Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
Privit olvastad? Nézd meg.

Kép
szuzy

Sziasztok!

nekem is teljesen jó ha csak szalcsit sütünk, de ha kell én tudok vinni nagyobb bográcsot. A helyszín meg mindegy, ti pásztóiak jobban ismeritek ott a környéket.
Kíváncsi vagyok már a gyerkőceitekre, már olyan aranyosak amikor így kezdenek beszélni.:)
Nikikém is nő mint a gomba!Olyan mint egy nagy játékbaba amikor alszik a babakocsiban.És estére most rövid ujjú bodyt adtam rá, amiben igazi kis vasgyúró!!!
Már a keresztelőre készülünk ezerrel, jövő hét vasárnap lesz, anyáknapján:) 20-an leszünk, majd drukkoljatok, hogy jól sikerüljön.
Na, lépek, tisztába kell tennem a kiscsajt.
Pusssssssssziiiii

Kép
illestincsi

Tincsi!
Biztosan jól fog minden sikerülni. Ne izgulj miatta! Majd fotóklat szeretnénk ám nézni a nagy eseményről. Hol tartjátok? Szentkút vagy Mverebély? Lesz valami utánna is? Ebéd?

Puszi mindenkinek!

Kép
szuzy

Sziasztok!

Jaja,még az a szerencse,h a gyereküléseket nem vitték el! Valószínűleg a nagyobb értékű dolgokat keresték,mint pl a navigátor,radarfigyelő. No meg ki tudja,h még mit....

Sajnos nam tudok elmenni a talira,de majd lesz még rá alkalom.

Nika,nagyon aranyos a kisfiad a göndör fürtjeivel. :)

Nagyon gyorsan nőnek a gyerekek. A dorisz után minden ruhát eltettem,mert hogy majd jó lesz még a következő gyereknek... Mivel a második fiú,ezért semmi nem jó. Anyagi csőd a sok ruhavásárlás :) Felmentem a fölöttünk lakóhoz,h nem érdeklik e a kisruhák,azt mondta,h megnézi. már nem féreka sok ruhától. vennem kell nyári rucikat is a Hunornak.
Még mindig Ömlik a Hunor nyála. Szegény rág egyfolytában. Megfordulni meg még nem akar,kis lustaság.

Timi naked hány hónapos a kicsi?

Kép

Kép
betti030
Budapest

Gratula a keresztelőhöz! Majd meséljél és fotót is tegyél fel!!!!

Kép

Kép
betti030
Budapest

Sajnálom, h nem tudsz jönni Betti!De majd legközelebb!:)
Niki egyébként 4-én lesz 6 hónapos!!!:)
Most láttam h eltűnt a vonalzóm, gyorsan gyártok egyet!
Puszi

Kép
illestincsi

Na!Úgy látom sikerült a vonalzó:)
Szóval Verebélyben lesz a keresztelő, aztán pedig itthon az ebéd. Anyu meg mama főznek, persze én is segítek amikor és amiben tudok.De Nikike nem mindig hagyja ám.:) De jön még nagynéném is így lesz segítség, attól nem félek. Remélem mindenki jól fogja érezni magát. Aztán pedig gyúrhatok a 16-ra:):):):):):)

Kép
illestincsi

Timi,ilyen ügyes a Niki,hogy már ül es kavar a bébi komppal??? :shock: Megáll az eszem...

Kép

Kép
betti030
Budapest

Ülni még nem igazán tud.Állna mindig!!!A kompban úgy áll mint a cövek, tök egyenesen kihúzza magát.először féltem h korai lesz, de imádja!!!folyamatosan gagyarászik benne és megy jobbra-balra.

Kép
illestincsi

Sziasztok!

Betti! Regisztrálj a Teszveszen! Ott el tudod adni a már kinőtt ruhákat, és vásárolni is tudsz Hunornak! Én nagyon sokat vásároltam már Szilárdnak. Itthonra simán jók azok a ruhák, de pl farmert, bársony nacit stb olyanokat vettem ami simán jó bárhová. Ha rászánod az időd 4-500Ft/ db áron jó ruhákat lehet venni a kicsiknek!

