Sziasztok!
Ma megint beköszönök csak Hozzátok... csajok, legalább 5 oldalt kellene végigolvasnom, és most megint nincs annyi időm. Viszont: pár dolog, ami szemet szúrt:
Tabati, sajnálom, hogy gondjaid vannak...
A füzet, amit kaptam a patikában (igen,
Magdi, egy kék és egy sárga, és nagyon édes vagy, hogy gondolsz rám azzal, hogy ne kelljen begépelni.
) 4 szert is ír attól függően, hogy mennyire vészes a dolog. Az első:
Aesculus hippocastanum 5 CH
3x 5 golyócska naponta, alapvető tüneti szer, ami csökkenti a tűszúrásszerű vagy égő fájdalmat.
Arnica Montana 9CH
napi 2-3x5 golyócska
Erősíti a vénák falát, csökkenti a fellépő vérzést.
Collinsonia canadensis 9CH
napi2x5 golyócska
Az aranyér erős székrekedés miatt lép fel, a szer a terhességi szoruláson is segít
Lachesis 15CH
Heves, lüktető doboló fájdalom csillapítására alkalmazható, emellett szakorvosi ellátás is szükséges.
Hoztam Nektek pár képet:
Az utolsó kép egy játéktároló, amit varrtam. Nem nagyon látszik, de van rajta két zseb is...
Sajnálom, hogy nem tudok olyan képet csinálni, ahol az egész szoba látszik, nagyon hangulatos lett.
Viszont a pelenkázóasztalhoz a sarokrészt még meg kell csinálni, hogy a sarokba tudjam tenni.
Így jobban is néz ki és nagyobb is a hely.
Nagyon jók a képek, Manó, szépek a rucik is!
Örülök, hogy ilyen szépen alakul a táblázat is, és annak is, hogy Lys-sel megint többen lettünk.
Isten hozott köztünk! Nagyon szép nevet választottatok a babátoknak!
:):) Olyan kedves...
Szóval mára egyelőre ennyi, ne haragudjatok, remélem, mostmár a hétvégén minden a helyére kerül, de addig még elég sok dolgom van.
Viszont örülök, hogy használt a Natrium Chloratum vki másnak is.
Nekem azóta, hogy szedem, egyáltalán nincs gond a lábaimmal, pedig most aztán tényleg ugrálok eleget.
Jóslófájások? Nekem még nincs semmi bajom, pedig ahogyan a várandós naptárat olvasom, azt írják, lassan kell érezni, bár vkinek csak az utsó hónapban jönnek. Én annyira jól vagyok, hogy ha nem mocizna Beni a pocakomban és nem lennének túl rövidek a pólók, nem is gondolnám, hogy várandós vagyok.
Na, tényleg lépek, mert van még egy csomó melóm...
Mindenkinek sok-sok puszi és sokat gondolok ám Rátok!