Új privát üzeneted érkezett!

Laptető, tralllala, trallala.... :twisted: :twisted:
jaimee1

Hali,

most jöttem színházból, a Győri Balett Chaplin-estjén voltam, szuper volt!!! :D :lol: Fel vagyok dobódva tőle teljesen, kultúra pár hónapig mostmár úgyis kizárva :)

Jaimee, Jobbulást nektek!!! MI a baj????
Bicijósülés + sisak: Várkonyi téri biciklisboltból való, az ülés 8.500, a sisak 4.500 FT volt.... Nem is a legkisebb, és tök jól álítható a fejmérettől függően! Sokáig jó lesz sztem! Sokat mennek az apjával, élvezi nagyon Szabi még minidg!
Laptetőhöz gratula :)

Köszönjük a fotókra a reagálásokat
:oops: :)
Andi, kilóban ott vagyok, mint Szabolccsal, 10 kg környékén, de kb. 35-nek érzem a pluszt... Centiben viszont: már ennyivel szültem Szabolcsot.... és még nééééégy hosszú hét elvileg....
ÁÁÁÁ, már nagyon bízom a max. 2 hétben!!!!!

Judit, végül akkor tuti vesztek testvér babakocsit?
Szülés: csak problémamantes legyen!!! Én szívesen szülnék megnt úgy, hogy először magzatvíz folyjon el, akkor tuti menni kell, nincs az a bizonytalanság, hogy na, induljunk,ne még, de mégis, de még várjunk....
Ja, és igen, én Db-ben végeztem...

Judit, jó pihizést holnapra! ÉS jó vásárlást :wink:

Szilbee, Dév unta a Kolompost? a többi gyerkőc sem kötötte le igazán?

Niki, délelőtt 9-től lent leszünk tuti megint, sztem KOssuth tér, vagy Tisza-part, csörgetlek fél 10 körül, jó?????

Anikó, de szuper lehet, hogy ennyit kint vagytok, nagy előnye ez a kertes háznak.... Dorcsi biztos nagyon élvezi a kint töltött idő minden percét, és az meg külön jó, hogy ilyen étvágya lett tőle!
Így is maradjon!

Katlina, de szuperek a képek, szereti Robika is a lovakat?
Te is milyen jól nézel ki, nagyon csini vagy!!!!!!
Péntek áll még?

Kata, akkor indul a biztonsági szerelés is??? Azóta, mióta szóltál, hogy úgy törnek be, hoyg a család meg alszik, kicsit félősebben mászkálok éjjelente a wc-re....

Olga, milyen típusú dokiban gondolkodsz?
Petinek boldog szülinapot!

No lépek aludni, hátha sikerál... Bár Bálint megint őrült szambázásba kezdett... Ugye ilyenkor ha már befordult fejjel lefelé, csak nem fordul már harántba, vagy teljesen meg, ugye?

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! De csak mert mesejáték volt most. (Mert ugye szezonális mikor mit adnak elő.. az aktuális ünnepekhez kapcsolják az előadást.)

Kata?? Folyt. ... ??? Bence akkor most ovizik már? Képet igazán tehetnél már Marciról. Na meg arra is kíváncsi lennék, mi mindent csinál már. Nem sokat mesélsz róla. :(

Erika! Hat e már a gyógyszer???
szilbee

Sziasztok!

Jaimee! Mi a baj? :shock: Biztos felületesen olvasok, bocsi!

Igen, félistenemet cserélném, pont azért, mert február 3,-a óta még mindig nincs rákszűrés eredményem. Illetve egész pontosan azért, mert a telefont nem veszi fel (mondjuk erre előtte is volt példa), sms-ekre sem reagál, akinél időpontot kell hagyni (már nem a felesége csinálja) azzal többször is sikerült beszélnem, de azóta sem jött semmi... Azért nem ezt várná az ember. És lassan 3 hónapja voltam nála. Hát nem is azt az 5 ezer forintot sajnálom, hanem a bizalmat... Úgyhogy baba nincs! Nem vagyok gyanús! :D

Dokitípus? Hááát: Jó lenne, ha emberi hangon és minőségben beszélne velem, 2 perc után ne rugjon ki a rendelőből, alapos legyen, és az sem baj, ha megbízható és elérhető! :D

Jók az időközben érkezett képek! Katlina én is észrevettem ám Robikánál a lovacskát! Tényleg nagy fiú!

Tényleg Kata te is tehetnél képeket!
Szüleid jönnek szombaton Maris temetésére, vagy olyan jóban nem voltak?

Dorka! Színházért irigy vagyok! Aranyos Szabi abban a biciklis sisakban! Hát a fordulásban nem vagyok biztos, de mintha már hallottam volna olyat, hogy az "utolsó pillanatban" fordult a baba valamelyik iránya. Mondjuk általában a megfelelő irányba! :)

Felvetettem egy-két hete itt egy mozizást, de senki nem válaszolt...

Peti nevében köszönöm a szülinapos köszöntéseket!

