Új privát üzeneted érkezett!

Monyo, szerintem a dokid nem áll a helyzet magaslatán...ilyen erős csíkkal el nem tudom képzelni, hogy méhenkívülid legyen! És az UH meg szerintem túl korai volt! Miért nem most csináltak HCG mérést? az agyam eldobom, az ilyen dokitól, marhára nem lettünk okosabbak! Bocsánat, csak kiakadftam egy kicsit Szerintem minden rendben lesz, érzem!
Vendég

Monyo!
Nekem is fura, hogy nem volt vv. Ez a teszt meggyőző!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok,
rég jártam erre :oops:

Dezsi, baba biztos nincs? Nem teszteltél?

Altatás: szerintem anesztes akkor kell, ha mélyaltatás, nekem a hiszteronál januárban nem kellett, mert csak vénás altatás volt. Maga a beavatkozás nem fáj, ha laparral együtt csinálják, akkor sem gázos, 2 nap plusz 2 pihi otthon, bár én a műtét harmadnapján már takarítottam. Szóval aki esetleg tart tőle, ne tegye szerintem.

Monyo, remélem, téved a doki és nem méhenkívüli. A teszted nagyon szép erős...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Materna! Na, ráhibáztál a másik rossz élményre, elmondom: ugye ma azért kellett 8-ra menni a Kaáliba, merthogy BB elvileg fél 9-ig intézi az olyan dolgokat, hogy búcsúztatja a kismamákat úgy, hogy felkíséri őket a genetikai UH-ra (direkt ezért kértem a Klinikára a beutalót!) és szól, hogy vegyék előre őket. Na nekünk ebből az lett, hogy reggel 8-ra szépen oda is mentünk, szóltunk, hogy miért jöttünk, BB-re várunk, hogy menjünk fel együtt az UH-ra. Jó, foglaljunk helyet a szobájánál. 1/4 9 körül be is futott a doki, aztán többször kijött a szobájából és ide-oda járkált meg intézkedett, többször ránk is nézett és köszönt is. Erre látjuk, hogy 9-kor beviharzik már műtősköpenyben a folyosó végén lévő műtőbe. Na mondja a férjem, hogy akkor most már tényleg kérdezzem meg a recepción, hogy van-e értelme tovább várni (én már fél 9-kor mondtam neki, hogy szóljunk a recepción, mert ha a doki nem ér rá, akkor ennyi időt már fenn is várhattunk volna a sorunkra. De persze akkor nyugalomra intett, hogy nyugodjak meg, megvan itt a rendszer, mindjárt mi következünk) a dokira, merthogy bement a műtőbe. Mondom is a recepción, hogy mi a helyzet, és kérdezem, hogy akkor most mi van, menjünk fel az Uh-ra, ott várjunk inkább??? Mire a csaj nagy kerek szemekkel, hogy "Hát igen, próbáljátok meg." Mondanom se kell, hogy tök mérges lettem, hogy egy órát elcs.sztünk ott a nagy semmittevéssel, mikor nekem is de főleg Apának rengeteg dolgunk lett volna, és ennyit épp várakozhattunk már volna akkor az UH-n is. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Szóval ennyit a szép, könnyes búcsúról meg a Kaális rendszerről (persze már a múltkor is volt olyan, hogy négy óra hosszát vártunk arra, hogy a doki fél perc alatt közölje, hogy nem sikerült. Akkor is mindenkit elénk vettek és minket hívtak be legeslegutoljára). :evil: :evil: :evil: Mi meg még a hálás szavakat kerestük, amivel majd elbúcsúzunk a dokitól! Ha-ha-ha!!!! Röviden: jól megsz.pattak. :evil: :evil: :evil: :evil:
Szerintem szonográfus csinálta az UH-t, nem genetikus, és a fentiek miatt fogalmam sincs, hogy BB-nek szándékában lett volna-e megnézni a leletet, de én tuti nem ülök ott megint 4 óra hosszát, hogy azt halljam, ami a papíron is van, hogy minden rendben. Akkor már elmegyek egy genetikus magánrendelésére (már ha van Debrecenben ilyen. Mabe mit gondolsz?? Vagy menjek el arra a 4D-sre, amit ajánlottál?), nála várakozom és fizetek neki, hogy mindent alaposan megnézzen. Nekem sincs még saját orvosom, de kb 2 hét múlva megint megyek egy magánrendelésre. Na jól felidegesítettem magam megint. :(

