Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok.

arnika es puszi.egyaltalan nem celom beleokoskodni csak elmondom velem mi volt.
nekem az IR em majdnem jo volt 2eve 21a terheleses,erre kaptam metet majd stimuk de semmi.A tesztom mindekozben magas volt.
tavaly szeptemberben 5honapig szedtem a dianet hogy lemenjen a teszto,azzal egyutt hogy tudtam hogy az inzulin romlik.
februarban voltam kontrolon.teszto normalis,inzulin 76 :?
a dokim erre anyit mondott hogy megprobaltuk jo inzulinnal es akkor sem sikerult,be kellet aldoznom az inzulinom a jobb teszto remenyeben.
hat ugy nez ki ez hianyzott.az elso stimu a mostani sikerult,az egy mas kerdes hogy meg tudom e tartani de mindenesetre jo mert idaig meg sosem jutottam el.
szoval nem feladni,ne gorcsoljetek az inzulinom,mindent meg kell tenni hogy lejebb menjen,de nem kizaro ok a terhesegre.
en most csak dietaztam ,fogytam majd 10kg ot.es szedtem metet 850et.

bocsi a hosszu hsz ert de gondoltam hatha segit.

(mai tesztem is erosodott)

Kép
monyo83

Sziasztok,csak gyorsan,mert rohanok...
Monyó,néztem a szániban,nagyon határozottan erősödik az a csík :D Micsoda szülinapi ajándék :D :D :D Holnapra drukk,hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!!
Dezsinám,mensivel mizus?Én nagyon szerettem volna zebrás tesztet adni neked :roll:
Árnika,sajnálom,hogy nega...mensi?Vagy mai teszt?
Vendég

Van, akinek ilyen könnyen összejön: :lol:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Monyo!
Nagyon örülök Nektek!!!!!!! :lol:

Rana! :lol: :lol: :lol:
Én is csak a 12. héten mentem 11-et írtak a kiskönyvbe, mert mindig mást számolnak. :lol:

Bumi!
Én is aviváztam....

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Árnika, akkor ma nem teszteltél, ne mááár! Légyszi-légyszi! Onnan tudom, hogy jobb az XR mert két dobozzal beszedtem és napi 2000mg-ig tudtam emelni, úgy hogy a 2 ezernél már volt haspuffadás meg nem voltam teljesen a toppon, de Tűű doki szerint nem is kellett volna addig emelnem (én csak azért emeltem mert még akkor is veszettül barnáztam a menis előtt egy héttel!) Aztán januárban kaptam a Norprolacot ami először kiütött, de elmaradt a barnázás (lett helyette pecsételés, de ez 100x jobb mint az a hülye barna) + csökkent a szőrösödéssem :oops: Az az érdekes, hogy a Bromo ami ugyan erre van attól totál rosszul voltam és a barnázásomra sem hatott! Summa summárum, szerintem sem az inzulin a lényeg, nálam legalábbis hanem a teszto... de lehet, hogy rosszul gondolom. Mondjuk még nem vagyok babás, de most valahogy jobban bízom így, hogy elmúlt a barna és csökkent a tesztoszteronom és természetesen a prolaktinom is normális lett...
Vendég

sziasztok!

piri lassan ellátogat hozzám.... :) bízom benne, hogy akkor hétfőn mehetek a hiszeróra :)

Monyo!
nagyon drukkolok!!!! :wink:

zsófi!
Üdv újra itthon!!!! :D

Nyulaszom!
tudom, csak viccelődtem... :D
dezsina

Sziasztok! Itt vagyok én is, csak sajnos a meló miatt nem tudok annyit benézni, amennyit szeretnék! Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást!

Dezsina, megjött már? 6 inszem és több beülti, Te egy hős vagy, most már biztos, hogy sikerülni fog! NAgyon -nagyon drukkolok! Szóval egyből hisztero után lesz az inszem? Nekem majd jövő hónapban folytatódik, most el is utazunk a peteérés környékén. Dr. Ács Nándor csinálja a hiszterot, ismered? Nem voltál elégedett a SOTE II-vel? Ki csinálta az inszemeket?

Tücsök, én is XR-t szedek és szerintem is sokkal jobban bírható, mint a sima Merckformin! De jó, hogy Tűű dokihoz jársz, eddig csak ódákat hallottam róla!

Senki nem jár akkor a Círisbe? tudom, ez egy új intézet, talán még egy éve sincs, hogy nyitott, én dr. Kósa Zsolt miatt mentem oda.
bébike4

Monyo, én is nagoyn gratulálok!!
Te már 21-es terhelésre kaptál metet? Mennyit szedtél? És megkérdezhetem, hogy a tesztoszteron mennyi volt? Egy picit nekem is magas, (most nem emlékszem a konkrét értékre, talán 1 körül volt? bár lehet, hogy keverem valamivel, ez milyen érték?)