Adatmentés folyamatban van, egész pontosan Peti tárgyal cégekkel, hátha...
Gondolkozott rajta, hogy vesz egy pontosan ugyanolyan winyót, és átszereli, megszereli, de valahogy ez egybe van kiöntve (a motor és az elektronika), és nemigen bontható sérülés nélkül (otthon). Egyébként a motorjával lehet gond, az elektronikán nincs kisülés, a windows látja a winchestert, de az nem pörög fel.

Úgy néz ki, hogy a konzules tanárnőm vissza tud küldeni egy régebbi példányt e-mailen a szakdogámból. Illetve pénteken megyek suliba, megpróbálom kikérni és lefénymásolni. Viszont beadandó dolgozatom is volt rajta, azt kezdhetem előről, hacsak addig nem javítják meg.

Jaimee! Olyan jót mosolyogtam rajta, hogy Popi tagad! :D Balázs is tagadja! :lol: Ha néha szól, akkor is csak pisi van... szerinte. :roll: Biciklissisakot szerintem a Hervisben is megnézhetitek, illetve nagyobb áruházláncokban. Sogórnőmék szép kislányos színű és motívumú sisakot vettek a lánykájuknak.

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt, én még most keltem, Leti még javában húzza csodálkozok is,a 9-kor már lent leszünkön... mi majd szépen megreggelizünk, összerámolunk, aztán neki iramodunk. :lol: lesz vagy 1/2 11 az biztos.

Olga!
én mondtam hoyg jó, igaz élőben....csak sajnos nekem most már időm nem lesz rá. jövő hét után már van két vizsgám, aztán még májusban 3... legalábbis így terveztem

Andi!
mi is gratu a kakához, nálunk Leti is többnyire tagadja, ha megkérdezem, és elrohan. a bilibe már nagyon szépen pisilik, napjában többször is, de ez a kaka :roll: pedig inkább azt bíznám a wc-re.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Mozizás érthető a vizsgák miatt... Akkor majd talán apával kettesben, babó meg mamával! :lol:
Jó vásárolgatást, remélem kaptok cipőket/szandákat!

Olga

Kép
juhaszolga

Szép reggelt!

Valahogy kicsusszannak a napok a lábam alól... meg nagyon sokat vagyunk kint, így nem jutok sokat a géphez... no ezért nincsenek képek is pl. Meg az az igazság, hogy nem is szoktam csinálni mostanában... ez is elmarad. :roll: Szóval Bence ovizik, készülnek az ovi gálára és az anyák napjára. Marci hasra fordul mind a két oldalra, kurjongat, fújkálja a nyálát, vigyorog... és sajnos a nyűgösködését 1-1 napra tömbösíti... pl. tegnapra... ki is akadtam már délutánra teljesen.... remélem, ma jobb lesz.

Olga: ez olyan gáz... mi is akartunk volna elszállt dolgainkat visszahozatni szakemberrel, de olyan drágán csinálták volna még a próbálkozást is, hogy inkább hagytuk feledésbe. Nem tudtam, hogy Maris meghalt, majd mondom anyáméknak. Hát ... Dinyát nem tudod elérni, amikor csak akarod... akkor ő kiesett, de azért én szeretem.

Jaimee: csak azért nem mindig írok Neked, mert olvasgatom a blogot, onnan meg sokmindent tudok Rólatok :lol:

Közös játszóterezést nem akarunk összehozni? Pl. a Várkonyi téren?! ... ott nem kell fizetni...

Szilbee: Ti merre szoktatok kint lenni? Előttetek? Arra is kanyarodhatnánk majd...

Bbj: megvan a nyertes tender... két körös védelem lesz... egy külső és egy belső (ez még dupla körös is) ..., tuti lesz, jövő héten hétfőn jönnek szerelni... csak addig ússzuk meg. És képzeljétek! Megvan valószínűleg a tippet adó neve és címe... majd megfigyelem ma! Én sem tudok 10-nél előbb kivergődni itthonról...

Dorka: nem akartam beléd is parát... bocsi, én sajnos nagyon..., de ezért mindenki lehülyéz :oops: De jó Neked, hogy kikultúrázod magad:-))

Anikó: annyira jó, hogy másnak a gyereke is hisztizik... :lol: majd Te is fogod ezt mondani :lol: És figyeld meg, hogy ha közterületen lesz akciótok és majd látják nyanyeszok, majd megjegyzik, hogy milyen anya vagy Te! Olyan bunkók tudnak lenni!

Szamóca: nagyon eltűntél... mi újság?

Balwin Judit: tényleg, lesz akkor testvér babakocsi?

