Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg nagyon eltűnt mindenki.

Vkrisz! Hát az értelme csak az, amit az utolsó mondatodban írtál. :D Sztem ha gyorsabb vagy lassabb a szívverés, az mindegy, CSAK LEGYEN! Gondoltam ha majd nem érzem, hogy mocorognak, pedig már kellene, akkor majd jó szolgálatot tesz. Illetve fel is lehet venni a babák hangjait (szív, csuklás, mocorgás), és elküldeni emailben a rokonoknak. Azért most vettük, mert most akciós, amúgy még ráért volna pár hetet igazából. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Vizkrisz
Kitartást és jó munkát a szakdolgozathoz!

Rana
Mennyit fogsz aggodalmaskodni a szívhanghallgatáson :wink:

Én ma nem csináltam semmit :oops:
Vendég

Mabe! Az biztos! :lol: :lol: :lol:
De jó neked.... :? De ma már én se csinálok semmit!!! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kissedi, üdv köztünk!

Monyo, én továbbra is drukkolok! Remélem minden rendben lesz!

Doli a kaális topikban lakik, lehet, hogy eltévedt. Majd kiderül, ha ír még. :wink: :D

Remélem mindenkinek klassz hétvégéje volt. Pusszancs

skrisz72

Kép
Imolák 2in1
Vendég

Imolák, aztaaaa :shock: :lol: Szép pocak :D mi már 2 hete csináljuk a pocakfotót... :roll: egyszer csak elkészül :-D

Voltam tegnap terhesgondozáson, dokibácsi vicces kedvében azt mondta, egyértelműen kislányt lát :lol: én meg majdnem leugrottam a vizsgálóasztalról...aztán meg annyira nevettem, hogy összeráztam szegény Bendegúzt, újra meg kellett keresni az UH fejjel :lol: a gép azt dobta ki, hogy már 336 gramm. :-)

Rana: kíváncsi vagyok, hogy válik majd be a szívhanghallgató. Gondolkodtunk rajta, de végül mi nem vettünk...

Monyó: drukkok mennek!!!

Egerecske neked is!

Mi egész hétvégén nagyon aktívak voltunk, ma délután pl. átültettük az összes rászoruló növényünket...Jól ki vagyok fáradva, megyek is aludni...

Jó éjt!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Egerecske, drukk a mai punkciohoz :!:

En ma peteerek. A heten lesz vmelyik nap embrike Nr3 beulti. Majd jovok az infokkal.
katavirag

Sziasztok!
Árnika,Dezsina,Kissedi tessék jelentkezni,hogy mizu a mensivel meg a tesztekkel!!!
Egerecske,drukk a punkcióhoz!
Bébike,a hiszteróhoz++++++++++++
Katavirág,hajrá hármaska!
Rana,jó hallgatózást :D Én még sosem próbáltam ilyet,de egy barátnőmnek van,szombaton megyek hozzá,és kipróbálom.
Skrisz,már otthon?Gratu a 25.héthez.Doli szerintem is csak eltévedhetett,mert nem írt azóta.
Mabe,szép kis pocak :D
Szezsó,tessék igyekezni azzal a fotóval!
Monyó,drukk neked is.Csináltál tesztet?Húsvét van még mindig?Ha tudsz valamit írd meg nekünk is.
Vendég

Sziasztok. Bocsi, nem tévedtem el :D A Kaálisba és ideszoktam bekukkolni :D Tegnap este 22 óra 00 perckor adtam be a tüszőrepesztőt. Ma már semmi szuri. Holnap megyünk reggel 9 órára. Egy kicsit azér parázok. Remélem minden okés lesz. Egerecske szorítunk!

Mabe! Nagyon szép pocak! :D :D
doli

Szép jó reggelt!

Mabe
Nagyon szép poci!!! :D

Várjuk a többiekét is!

Egerecske
Jó szunyát és sok kis petikét!!! :D

Katavirág
3 a Magyar igazság!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana
Sok örömöt akkor a szívhangkütyüben! (Mennyi volt amúgy?)