Megkérdezhetem, hgoy merre laksz?
bébike4

Dezsina, Neked kértek vizsgálatok a hisztero előtt? Nekem kell teljes vérkép, vizelet,vércsoport ellenanyaggal, EKG és mellkas röntgen is :o Egész héten ezek után szaladgálok, állítólag az altatás miatt kell.

Végre megjött Neked, akkor tényleg egyszerre megyünk hiszteróra! :wink:
bébike4

Bébike, pont tegnap este beszélgettünk a párommal Tűű dokiról, és megállapítottuk, hogy az elmúlt 12 év alatt már nagyon sok orvossal találkoztunk, de Tűű doki az aki soha nem okozott még eddig csalódást, és még a lelkemmel is szokott törődni! Szóval nagyon bízunk benne! Ettől függetlenül biztos, hogy a te dokid is kitűnő! ;-)
A Círis-be úgy emlékszem Zsu jár, illetve tudom, hogy van egy fórum a szülészetek-kórházak alatt!
Vendég

Bébike!
az túlzás, hogy megjött, de abban az irányban halad... :D
Nos nekem a SOTE II-n Gimes dr. csinálta mind a hatot. nem volt vele semmi bajom, de olyan zavarjuk le az összeset-nek éreztem. Meg nagyon cikis az a helység, ahol anyagot kell leadni.
a dokidat látásból ismerem... személyesen nem.
nekem csak teljes vérkép és vizelet kellett... szerencsére a többi nem. Úgy látom ott alaposabbak :) De ez is csak Nálad igaz, mert kétszer is feküdtem a sote II-n és altattak és nekem sosem kértek EKG-t. :shock: na ezt nem is értem. :roll: :)
azért még kellenek a mesis drukkok!!!

Cirist nem ismerem... sem az ottani dokikat.
dezsina

Tűű dokiról én is csak jókat tudnék írni!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok

öröm és boldogság van, :D na sajna nem babás vagyok, de találtam munkát, egyszerüen majd elszállok úgy örülök. Nagyon kellett ez már Nekem, nem csak anyagilag, de lelkileg is sokat fog jelenteni hogy dolgozom.

Dezsi akkor küldöm a mai adagot+++++
EKG ált. csináltatnak altatás előtt :roll:

Monyo mennek a drukkok+++++++
egyet nem értek, Neked nem mindig a megtartással szokott gondod lenni nem , és azt is vissza szokták vezetni a magas IR is.?!

Tücsök ok, nem teszteltem, így még van remény amíg piri nem jön. :? (de ennyire szerencsés nem vok szerintem hogy 10év után spontán most jöjjön össze)

Nagyon nehéz dolog ez a pco, nekem is magas volt a prolaktinom amit bromoval tartottunk kordában, de mióta szedem a metet és letroxot azóta jó.
A tesztoszteronom is magasabb volt, mostanában nem tudom az hogy állhat, és igazán azt sem hogy annál babásodáshoz mi az ideális érték.
Én kb. két éve híztam 20 kg. :oops: attól kellene megszabadulni, de a diéta és a torna, ami régen mikor nem volt rá szükségem ment, az most nehéz. :oops:
nekem a doki azt mondta hogy végülis amit a met ki tudott hozni magából azt megtettem, ezzel kellene még rásegíteni. de mostmár kiváncsivá tettetek ezzel a teszto dologgal kapcsolatban

Többiek???

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika: gratu a munkához! Meglásd, ez a babásodásban is segíteni fog!

Monyó: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso: rólatok álmodtam! :)

Dezsi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Húúúúúú, de jó lenne egy aktuális tábla,.... :oops:

Rólam: halasztok, ma beszéltem B. dokival. Megvárjuk az összes vizsgálat eredményét, közben hat az Adamet és a sóoldatost is megcsináljuk. Nem akarom elkapkodni,....

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

bebike vajdasagi vagyok.
21es inzulinra kaptam 850metet,a 76os inzulinomra 2*850et de csak 1*850et szedtem mert allando hanyingerem volt mellette.
a tesztom 4.5 volt,fogi utan 2.6ra lement.
szerintem a te 1es erteked valami mas.

puszi,drukk a sooldatoshoz,az nem a hisztero?bocs ha hulyeseget kerdezek.

dezsi,meg nincs veszve semmi ha nincs itt piri.

arnika gratu a melohoz.

