Új privát üzeneted érkezett!

Hát én csak gyanakszom pco-ra, de még egy doki sem mondta, hogy lenne. Bár a legutobbi laparon voltak ciszták a petefészken, több kissebb. de nem tulajdonitottak neki jelentőséget, még annyira sem, hogy beírják a zárójelentésbe :roll:

Előkeresem a legutólsó hormon eredményeimet és felteszem. Kiellemeznéd Szilvi? A te apukád orvos úgye, ha jól emlékszem :roll: :?:
surmi
kockasfulunyul

Lányok,köszi szépen a bókokat képügyben!

Kitty!Ha jól emlékszem,Te írtad,hogy tetszik a szemcsim.Ezt most január végén vettem.27 ezer volt,de a melóhelyem térített 20ezret,a maradék 7 ezret meg az egészségpénztárra vettem! :lol: :lol: :lol:
Amúgy Leonardó a márkája.(Ez itt a reklám helye! :oops: )Nagyon szupi kis szemüveg.Mióta megvan,alig használom a kontaklencsét.

Nita!Azért remélem nem ájultál el a vérvételen!Szegénykém! :cry: :cry: :cry:

Surmi!A lánykáid mennyi idősek?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziszkó nem ájultam el....de közel voltam hozzá......szerencse hogy mindíg viszek magammal hideg inni valót.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Olyan iramban írtok, hogy lassan a melóhelyemről is be kell jelentkeznem. :)
Mondjuk, mostanában bolondokháza, nem lenne időm onnan sem.
Bendi újabb szösszenete: ha gólyát lát, torka szakadtából üvölti, hogy „Gólya, gólya,vaslapát, hozzál nekem kistesót”. Mondta nekem, hogy ő „elintézte a gólyával”, hogy legyen kistestvér. :lol:
Én meg csak bűnözök: összerendeltem egy halom könyvet. Imádok olvasni. És találtam egy albumot Mucháról. Imádom. Győzöm dugdosni a szerzeményeimet :oops:

Anita, mi így sem tartottunk meg szinte semmit, így mindenképpen új cuccok lesznek. De én megint fiúcskát atajok! 8)

Surmi, akkor nálatok erős a nőuralom. :shock: Mekkorák a csajok?

Zénéildi, nekem mindig kitalál vmit a fodrászom. Annyira ismer, hogy hihetetlen. Ezt most a legújabb Glamourból (vagy lehet, azóta megjelent már egy) nézte ki, egy olyan csajszin volt, akit mocik vettek körül. Nagy sikerem volt a bankban ma a kakastaréjommal, pedig szelidített verziót „vittem”. 8)
Jófej a párod. Ha találtok egy prototípust, küldjétek már ide is el! :wink:

Beneildi, projekt rajt?

Sziszkó, szép Niki. És tényleg jó a szemcsid, de remélem, nekem többé nem lesz szükségem rá.

Susy, sajnálom a műtétet. :( Persze, hogy sikerül. Öregszel???? Hány száz éves is vagy? :twisted:

Brigi, hurrá új autó. Örülök, hogy sikerült.

Almi, sztem jelentkezz be Ildi masszőr kollégájához.

Nita, lecsapoltak? Az AFP-s vérvételre gondolsz, ugye?

Kima, sztem hívd nyugodtan. Vagy írd be google-ba, ha még nem próbáltad. Ők szerintem hozzászoktak az időpontkéréshez és ebből élnek. :idea:

Megyek, elteszem holnapra a sajtkukacot.

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

A lányaim: 17, 15, 13, 7 és 4 évesek. a kisfiam meg 9 éves lenne.
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Nálunk már javában virágzanak az orgonák. A szilvafák meg a japán lonc-om már l is virágoztak. A gyöngyvirág, tulipán, nárcisz már régen virít.Nekem már a rózsáimon is vannak icipici bimbók.
És ma elültettük az új fácskámat, egy magnóliát (tulipánfa). Már nagyon régen vágytam erre, apa meglepett vele :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!

Na most lettem ideges, írtam egy fél oldalt aztán elszállt az egész!!! na mindegy holnap újra írom, most nem bírom... :cry:

Surmi üdv itt!!!