Tegnap estére bedepiztem kicsit, hogy milyen szar a hajam (nem nem a színe...csak hogy már nem áll sehogy)...meg az egésznapos melegítőviselés is betett, összeszedtem magam és csináltattam apával egy két csini képet amíg még lehet. Illetve biztos vagyok benne, hogy később is lehet...de még kb 1 hónapom van, hogy kihasználjam a régi ruháimat. A lényeg, hogy apának nagyon tetszett, így :shock: bámult. Róluk sem szabad elfelejtkeznünk itt a nagy babavárásban. :wink:
Kép Kép

Pusszantás!!!

Kép
vizkriszisback

Mabe, aztaaa! :shock: :D Szted 2 hónap múlva nekem is ekkora lesz? Vagy még nagyobb? :shock: Anyukám azt mondta, neki 20 hetesen látszódott csak a hasa, előtte nem egyik gyereknél se. Lehet hogy nekem se fog? :roll: Pedig már szeretném, ha látszana, de egyelőre semmit nem nőtt (igaz, nem volt tök lapos előtte sem...). :? Úgyhogy Vkrisz sztem még több, mint egy hónapod van! :wink: Jók a képek amúgy, és nem tudom, mi bajod a hajaddal... :roll: A szívkütyü 9990 helyett 6990 volt . Remélem, hamarosan hallom majd a babákat is, nem csak a saját bélmozgásaimat... :? :oops: Pont ma mondta egy csaj, hogy ő a második gyerekével már 12 hetesen érezte a pici a mozgását. Lehet ilyen??? Azért kicsit túlzásnak tartom..... :roll:

Doli, Egerecske, drukk!!!! Gyertek, ha túlvagytok rajta!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

hú de sokat írtatok :shock: :D :D

Bébike!
drukkok a hiszterohoz! Már biztos túl vagy rajta!

Szezsó!
nagyon biztató amit írtál a számomra... bárcsak a semmit helyett legalább valami történne 8)

Mabe!
nagyon helyes vagy a szárfotón! Igazi csini kismami!!!! :D :wink:

Vizkriszi!
hát igen :) Talán még egy hónap és ezeket a ruhákat már nem tudod felvenni :) :wink:

Monyo!
ez a teszt rettentően egyértelmű!!! Nagyon drukkolok értetek!!!

Nyulaszom!
végre ma megjött. nemsokára hivom a dokit, hogy akkor új időpont kéne...

Egerecske!
drukkhegyek!!!

Katavirág!
megadrukkok!

Atyám :roll: biztos kihagytam valakit :oops:
dezsina

30-án lesz a hiszteróm!!! :D
dezsina

Dezsinám,dejó :D látom alakul a program :wink:
Doli,bocsi,azt hittük eltévedtél :lol: Első lombik?Mennyi tüsződ van?Holnapra neked is drukk!
Vkrisz,micsoda bombázó :D bizony,apák lelkére vigyázni kell,ez biztos jót tett neki :lol:
Rana,én csak 20 hetesen éreztem őket.12 hetesen még olyan picik,5-6 cm az ülőmagasság,fura,hogy tud olyan erőset rúgni,hogy érezzék.Szerintem inkább csak a beleket lehet olyankor még.Lesz neked nagy hasad,még visszasírod ezt a nyugis,kényelmes pici pocit :lol:
Vendég

Nyulaszom!
köszi... igyekszem nem unatkozni :D :D :D
dezsina

Nyulasz, első lombik. Nem tudom mennyi tüszőm van, mert pénteken nézték. Mikor kérdeztem azt mondta a doki, hogy nem sok, nem is kevés,épp jó. Ez nem tudom mit jelent. Miközben mondta a méreteket nekem az jött le, hogy jobb oldalt kettő bal oldalt 4-5.... Meghát a méretük is összevissza volt 10-17 mm közöttiek.Így az utsó két nap meg is duplázta az egyik gyógyit a doki. Holnap már okosabb leszek. :oops:
doli

Doli,értem.Holnapra++++++++++++++++ :wink:
Dezsinám,az a lényeg,hogy történik valami...valami,ami közelebb hoz a babákhoz :D remélem nagyon közel :wink:
Vendég

Sziasztok

Mabe nagyon szép Imola lak :)

Rana jó hallgatózást :wink:
Választottál már dokit? Mit szólnál a héten egy fagyizáshoz??

