Szép napot!
Pandácska, természetesen szavatosak a tesztek, méghozzá majdnem 2 évig. További pontosítás végett kérlek priviben írjunk, várom szeretettel!
Aviubi, nem vagyok benne totál biztos, de én úgy tudom, hogy 1 petefészekkel is minden hónapban van peteérés, bár gondolom "fáradtabb" így szegény fészked, és ezért van, hogy szabira megy.
Szóval kitartás, és meglesz az a babóca!
Hőmérőzést soha nem hónaljban végezzük, az a lázmérésre tökéletes, hőmérőzést szájban VAGY hüvelyben a legjobb, így a legnagyobb a pontosság, nekem a szájbanmérés a legkönnyebb.
Igaz, van, hogy visszaalszom, a hőmérő meg lógicál a számból
Betty, várom a rendelésedet, de a szállítóm valahol leragadt, mert még nem kaptam meg az LH teszteket, most már nagyon ideges vagyok emiatt. Remélem, ma megérkeznek!
A "csodaszerről" még nem hallottam, próba szerencse. Viszont az E vitaminnal vigyázz, mert most olvastam, hogy káros is lehet, főképpen nagyobb mennyiségben. Amúgy ez a Q10 E nem egy ránctalanítókrém neve?
Akella, a reggeli hőnek bizony magasabbnak kell lennie, ha babás valaki, de láttam már 36.5-ös hővel is babás görbét, szóval a hüllőknek is lehet porontyuk.
Halad amúgy a vonalzód? Mert ugyanolyannak látom, mint pár napja.
Szi, én egész ciklusom alatt ittam a palástfűtea és cickafarkfű tea keverékét, és akkor babásodtam be, de azt mondják, hogy ovuláció után kell inni, mert ugye megemeli a progeszteronszintet, ezáltal magasabban tartja a hőt, így segíti a babát a beágyazódásban. Nekem gondot nem okozott, hogy egész ciklusban ittam, viszont gyönyörű lett a görbém, annyi szent!
Igaz, addig sem volt csúnya.
Pusz