Pusz mindenkinek!!!
ronci

Szép jó reggelt mindenkinek! Bár az anyukáink még biztos pihiznek :D

Surmi!
Én még nem is üdvözöltelek!Szia itt :lol:
Mesélj egy kicsit a családodról! Mivel foglalkozol? Bár gyanítom, hogy hivatásos anyuka vagy :?: :!:
Hogyan jutottatok el 5 babáig? Mindig ennyit terveztetek vagy menet közben alakult így?
Meg lehet kérdezni, hogy a kisfiatokkal mikor és mi történt? Megértem, ha nem akarsz erről írni. Csak nyugodtan hagyd figyelmen kívül ezt a mondatomat!!!!!!! :wink:

Hurrá, péntek!

Megyek ébresztem Husillit.

Szép napot nektek!

Anita
Kép

Kép
gani

Brigi, köszi a táblicskut, szerintem kibírom a következő kerek oldalig... majd ha babát kell beírni a nevem mellé, akkor kérem soron kívül, jó?

Igen, babaprojekt startol, hála Istennek kiböjtöltünk a tiltó időt, most nagyon bizakodó vagyok.

Surmi, én is akartam kérdezni, hogy mi történt a kisfiaddal, de ha nem akarsz beszélni róla, maximálisan tiszteletben tartom. Jó kis lány csapatod van :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Szisz,
na akkor jól megúsztad a szemcsi vételt :lol: Így kell ezt csinálni :wink:

Kinga,
ari lehet a kisfiad, mikor kiabál! Főleg, ha jó sokan hallják :lol:

Gani
nálunk is virágzik már az orgona :)
Vendég

Anita! Nekünk is van tulipánfánk, de az nem a magnólia. Én úgy tudom. A fának kb. 8-10 cm-s zöldes sárgás virágai vannak, amik nem túl feltűnőek, és igen sokára virágzik, sok év. A magnólia nem nő olyan nagyra és csodaszép nagy virágokat hoz szinte még levélbontás előtt. :?: :?: De biztos egy családba tartoznak, azt most hirtelen nem tudom... Ti milyen színűt kaptál?

Az én rózsáimon még nincs bimbó :-( Meglestem.
almi

Az én rózsám meg ki sem hajtott. Jól bevásároltunk vele. De a tulipánok szépek, és a zöldséges kertem is alakul. :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

sziasztok..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megvolt a heti tornánk. Alakulunk, bár én nem értek hozzá. Azt hallom, hogy Ati ordít, és a végén hatalmas szunya. Az eső is rákezdett...

És látom, az előbb a Te helyett Ti-t irtam :? . Szóval te milyen színűt kaptál, lett volna a kérdés.
almi

Kinga!
Sikerült megoldani a dokikérdést. A soginőm (Bálint anyukája) egy szobában van egy olyan lánnyal, aki annál a dokinál szült, akihez menni szeretnék. Így a soginőm elkérte az elérhetőségét a dokinak és megkérdezte azt is, hogy a lány mit gondol milyen orvos.....Így a napokban felkeresem ezt a dokit és ha ez a ciklus sem hoz sikert számunkra, akkor remélem következő hónapban elkezdhetjük az inszemet, vagy legalább egy stimus ciklust.

Nita!
Az AFP-s vérvétel az ahol rengeteg kémcső vért vesznek? ( már nem emlékszem erre :oops: )

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima, bocs ha csak nekem nem evidens, miért is kell nálad a stimuláció vagy az inszem? nem lenne esély spontán babára, hiszen Marci még csak kilenc hónapos (nekem ekkor jött meg először szülés után) vagy van más problémád, ami ezt rögtön indokolja?