Bumi Veled helyzet?

Dezsina akkor mostmár drukk a hiszterohoz++++++

Egérkém sok drukk, gyere hamar hírekkel+++++

Katavirág Neked is sok drukk+++++++

Nyulasz Én olyan kiváncsi lennék Te pocidra is, meg persze Skrisz, és Szezsoéra is. :)

Monyo?? sok drukk
Nekem ez a sztori nagyon furcsa :shock: , itt vhol azt olvastam , hogy méhen kivülinél a teszt nem erősödik, a tiédre ez nem igaz!

Vizkrisz nagyon jó csaj vagy :) és biztos csini kismami leszel. :)

Nekem szerintem nagyon összeborult vmi, :( már kb. egy hete meg kellett volna jönnie, erre most elkezdtem barnázni , ami nálam még sosem volt...eddig legalább ez müködött rendesen :?
gondolom a stimu gyógyi bekavart.

Ráadásul egy "kedves" barátunknak volt egy szép mondata :( , ugye megyek dolgozni, mondom neki , erre Ő vigyorogva- letelt a gyes?- de még ha nem tudna ilyen irányú gondjainkról, úgyhogy azt hsizem jó döntés volt nem nagyon mondani senkinek. :( piszok rosszul esett
Szerintem már nincs is senki olyan aki tudna róla, és ne lett volna vmi hasonló beszólása.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika,"kedves barátok" nálunk is voltak. :evil: és brutálisan be is szólt az egyik,na nem elöttünk...van egy közös barátunk vele,akik inszemre járnak,erre azt mondja nekik,majd ő segít,hiszen "nyulasznak" is jól alávágtam,és rögtön ikrek lettek. :shock: :shock: :shock: :twisted:
Pociképet nemrég raktam fel,talán egy hete.
Remélem nem szarakodik tovább veled piri,ha akar jöjjön meg,ha meg nem,akkor húzzon a barnával a melegebb éghajlatra :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a drukkokat.

Öt, azaz 5 petesejtünk lett! :D Holnap kell telefonálnom...

Doli, pont egy nappal vagyok előtted, én szombaton 22.00-kor adtam be a repiszurit és ma 9-re mentem. nagyon drukkolok!

Vkrisz, jól tartod magad! :lol: :wink:

Mabe, gyönyörű a pocid, Imola biztosan nagyon jól érzi magát benne. :D

Árnika, remélem vannak kedvesebb barátaid is, de ne vedd a szívedre, nem ér annyit. Csak csinálj így: :evil: :twisted: S alkalomadtán te is kérdezz tőle valami igazán kedveset. :wink:

Nyulasz, rendszeresen rúgkapálnak a nyúlbogyók?

Katavirág, viszontdrukkok!

Julika, talán olvasol minket... Janka babát láttam a pihenőben a faliújságon. Igazán gyönyörű! :D (Furcsa és nagyon jó volt az én Mackómat is ott látni.)

Szezso, Bendegúz szépen hízik! :D

Rana, hogy megy az idő, most látom, hogy már három napja betöltötted a 12. hetet. Gratula! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske!
drukkok a sejtecskéknek!!! :wink:

Árnika!
mielöbbi pirit. nekem majd egy hetet késett. addig barnáztam... hát lehet, hogy az időjárás :)

Nyulasz!
:)
dezsina

Egerecske :D Neked első lombik? Hát én be vagyok kissé tojva a holnaptól.... A másik meg olyan hányinger kínoz főleg délután óta! Gondolom a tegnap esti szuri az oka. Nagyon kész vagyok. Majd holnap benézek ha hazaértünk. Addig is mindenkinek a legjobbakat. Sziasztok.
doli

Dicséreteket köszönjük!