Tincsi! Nem akarok okoskodni, de leírom a tanácsom. Amit ha akarsz megfogadsz, ha nem, nem. Szóval a pici gerince melletti izmok még ilyen korban nem elég erősek, így a gerincet nem tartják stabilan. Így a komp káros lehet Nikikének. Szerintem addig mindenképp várjatok a használatával amíg nem ül stabilan a gyerkőc. Ezért is kell mindig támasztani nekik először a fejüket, később a hátukat ha fogjuk őket.
Mivel a gyerkőc már imádja egy kicsit el kell dugni előle. Ha nem látja talán nem jut eszébe a dolog.

Na csaó
Szuzy

Kép
szuzy

Sziasztok.

Szuzy,regisztrálva vagyok a teszveszen és a vaterán is. :) Tegnap szólt egy ismerősöm,h nyáron születik egyik barátnőjének kisfia,érdekli őt egy pár ruha. Előszedegetem,holnap beárazom és hétvégén ha megyünk haza el is viszem és odaadom az ismimnek,ő meg majd továbbítja.
A Dorcit felvették a suliba,tök jó :) Ma vagy holnap ba is íratjuk. Hunort megviselheti a front,mert nagyon nyűgi. Tegnap adtam neki sárbabarackos pépet,eszegette :) Kép

Kép

Kép
betti030
Budapest

tincsi :) ne haragudj meg érte de én is egyetéretk szuzyval én mondjuk egyenesen ellene vagyok a kompnak nem is volt nekünk mégis megtanult járni a ygerek majd hónaposn már nagyon sok helyen írtak róla hogy nem tesz jót a babának a komp mégis árulják de ne vedd bántásnak ha te így látod jónak akkor rendben ez csak AZ ÉN VÉLEMÉNYEM
Tesz vesz nagyon jó én 3700-ért 21 db ruhát vettem mot őpostaköltséggel eghyütt amik nem csak itthonra jók 4 kantáros rövid naci meg két halász nacoi meg pólók nyárra

Betti nagyon édes hunor :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok csajszik!

Betti! Nagyon édes kisfiú ez a Hunor! Megmutattam Nikikének is és csak úgy vigyorgott rá:):):):)!

Szuzy, Nika!nem sértődöm meg, teljesen igazatok van. Nem is gyakran teszem bele Nikit, csak ha egyedül vagyok és már muszáj letusolnom:) Így legalább látom őt.Viszont most már kezd ülni önállóan a drágám, nagyon édes ahogy egyensúlyozik.
A 16-tal kapcsban h döntöttetek? Bogrács vagy szalcsisütés?Én már arra is gondoltam, h mi lenne hacsak vinnénk itthonról szendvicset, üdítőt meg akinek van kedve esetleg sütne vmi sütit és kész. Vélemény?
Puszi Mindenkinek!

Kép
illestincsi

Sziasztok!

Hát igen, a szükség törvényt bont.

Kaja: nekem mindegy teljesen, vihetünk is süthetünk is. Bár az utóbbi finomabb, igaz jó hizlaló is, pedig most elhatároztam, hogy fogyózom. 4 kilót jó lenne leadni. A pocim mindenből kiül, már többen megkérdezték terhes vagyok e. Így most fájó szívvel a finom falatok után, de kicsit próbálok visszafogni édességből, meg mindenből. Több gyümölcsöt, főzeléket, zöldséget enni. Drasztikus koplalás nem lesz, csak egy kis diéta. Futni is jó lenne, de még mindig annyira fáj, szúr az oldalam, hogy nem birok futni.

A lagzira, június 20-ra szeretnék csini lenni!!!

Én vállalok egy sütit , hogy csinálok, valami linzer jellegűt. Az finom is, meg nem is olvad ha nagyon meleg lesz sem.