Kép

Kép
szolkata

Úgy tűnik eltünt egy hsz-m... amiben épp afelől érdeklődök, hogy Szami mikor beszámolózik már... vagy csak extra zizzent vagyok... :oops: Na majd visszaolvasok a másik oldalra, hátha oda írtam.
Jajj de rámférne egy memória bővítés. :roll:

Kata! Háát mostanában nem szoktunk ide lemenni... vagyis 1-2 hete kb. Mikor egy cigány kölök belehugyozott a csúszda tetejéről a homokba. :evil: Ez tette be a kaput... Előzmény meg ugye a másik topikban írtak... (szopi téma). Szóval ezek így együtt okozták, hogy inkább du-án megyünk el sétálni... vásárolni (családilag) vagy pl. a játszóterezni, fagyizni... stb. A Várkonyit én is szeressem, csak a sergővel nem vok kibékülve... Levente ugyanis majdnem elrókázta magát, mikor apjával voltak... Még épp időben érkeztem meg (Dévvel), hogy gyorsan kirángassam a holt sápadt fiamat a forgóból. :twisted:

Na menek és pakolok tovább...
szilbee

Dicséreteket átadom a nagyfiúnak ha felkelt! :wink: 8)

Dorka!
Ja beugrom pénteken mindenképp habár még nem tudom hogy lesz a parfüm mert az az egy rendelésem lenne
Szabi aranyos a bukósisakkal a fején(nálunk kimaradt a sisak :oops: ,most meg már nem is türné a fején)

Kata!
Legalább már nemsokára nyugottaban alhatsz
Marcinak pedig gratula a sergés-forgáshoz

Olga!
Doki ügyben nem tudok segíteni-valahol még én is keresem az igazit :wink: :lol:

Szami????

Szilbee!
Ez a ti játszótokon volt????? :shock:
Voltunk arra egyszer egy gumisnál,és ő is nem győzte őket elkergetni-és fölöttébb szemtelenek voltak,mindenképp pénzt akartak tőlünk kunyizni-hát a nagy lósza.....t
Itt is rongálják folyamatosan a játszót-nem értem mért jó ez :twisted:

Judit!
Tudtatok cipit venni??

Kép

Kép
katlina

Szilbee!
nem mondod! és mi volt a szopi, én azt nem olvastam! pedig néha átkukkantok :lol: főleg hoyg iylen izgalmas odaát már a helyzet

Katlina!
ja sikerült mindhármunk kapott 1-1 párat, még Letinek várom a megrendelést a nike-ból, aztán asszem idénre le is tudtuk, talán Gréti kap téli cipőt, de amiket ma vettem, azzal az őszi is kilőve.

ha valaki látna egybetalpú piros vászonjellegűt felnőttben, akkor kiáltson! még az egy álmom idénre, de csak kis emeléssel, max 5-6 cm-ig!

Kata!
majd a nyertesnek add meg a telszámát! jónak hangzik ez a dupla kör, és az mit jelent?

képzeljétek ahová vittük volna a méheket, már a barátainknak kint van egy hete, a másiknak kettő (minden hétvégén pakolnak a srácok így hárman vannak mindenhol párban)és valaki a kint lévőekhez már hozzákaparászott, a gazdája észrevette, hogy ő nem úgy hagyta. szóval köv beruházás, a kaptár riasztó, nem is olcsó, hogy ott rohadjon le ezeknek a szemeteknek a keze! kezdődik már megint a félsz!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina! Jaja! És még tudnak ennél randább dolgot is művelni... Túl közel az Üteg út! :twisted: :twisted:

A játszóról jut eszembe, hogy én még az Olgáék melletti játszót szeressem nagyon. 8) Oda is lehetne összeröffenést szervezni.... akár...
szilbee

Öööö, Szilvi melyik játszót szereted erre? nagyon rég jártál itt! :lol: Ami az ovi mögött van, azt szétkapták, éppen hogy csak a hinta maradt, a csúszda, meg a homokozó. Minden mást elvittek! A kisházat, az asztalt a padokkal, a "vonatot", meg azt a fa mászokát "várat" is. Ami pedig körbe van kerítve az utca végén, abból még tavaly elvitték a csúszdát, azóta sincs, a két babahintából egy maradt, a homokot elvitték a homokozóból, most valami sóderszerű van a helyén, amivel lehetetlen homokozni, és borzasztó rossz, ha a cipődbe megy. Úgyhogy sajna mi a játszótérfelújításból csak a negatív oldalát érzékeljük.

Kata! sajna mi is úgy vagyunk vele, hogy idáig még elég hajmeresztő árakat kaptunk winyó megmentés ügyben! Ez a riasztó rendszer jól hangzik! Írjad csak a részleteket is!
Temetés egyébként Körűben lesz, most szombaton 11 h-tól.

bbj Judit! Ja emlékszem, hogy tavaly is volt valami nyúlka-piszka a méhek körül! talán ismerősötéknek el is loptak egy kaptért, ha jól keverek mindent... :roll: :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Egyébként bármelyik játszin én is benne lennék egy összeröfiben! Csak mi sajna 4 után jutunk oda, ti meg gondolom inkább délelőtt.

Olga

Kép
juhaszolga

Én azt hittem, hogy azért vették le a hintát ősszel, hogy ne fagyjon szét. De kár...
Itt is olyan a homok. Sajna erre cserélték le mindenhoz. A cipőket is tönkr vágja.