KépKép

KépKép
beneildi

Almi!
Azt hittem, egy és ugyan az. Akkor engem is rendesen félretájékoztattak. Az enyém lila-rózsaszín lesz. Elvileg már jövőre hoz virágot majd :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi!
A következő a helyzet nálunk: apa katonái nem jól mozognak, nekem nincs peteérésem sokszor még stimuláció mellett sem (már 7 hónapja figyelem Lh teszttel és semmi). Az egyik petevezetőm el van záródva, így ha éppen lenne peteérés akkor sem biztos a siker, mert nem biztos, hogy a jó oldalon érik a pete.Marci spontán baba. Amikor összeházasodtunk 11 évvel ezelőtt, akkor abbahagytuk a védekezést mondván, ha jön a baba, akkor örülünk neki. De nem jött, viszont nem nagyon mentünk dokihoz sem csak vártuk. Utána Marci születése előtt 3 évvel elég lett és mondtam a páromnak, hogy mindent bevetünk és gyereket csinálunk és kész. Ekkor kezdtem használni a minimikroszkópot, stb. De a baba csak nem jött. Másfél év aktív próbálkozás és minden módszer kipróbálása után elmentünk dokihoz.. A következő másfél évig pedig az inszemeket nyomtuk ( 6 inszem volt, de ezt 16 hónap alatt sikerült lenyomni, mert hiába nyomtuk a hormonokat nem volt tüszőm és alacsony volt az ösztraidol szintem). Januárban kezdtük volna a lombikot, amikor novemberben amikor Marci sikerült. A doki rendesen elcsodálkozott , hogy otthon össze tudtuk hozni :lol: :lol: H végiggondolom 11 év védekezés nélküli szexből összehoztunk egy gyereket, ez nem túl jó arány. Amikor szóba jött a tesókérdés azt tanácsolta, hogy fél évnél többet nem érdemes otthon próbálkozni. Mi október óta próbálkozunk ( már augusztusban volt ciklusom, mivel Marcit nem szoptattam).Lehet, hogy úgy tűnik, hogy sietek, de nem szeretnék újabb 2-3 évet várni a tesóra........Hülye vagyok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kima75 2009.04.17 14:26-kor.

Kima
Kép
Kép
kima75

Nekünk csak rózsafa van, de az még nem virágzik. De majd szeretnék szép rózsatöveket is, a bordó a kedvencem :wink:

Meg van bordó és rózsaszín babarózsa, azok annyira szépek :D
Vendég

Sziasztok!

Ildi, nem gond, szívesen írok dátumot is. Mit írjak bele??? :lol:

Surmi, a 40. oldalon van egy kis táblázatunk. Ha megadod az adatokat, szívesen felveszlek Téged is a listára.

A magnóliát én is imádom. Mamáéknak volt a bejárat mellett. Annyira szerettem olyankor menni, amikor virágzott!! Az orgonát is szeretem, de az nekem büdös. Amikor már nem friss, hiába cseréled a vizet állandóan, nekem olyan a szaga, mint a lábnak... :oops: Azért lehet, hogy hozok holnap. Anyuéknál árnyékban van az orgona, ott tuti nem nyílik, de a szomszédtól majd kérek :lol: Babarózsa??? Na az is volt a mamánál. Ha egyszer lenne kertem, ilyenek tutira lennének benne. De veteményes nem lenne... Én annyira lusta vagyok ilyenekhez, tuti nagyobb lenne a gaz benne, mint a növény :lol:

Ja, és én annyira értek ám a kerthez... anyuék egy ideig nem laktak otthon, és úgy döntöttem, hogy majd én ápolom a kertet. Már jó nagy gaz volt, nekiestem a virágágyásnak. Aztán kiderült, hogy a féltve őrzött virágokat cibáltam ki, a gazt meg benne hagytam :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok :D

Válaszok a kérdésre: a kisfiam koraszülött volt, de nem ez okzta a halálát. gerinccsatornavérzése volt. Valószínű, hogy valamelyik nővér vagy tán doki, rosszul fogta meg. Úgy volt, hogy bepereljük a kórházat, ( a szülésznőnk biztatott is erre), de végül nem tettük meg, bár a férjem nem értett egyet velem. Talán, ha életben maradt volna, a maradandó sérülése miatt, igen. De így nem találtam értelmét az egésznek, mászkálni bíróságra, tárgyalásról tárgyalásra. Elég volt a temetést túlélni. Utólag tudtam meg, hogy ennek a kórháznak több peresügye is volt, van. A kisfiam 4-ik volt a sorban, és utána jött még két lány.