Monyo, hát ezt én sem értem, hogy miért nem most csinált vv-t meg pár nap múlva is. Abból látszana, hogy méhenkívüli-e. Sztem se hagyd magad, akármi lehet még.

Bumi drága
, de a mieink még csak 12 hetesek...... :roll: A te eredményed?? Vagy később mész majd még vissza?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

lanyok most olvasom hogy eleg felreerthetoen irtam,tudjatok ezt be az izgalomnak :oops: .

a dokim nem zarta ki a mehen beluli terheseget a nyalkahartyam miatt,o csak anyit mondott hogy nem lat semmit,ezt en kombinaltam ki hogy mivel a nyalkahartyam vekonyabb mint pe kor igy a mehen beluli kizart.
A petevezetekeimet is jol atbongeszte es ott sem latott semmi elvaltozast,de mint tudjuk ilyenkor az nem is latszik.

A jovo het az keddet jelent hetvegen nincs labor,hetfon unnep.

Kép
monyo83

Sziasztok!
Én sem mostanában voltam. :oops:

Most nincs időm visszaolvasni, talán estefelé.

Csöndben növesztgetem a tüszőimet, elég lassan nőnek. (21, 21, 17, 16, 11-es van, mnyálkahártya 14,5.) Hétfő reggel punctio. Olyan ideges vagyok, mint egy első bálozó... :?

Drukkok amihez éppen kellenek!!!!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

milyen ünnep lesz hétfőn?

Kép

Monyo
Valóban furi, hogy ilyen vékony a nyh-ád...de lássuk be, a petevezetőben még ennyi táptalaj sincs...szóval elvileg mégis nagyobb az esély, hogy a babó a méhben van. Szedjél folsvat, vitamint ha eddig nem tetted volna és várd a babót.Sok sikert jövő hétre! :D

Rana
Ismét paramamit csináltak belőled. :wink: De ne izgulj, minden okés!!! :D Hát a Kaáliban így jártak, búcsú nélkül távoztok akkor...mint mi a Klinikáról...bár lehet egyszer majd még vissza kellene mennünk a leletek miatt. :?

Én ma jobban émelygek mint mostanában. (Biztos most ürült ki a rengeteg b6 :lol: .)

Kép
vizkriszisback

lola nem nalatok van unnep.

szerbiaban szerb husvet.

Kép
monyo83

Sziasztok.
Egerecske! Nekem is lassan nőnek a tüszőim. A méhnyálkahártyám pedig csak 9 mm. (tüszők: 17,-13-ig minden méretben van. Ha jól emlékszem 7.) Még két nap szuri, vasárnap tüszőrepesztő, kedden punkció.
doli

Monyo, szerintem méhenkivülihez erős a teszted és akkor görcsöltél volna mikor most véreztél. Én még mindig bizakodom hogy később fogant! Nekem a 17.dpo-n volt ilyen erős a tesztem(25-ös), és a 26.dpo-n volt csak petezsák látható!

Vkrisz, nekem már van babám(ha az a Kata én volnék). :wink: Egyébként nekem sima diabetológián állapították meg, akkoriban nagyon sokat voltam rosszul, állandóan leesett a vc-m. Állítólag a plusz kilóktól is kialakulhat, de akkor ha lefogy az ember helyreáll a dolog.

Rana, szerintem semmi baj nincsen, nekem nem mértek se combcsontot, se azt a másik t betűs valamit. Nekem még azt se írták rá a leletemre h az orrcsont látható e és én nem is láttam az uh-n (azért nálam is elindult a "vezérhangya" mikor hazaértem akkor).
Amúgy én is pont ma voltam uh-n és a múlt pénteki 42,5mm-es BPD-hez képest ma mértek 42 mm-t (szerintem elmérték, mert a többi érték 19+0 korú volt). Néztem nagyokat itthon!