A másikat, amit írtál én nem nevezném játszótérnek... Katasztrófa milyen állapotban van. :(

Egyébként nem jártam ott rég! ;) Vagyis a játszón igen... az elkerítetten. Leventével nehéz oda bejutni, mert ugye közel a vasútállomás. :lol:

Judit! És az mégis milyen? Hogy lehet beriasztózni és hol riaszt? kinek jelez? (rendőrség vagy nektek?) és ki tudtok érni időben?

Jó alvókája van kisebbikemnek (is)... Majd 3 órát aludt délután. 8) Na ennyi. Menek randizni a nagyobbikommal...
szilbee

Hja nekünk is 4 után lenne jó!!!
szilbee

Sziasztok!

Vagyok, olyannyira, hogy a ma esti programom a lemaradások behozása a babaneten, úgyhogy reszkessetek, mert egy egész regényt olvashattok majd tőlem - több fejezetben. :oops: :lol:

Kezdem Finnországgal. Egyedül utaztam, ami azért nagy szó, mert a nappalis főiskolás Gyöngyöst leszámítva soha nem szoktam egyedül menni sehová. Úgyhogy ez már magában elég nagy izgalomra adott okot. Az meg különösen, hogy a magyarral még csak megbírkózom, de más nyelvvel nem igazán (én még anno oroszból érettségiztem). Anyukám egy közel 2 kilós Pick sonkát bízott rám (mellé csomagolt gondosan babérlevelet), a tesómék kértek csuszatésztát, hozzá túrót, vittem a robotgépem, a szilikon muffin formáimat, 2 Stahl szakácskönyvet - szóval pont úgy néztem ki, mint aki a helsinki szakácsolimpira készül. :lol:

Szolnokon, a Tiszaparti Gimnáziumban vendégeskedő finn iskolásokkal utaztam egy gépen. Az elején még szépen, időben elkezdtük a gurulást, majd - legnagyobb meglepetésemre, a kifutópálya elején megálltunk. No, gondoltam, Gombóc Artúr is velünk jön, s most nem tudunk felszállni?! :shock: Erre belezengett az éterbe a pilóta kellemes baritonja: változó irányú légörvények vannak előttünk, ezért csak egy kifutópálya üzemel, be kell állnunk a sorba. Légörvények? Te jó ég? Mit is ettem indulás előtt? Elég lesz vajon az a kis papír zacskó vész esetén?! :? :shock: :oops: :roll: Még jó, hogy kötöttem biztosítást indulás előtt, ezek után, ki tudja, leszállunk-e épségben? (bár az akkor eszembe se jutott, hogy még fel se szálltunk... :roll: ). Ehhez képest, a 20 perces késést leszámítva, sima utunk volt, leszálláskor annyi zökkenést se éreztem, mint amikor átmegyünk Kecskéscsárdánál a Szolnok-Budapest vasútvonal sínjein...

Tesómék vártak rám a hűs , mit hűs, jegesnek tűnő 2 fokban... (de legalább az a kettő plusz volt) 40 perc buszozás és egy 10 perces séta, valamint kis könnyed csevegés és gyors "kaját a hűtőbe bedobni minél rövidebb idő alatt" elnevezésű hadművelet után hulla fáradtan hajnali fél 2-kor elaludtunk.

Másnap aztán érdekes társast játszottunk: itt a sonka, hol a sonka? elnevezéssel illettük. Vagyis inkább: ki rakta el a sonkát?! Senki?! Akkor hol van? Pesten még megvolt? Megvolt! Biztos nem maradt a hűtőben? Nem, nem , hiszen anya még a reptéren, mielőtt feladtam a csomagom, képes volt emiatt kinyittatni a bőröndöt. De akkor hol van?! Na, ez a kérdés örökre megválaszolatlan maradt. És másnap kibővült a : volt egy vadiúj, bontatlan parfümöm - az is eltűnt játékkal. A méregtől alig láttam! Ekkora pofátlanságot!!! Másnap a tesómmal 17 euróért (5100 ft) vettünk egy alig több, mint egy kilósat, kiszótáraztuk, hogy van finnül a babérlevél (laakerinlehti, ennyit a finnugor, közös eredetről :roll: ), így csak nem maradt el sonka hiányában a húsvét.

Napjában kétszer főztem a hálás "gyermekeimnek" (25,26,30 évesek), esténként hatalmas snapszer partikat tartottunk, sétáltunk a tengerparton ( az öböl egy része még be van fagyva, néhol nagy hókupacok), utolsó előtti nap szert tettem egy gyönyörű pár cipellőre, egy pulóverre és egy Triumph fürdőruhára, no meg a gyerkőcök és a család ajándékára, köztük több kiló csokoládéra és rénszarvas szalámira, sült sajtra. Fénykép egy se készült, mert nem vittem gépet se. :roll: :? Esténként megnéztük a neten valamelyik magyar Híradót, s jókat nevettünk, amikor Reisz András csípősnek nevezte a 9-11 fokos éjszakát. Mit nem adtunk volna egy ilyen , már-már forrónak ható csípésért! :lol:

Már csak a hazautazás (utólag) cseppet sem egyszerű része volt hátra. Szerdán reggel 9:30-kor kellett volna mennie a gépemnek, amivel már (az időeltolódás miatt) 11-kor Pesten, 12-kor pedig itthon kellett volna lennem. Hát, igen, kellett volna... A srác, aki a tesómékkal lakik együtt, szólt, hogy ő is jön majd májusban haza, s neki küldtek egy e-mailt, hogy a gépe reggel 8-kor indul a 9:30 helyett. Kérdezte, én nem kaptam levelet? Megnéztem gyorsan: semmi. OK, akkor biztosan csak később lesz módosítás. Tesómmal 8:15-re kiértünk, majd meglepődve látjuk, hogy sehol sincs kiírva a gépem, de 8-kor elment a reggeli pesti gép, a következő 16:45-kor indul. Aha, ez jó. És én miért nem tudtam erről? Gyorsan hívom itthon Csabát, hogy beszéljen már a Malévvel, hová lett a 735-óös járat?! Azt mondták neki, hogy küldtek e-mailt még április elsején! Mondom, aha, jó kis tréfa, mert én semmi ilyet nem kaptam... Szerencsénkre tesóm egy török barátjával összeakadtunk a reptéren, aki elmagyarázta a finn Maléves hölgynek a bánatom, aki szó (és euró ráfizetés) nélkül átírta a jegyem az esti gépre. A srác még vissza is vitt Helsinkibe minket a húgommal.

A java viszont ezután jött: a húgomnak délben mennie kellett a családhoz, ahol baby sitterkedik, így opnnantól egyedül kellett boldogulnom a 22,8 kg-os húzós bőröndömmel, a 6 kg-os hátizsákommal és az egy kilós kézitáskámmal... De aztán sikeresen kijutottam egyedül a reptérre, becsekkoltam (igaz, addigra már majd' bepisiltem, de közel 30 kiló csomaggal egyedül ez sem ment), aztán 4,5 euróért megleptem magam egy csirkés szendviccsel, 1,5 euróért egy 0,33-as ásványvízzel. És persze egyedül a pesti gép késett 20 percet... A kicsi férjemnek Pesten volt dolga, s sikerült akkora dugóba keverednie értem jövet a nulláson, hogy leszállás után még 50 percet vártam rá Ferihegyen, hat pulóverben és két kabátban... Úgyhogy, amikor este 9-kor átléptem a házunk küszöbét, úgy éreztem magam, mint a mosott... rongy... A levelet pedig tényleg elküldte a Malév, a t-online meg helyből bevágta a spamok közé...köszi... :roll:

Folyt köv. fürdetés után (vagy holnap) :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

BBJ Judit!

Jössz szombaton börzézni? És mivel? És mikor indulsz? És meddig maradsz?

Szilbe, ez melyik játszótér?

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Na úgy látom megint nem tette be egy hsz-om! :shock: :twisted:

Na mindegy... :? Majd vmikor pótolom....

Szép napot! és reggelt!
szilbee

Szami!!! Még!!! Még!!! :lol: Bocsi, de akkora vigyorral ülök itt a gép előtt, hogy csak na! :D És akkor végül is belenyúltak a bőröndödbe? Hihetetlen! Tesómék is mondták, hogy a lezárt (lakattal talán?) bőröndjükbe belenyúltak! Sonkát babérlevéllel? Még nem hallottam! Én egy fej fokhagymával főzöm meg.

bbj Judit! Hol lesz szombaton börze? Pesten?

Na, akkor felőlem összejöhet a játszadozás!

Óh, csajok olyan nagy bánatom van! Múlthét csütörtök óta Balázs sír, ha ott hagyom a bölcsiben! Igaz, akkor azt hittem, azért, mert csüt-pénteken helyettesítés volt, nem a megszokott gondozónők voltak. De tegnap is és ma is (és persze hétfőn is) sírt! Persze csak egy fél perc-1 percet (kint hallgattam), de akkor is olyan rossz! Mondja, hogy nem akar menni bölcsikébe. Hiába kérdezem miért. Nem mondja (vagy nem tudja mondani). Attól meg félek, hogy csak rosszabb lesz a helyzet, ha pár napig nem viszem.
Vélemények? Pedig a gyerekek is olyan nagy szeretettel várják, simogatják mikor megérkezünk!

Olga

Kép
juhaszolga

Szami! Naptárba bevéshetjük május 9 szombatot babatalinak?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Olga!
nekünk is loptak el tavaly, jól emlékszel!

Szilbee!
ha megmozdítják a kaptárt, akkor riaszt telefonod, aztán usgyi neki. valami ilyesmi...

Szami!
na végre! és hol a folytatás?

ellopták a sonkát? a szag után mentek biztos! a fene egye le a kezüket! de kár, hyog nem vittél fényképezőt!

na mentem vendégek jöttek

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
Várom a folytatást,valahogy én is úgy olvastam mint Olga,neharagudj,széles vigyorral a számon(persze átélni nem lett volna olyan nevetséges)

Olga!
Szerintem ez minden gyereknél kijön előbb utóbb

Kép

Kép
katlina

Olga!
ne igzulj! elmúlt a csoda Balázsnál. azért nem kérdeztél rá, hyog nem érte-e valami konfliktus, ami egy kicsit a kis lelkét bántja.

most mi Letinél, éppen felfele tartó ágban állunk, már napok óta nincs sírás (hétfő persze kivétel)

Ja pesten lesz, de mi megyünk hosszú hétvégére, így most ez kimarad.