Nem, nem vagyok hívatásos anyuka. telefonos operátorként dolgozom, mellette a Budapesti Műszaki Főiskola Környezetmérnők szakán tanulok. És nem akartam ennyi gyereket, csak próbáltam esélyt adni magamnak, hogy legyen egy fiam. Mindig is fiús beálítottságú voltam, elsem tudtam magamnak képzelni soha, hogy lesz lányom, nem tudok mitkezdeni igazán velük :roll: , de most muszály lett :D és nem is adnám őket oda egy fiúért sem. De a szívem, lelkem nem tud lemondani arról, hogy legyen egy fiam. Próbáltam, nem megy. Voltam emiatt pszihiáternél is, mert megállapították, hogy patologiásgyászban szenvedek. De nem tudtak mit kezdeni velem. Én meg ott hagytam a dokit. A férjem is átesett ezeken. Így hát igyekszünk megvalósítani az álmunkat, ami már a nagy lányaim álma is lett, mert nagyon a karnak egy öcsikét.
surmi
kockasfulunyul

Kima!
Nem értem, a sok inszeminációt! Amikor mindkét oldalról vannak problémák, rögtön a lombik volna talán a legeredményesebb, nem?
A kolléganőmék is hasonló dolgokkal küzdenek. Férje katonái nagyon kevesen vannak és azok között is alig akad fürge, tettre kész harcos. Ebből kifolyólag inszeminációval kevés az esélye a teherbeesésnek. Ezért lombikoznak. 1 hét múlva lesz az 5. nekik (5éve lombikoznak)
1 évvel ezelőtt sikerrel zárult a 4.beültetés, de a 3 baba közül 1 a 20. héten meghalt és elindult kifelé, így jöttek utána a tesóbabák is. Sajnos nem lehettek akkor szülők a munkatársamék :cry:

Lányok ismeritek ezt? Én most olvastam egy másik topikban. Bemásolom, mert titeket is érint!

http://www.petitiononline.com/gyed01/petition.html

Anita
Kép

Kép
gani

Surmi!
Sajnálom a kisfiatokat! Nagyon nehéz lehetett ez az időszak nektek. No meg gondolom azóta csak halványult, de nem múlt el.

Neked miért van szükséged művi beavatkozásra a 6. babát illetően? Vagy eddig voltak ilyen jellegű problémáitok?

Anita
Kép

Kép
gani

Békás. adataim , kor, 36, kisfút szeretnék , gyerekek 5, Bogi, Mimi, Noémi, Kincső, Hajni. kórház (elvileg II.női klinika) lakhely Budapest.
surmi
kockasfulunyul

Gani!
Mehetnénk lombikra, hiszen van "ajánlás", ami szerint túl vagyunk 6 inszemen, tehát mehet a lombik, csak mi nem szeretnénk. A lombiknál a petesejt leszívást altatásban vagy érzéstelenítésben csinálják. Nekem mind az altatás, mind a gerincközeli érzéstelenítés kockázatos, így nem merjük vállalni (egyenlőre). Jól tudod, ha mind a két oldalon gond van, akkor a lombikot szokták javasolni. Az volna a legcélravezetőbb. Mi az altatás miatti gondok miatt próbálkoztunk az inszemekkel és szerencsénkre Marci összejött (spontán :D ). Abban bízunk, hogy most egy kis rásegítéssel befigyel a tesóbaba is........ :roll: :roll:

A petíció nagyon jó!!!!

Surmi!
Sajnálom a kisfiad :(

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!
6 inszem után mehettek csak lombikra? Ez biztos helyi szabályozás lehet?!
Neked egészségileg lenne kockázatos az altatás vagy van valamilyen ún. fóbiád?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Anita, nálunk a gyümölcsfák virágoznak. Szép lehet a kerted. Tiltakozó nagyon jó. :twisted:

Ronci, én mindig wordben írom, és csak a végén másolom be, így nem száll el. :)

Kitty, igen cuki. Főleg, amikor közli, hogy Anya, te is kiabálj neki!
Mi kiszedtük a rózsákat, ezt a talajt nem szeretik, nem voltak olyan szépek. :(

Kima, látod minden megoldódik szépen. Jöhet a bébi. Nem vagy hülye. Ilyen előzménnyeltündéri a türelmed...

