Sziasztok!
Név és születésnapozóknak sok boldogságot!!!!
:):)
Kokusz
Azért én várom ám azt a képet
!Ügyes vagy,hogy már profin kezeled a frizkót
.Én is újítanék,de most ezzel nem sokra megyek...na majd meginterjúvolom a fodrászt,mit is lehetne kihozni belőle
!
Cipő: nemtom,mennyire ismered,ez egy nagy otulet, így eleve minden kicsit olcsóbb.illetve vannak amúgy is egészen olcsók, un. próbacipők. Most meg vásár volt, így voltak még olcsóbb cipők
.Összesen 30000 Ft-ot hagytam ott
.A gyerekeknek sikerült 4-500 Ft-ért Siesta, Asso cipőket vennem, már jóelőre bevásároltam nekik
.
Nőnek már a virágok????
Junko
Aranyhal tóban van? (merthogy írtad, belső akváriumot is akarsz... )
Tengerimalacon még nem gondolkodtam, nem is tudtam, hogy ők is iylen szociálisak
.Igazság szt degukat néztünk ki, de amíg a gyerekek nem tudják egyedül rendben tartani,addig nem...bár én is élvezem a velük foglalkozást
.
Na meg szt az a terrárium tengerimalacnak kicsi
....
Azért én is sajnálnám,ha nem olvashatnálak
....
Kiegyezünk abban, hogy te nem írsz róla, mi nem kérdezünk...
Okr
Hajrá előadás,mire kell,kész lesz
.
Téli álom,ez aranyos
.
Lányok bírják a kiképzést? Szőke ciklon???
Kata
Azért szeretném,hogy lány legyen, mert szelídebb, nem olyan büdi (nincs átható férfiszaga
)!!!
Igen, vásár volt,majd ha tudok, csinálok képeket a cipőkről.Kokusznak írtam, mennyit költöttem
...mentségemre, a nagy része a gyerekeké
.
És ami még jó volt,hogy ingyenes ugrálóvár volt,így a gyerekeim kiugrálhatták magukat!!!
A képet Te keresztszemezted?
Nekem volt két magyar vizslám, még anyuéknál, de mindkettőt megmérgezte a szomszéd 8nem egyszerre voltak...).A másodiknál azt mondták,több nem lesz,mert ezt nem tudják elviselni.hát megértem,szörnyű volt
....Szegényeket látni szenvedni és mondd ki Te az ítéletet,hogy altassák el
...
Most van jópár hal, pláne a kb 30 kicsi szifóval
.
A gyerekek meg nyaggatnak,mikor lesz kutyánk,macskánk.De már tudják a választ,mindig hozzá is teszik
.
Na megyek edzeni
.Pusztok!