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!

Kép
kata05

Egerecske, szuper tüszőnövi energiákat küldök!!!! Eddig jók az eredményeid nagyon!! :wink:

Doli szia. Te ki vagy?? :D Neked is mennek a tüszőnövelő sugarak!

Kata, jó hogy mondod, nekem se mértek orrcsontot (se)!!!!! :shock: Remélem neked is meg nekem is csak elmértek valamit, mert ez így tényleg elég furi. :? Neked már van egy babád???????? :shock: Én nem is tudtam! Mennyi idős??? Vagy a pocaklakóra gondoltál? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, a pocakomban. :D Egy picivel arrébb rakják a keresztet és már el is mérték.

Kép
kata05

Ja, akkor nem maradtam le semmiről! :wink:
Apa is pont ezt mondta (mármint a keresztről). :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Köszi mindenkinek,igen szalad az idő :D
Rana,ilyenkor nem mérnek orrcsontot,csak azt nézik,van-e.Mindjárt megnézem nekem mlyen értékek voltak.
Monyó,drukk továbbra is.Hhetetlen milyen erős a teszted :D
Egerecske,Bumi tüszinövelők!!!
Dezsinám :roll: barna monnyon le!
Szia Doli,tényleg,te ki vagy? :lol:
Baba,jól vagy?
Vendég

Nyulasz azt megköszönném. :)

Kata neked jó a vonalzód???? :roll: Nekünk nem egyszerre van hétfordulónk?????? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, de igen :roll: . Amúgy grat. a 12. héthez!!

Kép
kata05

Rana,tied vonalzó sem jó,mert neked is meg Katának is velem együtt van a hétforduló. :roll:
Vendég

12+4-en voltam genetikán.
CRL:58-58mm.BPD 22-22mm.
Tarkóvastagság:1,9-1,3 mm (norm)Orrcsontok láthatók.
Ennyi van a papíron,Hajdú dr-nő csinálta,de nem az Istenhegyin,hanem a kórházban.Nekem is pár perc volt az egész,képet sem kaptunk akkor.
Vendég

Nyulasz! Dehát az én vonalzómon MA van a hétforduló!!!! Vagy te nem ezt látod rajta: I'm 12 weeks pregnant! Only 196 days to go. :?: :?: :?:
Neked femurt nem is mértek. Nekem meg CRL-t nem. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,én 11+6 -ot látok a vonalzódon :shock: only 197 days to go.

Igen,nekem csak ezeket mérték :roll:
Vendég

Ja Kata köszi. Most nem látom a vonalzódat, de az előbb úgy láttam, hogy a tiéden NEM ma van a h.f. :roll: Igen, mostmár bejött. 18+6-ot mutat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.04.17 18:41-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

AKKOR EZEK SZERINT NEM MINDENKI UGYANAZT LÁTJA A VONALZÓN :?: :?: :?: :?: :?: Ez meg hogyan van :?: :?: :?: :?: :shock: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,ez érdekes...jöhetne valaki elmondani,mit lát a te vonalzódon :lol: Katáén 18+6.
Vendég

Ranáén, 12, only 196-ot látok. Enyémen 18+6, Nyulaszén 21 van.

Kép
kata05

[quote="kata05"]R írta:kata05anáén, 12, only 196-ot látok. Enyémen 18+6, Nyulaszén 21 van.

Én is ezt látom!!

És az enyémen? :shock: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egy kis kikapcsolódásnak.
Nagyon érdemes megnézni.:D

http://www.hirszerzo.hu/cikk.na_ki_a_ko ... 05029.html

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

kata koszi ujraeledt a remeny.
20dpon vagyok.

Kép
monyo83

Hajnoca, a tiéden ez van: Bogyika 1 year, 9 months & 6 days old. A másikon 72 days.