Surmi, ez szörnyű. Nem is igazán tudok mit mondani, iszonyú lehetett. Drukkolok, hogykisfiú legyen nálatok. Én is azt szeretnék megint, de a körmim azt mondta, szerinte lányom lesz. Az a fura, hogy mindig megmondja mindenkiről, és mindig igaza lesz. Na, mindegy, majd kiderül, a kislányt is hazahozzuk. :D

Na, megyek, mert eddig az ágyban ücsörögtem a laptoppal

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

Gani!
Nem helyi szabályozás. Megvannak azok a kitételek, amik ha fennállnak, akkor küldhet a doki lombikra. Apának annyira vannak katonái, hogy az inszemhez elég, nekem pedig az egyik petevezetőm átjárható, a peteérést pedig az inszemnél is stimuzzák. Én is sokat küzdöttem, hogy ne kelljen a 6 inszem, de kellett. Akkor lehet csak rögtön , ha a lány egyik petevezetéke sem átjárható, vagy ha apa katonái szinte egyáltalán nem mozognak. De ez már mindegy, mert mi a 6 inszemet letudtuk, tehát mehetne rögtön a lombik ( úgy tudom a második gyereknél nem kell újra a 6 inszemet végig csinálni)
Altatás: nem fóbia. Az elmúlt két évben volt egy laparos altatásom és egy császáros érzéstelenítésem. Mind a két alkalommal az intenzíven végeztem. A laparnál elaltattak, de amikor ébresztettek volna görcsrohamot kaptam és mire le tudták állítani, addigr úgy "kilőttem" magam, hogy 3 napig voltam az intenzíven lélegeztetőn mire magamhoz tértem. A császárnál pedig EDA-t kaptam, ott egy ideig minden rendben ment, de a császár vége felé megint elkapott a "görcsroham". A doki úgy mesélte, hogy 1 óra alatt 8 rohamom volt, amik egymás után jöttek és nem bírták megállítani, végül megint "beálltam" és 2 napig se kép, se hang az intenzíven....Így nem merünk altatást vállalni és az érzéstelenítést is csak akkor vállalnám, ha még egyszer császárom lenne. De remélem a második gyereket megszülhetem "normál" úton.
Már megint hosszú lettem..
Kert: annyira irigy vagyok amikor látom, hogy milyen szép virágos kertjeik vannak az embereknek. Nálam mindig meghalnak a virágok...

Surmi!
Nagyon szép neveket választottál a lányoknak! Honnan gondolod, hogy nem vesznek komolyan a dokik???

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!
Értem! Ez nagyon nem jól hangzik :cry: Látod, minden minket igazol, amikor annyira szeretnénk az első császár után normális, természetes úton életed adni a kisbabánknak :wink: Sikerülni fog, meglátod :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Kinga!
Jól esik amit mondtál és örülök, hogy nem tartasz hülyének :D

Gani!
Hát nem is tudom mit csinálnék, ha másodszorra is császár lenne. De nem lesz. Majd mi megmutatjuk, hogy császár után lehet szülni normál úton is :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima. onnan, hogy hormonvizsgálatot kikellett könyörögnöm, a lapart is kikellett . Tavaly kétszer volt + tesztem, de rá egy másfél hétre megjött, mire mentem volna dokihoz. Az orvos azt mondta, hogy rosszak voltak biztos a tesztek. Mindig is tapadási gondokkal küszködtem, kaptam anno rá duphastont. Mi van, ha megint , ez a bajom és nem tud megtapadni a baba, vagy besem tud ágyazodni.
Ennek sem néztek utána. Pajzsmirigyre is maszekban nézettem vért ( 5500.- volt) , az eredményt megkaptam, de nincs kiellemezve. Csak tudnám, hogy mire fizetem a tb-t :evil: Hogy 60 napra jönn meg a mensim, válasz dokitól: nem baj , van ilyen, biztos nincs keringésem, meg hasonló hülyeség. A miomámra, közölte, hogy az átlagosnál nagyobb és neheziti a teherbeesést, de probálkozzunk. Másnál néhánycentinél is kezelnek. Na meg a beszólások, minek nekem , még gyerek? Nem mindegy neki, semmi köze hozzá, neki az a dolga, hogy legjobb tudása szerint segítsen :!: Hát, nem :?: Eddig 4 dokinál voltam, ezért is váltottam természetesgyógymódra. És tényleg hatott , amiomára és a mensire is.
surmi
kockasfulunyul