Kép
monyo83

Árninka!
hatalmas gratula a munkához!!! Szuper :D :D :D
pirit küld hozzám nyugodtan :wink:

Tücsi!
kisírtam egy május 11-i konzit :lol: (nem akarok lemaradni a ciklus utáni inszemről :D )

Puszedli!
köszi a drukkot! még mindig tökölök, hogy csak barnázok....

Monyo!
de már nagyon kell a piri, hogy mehessek a hiszteróra... és már barnázok erősen... teszt nega volt!
dezsina

Árnika, jaj de jó hírek! Örülök a munkának és annak is, hogy még nem jött meg! Figyi, sose lehet tudni, én marha 12 év után is reménykedem most is... :oops:

Puszi, jól csinálod, nem kell elsietni a dolgokat! ;-)

Dezsikém, 5 nappal utánnam mész! De jóóóó! :-)
Vendég

Monyo, ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

skrisz72

Monyo, én 17-es (terheléses!) inzulinra kaptam 2*850 metet, igaz hogy a terh. cukrom picit alacsonyabb volt, mint kellett volna, és állítólag ez is számít.

Árnika! Tesztoszteronnál valami össztesztoszteront vagy mit kell kiszámolni, én ezt anno megtettem, és bár nem lett túl rossz az eredmény, de szuper se. Az interneten találtam, hogy ez számít, nem az abszolút tesztoszteron, de már elfelejtettem, hogy kell kiszámolni (és miből). :oops: Majd előbányászom, mert tényleg érdemes kiszámolni.
Munkához gratula!!!!! Ez is vmi ebben a gazd. válságban. :D :D :D

Ma voltam a hematológián. Eredményeim nagyon jók, marad a 0.6 Clexane. Schlammadinger Ágota doktornő NAGYON KEDVES, RENDES ÉS LELKIISMERETES. Legközelebb a 20. héten kell menni vért adni.
Ma védőnénit is meglátogattam, szerencsére az enyém is beállhat a tündérkék sorába, ráadásul kb annyi idős, mint én, úgyhogy megkérdezte, tegeződhetünk-e. :D Szóval megvan a kis fehér könyvem (sose gondoltam, hogy ilyen hamar a kezemben lesz), remélem, csupa jó dolog kerül bele!!!!!! :D Holnap reggel 12. heti UH, be vagyok tojva. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi te akkor a Forgácsban folytatod? Vagy nem tudod még? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, mindenképpen a Forgácsban folytatom, ott vagy sehol!;-)
Vendég

Sziasztok!

Zsófi
kivi vagyok az uh-dra!Remélem hozol képeket!

Végülis voltam ma bent vv-en a kórházban, meg leültem az ambulanciára, hogy várok egy dokit aki felírja nekem a duphastont.Végül az asszisztensnő felküldött az első emeletre, a nőgyógyászati szakrendelésre, és ott végül a régi dokimmal futottam össze (Váradival) és ő írta fel a gyógyit végül. Azonnal megismert és vágta a kórtörténetemet, ami pozitív végülis. Meg is beszéltük, hogy majd ő megcsinálja az uh-t jövőhéten. Megegyeztünk csüt 10-ben és hívjam ha ott vagyok. Szóval ma ez történt...

Bár aludtam ma már vagy 12 órát...lassan megint eldőlök...úgyhogy ma ennyi voltam...pussz mindenkinek!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Dezsinám,akkor hajrá piri...mindjárt hétfőőőő :D
Árnika,gratulálok a munkához :D és a remény mindig ott van!
Vkrisz,aludj csak,amennyi jólesik :wink: Én is azt teszem,egyre töbször alszom délután is.
Rana,ma uhu?Hű de jó neked :D
Puszikám,remélem gyorsan hatni fog a gyogyó.
Kukackám,örülök,hogy otthon vagy :D aztán betartani,amit mond a doki!!!
Vendég

Ja,Monyó várunk ma az uhu képpel!Drukk :D
Vendég

Rana, Monyó drukk mára!!!++++++++++++++++++++++++++++

Tücsök, itt van hipp-hopp május 6.-a és lehet érted is izgulni. :D

Puszi, szerintem jól döntöttetek a halasztás ügyében. Megcsináltatod végül a hematológiai dolgokat? Sikerült tb alapon megoldani?
Jó magas lett az inzulinod.