Akkor Nyulasz csak te látod rosszul az enyémet. Szemüveg rajtad? :lol: :lol: :lol: :lol:
Na komolyan: tényleg nem tudom miért mutat neked mást a vonim. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

rana
bocsi (megint megjött-be irok amugy), láttam, hogy aggodsz a combhossz miatt
nekem a bpd alapján mindig idösebbnek nézi az uh a babát, mint a combcsont alapján, tehát nekem is kisebb a combja, mint a normál, de semmi gond a babával.
Vendég

p.kata KÖSZI! :D :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="rana33"]S írta:rana33ziasztok!
Megjöttünk.
Lelet szerint a babákkal minden rendben, mindkét babánál normális nyaki redő (de azt nem írták rá a papírra, hogy mennyi. :shock: :cry: ). T-jel látható (az meg mi???). A CRL-t se mérték. :shock: :cry:
Mindkét lepény a mellső falon, jó helyen tapad, a számítottnak megfelelő terhességi kor. Mindkét magzat I. fejvégű fekvésben látható.

VISZONT: Mabe!! Segíts kérlek!!! Ezek az eredmények lettek:

A baba: BPD: 19 mm Thorax AP: 18*19 mm femur: 6 mm
B baba: BPD: 20 mm Thorax AP: 19*19 mm femur: 6 mm

Nagyjából mindent lecsekkoltam a neten hogy micsoda, viszont a femurról ezt találtam: "További lényeges paraméter a magzat combcsontjának (pontosabban diafízisének = FL) meghatározása: erről elegendő annyit tudni, hogy nagyjából a bpd érték kétharmada. Kórosan rövid volta csontképződési zavarral járó fejlődési rendellenességeket jelez." Nálunk pedig mindkét babánál a femur csak a BPD 1/3-a!!!!!!! Akkor baj van??? Miért nem mondták ott, ha gond van? :cry: :cry: :cry: Kérlek mondd meg őszintén, amit gondolsz, akkor is, ha baj van!!!!

Elég futószalag volt ez az egész, nem volt túl meggyőző. Mégis menni kellett volna az Istenhegyire. :? Képet Apa nem nagyon tudott csinálni, annyira ficánkoltak a gyerekek meg a nő is gyorsan továbblépett, de azért majd teszek fel egyet.

Van még egy rossz élményem, majd később leírom, most ebédelünk.

Ne olvassad a netet! :wink:
Cicababák tökéletesek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Árnika
Gratulálok a munkához!

Rana
Angéla nagyon jó szonográfus!!!!!!

Monyo
Drukkolok, hogy ne méhen kívüli legyen!

Allegro
Anesztes minden altatáshoz kell! Egy orvos és egy asszisztens :wink:

Egerecske
Drukkok mennek!
Vendég

Mabe, köszi! :D :D :D Apa is ezt mondja (hogy ne bújjam a netet). :oops: :lol: :lol:

Még jó, hogy van ez a fórum, ma legalább tudok majd aludni, nem ezen rágom magam. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Monyó, drukkolok, hogy méhen belüli legyen.

Egerecske, mennek a tüszőnövelők, és drukk a punkcióhoz.

Dezsi, most akkor mihez is szorítsak? Én a pozitív teszt mellett tenném le a voksomat :wink: .

Pocakosoknak pocaksimiket küldök.

Kép
petne

Monyo,
mindenek előtt neked akarok írni. Nekem két igazi, tutti méhen kívülim volt, és mind a kétszer olyan vastag volt a méh nyálkahártyám, amire azt mondták, hogy "beágyazódásra alkalmas" - szóval nem jelent semmit az mnyh vastagsága. A tesztem is mindig erős volt, ez se jelent semmit. De mivel a méhen kívüli nagyon ritka dolog, az a valószínű, hogy még nagyon kicsike a baba, és nem látszik uhuval, az uhu-gép milyenségén és a nagyításon is sok múlik ám ilyenkor.
Szerintem ne hasonlítgasd a leletet, hogy kinek mit láttak egy másik városban, másik uhuval, és főleg NE PARÁZZ! Örülj a Picinek, ott van veled és marad is még jó sokáig. Szusza!