Surmi!
Szerintem menj el maszek dokihoz, vagy olyan dokihoz, aki meddőséggel is foglalkozik. A "mezei" nőgyógyászok nem nagyon értenek a meddőséghez és nagyon sokszor félre vagy egyáltalán nem kezelik a hozzájuk fordulókat. ebből szokott lenni az, hogy a delikvens évekig egy helyben topog......Bár nyilván nehezíti a helyzeted, hogy ha elmondod a dokinak, hogy már van 5 gyerkőcöd, akkor nem biztos, hogy szervi bajokra fog gondolni. A progiszinted jó? Miért nem nézeted meg az inzulinod ( ha magas az is megakadályozhatja a baba beágyazódását). Szerintem nézetned kellene egy cikluskövetést, hogy van-e p.é-d. Illetve, ha csináltok cikluskövetést, akkor pontosan tudnád mikor bújjatok össze ezzel is növelve a teherbeesést........ Persze ehhez előbb kellene egy jó dokit találj. Amilyenek a mai dokik, szerintem ilyet magánúton fogsz találni...........Biztos figyelmetlen voltam, nem emlékszem mit írtál: az eddigi terhességeid spontán fogantak? Nem volt semmi gond? Azt írtad, hogy duphastont kaptál. Egy szó, mint száz és kierőszakolnék egy cikluskövetést, és egy 3. és egy 21. napi hormon meghatározást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kima75 2009.04.18 14:48-kor.

Kima
Kép
Kép
kima75

kima az afp-nél 2 kémcsővel vetek le.egyik az afp a másik az hbsag vagy mi.....ez fontos.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Úgy döntöttem, hogy amíg párom be nem jön én neki veselkedek egy levélnek!!!

Surmi! Ismét isten hozott! szép neveik vannak a lányaidnak. Fotók, esetleg??? Én magán dokihoz járok, mert már rá jöttem mindennel kapcsolatban, hogy ha simán rendelőbe megyek, éppen annyira fogyelnek rám, amennyire muszály.. én meg többet akarok!
Most kedden megyek orthopédiára, ez nem magán, de nem is kórház illetve klinika, ugyhogy hátha... lúdtalpam van, mint az állat, és fáj a hátam tőle, meg mindenem.. az előző ortopédus rám nézett, annyit mondott, hogy "lúdtalpas, lúdtalpbetétet neki!" és ki is hajtottak a rendelőből egy recepttel. De hogy milyen irányú a boka sülyedésem vagy valami pontosabbat... pénz nélkül nem.
Pedig én is egészségügyes lennék..engem mindig halálra zavarba hoznak a borravalóval. és ráadásul mindig a legszegényebb kis öregek akarnak adni. és mindig vagy 5percig vitatkozunk, mert én nem akarom, ő meg megsértődik.. :lol: :lol:
És mégis tudok kedves lenni a beteggel! /persze vannak kivételek!/
Szóval magán, szerintem: és annyit foglalkozik veled amennyit Te akarsz, na meg amennyit megfizetsz!!!

Amúgy most jöttem be a kertből , ültettünk 12 tő óriás szemű-fürtű szőlőt.. remélem pár megmarad!!!
Hát az én veteményes kertem egyelőre a talaj fertőtlenítésnél elakadt, de már a jövő héten, mindent elvetek! :oops:
Ma megint voltunk csempét nézni, és most másikat néztünk ki, csak mire vissza mentünk, hogy na mostmár ezt tényleg megvesszük, pont bezárt a bolt. :evil: D enagyon szép lesz! És jó drága! Na jó, nem túlságosan, de sose bánnám, ha valamit olcsóbban tudnánk kihozni! De a jövőhéten megvesszük, meg a festő is kezd..juhé! :D
ronci

Kima!! Ez tök rossz, hogy ilyen hatással van rád az altatás!!! nem mondták, hogy mitől van???? a gyógyszereket nem bírod? vagy mitől???
Brigi!! Na milyen az új autó??? hozzá edződtél? :lol:
Sziszkó!! Nagyon jól mutat mindkettőtöknél a baba! De mostmár olyan fotót várunk amin a kis pocaklakód is látható!!! :lol:
ronci