és mi is szoktunk babérlevelet főzni a kocsonyába, (merthoyg nekünk a sonka általában abban fő)úgy látszik ez evidéki szokás.

Szami!
ja és nagyon ügyi vagy, hoyg magad közlekedtél! én is tutira paráztam volna, mégha a konyhanyelv angolból épphoyg megvan.

Régen írók!!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ma ismét megyünk: most éppen az Államkincstárhoz.
De a lényeg:

Május 9-én, szombaton, Babanetes tali Cegléden!

A pontos időpontra várom az ötleteket. Címet, útvonalat később priviben küldök az érdeklődőknek. A férjem egy fuvarban 6 főt tud hozni-vinni, ha valaki kocsi hiányában nem tudna jönni, megoldjuk. Mindenkit szeretettel várunk!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat babó bölcsis ügyével kapcsolatban!

bbj Judit! De kérdeztem a gondozónőket, de azt mondták nem történt semmi babóval. És képzeljétek! Ma sírás nélkül ment be! :D Bár az öltözőben mondta, hogy nem akar bemenni, de végig jött velem, kezet mosott, stb. minden nyafi nélkül! :D
És merre mentek hétvégén? Péntekkel vonjátok össze, hogy hosszú hétvégétek lesz?

Ma jön húgom, itt lesz vasárnapig! Szombaton ő vigyáz Balázsra, míg mi temetésen vagyunk.

Szamiékhoz mi is tudunk vinni két főt...

Jó, hogy tegnap ablakot mostam... 5 felé olyan égszakadás volt, hogy csak na, nekem meg mindenhol nyitva volt az ablakom, mi meg játszin. :?

Írtak, kiadják szombaton a szakdogám, le tudom fénymásoltatni a sulikönyvtárban! :)

Még két dolog:
- A keddi Mentalistának mi lett a vége? Ki volt a gyilkos és miért?
- Újabb pontgyűjtő akció van az Isparban, bár nem vagyok elájulva tőle. Hupikék törpikék figurákat lehet kapni "ajándékba" 4000.- forint elköltése után, és abban a csomagban van egy törppont, amiket összegyűjtve kiegészítőket lehet venni: törölköző, dvd, foglalkoztató. (www.spar.hu) Ha valaki ott vásárolna, és a pontot nem akarja beváltani saját részre, akkor gondoljon rám! :) Köszi!

Hirtelen ennyi. Megint olyan szomorkás az idő. Fáj is a fejem.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Szami! Hétfőn Peti is 4 kg kolbásszal indul neki németnek! :lol: Na kíváncsi vagyok... :mrgreen:

Olga

Kép
juhaszolga

Mi még nem tudom, hogy tudunk e menni.

Anyumtól függ, hogy mikor megyünk május elején vonatozni a fiúkkal Pestre. Sikló / Állatkert... de lehet a végén Martonvásár lesz belőle. Nem tudni.. de anyutól függ, hogy neki melyik 7vége a jó.

A jöv. 7végén már előre kilőve mert Aggtelekre megyünk Ed régi egyetemi haverjaival (akik már szintén családot alapítottak az évek során) találkozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.04.23 11:33-kor.
szilbee

Szami: nekünk bármikor jó! Címet küld el! És köszönjük a meghívást!

Kata: gratula a forduláshoz! Marci is egyre nagyobb... Még jó, hogy jön az utánpótlás!

Szilvi: tök jó programjaitok lesznek!

Andi

Kép
Kép
andii

Erika: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi

Kép
Kép
andii

Hola.

Olvastam, réágálni majd később igyexem :oops: Kicsit lepukkantunk mindhárman, taknyosak vagyunk. Illetve most főleg Luci... azért játszóztunk is :) Ahhoz nem lehet elég betegnek lenni.

Dorka, millen volt az első NST? :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Szami!
OK!!!!

Olga!
nem, hétfővel.

mentalistát nem nézek, így segíteni sem tudok, hogy ki volt az elkövető... meglátszik hogy a büntijogot bűvölöm!

Judit!
jobbulást akkor!

Szilbee!
de jó, aggtelek! mi is akarunk már oda régóta menni, csak szállást nem találtunk! na majd ti meséltek, yhog hova érdemes.

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok!

ezt emailban kapotam nekem tetszett nagyon:-)

"Gondoltam, bearanyozom a Ti napotokat is az alábbi kis történettel, amely
az egyik ismerősömmel történt ma, és megosztotta velem:
Időpont: ma ( április 19 ) délelőtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút

Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.

Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval,
előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de
én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit
biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci

Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?

Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám

erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy
rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant

Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az
asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt,
letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni
miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: "úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement,
megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást
támogatták a röhögéstől,
jó fej volt

Azt hiszem, ha a jövőben pályamatricát veszek, ez mindig eszembe fog
jutni! Csak el ne röhögjem magam vásárlás közben!"