Szezsó
Addig talán készül, míg meg nem születik Bendegúz :wink:

Katavirág
Drukkolunk nagyon!

Doli
Várjuk holnap is a beszámolót!
Sok szép sejtecskét kívánok!

Vizkrisz
Az én hajam se áll sehogyan se!
Pocak... nekem most, 1-2 hete nőtt meg látványosan! :wink:
És egy kismami is legyen csinos!!!!

Egerecske
Drukk a nagy találkozáshoz!

Árnika
Beszólások... két füled van... egyiken be, másikon ki...
Mi szeretünk

Rana
Lehet, hogy neked az ikrekkel hamarabb fog látszódni, de ez nagyon egyéni!!!!
(láttam már olyan 36-37 hetes kismamit, akinek szinte nem is volt pocija, és olyan 12 hetest is, akitől mindenki azt kérdezgette, hogy már szülni fog-e...)

Dezsina
Lesz programod
:wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!
Szerencsére szépen együtt növögetnek a tüszőim, mind 15 mm körül van most. Mnyh 11 mm. Csütörtökön lesz a punkció.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Doli, hányinger monnyon le! :lol:
Egyébként ne félj, nem lesz baj, mire észbekapsz, túl is leszel a punctión!
Nekem ez a második, az "első" most volt három éves. :D

Bumi, szépen haladsz! Csak így tovább! :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Bumi sok drukk csütörtökre+++++++++

Nyulasz bocs, igaz, de azért rakhatsz újat :lol: :wink:
nagyon jót nevettem Ranával folytatott "beszélgetést" vonalzóról :)
Neked is naccerű ismijeid vannak :? :(

Egérke sok drukk petikéidnek a randihoz++++++++

Mabe aranyos vagy, de Te is tudod , hogy akár akarja, akár nem az ember csak ott marad a tüske.

Cicamami????

Dezsi időjárás? :lol: hát tudod inkább barna monnyon le :twisted: és jöjjön aminek jönnie kell.

Doli sok drukk holnapra, ne félj, rendben lesz minden.
sok folyadék+fehérje

vonalzómon is a szívem csücske is éppen hogy látszik :) de még nem cserélek :?

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Mabe: szép a poc!

Doli: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz: jó szakdoliírást!

Szezso: majd elmesélem! :wink:

Egerescske: ++++++++++++++++++++++++++++++

Kata: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Árnika: beszólás :arrow: :twisted:

Mindenkinek pussssz.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hello Csajok!
Hát piri megjött reggel. :cry:
Vkrisz nagyon csini vagy.
Mabe cuki a pocid.
Egerecske,Bumi,Dezsina,Katavirág +++++++++++++++++++++++++
bocs ha valakit kihagytam, :oops: de eléggé beszámíthatalan vagyok ma. Tegnap délelőttől majd' szétszakad a fejem. :? Megyek is és fekszem le.
Jóéjt mindenkinek.

Kép
kissedi

sziasztok!

Árnika!
egyetértek a barnival kapcsolatban... nekem ez most a saját ciklusom a lombik után... hát nagyon nem az igazi...

Bumi!
csodás nyh!!! :!: :D Tüszőnövelők gigadrukk!!! Csütre megadrukk!!

Kissedi!
köszi a drukkot!
Irtad, hogy piri megjött neked. Hogyan tovább? Te hol tartassz?

Imola!
utálok várni. Muszáj történnie valaminek!!! :D Illetve valakinek :lol:
dezsina

Rana!
Poci: nekem nincs nagy, mindenki csodálkozik, hogy ketten laknak bent. Igaz magas vagyok és még nem híztam semmit.
Szívhanghallgató: kórházban reggel-este volt hallgatás. Málna annyira utálta, hogy menekült előle szegényem, volt, hogy 3-szor jött vissza a nővér, mert ébren volt a kisdrága és próbált elbújni. Most hogy hazajöttünk kaptunk kölcsön angel care-st, de csak ritkán hallgatom, mert ez elöl is menekül, én meg sajnálom szegénykét... Matyit nem zavarja ennyire.