Dezsi,
közeleg a hisztero napja! Kívánom, hogy semmi bajt ne találjanak nálad, viszont utána bebabásodj rendesen!

Tücsi,
örülök, hogy olvashatok végre rólad is!!! :D

Zsófi,
ügyes kismami vagy és csak vigyázz magatokra nagyon!

Puszi,
mielőtt a kövi lombikot elkezded, talán megérné egy pm kontroll is, de ne csak TSH-t nézess, a magas anti-tpo is megakadályozhatja a beágyazódást. Nagyon drukkolok!

A szegedi Kaáliban azt kérte a dokim, hogy a 12. heti vizsgálat eredményét fénymásoltassam le neki, és havonta adjak életjelet magunkról telefonon. Úgy tudom, mindenkitől ezt kérik.

Eldicsekszem vele, hogy én is voltam pm kontrollon, a TSH-m 0,72 lett, endoki azt mondta, hogy ha nem lennék babás, nem is emelné a thyroxin adagot, így is csak egy induri-pindurit.
Viszont máris elkezdett dagadni a bokám, pesze még nem nagyon látszik. Apa rögtön meg is konzultálta az érsebész nagypapajelölttel, aki közölte, hogy egyenlőre lábfelpolcolás, nyáron gumiharisnya, és ha több a kettőnél, meg kell indítani a szülést, mert inkább korábban szülessen, mint meghaljak :shock: - Nem bánom, a gumiharisnyát elviselem, ha muszály, na de a szülés megindítását Picurra bíznám inkább... :(

Pusszancs mindenkinek, és drukk kinek-mire kell. Sajnos nagyon el vagyok havazva, de nem panaszkodom azért, és olvasni olvaslat titeket, ha nem tudok mindig írni. (Rajtatok tartom a szemem 8) )

Kép
kisbuta

Sziasztok!
Rana,én akárhogy nézem,ma van a 12.heted :shock:
Kép

Kisbuta,nem értem,mi több a kettőnél?Miért kéne szülést indítani???

Akciózóknak drukk!
Vendég

Sziasztok!
Tegnap már mnem tudtam jönni, mert férjecske újrarakta a gépet.
Na szóval 13 mm körüli tüszőcskéim vannak, jobb oldalon 6 db, bal oldalon 4-5 db. Mnyh 9 mm. Megkérdeztem, hogy az nem baj, hogy szerda óta nem nőtt? De állítólag nem, az a jó, ha 8-12 mm körüli, se az nem jó ha vékonyabb, se az ha vastagabb, bár inkább a szerkezete számít.
Hétfőn megint megyek vv-re, meg uh-ra.
Tornára is rákérdeztem, mehet, de csak lightosan, merthogy ne vonjunk el a keringést a belső szervekről.

Rana!
Nem gondoltam volna, hogy feleslegesen vártok!
Bár az is igaz, hogy túl sok beteg van már a Kaáliban. Elvileg 4-ig vannak nyitva, de a héten is minden nap fél 6-ig voltak.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok Lányok!
Már nagyon régóta olvaslak titeket.
Nekünk apinak van problémája. Kevés a katona.( 1.vizsg. =azospermia, 2.vizsg= 10 M, :arrow: Closty kúra, 3.vizsg.= 1 M.) Nekem volt november végén HSG és átjárható mindkettő.
Még nem mertünk igazán elindulni az útontovább. Tudom, hogyhaminnél többet várunk annál rosszabb.....
Szeretnénk menni a Kaáliba Miskolcra.
A ciklusaim úgymond szabályosak voltak. 28-29 napos.
E hónapban viszont már a 36.napon vagyok ma.A teszteltem egyet reggel. Negatív.:cry: :cry: Szerintetek????

