Lányok nagyon köszi az ovis válaszokat
akkor gyorsan össze kell kapnom magamat. Már csak el kéne dönteni, h itt Érden vagy a mhelyemhez közel nézzek. Ez annyira nem egyszerű
Deni,
Neked köszi a tesós dolgot is
Igazából azért tartok az egyszobás dologtól, mert mostanság Adél rászokott arra, h Alex szemét buherálja, amit a kiságy felmászásával totálisan ki tud vitelezni
Közlekedést meg teljesen megértem
A mi utcánkban is százzal mennek (pedig televan nem akármilyen gödrökkel), utána félóráig nyeljük még a port. Arról nem beszélve, h mi csak az utcán tudunk rendesen moccizni meg biciklizni
Rylie,
Tök jól néz ki a kecótok
Nagyon drukkolok, h összejöjjön!!! Nekünk nagy mázlink volt 3 éve. Egy srác pont abban a házban akart lakást venni, bár a végén nem sikerült annyiér eladni, mint amennyit gondoltunk, de akkor is elég halott volt az ingatlan piac.
Fibi,
Szerintem jó esélyetek van arra, h jó idő legyen júniusban
Pont tegnap néztem, h bibózik a rózsánk és elgondolkoztam, h ez normális-e áprilisban
Ja és a mák sztori folytatódik. Tegnap sikerült vkivel beszélni és hát elég érdekes és ugyanakkor ellentmondásos volt a dolog. Az ügyintézőknek nincs írásszakértői vizsgájuk, sőt olyan ember sem dolgozik ott, aki ilyen vizsgával rendelkezne (tudom bilibe lóg a kezem) de ahhoz joga van, h megállapítsa egy dokumentumról, h másolat-e vagy eredeti. Jó mi?? Hehe! Azt mondta a nő, h szemrevételezik a beküldött dokumentumokat, na most el tudom képzelni, h az enyémet hány másodpercig nézte a kedves ügyintéző, mert függetlenül attól, h nem kék a pecsét, ordít róla, h eredeti. Bár lehet, h szodásballon aljú szemüveget visel és azért nézte be
Mindenesetre ma párom bemegy és kiveri a balhét! mert egyébként csak erre van ideje
Viszont ezzel kapcsolatban kérdés!!
A családit szerintetek időarányosítják a születés hónapjára vagy teljes havit adnak?? Ma utalt a mák és nem tudom eldönteni, h ez mi alapján jött ki
Mi milyen összeget kaptatok a születés hónapjára?