Nika! Baromira jól kifogtad azt a ruha csomagot. Én most 4 inget vettem 1600-ért, meg 4 rövinacit 1100-ért. Ez is jó szerintem, de Te meesze ügyibb voltál!

Hunor igazi kis vasgyúró. Szilárd is ilyen volt amíg el nem indult. (mászásilag, mert utánna már nemigazán jutott ideje enni) 3 hónapos fotóin van ilyen kis kerek pofija. Most meg kis vékonyka.

Gabi! Merre jársz?????????

Kép
szuzy

sziasztok!

járok én mindenfelé, erre is :lol: :lol: :lol:
Mostanában kevesebb időm van ideülni :oops:

Licitálok ám én is szorgalmasan :lol: :lol: Most könyveket vettem megint 425 ft volt 4 db Póni klubbos :wink: :wink:
Ruhákat a múltkor én is vettem Eszterkének 15 db-os csomagot vettem ezek mind szépek amik majd őszre lesznek jók (104-es méretűek) van benne egy kabát is, na mindez volt 666 ft +930 postaköltség:wink: :wink:
Meg Krisztiánnak vettem bélelt mellényt az oviba, az egyik nagy lett, mondjuk azt licit nélkül vettem 500 ft-ért, az bélelt is kicsit, a másik csak polárbélelt az 1 ft volt :wink: :wink: nagyon klassz mind kettő. :D :D

Főzés mellett voksolok én, de szerintem pörköltet lenne érdemes és azt kenyérrel :wink: :wink: kevesebb macera van vele mint a gulyással és azt többnyire mindenki szokta szeretni :wink: :wink:

Komp: én használtam, de csak amikor teljes talppal leértek a földre :wink: :wink: nem sokszor de nekem is szerették. Adrika 8 hónaposan kapta szóval nagyon kicsi sem volt hozzá :D :D
Én amondó vagyok mértékkel nyugodtan lehet használni. :wink: :wink:

Betti
nagyon jó ez a kép Hunorról. Olyan édes pofija van :D

na megyek Krisztikéhez aludni kellene neki, előtte meg megbeszéljük a napi dolgokat

jó éjt!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Nem tudom mi van ma velem, de olyan feszkó és ideg van bennem, hogy abszolult nincs türelmem Szilárdhoz. Jön a hideg front? Vagy mi van rám ilyen hatással. S ehhez a kisördöghöz annyi türelem kell, mint másik 5-höz. Igaz nem tudok rá haragudni egy percig sem, de úgy fel tudja húzni az agyam. Soha, de tényleg soha nem fogad szót. Hiába jártatom a számat. Mindig épp az ellenkezőjét csinálja annak amit mondok.

Na üdv mindenkinek!
ÍRJATOK!!!!!!!!

Kép
szuzy

sziasztok!
jó nagy volt itt a csend :wink: :wink:

Ma mi is voltunk Eszterkét beíratni az oviba :wink: :wink:
jövő tavasszal kezdünk elvileg. Óvó nénit választottunk, de megígérte a vezető óvó néni, hogy ha mégis ősszel kezdenénk akkor is mehetünk ehhez a csoporthoz. 3. gyerekkel ennyi protekció jár :wink: :wink: :wink: :wink:

Holnap megyünk Adrikával Uh-ra. Hát kíváncsi vagyok javasolnak e megint majd mintavételt :roll: :roll:
A hasán lévő nyirokcsomóval megyünk majd.