Kiseddi!
Sajnálom pirit!

Doli, Egrecske, Kata!
Drukkkkkhegyek!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++

Szezso!
Elhiszem, hogy meglepődtél a vizsgálaton. Vicces lehetett.

KépKép
zsófikukac

Mabe,
szép a pocak. :D

Vkrisz,
csinci vagy a ruciba. Attól, hogy babás vagy nem kell lemondanod a széprucikról. :D

Szezso,
jófej dokid van neked is. :)
Mivel vizuális típus vagyok elképzeltem a szitut és tényleg vicces lehetett. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kissedi :cry:

Bumi, na látod, eddig bejött a pozitív gondolkodás! Csak így tovább! :wink: :wink: :wink: :wink:

Árnika, Nyulasz, bunkó emberek mindig voltak, vannak és sajnos lesznek is... :(

Árnika! Fagyizásban benne vagyok! :D Majd írj privit, hogy hol és mikor dolgozol, és akkor összehozunk egy talit végre! Dokit még hivatalosan nem választottam. Pedig lassan kéne.... :oops:

Egerecske!!! Mikor telefonálsz?? Megtermékenyítő-osztódó drukkok mennek!

Doli remélem ma te is örömhírekkel jössz! :D

Mabe, én is láttam már ilyen kismamikat! :D

Különben Nyulasz visszatérve a vonalzóhoz: valami nem jól van beállítva nálad, mert a vonalzód 21.6-ot mutat, és 21.4 -et kellene mutatnia, nem? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz
Hát mit csinál az a szívhanghallgató, hogy menekülni kelljen előle? :shock: :lol:

Drukk mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Sorry Nyulasz
Zsófinak ment az előző kérdés. :oops:

Kép
vizkriszisback

Sziasztok! Hu, majdnem 2 óra volt a belépés erre az oldalra.
De sikerült! :D
6 petesejtet tudtak leszívni. Holnap 11 után kell érdeklődni.
Kaptam Doxycyclin-Zentiva, Metypred 16 mg tabl, valamint utrogestan kúpot. Apa is ügyes volt :D

Eleinte fájt a hasam, most már sokkal jobb. Remélem holnapra elmúlik, mert meló van ezerrel. Sajna a beülti után is 3 nap pihi lesz. Dr-nő szerint az elég. Szerencsére nem stresszes a munkahely, utaznom nem kell. A Dr-nő mondta, ha stresszes és sok utazással (rázkódással) jár az nem jó. Úgyhogy próbálok majd lightosan élni.
doli

Sziasztok!
Én is alig bírtam belépni.
Doli,gratulálok,randidrukkok mennek!
Egerecske,nálatok hogy sikerült a randi?
Rana,az én vonalzóm sajna ilyen,még napközben is változik,mert el fog szépen számolni 21.9-ig,és csak utána vált 22.hétre.tehát nem 21.6 után jön a 22.Ez van,kis szépséghiba,de a hétforduló rendesen zajlik.
Vendég

sziasztok
Bhcg:495 U/L azt irja a papiromon hogy 5-25ig korai terheseg.
akkor ez ugyanabban a mertekegysegben van megadva mint itt mindenkinek a babaneten?

orulhetek picit vagy milyen ez az ertek?

Kép
monyo83

Sziasztok!

Hú Monyó, ezt a mértékegységet nem ismerem... :shock:

Doli, örülök neked, drukk az osztódáshoz!!! Ugye nem volt olyan szörnyű az egész?

Nálunk az ötből négyen el kezdtek osztódni, de az ötödik sem esélytelen. Holnap újabb telefon, csütörtökön beülti. Drukkokat még kérek, eddigieket köszönöm. :)

Mindenkinek drukk és puszi

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Monyo!
ez isteni hír :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok!!!

