Sziasztok Lányok!
Jajj de jó újra itt. Komolyan hiányzott a sok hozzászólás
Múlt hét péntek óta azt sem tudtam, kivel mi van, de a visszaolvasás után már alakul a kép.
Linato, örülök, hogy újra van gépetek és net, annak már kevésbé, hogy pici lányoddal együtt pityeregtetek a nagy "elveszés" kapcsán.
Cat! Gratula a pihenés sikeréhez. Örülök, hogy nem nyílt tovább a méhszáj. A kislurkók így nagyobb biztonságban növögethetnek tovább.
Moszi! Kismama DVD-t én egyedül Rubint Rékától találtam. Nekem van is, de eddig még csak megnézni sikerült, végig csinálni nem. Kb. 20 perces a mi terhes-korunknak (második trimeszter) megfelelő napi torna, és főleg popsira, lábra dolgozik.
Zsófi! Ne aggódj a baba mocorgása miatt. Tuti, hogy akkor fog egy jó nagyon belédbokszolni, amikor a legkevésbé várod
Nem tudod, hogy Te mikor kezdtél mozgolódni a mamád hasában? Lehet, hogy Te sem kapkodtad el, és a picúr ebben Rád ütött
Orsi + 2 Kismaczkó
Üdv a kétszámjegyűek között! Csak így tovább!
Lemaradtam a kilókról folytatott diskurzusról. Nekem kicsit ugyan többet mutat a mérleg, mint az elején, de nem meghatározó a különbség (1-2 kg váltakozva). A pocakom azonban nő. Régebben 73-75 cm volt a derekam, tegnap este viszont már 85 cm volt.
Az aggaszt inkább, hogy egyre kevésbé esnek jól az ételek. Nem kívánok semmit, bár ennek ellenére ebédelek és vacsorázom, még a folyadék sem nagyon esik jól. Egyedül a fagyasztott gyümölcsöket tudom élvezettel megenni, de ez eléggé egyhangú és egyre inkább gyötör a tudat, hogy nem teszek meg mindent azért, hogy egészségesen fejlődhessen a babám. Pedig igyekszem mindenfélét enni, de a környezetemben élők szerint rossz nézni, ahogy eszem - elveszi a kedvetlenségem a többiek étvágyát is. Vitamint és vasat eszek, de mit tegyek, hogy többet tudjak inni, és tényleg "teljes" legyen az étrendem.
Nem szeretném, ha bébike miattam lenne soványka, vagy miattam fejlődne lassabban az átlagnál.
Mindenkinek kellemes, napos délutánt kívánok!
Csirkesz
(18+4)