Ronci!
Nem tudják, hogy mitől van. A dokim azt mondta, hogy nem a gyógyszerektől ( nem értek hozzá, de gondolom nem ugyanaz az altató,mint az érzéstelenítő összetétele).
Amikor az első eset volt, akkor egy adjunktus csinálta a lapart és neki elég "kényelmetlen" volt ez a dolog és amint kijöttem az ITO-ról gyorsan szönyeg alá söpörte a dolgot. Azt mondják, hogy amíg nem voltam képbe, addig 3 napig folyamatosan érdeklődött, jött megnézni mi van, de amint megoldódott a dolog igyekezett nem észrevenni engem. Amikor kérdeztem mi volt ez, az volt a válasz, hogy "van ilyen". Azt is mondta, ne aggódjak ez többet nem ismétlődik meg........
A második estben már az én dokim volt. Ő nagyon alaposan utánajárt mindennek, elküldött MRI-re, neurológiára, CT-re, de minden negatív volt. Így senki nem tudja mi lehet. Egyik doki azt mondta, hogy Ő már látott ilyet és ez egy enzimhiba. Ennyivel lezártuk a témát. Amikor a dokim elment külföldre nagyon rendes volt, mert előtte keresett nekem olyan dokit, aki elvállal, ha legközelebb terhes leszek és akinél szülhetnék, hát nem tolongtak a kollégái, hogy engem "akarnak". Olyan mumus vagyok ott a klinikán :D :D

A dokikban igazad van: vagy fizet az ember és megy magánrendelésre vagy nagyon megszívja.....Csak azt nem értem, hogy tényleg akkor miért is fizetjük a TB-t????

A topic új címe lehetne : Kiskertész topic:-) Itt mindenki milyen ügyes.

No mára eldugulok, mert ma annyit írtam, mint máskor egy hét alatt sem :D :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Tegnap moziztunk, meg pizzáztunk, kettesben Apával. Olyan jó volt :D
Ma ő dolgozik, lassan indul a szezon, délután elmegyünk kicsit kirándulni, aztán hazahozzuk a kisördögöt.
Tegnap vettünk földet meg cserepeket, indulhat az átültetés. De milyen horror ára van ezeknek :shock: Egy cserép 4.000 HUF. Nagy, de teljesen sima.
A gyümölcsfák gyönyörűen virágoznak, olyan kedvem lenne kifeküdni napozni (aztán jól megfagynék még). Olyan fura, mert egyedül vagyok itthon, csend van. Ja, az előbb bekapcsolt mellettem a légtisztító (Apa rákapcsolta vmi időkapcsolóra), így kaptam egy kisebb szívrohamot. Úgy ugrottam fel, mint akibe belecsíptek. Gyorsan ki is húztam a konnektorból. Ne hozza már itt rám a frászt :D

Hoztam képeket, egyiken mi vagyunk, a másikon Bendi. Előre is bocs a zokni+rövidnaci párosításért :)

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

Hm. Szóval a képek:

Kép Bendi új fürdőnacija

Kép Kinga és Csaba Szilveszterkor

Kép Divatbemutató Anyának

Kép

Kép
kinga82

Surmi, nagyon szörnyű, ami a kisfiaddal történt. Nem is tudom, hogy lehet egy ilyen egyáltalán feldlgozni... Nagyon erős vagy, az tuti, le a kalappal előtted!!!

Ronci, az új ajtó, KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!!! Épp azon töröm a fejem, hogy délután hova kellene elmenni :lol: :lol: :lol: Jó nagy hely van benne, Marci is élvezi, hogy egyedül ül hátul, mi meg apával versengünk, hogy ki vezessen :lol: :lol: :lol:

Kima, én kakukktojás vagyok a kis-kertész topicban :lol: Még a cserepes növényeim sem igazán maradnak meg. Kész csoda, hogy van 5 cserép virágom, és még bírják :lol: :lol: :lol:

Kinga, mit néztetek meg? Van most valami jó film? De jóóó, hogy hoztál képeket!!! Végre arc is párosul a nickhez :lol: Bendi igazi vagány kisördög a képek alapján, gratula hozzá!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: kösz a táblát :D

Képeket majd teszek fel a csajokról, csak még megkell írnom egy két beadandót a suliba :x amihez semmi kedvem
surmi
kockasfulunyul

Surmi!
Te ezt hogy bírod energiával? 5 gyerkőc mellett még a főiskola is....hát le a kalappal előtted!!!

