Szasztok!
Köszi lányok! Apum egy kicsit jobban van. De tegnap...ne tudjátok meg.... szerencsétlennel nem foglalkozott a kutya se. Valami ukrán dokit fogott ki aki töri a magyart és le sem sz@rta. Még ő szólt neki, hogy nem kéne vérnyomit mérni, meg valami gyógyszert, mert érzi, hogy magas és nincs jól.... Válasz: mi baja lesz a magas vérnyomástól?! Neki nem dolga hogy gyógyszert adjon
csak kivizsgálja (teszem hozzá azt sem kapkodja el) és majd a belgyógyászaton beállítják neki, na. A többi beteghez reggel jött a dokija, vérnyomit mértek, az egyik erősebb gyógyszert is kapott... akkor apámnak mért nem tudják megnézni
még hogy nem lesz baja a magas vérnyomástól, hmmm.
Még az főorvosnak is odapirított, hogy milyen dolog ez, és ha nem csinálnak valamit lépni fog (apum) erre mi volt a válasz?! Lépjen! Teljesen kész voltam tegnap délelőtt, ilyet.... 2009et írunk és ilyen előfordulhat?!
De szerencsére volt hatása a dolognak, mert délután már ott volt a gyógyszeres doboz a szekrényén, ma már volt nyaki uh-n, lehet még ma megnézik a szemét is.... de hát ezért nem kéne könyörögni, kiabálni, ennek magától, rendesen kéne működni...
Ja, és tegnap voltunk látogatni a gyerekekkel, és mikor jöttünk el, tettük be a skacokat az ülésbe, Bálint megszólal: a papát is visszük...
A Jánosban van, ahová meg szép emlékeim fűződnek, erre tessék...
Dolli, de, a körzetitől rögtön kapott gyogyót, az le is vitte 180ra, mire a kórházba értek már 160 volt. Vért nem tudom mért nem vettek, pedig egész nap nem evett, úgyhogy az éhgyomor megvolt.
Nagyon helyes kis pasi Gézu! Az ember rögtön megszeretgetné!
Mária, hát nem akar elmúlni ez a vérezgetés?! Mondjon le!
Anett, már nincs sok hátra! Elhiszem, hogy izgatott vagy!!!!
Orsi, mit akarsz Te szalonképes lenni?! MÁR AZ VAGY! Tök jól nézel ki! Igen még járok a freshbe, múlt héten kipróbáltam a stepórát, hát izzadtam mint a kutya, de jó volt. A lépéseket, koreográfiát majd meg kell tanulni, mert az ugye elsőre nem ment....
de az alakformáló torna is jó!
Hát tényleg csudaszép lett Marcián! Nagyon helyes! Páromnak is tetszett, rögtön mondta nyirassuk le mi is, de nekem így tetszik Yoda ahogy van
olyan kis kukakutya.
Eddig úgy néz ki jó lenne a péntek nekünk, játszóra.... bár én nem szívesen megyek messze, mert még nem vagyon rutinos sofőr
Andi, igen Ildikónak csinálok, egyenlőre még csak munkaruhát csináltam, de augusztusban lesz fodrászverseny és ha minden összejön arra fogok készíteni ruhákat, majd megmutizom!
Tierno, nem irigyellek, ezek a rokonok....
nem semmi. Sajna nem válaszhatjuk meg a rokonokat, "jönnek" a párunkkal...
Zsand, nem használt az akupunktúra a párodnak? Vagy mért volt ingerült? Pedig én is oda gondoltam, hogy elvisszük aput...
Sajnos (szerencsére) műtét ügyileg nem tudok segíteni...
Jut eszembe, az adataidat nem küldöd át pü-ben, a táblázathoz?
Dörmi bocsodát már én is kinéztem magamnak..., gondoltam, ha sűrgős varrnivalóim lesznek elviszem a skacokat. Ti mikor mentek? Mennyi a beugró?
Hoztam húsvéti képet...
Már csak két adat kell a táblázathoz! Péntekig várok, hátha jelentkeznek, ha nem akkor KÜLDÖM!!!!
És majd küldöm újra, ha ők is megadták....
Szép napot mindenkinek!