Amúgy semmi különös nem történt velünk :wink: :wink:

Hétvégén (péntektől) szigeteljük a házat, remélhetőleg akkor jó idő lesz majd :wink: :wink:

Szuzy
nekem sem mindig egyforma a türelmem a gyerekekhez, ez a szél ez borzasztó már

mindenkinek szép délutánt, gyertek ti is írjatok :!: :!: :!:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
nagyon el vagytok tűnve! Szuzy! Nyugi!Biztos csak rossz napod van.Én is szoktam így lenni.
Mi már javában a keresztelőre készülünk. tegnap takarítottuk az udvart, mert kinn leszünk. Ma hozták a sörpadokat amit kölcsönkértünk.Holnap még megvesszük az italokat, meg megyek kozmetikushoz, aztán még majd fűnyírás és kész. Elsején meg el kellene menni valahova. Tudtok valami jó programot?
Ja, Szuzy!Férjeink összebeszéltek h részt kívánnak venni a bográcsozásunkon.Hagyjuk mi ezt?!?!?:):):):):):)
Pusziiiiiiiiii

Kép
illestincsi

nekem mindegy :)

nika70
Salgótarján

szerintem is férjes gyermekes tali lesz az igazi :wink: :wink: :wink:
lesz aki vigyáz az apróságokra, és focizik velük amíg mi pletyizünk :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ja a páromék átálltak 4 műszakra ismét, úgyhogy ő pont éjszakás lesz, így nekünk mindenképp csak Pásztó jó :roll: :roll:
Ide elmegyünk kényelmesen, a Kis-hegy amúgy is közel van nekünk :wink: :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

sziasztok!
hú de jó gyors lett a Babanet. Nem is haragszom, hogy tegnap nem volt. Máskor is olyan sokára lép be, most meg olyan jó gyors :wink: :wink: :wink:

Megvolt tegnap az UH, picit nőtt a lipoma, de szerkezete változatlan. Azt mondta a dr. nő, hogy ha Adrit zavarja ügyesen kinyisszantják tokostól. Évente azért majd érdemes megnézetni.

Tegnap olyan sokára értünk haza az oviból, olyan jót játszottak, Eszterke is. Bemutattam őt a leendő óvó nénijének, na ő azt mondta januártól ha szobatiszta vigyem rendesen, mert a farsangin már látni szeretné :D :D :D
De előbb is 1-2 órát már mehet.
Igen ez ennyire óvó néni függő is, nem véletlen választottam őt :D

na megyek mert balhé van :roll: :roll: :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Csajok!Hol van pontosan ez a kishegyi bográcsozó hely?holnap lehet kimennénk egyet bográcsozni a barátainkkal!

Kép
illestincsi

[quote="illestincsi"]C írta:illestincsisajok!Hol van pontosan ez a kishegyi bográcsozó hely?holnap lehet kimennénk egyet bográcsozni a barátainkkal!

Kicsi Bizihez ami jön út azon jöttök be, sajnos ott a fa hídon nem lehet átmenni, így el kell jönni a Szentlélek úton kb 300 m után van egy leágazó út balra, ott le kell menni a pataknál alul van egy átjáró, amire kiérsz út azon kel menni, az megy majd egyenesen és kanyarodik balra, na arra kell menni, de azon kell tovább is menni, az már földút lesz. Az aszfaltos út megy vissza a Kicsi-Bizi felé :wink: :wink:
Ott van focipálya, színpad (szabadtéri) az mellett van a közkút és a főzős hely is.

Remélem érthető, de leszek még később kérdezz nyugodtan
:wink: :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Tincsi! Hadd jöjjenek, de csak akkor ha vigyáznak a lurkókra, mert plusz egy gyerekkel nem leszünk kisegítve!!!!!!!!!!!!

Gabi! Adrinak ez olyan mint egy zsírmirigy beduzzadva? Később ha nagyobb lesz, majd ő kiműtteti. Most még biztos nagyon félne tőle érthetően. De tényleg nem vészes a dolog. Igaz nekem csak szemölcsöt vettek ki, de azt vagy 5-öt. Nem fájt, de mire fölálltam az asztalról verejtékben úsztam az izgalomtól.

Kellene Dinának is szólni a taliról, majd fölhívom telcsin, hátha ők is el tudnának jönni. Gabi! Szólj Ildiéknek is, hátha ők is eljönnének.

