Sziasztok!
Manóka!
És lakkoztál is már a mókusszőr ecsettel? Az sem eszi szét?
Makrancos!
Köszi! Megnézem én is ezt a lakkot mert a csónaklakk bár jó a cserepekhez hisz klasszul vízálló, de világosabb képet nem szabad vele csinálni mert ez nem színtelen. Megjártam egy szép rózsaszín keretemmel. Nem volt szép a végeredmény.
Burda: köszönöm, de nem. Annyira nem merülök bele a varrásba.
Sok katica????? Még nem láttad a konyhámat...
Ádianya!
Nagyon szeretném megnézni a citromosodat, úgyhogy azonnal segítek is.
Saját albumhoz először külön regisztrálni kell magad, utána már látni fogod, hogy értelemszerű.
Ahhoz, hogy csak a link legyen itt, fel kell töltened először az albumba a képet. Majd kilépsz az albumból mint szerkesztő, újra belépsz, megnyitod azt a képet amit ide szeretnél belinkelni. Fent a címnél (ahová a
www....-ot szoktad írni) kimásolod az egész sort. Ide beírod azt a parancsot, hogy
\ newurl {URL, szöveges leírás}
newurl elé és utána nem kell szóköz, én csak azért raktam, hogy ne vegye parancsnak.
Az "URL"-hez beírod azt a sort amit a kép címénél kimásoltál, a "szöveges leírás"-hoz pedig amivel itt helyettesíteni akarod. Mint én csináltam a paplan és párnánál.
Húúú, remélem érthetően írtam le. Ha nem akkor írj emilt és részletezem ott.
Jucus!
Köszi, így már tudom miről van szó.
Ezt hogyan takarítod? Szépen bekeni a függőleges részt is? Tudod a szalvéta és a keret közöttire gondolok.
Drezsy!
Tök jó a sörös!
Én is felragasztottam már, de még nem tudtam eldönteni milyen keretet csináljak hozzá.
Timi!
Én is így voltam vele, hogy zaciba azért nem adom
, de titkon azért Dodónál már nagyon vártam egy kisfiút. Igaz 10 fiú veszett el benne és 20 piaci kofa, de imádom.
Meglepi????? Imádom a meglepiket! Akkor várok türelemmel.
Jubi!
Jók a képek!
Főleg az a jó régi 7 éves!
Ánizs!
Nem Jubi üdvözlőjére gondolsz?
Dp. ragiban létezik matt és fényesre száradó. Először én is megjártam, mert tapasztalatlan kezdő létemre nem is figyeltem. Nekem az anyáknapi pl. csak sima dp. ragival van lekenve. A csónaklakk sajna nem jó világos színre, mert olyan sárgás-barnás maga a lakk.
Zsu!
Naaa!
Már azt hittem nem látod a linkemet.
Valami ilyesmire reakcióra számítottam Tőled.
A mintáját innen nyomtattam ki anyunak:
http://www.7ya.ru/photos/private.aspx?Rubrid=20387&ob=0 Koda!
Szuper a bortartó!
Ezzel kapcsolatban egy kérdés: ez mire jó? Mármint tudom szép, meg jól mutat, de ennyi, ugye? Nem hordozásra alkalmas, vagy igen? Csak azért kérdezem mert apunak el tudnék képzelni egy ilyet.
Magát a tartót hol vetted?
K.