Kép
kissedi

Bumi! Tök jók a tüszikéid! Mhnyh miatt meg ne aggódj: nekem leszíváskor 8.4 volt (soha ilyen vékony! :shock: ), na gondoltam van pár napom, hogy hizlaljam őkelmét: folyadék, fehérje ezerrel, meg még Divigellel is kenegettem a hasam alját (ösztrogén). Erre beültikor (5 nap múlva) mennyi? 8.4 :!: Mégis mindkét babának megtetszett odabent!!!! :wink: Ennyit erről. :D

Kissedi, ha későn volt a péd, még simán lehet ott baba, csak nem mutatja még a teszt (lásd Vkrisz példáját!). Hőt esetleg nem mérted? Nagyon drukkolok!!!! :wink: És párod vitaminokat is szed, vagy csak Clostyt? :roll: Saját tapasztalat, hogy a vitaminok aranyat érnek! :wink:

Nyulasz látom a szép szemüveged (bár mintha most kicsit cicásan néznél ki.... :shock: Talán a terhesség teszi? :lol: ), de én akkor is 12+1 vagyok ma! :)

Kisbuta, én se értem, mi több 2-nél.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,tényleg cicásan nézek ki :lol:
No,nézd csak te is:
Kép
Vendég

Kissedi,osztom Rana véleményét!
Bumi,jól haladsz :D
Vendég

Nyulasz, ímhol az én bizonyítékom:

Kép

Ezt tényleg meg kéne már fejtenie vkinek...... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na megyünk vásárolni, meg veszünk bébiszívhang-hallgatót! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Azta,ezt nem hiszem el :shock: :shock: :shock: a fényképen átállt 12+1-re,de amit lementettem a gépemre képet,azon még mindig 12 hét látható :shock: És Rana vonalzóján is azt látom :shock: :shock: :shock:
Vendég

Ja,most nézem,az már Rana fényképe :oops: :oops: :oops:
Vendég

Jó vásárolgatást Rana :D

Itt akciós:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
Vendég

Bumi
Ezek jó eredmények :lol: :lol: :lol: :lol:

Rana, Nyulasz
Időbeállítás... :wink:
Vendég

Nyulasz, rossz a géped időérzéke. :lol: :lol: :lol:
Mi is a Brendonban vettük, ugyanennyiért, csak nem a BébéSoundot, hanem az Angelsounds-ot (azt olvastam a neten, hogy az jobb). Egyelőre csak a saját szívverésemet hallom (mondjuk ez is érdekes), ja meg a bélmozgásaimat :oops: , a babákat nem, de elvileg a 12. héttől lehet használni, úgyhogy remélem, javul majd a helyzet. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,Nyulasz! Köszi a választ. Csinálok másikat a héten mindenképpen. Remélem akkor az örömtől fogok sírni.
Egyébként már nem szedi apa a clostit. 3 hónapig szedte és rontott az eredményen. Aztán szedett több mint 4 hónapig Maca-t.
Köszi a drukkot és remélem követem Megye-társam példáját.
(Vkrisz)
Jó éjt mindenkinek!

Kép
kissedi

Sziasztok!

Látom elég lightosan vagytok...én is rövid leszek.
Du aludtam mert tegnap buli volt :D , na nem mintha amúgy nem aludnék mindig. Most kicsit kótyagos a fejem és a gyomrom is érzem.Blll.De nem vészes.Szakdogát kell írnom nagyon nagyon sürgősen, úgyhogy kevesebbet leszek pár napig...

Rana, Nyulasz
:lol: Jót nevettem amikor Nyulasz azt írta, hogy átváltozott a fényképe. :lol:
Ki érti ezt? :roll:

Kissedi
Üdv! :D
Remélem a Maca segít, sokaknak igen! :D

Rana
Ezt a szívhangfigyelőt máshol is halottam már...és van ennek vmi praktikus haszna? Pl ha lassabbnak vagy gyorsabbnak ítéled a szívverést rohanás a dokihoz vagy mi? :shock: Mert azt gondolm, hogy jó érzés lehet hallani a babókat... :D

Na pussz!

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?