Kép
kbernadett

Betty!
ez kurv@ jó volt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

Judit, Jaimee, JObbulást nektek!!! +++++
LÁz volt még a lányoknál?

Olga, passzolom a kérdésedet...
Balázsnál átmeneti lehetett akkor a kis bölcsiundor, remélem gyorsan visszarázódtok mindketten!

Szami, elvileg nekünk is jó a találkozó! :wink:
Bár most a dokibácsihoz május 12-én kell majd mennem, aztán megbeszéltük, hogy lehet, előbb találkozunk, és a kórházban :)
Véglegeset én a tali előtt egy-két nappal mondanék, attól függően, hogy hogyan érzem majd magam. De a könyvet valakivel elküldöm mindenképp!!!

Ma dokibácsi és NST is volt, minden nagyon rendben, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva... Bálint Babi továbbra is szééépen nő odabent, jelenleg a kis buksija 97 mm átmérőjű... a törzse is 100 körül van... és a jelek szerint nem tervezi még megismerni kis családját :) Én azért bízom benne, hogy 2 hét múlva már kíváncsi lesz a kinti világra, és nem marad bent túl sokáig :)
Bár kopp-kopp, meglepően jól alszom, főleg, hogy Szabi is gyönyörűen átalussza az éjjeleket, hangját se hallani.

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!

Betegeknek gyors jobbulást kívánok! Dorka, Veled álmodtam, még ott voltál a talin... egyben... :lol:

Lányok, gondoljatok ma ránk: Máténak ma van a megyei komplex (matek, magyar, környezet) versenye Monoron, utána este a táncgála, ahol két táncban+egy színdarabban szerepel.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Balwin: gyógyuljatok meg!

Szami: szorítunk! Ti maradtok végül is az oviban? Mi igen! Nagyon jó ez a tsmt torna Majának! Mikor ide költöztünk, nem bírta elkapni a labdát, most meg már simán elkapja, pattogtatja, sőt halat fog a tóból! A szem kéz koordináció még mindig nem az igazi. Ezt a rajzkézségére értem, de ez is alakul. Most olvastam egy cikket, amiben egy hasonló gondokkal küzdő kislányt, mint Maja, elküldtek suliba, mert az oviban nincs elég hely!!! Szegénynek biztos nagyon nehéz lesz, egy életre megutáltatják vele a sulit!

Dorka: olyan jó lenne találkozni még veletek is!!!

Nóri éjszaka hányt. Semmi komoly, csak a kígyóubit nem teljes keresztmetszetében kellene lenyelnie. Miután kidobta a taccsot nyugodtan aludt tovább.

Ezután a téma után nem annyira illik, de ki mit visz Szamiékhoz?

Andi

Kép
Kép
andii

Judit! Okés, majd nyitva tartoma szemem! ;)

Dorka! Örülök, hogy minden okés Bálinttal! és veled is! Egyébként tényleg érdekes, de mióta Dév délutánonként nagy ágyban (ha L. nincs itthon akkor az Ő ágyában) 2-3 órát is alszik, míg kiságyban csak 1 vagy 1 1/2-et...

Megtennéd, ha van egy kis időd (és enedzsid) hogy felteszed a joghurtos sütid receptjét?! Rudod, amibe lehet gyümölcsöket is tenni.

Na egyenlőre úgy néz ki, ha a vasutasok 9-én nem sztrájkolnak, akkor a Vasúttörténeti parkba megyünk. (Levente és anyum vonattal.)
szilbee

Szamóca: hát én nem tudtam nevetgélni... ez borzasztó... Szorítunk!!! Nekünk is jónak tűnik a 9.-e.

Olga: biztosan vannak ilyen időszakok a kisgyerekek életében is, hogy nem akarnak menni. Mi sem akarunk menni dolgozni sokszor... vagy nem?! :roll:

Andii: ez a hányásos jó volt :lol: Fő, hogy utána jól aludt :lol:

Bbj: úúúú, tanulsz?! Mikor lesz vizsgád?

Szilbee: nagyon jó kis programok :lol: Mi holnap megyünk a vasúttörténetibe.. valami lesz, apa nézte ki... :oops:

Dorka: jó nagy méretekkel rendelkezik Bálint baba, tök jó, hogy minden rendben!!!

Balwin Judit: jobbulást Nektek!!!

Majális programokat láttátok már? Nagyon gáz...

És végül egy rossz hír: ma reggelre megint bent voltak egy emeletes házban a dokiék utcájában... ezek röhögnek a rendőrök bénázásain... és teljesen háborítatlanul garázdálkodnak.... csak hétfő-keddig ne jöjjenek felénk!!!

Kép

Kép
szolkata

Szilbee: tök édi, hogy Dávid olyan jókat alszik Levente ágyában :lol:
(annyira felületes vagyok, hogy csak soxori újraolvasással tudatosulnak az írásaitok... vagy így sem minden :oops: )

Jaimee: hogy vagy? Gyógyulsz már?

