sem igaz, hogy a mensitől visszaszámolok 14 napot és akkor van pé-m. Mondjuk, valószínű, nálam ez is probléma. Szerinte sokkal inkább próbálj meg odafigyelni arra, amit a pocakodban érzel! Nekem ilyen 28-30 naposak a cilusaim, és az előző hónapban már a 11.napon volt érett tüszőm. A ciklus.hu meg eddig mindig ilyen 17.napra tette. A múlt hónapban nekem tojcsi sem volt, és mégis volt pé és volt baba is. Szóval, erre sem lehet alapozni. Ezt ki kell tapasztalni. Meg persze a hőmérőzés még segíthet!

Melisch! Én a helyedben még adnám fel, a 36.8 nem olyan rossz, hátha holnap megint magasabb lesz! :wink:

Ediii! Nagyon szurkolok, hogy "eltaláljátok" a pét! Mindent bele!

Nika! Drukk drukk drukk! Én azért biztatnálak egy tesztelésre, de ezt Te tudod, végülis én is ilyen vagyok! :oops: (Engem is mindig Móni beszél rá a tesztre!!!!)

Móni! Nagyon szurkolok, hogy Atikát a "jó" oviba vegyék fel! :wink:

Tary!!! Merre vagy? Régen jártál felénk!!!!

Később még jövök, de most munka van! :(
pedi
Kalocsa

Sziasztok!!

Titimee, Melisch!
Amíg nincs piri, addig nem feladni!!! Még bármi lehet. :wink:

Nika!
A névnapunk még nagyon messze van! De tény,hogy te érzed mi a helyes. Az tuti hogy én mindig nagy tesztelős voltam. :oops: :lol: :lol: És az is igaz hogy én szoktam buzdítani Pedit hogy teszteljen. Valahogy mindig ráéreztem nála hogy ott tuti baba van, és ezt igazolhatja is Edit. :wink: (2-szer bejött)
Mindenesetre nagyon -nagyon drukkolok!!!!! :D

Lányok!
Szerintem én most fogok elkezdeni hízni. Hajnal 3-kor bekanalaztam fél liter fagyit. :oops: :oops: :oops: 4.-én megyek védőnőhöz mázsálásra, hát tuti ki fogok kapni. :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Fél liter fagyi? Az nekem bármikor lecsúszik :)

Timi
titimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?