Zorsis!
Én úgy tervezem, hogy mentővel megyek szülni...bár ha a te dokid messzi kórházban van, akkor asszem kell kérni tőle valami papírt, hogy a mentős oda vigyen, különben elvisz oda ahova tartozol. Legalábbis hallottam már ilyen sztorit.
Hát....ha 6ig dolgozol, az elég necces...de mettől, mert délelőtt is van rendelés...reggel 8tól van. Viszont az a baj, hogy nem lehet időpontot kérni...ha odamész már fél 8ra, akkor talán akkora csúszás nem lehet.
Amúgy én nem a Keresztesihez járok, csak láttam, hogy ő is van itt és a kórházban egyszer voltam nála, amikor a dokim szabadságon volt. Én a kórházba járok terhesgondozásra, nekem az nagyon bevált. A doki is, meg az is, hogy időpontra megyek. Bár sokan nem szeretik, mert vannak nagy csúszások, de nekem eddig még mindig szerencsém volt. Egyszer vártam 2 órát
az időpontomhoz képest, de pont akkor csinálták a cukorterhelésest, így úgyis várakoznom kellett volna. De olyan is volt, hogy előbb hívtak be, mint az időpontom, mert előbb értem oda és leadtam a kiskönyvem. Szóval vegyes...
Gabi!
A 12. heti is genetikai nem?
Nekem legalábbis az volt a papíromon, hogy I. genetikai. A 18 heti már a II. genetikai. Amúgy ez is tuti doki függő, nekem semmi problémám nem volt se a géppel se semmivel. Mindent rendesen megnéztek, részletesen, és tényleg több ideig is tartott, mint egy normál kontroll uh.
De jó, hogy ilyen nyugis babád van!
majd a második, figyeld meg!
Na jó, csak vicceltem!
Anyósom mondta nekem, hogy az első fia nagyon nyügi volt, a második (a párom) nyugodt.
És a pocidban milyen volt? Csak, mert az én babám nagyon rugdos, meg mocorog, de hallottam már olyat, hogy egy baba pont másképp viselkedik a pocakban, mint kint. (elég hihetetlen lenne szerintem...
)
Nócika!
Mi kihagyjuk a 4d-t. Mivel nem akarjuk tudni a nemét, nekünk tuti, hogy megmutatná magát.
Majd élőben megcsodáljuk!