Egerecske!
gratula! Mennek a drukkok tovább!!!
dezsina

Krisz!
Gondolom hangos nekik! :?

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Én se nem se tudtam belépni.
Én ma fogorvosnál voltam, mert még csütörtökön este nagyon belevertem a bögrémet a fogamba elől, és azóta is fáj. Végig is idegeskedtem a hétvégét, most megnyugodtam, mert nincs eltörve, meg nem is mozog, szóval el fog múlni a fájás. Viszont röntgenezni kellett. Igaz mondtam, hogy meddőségi kezelés alatt állok, így két köpennyel is letakartak. Remélem az elég.

Doli, Egerecske!
Drukk nektek ezerrel!+++++

Rana!
Tökre bejön ez a pozitív gondolkodás! :) :) Egyszerűen elhiszem, hogy most sikerül!

Monyo!
Gratula!

Vkrisz!
Jók a képek! Csini vagy!
Irigy-irigy. :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Monyo
Hányadik napon vagy ET után?

Doli, Egerecske
Nagy drukkok mennek a bébiknek :wink:

Szezsó
Félidő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Doli, Bumi, drukk csütörtökre!!!

Bumi :wink: :wink: :wink:

Egerecske! Sokasodjatok!!!! :D

Nyulasz, értem. Furi ez a voni. :roll:

Én megint teljesen fel vagyok fúvódva, vagy ez csak háj, vagy már a babák, vagy ki tudja, de alig jött ma rám egy nacim. Egész délután szorította a hasam. Kismamik nektek hányadik héttől kezdett szorítani a ruhák dereka??? (Újabb felmérés, részvétel kötelező :wink: ) Úgyhogy ma megfogadtam, hogy holnaptól kismama-fogyókúra (na nem kell megijedni, ez csak annyit tesz, hogy normális kaják, nincs fagyi meg kajával való kényeztetés) és kismamatorna. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Monyo, ez tök jó! Remélem az UH is téged igazol majd!!!!!

Doli, Bumi, Egerecske hajrá!!!+++++++++++++++++++++++++++

Tegnap voltam dokinál. Diétát írt elő. Azt mondta vegyek vissza a szénhidrátból.... :oops: de hát azon élek.... :wink: :lol:

skrisz72

Egerecske,ez szuper.Drukkok mennek továbbra is.
Monyó,ez nagyon szép érték :D mikor lesz kontroll?
Rana,én pont a 13.héten vettem kismamanacit :D a tornát tessék elfelejteni!!!!
Skrisz,rossz lett a cukrod?Vagy miért?Képet kérünk Eszter babáról!!!
Vendég

Ja igen, Monyó, ez tökéletes érték!!! :wink:

Krisz miért, sokat híztál, vagy mi??? :shock: Képet!!!

Nyulasz, mindenki azt mondja, lehet tornázni (kivéve ti :twisted: )... Akkor nekem is ideje kismamanacit venni... :lol: Többiek????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrissz: :lol:

Monyó: szuper!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szezso, Mabe nagy gratula a félidőhöz! :lol:

Nyulasz, Zsófi holnap már betöltitek a 22. hetet? :D :?:

És Skrisz meg a 25. is túl van, azta' nem győzök csodálkozni :shock: :D

Estike vajon hova tűnt?

Dezsi, hogy van a lelked?

Árnika, micsoda szép színes vonalzó! De a biztosító tű minek oda? :shock: :

Puszi, nálatok most mizújs?

Ranacica, lassan vehetsz nacit, szerintem egyszer csak hirtelen nem férsz bele semmibe... :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Rana
Utro felfújt engem... mikor abbahagytam, kisebb is lett a hasam...
Vendég

Rana,nyugodtan vegyél nacit :D Ki mondja,hogy "veszélyeztettt terhesként" tornázz?Nekem a dokim is mondta,hogy felejtsem el... :roll: ezt olvasd el:
http://www.babanet.hu/faq/tergon20.php
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?