Hékás!
Én is csak maximum kert-rombolónak tarthatom magam :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Mmanya, Jkriszta és a többi eltűnt topictárs!
Merre vagytok, mi van veletek?????

Kima
Kép
Kép
kima75

Brigi, és ha tudnád, hogy 3x töltöttem fel a képeket, mire sikerült...Informatikai analfabéta vagyok. 8) Bendi bezzeg...Netel a laptopon, pedig nincs is egerünk. Csak beírom neki az oldalt, amit szeret (egyszervolt.hu) és onnantól elnavigál a mesékhez, vagy játékokhoz. Eszem megáll. :shock:
Bendi valóban ördögfióka. Mondta a doki, hogy műtét után ne engedjük ugrálni, meg ilyen. Mondtam is, hogy jó, de akkor írjon fel vmi jó erős kötözőgézt vagy fáslit, amivel odarögzíthetem az ágyhoz :lol: De a videóitok alapján Marci dettó...Járjál csak edzésre, hogy utólérd majd :twisted:
A Halálos iramot néztük meg (Vin Diesel, ahh :oops: ), imádom a száguldós autókat. De látom, te/ti is :) Én álnok vagyok vezetést tekintve: ha megyünk vhova, mindig sört ajánlok vagy bort a páromnak, így utána tuti én vezetek :)

Surmi, milyen suliba jársz?

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga: Budapesti Műszaki Főiskola Környezetmérnöki karán. környezetmérnöki biotechnologia szakírányban.
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!!!

Kinga! Nagyon tutti az új fürdőgatya!!! És képzeld én pl. most rövid nadrágban vagyok és zokniban. :lol: Rettentő fázós tapim van!!!! Oda kint csodaszép idő van, de ide bent valahogy fázok!!!
Gyönyörűek a virágaid!!!! Meg a nappalitok is szép, tök jó ez a sok nagy ablak! Nekünk egy csöppet apróbb lesz a házunk. Az ebédlőnk meg a nappalink kicsit nagyobb..szóval jól el lehet férni, de a két háló, az tényleg csak háló! Viszont van külön gardrób, meg külön mosókonyha! Meg egy ici-pici spájz+egy nagy pince minden más lomnak. :lol: Pont most tervezem a színeket mindenhova. Eléggé minimál stílusban gondolkodom, színekben is.
Ja és én is mindig/ most is /laptoppal az ölemben, az ágyban netezek. Nekünk nincs is asztali gépünk, mindenkinek van saját laptopja.. amire én használom bőven elég, nem kell, hogy iszonyat mennyiségű memória meg minden legyen benne! Képeket töltök fel, filmeket szedek le és a word-öt, excellt, internetet, access-t használgatom.. Szerintem ezért ne foglaljon el egy egész sarkot egy számítógép. Mondjuk az enyém mindig itt van az éjjeli szekrényemen, páromnak meg a kocsiban, mert ő meg csak a munkahelyén használja általában, meg van egy tartalék..a párom előző gépe/ami jobb mint az enyém, de rosszabb, mint a Sanyi mostani gépe. :lol:
Én legutóbb moziban a Gettó milliomost néztem meg, de az nagyon jó volt!!!! Itthon szoktunk mozizni mi is.
Most fejeztem be az ebédet, rizst csináltam rántott hekk-kel és tartárral.. erre éhezett a párom. Igaz ő még nem evett, mert bealudt, de szerintem jó lett. :D
Lassan fel kell keltenem, mert nemsokára indul focizni.
Pusz!!!
ronci

Surmi!!!
Az ybl-re jársz??? Én júniusban végeztem ott!!!!! Ott csináltam a 2. dipimet!!!
ronci

Surmi!
Bocs, látom, hogy nem! Nekem a műszakiról valahogy mindig az Ybl jut először az eszembe. :oops:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok Lányok!

Kinga!
Édes a kisfiad,Te pedig csini vagy! :lol: :lol: :lol:

Pénteken voltam uh-n,rendben van minden a picivel! :lol: :lol: :lol:
A méretei is megfelelnek a korának,sőt még egy picit nagyobb!De hát párom és én is magasak vagyunk!
Rakok fel egy képet! :lol:

Kép 12 hetes pocaklakó

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz
nagyon édi a pocaklakód! Szépen növöget :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?