Menek átcseréltetni a téli gumikat... még csak most... :oops:

Kép

Kép
szolkata

--
Vendég

Kukuccs!

Szami: Köszi a meghívást, ott leszünk, ha minden klappolni fog.
Én pogácsát sütök, azt hiszem. Jól megírt sztori a finn út, tetszett. Hol lehet most az a sonka?

Kata: :shock: :shock: Ez nem semmi....Otthon voltak a lakók is?

Andi: Na frászt is kapnék a hányástól, még olyanunk sem volt...:roll:

Szilvi: Szuper program. Hogy sikerült pont a 9-re tenni?
Ötből semmi, ezek szerint....

Dorka: Csodaszép méretei vannak a babónak. :P Szerintem sanszos, hogy megszületik a taliig. Teljesen készen van Bálint baba.

Judit: jobbulást!!!

Mi meggyógyultunk szerencsére, 2 napos hasmenés volt Rékán, de nagyon gyorsan felépült. Huh....dejóóóó! : Azelőtt meg a szülei voltak valami influenzás nyavalyában, de már mi is jobban vagyunk.

Bocsánat, megint nem reagálok rendesen, majd hétvégén visszaolvasok. Szép hétvégét!
jaimee1

Erika! Ahogy azt már írtam korábban, anyum szabad 7végéitől függ minden. Na meg a MÁV-tól! Hogy mikorra teszik a sztrájokt. :twisted:

Egyébként nem tudom feltűnt e, de nekünk két havonta ha egy szabad 7végénk van, akkor az már tök jó. Valahol mindig vagyunk... mire végére érünk a családlátogatással (nagyik, dédik... születésnapozás ... stb.) épp hogy csak be tudunk iktatni egy kis kirándulást. És akkor még ott vannak az előre nem látható programok... pl. diófa kivágás... Ezt pedig már tavaly elterveztük (mármint hogy anyummal elmegyünk vhova májusban).
szilbee

Erika! Mi az az "ötből semmi"?
szilbee

Jaimee: otthon. Ablakon pici lyukat vágtak, ablak kinyit... gumikesztyűben. A múltkori tényleg a bejárati ajtón... úgy, hogy a záron sem veszi észre egy laikus... Most beszélgettem az utca nőivel kint... horror itt lakni... mindenki fél...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Bocs, lányok, mostanság csak olvasó üzemmódban vagyok :oops:

De Katának: Kata, Te olyan jó kis érdekérvényesítő vagy, hát beszélj már a Néplappal, vagy a szoljon.hu-val, egy kis nyilvánosság hátha meghozza a rendőrség eszét is! Meg a tolvajok is hátha leállnak... ez egyszerűen szörnyű!!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Évi: én is gondolkodtam már ezen, de lehet, hogy jobb, ha inkább csend van... illetve remélem, hogy a rendőrök azért nagy erőkkel dolgoznak... és majd utólag írja meg a Néplap, hogy " betörés sorozatot derített fel a rendőrség...." Erről jutott amúgy az eszembe: a múlt héten anyámék voltak a MÁV kórházban laborban. Du. kellett 3-tól menni a leletekért. Én mentem. Ott ülnek a váróban negyed 4-kor az emberek, kb. 10-12, kérdem, mire várnak (mert ablak mindenhol zárva) ... hát mindenki eredményre... mondom, nincs, aki kiadja? Hát nincs senki ... Mondom..., méltatlankodjanak!!!. Erre egy öreg úr elkezdett hangosan igazat adni nekem... többiek helyeseltek, én meg a folyosóra bemenvén hívtam fel magunkra a figyelmet... rögtön jöttek...

Kaltina: milyen a suli?

Holnap (ha jól emléxem) lesz a V

Kép

Kép
szolkata

aha... na most mit csináltam?!

szóval a Verseghy könyvtárban báb előadás 10-kor ingyé...

Tiszaligetben holnap rendőr nap.

Vasútmodell kiállítás a Vasútnál lévő műv. házban.

Kép

Kép
szolkata

Kata! nekem csak az jutott eszembe, hyog nem volt redőny? vagy azt hogy cselezték ki? mert én mindig abban IS bízom, nadehát még ott a redőny.

attól függetlenül tényleg nagyon gáz! és a rendőrség részéről is. ha már ennyi betörés történt, akkor miért nem járőröznek arra gyakrabban?

Szami!
gondolunk rátok! még elmondani is sok volt ez a progi, nemhoyg végigcsinálni!
:shock:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Akkor lehet marad a jól bevált módszer?.. csörgős cucc az ablakhoz... Bár az már régen rossz ha az ablakig eljutottak. :?

Egy kis megerősített rendőri jelenlét nem ártana azé... még ha nem is hat mindenkire.

Én nem is tudom mit csinálnék a helyetekben, Kata! komolyan mondom... :? :(
szilbee

Kata! Nem mondod, hogy ilyen jó kis programok lesznek? ... De kár hogy pont most. Levente holnap apósomékkal megy Nyíregyre az állatkertbe. Na erről most lemarad... :?
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?