Sziasztok!
Jöhetek még?
Néha azért tudtam olvasgatni is.Ezért lehet most régi témákra is válaszolok.
Előszőr is:
color=darkred]BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LINUSNAK![/color]
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BOTONDNAK!
Sno
Nagyon jól hangzik az ovis busz.Még nem hallottam soha róla.
Hogy van Sebi?Milyen gyógyszert szedtek?Lauránál is állapított meg a doki/bvégén kiderült tévesen/,de akkor nem a rá való antibiotikumot kapta.
Sebi nem emlegeti az ovit?
Panka
Boldog Születésnapot!
Milyen az új otthon?Megszoktátok?Emili?Munkahely?
Néztem a képeket nagyon jók.Egyedül építette Emili a házat?
Ágiboldi
Hisztivel hogy álltok?Most már tudom milyen,ha valamit nagyon nem akarnak.
Laura most fürdeni nem hajlandó.Vagy már előtte elbújik,ha meg vízbe raknánk megfeszíti magát és űvölt.Szerintem betegségekor történhetett valami és azért van a makacsság.Tervezzük elmegyünk valamelyik hétvégén fürdeni,hátha ráérez megint az ízére.
Timi
Nagyon jó volt olvasni,hogy már el tudtatok kettesbe menni valahová,hosszabb időre.Én még most se szántam rá magam.
Pann
De jó,hogy raktál fel képet.Nagyon jól nézel ki.Még oldalról is látszik a pocidon,hogy lányod lesz.
Gergőnek már mondtátok?Hogy reagál?Joban van már?
Még ennyi rossz riogatást,mint a védőnő mond és a végén túlhordod Rékát.
Barbi
Ha olvasol,akkor már csak pár napot kell kibírnod Emma nélkül.Ha megjössz írj milyen volt Emma nélkül.
Kditke
Grízgaluskát Én is szoktam csinálni,de ha gombócba csinálom,néha nekem is szétesik.De nokedliszaggatón csinálva tutin megy.Így pici grízgaluskáim lesznek.
Nagyon nagyfiús már Tomi.
Nagyon rosszul hangzik ez az arcüreg gyulladás.Jobbulást!
Inhalálás:
Laurának is kellett és Ő is nagyon jól tűrte.
Megkérdezhetem,mennyiért vettétek?Mert mikor Dokinál voltunk hallottam,hogy Ő is felírhatja receptre és akkor csak 6000-8000ft-ba kerül.
Lorca
Nagyon jó Nati dumája
Sokat nevettem rajta.
Szabi meg mennyit változott.Rakj fel sűrűbben képet róluk.És csatlakozom a többiekhez poci képet akarunk látni.
Nagyon egyett tudok érteni az ovi és bölcsi választás között.Főleg ha nincs kor szerinti csoport.Meg általában,ahogy nálunk elnézem a tavaszi gyerekeket általában még hagyják az oviban 1 évet suli elött.
Blin
Gratula a munkahelyhez.Megkérdezhetem milyen irányba tudtál elhelyezkedni?Sulit le tudod rakni mellette?
Szerintem Gréti jól fog alkalmazkodni a bölcsiben.Amiket írsz róla nem egy félénk lánynak ismertem meg.
Rita
Látom Ti is jól lebetegedtetek.
Ahogy olvasom,akkor Te se viszed ki bárányhimlősen Őket az utcára,játszótérre?Nálunk most nagyon nagy kérdés ez.A városban mint a pestis úgy terjed,és nagyon megoszlanak a vélemények.Én szerintem míg fertőz és a sebek nem nyugszanak,addig maradjon inkább a gyerek otthon.
Nanica
Linusnak hogy tetszik a bölcsi?
Bigsister
Olyan jókat írsz Roli milyen jól elvan Olivérrel.Én is nagyon szeretem ezeket a pillanatokat.
Helga
Hogy telt Szegeden?
Meli
Néha Én is nagyon rosszul érzem magam,ha nem egyezik a véleményünk,de megnyugtatlak ez még csak az eleje.Dani 6 évesen most kezdte el,hogy visszaszól,vagy kaffog.Na azt néha alig bírom.Pedig Ő tényleg egy nyugodt gyerek mindenki szerint.
Laura szerintem már nem ilyen lesz
Május
Nagyon jól hangzik ez a program.De a címen sajna nem tudtam megnézni.El tudom képzelni Kele hogy lapátolta a földet és dugdosta a magokat és öntözött.
"idegenbe"nagyszülőknél alvás:
Még Dani se aludt ott sehol.Valahogy Én nem tudtam elengedni.De most kezdte el hogy Anyukáméknál aludna.Szerintem most érett meg rá magától.
Rólunk:
Voltak jó és rossz napok is.Sajna Laura húsvét elötti hétvégén belázasodott és vasárnap se ment 39,2 alá a láza.Ügyeleten az mondták középfülgyulladása van.De már este se másnap reggel semmit se evett meg,és mindig a kezét a szája elött tartotta és a szájába pöttyökbe lepedék formák voltak.Hétfőn saját dokinknak is megmutattam szerinte füle nem is gáz,hanem torokgyulladása van.Mondtam adjon antibiotikum helyett valami mást/inekció,kupp/ mert nem tudja bevenni.Válasza: erőltessem bele és pénteken gyógyultan vigyem.Ezt csütörtökig bírtam,de arra Laura nagyon legyengült,láz 38,5 alatt nem volt és semmit nem evett ,alig ivott.Egész nap feküdt,3 nap alatt 5 órát volt ébren.De 20 percenként a fájdalomtól allandóan sírt.Szerda éjjel a hűttőt ütötte,hogy "valamit"Mert annyira éhes volt,de nem tudott enni.3.doki megnézte szerinte herpesz vírusa van,mert a szája mellett két kis pötty jött ki és a foginya nagyon be volt gyulladva.Kaptunk gyógyszert rá és attól azért jobban lett.Itthon interneten néztem utána,hogy a herpeszvírus és a bárányhimlő az egy bacitól van.Képeket néztem és rájöttünk,hogy bárányhimlője volt,mert a két pötty is nem herpeszes sebes volt.Csak több azért nem jött ki mert be van oltva.Na ennyit a rosszról.
Voltunk ovis nyílt napon.És szeptembertől Laura bölcsis lesz.szerencsém van,mert Dani Dadái lesznek Laurának is.Oviba májusba íratom be,de csak akkor megy jövő tavasszal,ha kimondottan korosztályos csoportba kerül,vagy esetleg az egyik vegyes csopiba amelyik szimpi volt.Ha nem majd jövő szeptemberbe kezdjük az ovit.
Húsvét jó volt,kivéve ajándék keresés nehezen ment Laurának,mert még gyenge volt.De másnap voltunk nyuszi simogatóba és az nagyon tetszett nekik.Majd rakok fel képeket,ha feltöltjük a gépre.És volt locsolás is.Nagyon élvezte,hogy fiúk mondják neki a verset és adta is a tojásokat.Igaz néha inkább kibontotta.
Hú milyen sok lettem.
Jó éjszakát!