Na pusz mindenkinek.

Kép
szuzy

Köszi az infót!Így már tudom!!!

Kép
illestincsi

Köszi az infót!Így már tudom!!!

Kép
illestincsi

na most akkor ponosítsunk ki mit hoz és mit vesztek meg egybe??? és mennyi lesz kb a per fő sacc mert szerintem ne jöjjön ki túl sokra fejenként az összeg :)
apa még gondolkodik a dolgon de engem nem zavar ha mindenki hozza a párját is :) legalább tényleg tudunk majd kicsit fesztelenebbűl beszélgetni :)

nika70
Salgótarján

Pontosítás:

Hány fő les összesen? Mert ugye attól függ, hogy mennyibe kerülnek a dolgok, hogy mennyit veszünk belőle. Mi 3-an megyünk. (remélem Szabi nem dolgozik) Gabiék 5-en, Tincsiék3-an, Nikaék 3-an, Betti azt írta nem tudnak jönni.Eddig 14 fő. amiből 8 felnőtt, 5 gyerek. Kérdés még, hogy Dináéek, meg Ildiék jönnek e. Én nem vagyok szakács. Így fogalmam sincs mennyi hússal kell számolni egy főre. Mi lenne ha két bográcsban főznénk ha nincs egy nagy? Az én gyerekem 5 kanállal eszik....a nagyobbak talán többet.
Sütit csinálok egyet. Üdítőt mindenki hozzon magának. Meg ha a fiúk söröznek akkor azt is. 3 kg hús szerintetek elég? Szerintem én krumplit tudok vinni, így azért nem kell fizetni. Fűszerek: otthonról is vihetünk, mert úgyis kevés kell. Vörösbor legyen a gulyásba? Nem hiszem, hogy ártana a gyerkőcöknek. Kell még egy paprika, meg pár szem parcsi. Hús ár ügyében tanácstalan vagyok, mert anyuciéktól szoktuk beszerezni.....

Gondolom olyan 1200 körül lehet egy kiló sertéscomb. Vagy nem? Ha 4 családdal számolunk: 3*1200/4=800Ft a husi egy családra. Vörösbor nem kell csak valami olcsóbb. Ha apám féle házi bor is jó, ami elég száraz akkor azt is tudok vinni. Zöldség max egy ezres.

Vélemény???????????

Kép
szuzy

Szerintem elég a 3kg hús bőven! De a párom rengeteget főz bográcsban így majd őt megkérdezem. Fát viszek én itthonról h ne kelljen ott keresgélni.Meg én is tudok fűszereket, és esetleg savanyúságot vinni, bár nem tudom végül akkor mit főzünk.Ja, és kenyér is kell szerintem. Nikike max. krumplit fog enni a kajcsiból egy keveset.:)
Ja, meg szerintem tányért, evőeszközt is mindenki magának hozzon. Úgy a legegyszerűbb.
Pusziiiiiiiii

Kép
illestincsi

szerintem is elég 3 kg hús :):) gergő sem eszik túl sokat ő is 5-6 kanállal eszik akkor üdcsit mindenki visz magának :) mondjuk mi busszal megyünk de majd megoldjuk:)
tényleg én abszolúte nem vagyok ismerős pásztón ha megyünk valaki nem tud majd kijönni értünk a buszhoz?

nika70
Salgótarján

Nika!
Ne izgulj, megbeszéljük, hogy mikor jöttök és majd várunk titeket!Igen, kenyér is fog kelleni! 2 kg?
Én bogrács gulyásra szavaznék ha mondjuk 2 edényben is tudunk főzni. Vagy nyársalásra. Én a pörköltöt nem nagyon kedvelem, bár azért megeszem fini savanyúval.
Ma láttam a szomszédunkat egy hatalmas bográccsal......lehet majd kölcsön kérem.
Tincsi! Akkor kinevezzük Rolit szakácsnak! A fiúk ilyeneket jobban főznek! Elvállalja? Persze a keze alá dolgozunk.

Csao

Kép
szuzy

Halihó!

Rolival beszélgettük ezt a bográcsozást és ennyi emberre nem egyszerű főzni.:) Így mit szólnátok ha maradnánk a nyársalásnál?Az hamar megvan, általában mindenki szereti. És akkor hozhat magának mindenki amit szeret. és annyit amennyit tudja h megesznek.ez lenne a legegyszerűbb.már ha nektek is okés.:)
pusziiiiiiiiii

Kép
illestincsi

nekem a gulyás jobban tettszik :)

nika70
Salgótarján

Csaó Mindenkinek!

Tincsi!
Nagyon Boldog Névnapot kívánok! Szép ajándék, hogy pont most van a keresztelőtök! Utóbbihoz is gratulálunk, és várjuk a fotókat.
Sok vendég lesz, vagy ti meg a nagyszülők, keresztszülők.
Tényleg kik a keresztszülők? Esetleg Roli hugáék?

Gulyás: olyan lesz amilyen, csináljuk akkor közösen, ha Roli tart attól, hogy nem sikerül jól. Így ha nem lesz olyan fini akkor nem őt szidjuk, hanem magunkat....
Egyébként én a bogrács meg a nyársalás közül bármelyikben benne vagyok. Akkor Gabi szava döntösn. Vagy, lehet egy kis gulyás, meg egy kis szalonna is, aztán mindenki azt eszik amit akar.

Puszi, mennem kell...,

Kép
szuzy

sziasztok!

Hús: nagyon sok a 3 kg. 10 dkg/fő ennyit számolnak. ( anyu élelmezési vezető :wink: :wink: ) Na meg finomabb a gulyás ha több féle húsból van.
Szerintem maradjunk ennél, azért csak laktató :wink: :wink:

Ildit kérdeztem a múltkor azt mondta nem jönnek, de majd még rákérdezek megint :wink: :wink:

Mi jól haladunk a szigeteléssel, szerencsére az idő is kedvező :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

ja szerintem a gulyás azért biztonságosabb kicsit ennyi gyerekkel mint a nyársalás. Ugye azt mind ki akarja próbálni :roll: :roll: :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

jaja nekem is ez volt az eszembe a botokkal biztosan akrnának ők is nyársalni biztosnágosabb a gulyás :):):):

nika70
Salgótarján

Okés csajok!Akkor gulyás:)beszéljük már meg pontosan ki mit hoz?én vállalom a kenyeret, zöldséget répát, hagymát.
Ja, a keresztelő jól sikerült, este teszek majd fel képeket!
Sziasztok!!!

Kép
illestincsi

Sziasztok!
No,van egy kis időm... Visszaolvastam. Timi,jól sikerült a keresztelő? Niki hogy birta? Fotó???
Nem tudom,h a front miatt e vagy miért,de Hunor tegnap is és ma is elég nyűgi. csak ordít... Már kész vagyok! A bébiételt szépen eszegeti és a pépet is. Szereti a gyümölcsitalokat is.

A múlthéten fájt a Dorci foga,elvitte a férjem a dokihoz kicsit fúrta és betömte. tegnap észrevettem,h kiesett a tömés a fogából,úgyhogy tegnap én vittem ovi után a gyerekfogászatra,újra betömték. Remélem ez azért 1 hétnél tovább benne marad... Ma lesz az oviban az anyák napja, majd megyek a Huncival :)
Jók legyetek! sziasztok! :)

Kép

Kép
betti030
Budapest

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
illestincsi

Sziasztok!

Tincsi! Nagyon szépséges a leányzó a fotókon, és Ti is nagyon csinik vagytok!

Betti! Szilárd is meg van kergülve....Egyszerűen nem birok vele. Tegnap úgy megharapta az újjam, hogy a bőr jócskán feljött, és vérzett, s még most is jó gyulladtnak néz ki és fáj. Ezt azért kaptam, mert be kellett jönni akarata ellenére este az utcáról. Úgy moötorozott, hogy teljes erőmből futva alig értem utól. Így mikor már nem birtam tovább betessékeltem. Itt volt a barátnője is, s őt is folyton verte, haját húzta, stb....

Tegnap egyébként voltam vele dokinál, mert pár napja fájlalja a végbelét, de volt, hogy napjában sokszor sírt miatta. Kaptunk laktuóz szirupot, valószínűleg a pelusról való leszoktatás miatt vissza tartja a kakit, s amikor meg végre kakilunk nagyon kemény.... Egyébként már nem pisilt be napközben még ha a pelus rajta volt sem. (6 napig) Aztán most néha vissza teszem a pelust, hogy ne tartsa vissza a kakit, így viszont tegnap már néha be is pisilt. Remélem ettől a sziruptól beáll a nagydolog és akkor végre szobatisztákká válunk.

Ma közölték, hogy most már tuti, hogy nem veszenek vissza a munkahelyemre. Hát én már kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz velünk.

Én akkor viszek a bográcshozáshoz krumpli, bort, fát.

Kép
szuzy

Szuzy! Sajnálom a munkahelyes dolgot. De ne aggódj!Biztosan fogsz találni vmit.
A húst ki veszi meg akkor?meg zöldséget, répát?már csak az kell. Fűszereket viszek én is itthonról.Priviben elküldöm a telószámom nektek és egyeztetünk!
Puszi

Kép
illestincsi

tincsi nem azt mondtad hogy a zöldséget és répát te hozod?

nika70
Salgótarján

sziasztok!
Úgy néz ki mégis tud jönni a párom is kop-kop-kop, ő imád bográcsozni :wink: :wink:
Én azt viszek amit mondtok :wink: :wink:
Kelléknek pici sátrat (2 személyes), ott lehet majd szoptatni, tisztába tenni, altatni :wink: :wink:
Husi egy vagy több féle legyen? Szuzy ha gondolod egyeztethetünk és együtt is vehetjük :wink: :wink: mégis nekünk a legközelebb :D :D :D

Holnap lesz mind két nagyomnak az anyák napi ünnepség, úgy várom :D

Szuzy
sajnálom a munkahelyet

na Eszterke sír

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

délután nem tudtam mindent leírni amit akartam :D

Tincsi, Nika
mindkettőtöknek nagyon boldog névnapot kívánok
KépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nika! Én is boldog névnapot kívánok!!!Így utólag is.:) És én viszem a zöldséget, répát, csak a keresztelő miatt teljesen meg voltam már zavarodva. Le is írom egy papírra h mit kell vinnem.:):):)
Ja, és azt még nem beszéltük h hánykor talizzunk?

Kép
illestincsi

köszönöm a köszöntéseket :):)

akkor mondjátok meg hogy én mit vigyek mert már lassan tényleg nem tudom követni ki mit hoz?

nika70
Salgótarján

Nika!

Boldog Névnapot kívánok én is!
Husi: tőlem lehet többféle is. Gabi! Milyen legyen? Megvehetjük együtt, de még nem tudom Szabi dolgozik e.... remélem nem.

Nika! Mivel Ti busszal jöttök, szerintem ne cipelj semmit.

Megyek aludni, holnap egész nap menős napunk lesz....majd jelentkezem. Csaó

Kép
szuzy

oksika akkor én majd csak fizetek mint a katonatiszt :D:D:D:D:D:D

képzeljétek Gergő két napja cici nélkül alszik el :) annyira örülök neki és szerintem sokkal hamarabb is :) kicsit nyafizik hogy kell neki a cici én meg elmagyarázom neki hogy ő már nagyfiú stb és utána kettőt pislant és alszik :) igaz ott vagyok mellette egyenlőre ennyi is elég nemhogy még egyedűl aludjon is el :D:D:D:

nika70
Salgótarján

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?