Árnika, örülök az új munkahelyednek!! Én is 20kg-t híztam, mielőtt kiderült a pco-ir, de a gyógyival és tornával le is fogytam 9 hónap alatt, pedig csak 850 mg-ot szedtem kb 60-as inzulinra. Hajrá torna, megéri!! :wink:

Kép
kata05

Krisz!
Nem kaptam képet, már nagyok a Babákok és nem tudott dokibácsi jó képet csinálni. :roll:

Nyulasz!
Persze, fekszem egész délelőtt, aztán anyukámnál eéd, délután megint fekvés, mikor a férjem hazaér, akkor séta. Tegnap Balcsipart volt, fagyi, lángos, és bár közel van, addig kocsival mentünk. :wink: Este megint vízszint, vacsit az uram főz. :lol: És sétálgatni kell, mert a sok pihitől elmegy az energiám és hát valakinek meg kell szülni ezeket a kis Babákokat! :lol:

Monó!
Drukkkkkkkkkkkkk!!!

Árnika!
Gratulálok a munkához!

Skrisz!
Beírhatod a neveket a táblába: Málna és Mátyás

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Dezsina, sajnos nem ismerem a dokidat, de nagyon drukkolok Neked a hétfőre! Én ma is megyek az anesztesekhez megbeszélni az altatást, aztán hétfőn reggel fekszem be. Láttam a táblázatban, hogy ismeretlen eredetű sec. meddőség, szóval neked van már egy gyereked? MErt akkor hasonló a helyzetünk, nekem van egy kisfiam, aki spontán, hamar megfogant, de a kistesó várat magára másfél éve.

Rana, 17es inzulinra? Nekem a 30 feletti se akartak először gyógyszer felírni a MMben, aztán végülis megegyeztünk, hogy megpróbáljuk. De én örülök neki, úgy érzem, legalább még egy lépést tettünk a sikerért! A terheléses cukrom nekem is sokkal alacsonyabb lett (3,2), mint az éhgyomri és nekem is mondták, hogy ez nem jó.

Én is nagyon drukkolok Mindenkinek! Monyo, ez spontán próbálkozás volt nálatk, ugye?
bébike4

koszi lanyok a drukkokat majd jovok.

bebike.stimus ciklusom volt,de csak clostyval es idozittel egyuttlettel.
majd 4eve probalkozunk.

Kép
monyo83

Sziasztok! Péntek van, hurrá!:-)

Kata, május 6-án még csak konzira megyek, aztán még legalább 6 hónap mire lombikra kerülök, szóval értem még nem kell izgulni!;-) De azért köszi!

Pussz!
Vendég

Tücsök, bocsi, én azt hittem már a lombik előtti konzi. :oops: Nem baj addig hátha spontán történik meg a babásodás.

Kép
kata05

Szép jó reggelt!

Kata, Bébike, Monyo
Hogy milyen sokatoknak vannak inzulin gondjai?! :shock: Ez is vmi népbetegség lett? Remélem hamar rendberajkját gondjaitokat és jöhet a babó!!! :D

Rana
Reméljük te tudsz uh képeket hozni! :D

Beszíneztem a hajam. :D Na most kb olyan lett mint a dobozán:sötétszőke ..bár nekem ezt már világosbarnának hívják.
A tövét kihagytam, sötétebb egy kicsit mint a festett rész...de 100x jobb mint volt. Most azért színeztem sötétszőkére mert amikor először színeztem vagy 3 éve a szőkét, a világosbarna majdnem fekete lett. Na ezt most nem akartam hirtelen.

Ma tanítok 3 embert is...nem sok keddvel...de hát mostanában semmihez sincs. :?

Pusszantás!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Megjöttünk.
Lelet szerint a babákkal minden rendben, mindkét babánál normális nyaki redő (de azt nem írták rá a papírra, hogy mennyi. :shock: :cry: ). T-jel látható (az meg mi???). A CRL-t se mérték. :shock: :cry:
Mindkét lepény a mellső falon, jó helyen tapad, a számítottnak megfelelő terhességi kor. Mindkét magzat I. fejvégű fekvésben látható.

VISZONT: Mabe!! Segíts kérlek!!! Ezek az eredmények lettek:

A baba: BPD: 19 mm Thorax AP: 18*19 mm femur: 6 mm
B baba: BPD: 20 mm Thorax AP: 19*19 mm femur: 6 mm

Nagyjából mindent lecsekkoltam a neten hogy micsoda, viszont a femurról ezt találtam: "További lényeges paraméter a magzat combcsontjának (pontosabban diafízisének = FL) meghatározása: erről elegendő annyit tudni, hogy nagyjából a bpd érték kétharmada. Kórosan rövid volta csontképződési zavarral járó fejlődési rendellenességeket jelez." Nálunk pedig mindkét babánál a femur csak a BPD 1/3-a!!!!!!! Akkor baj van??? Miért nem mondták ott, ha gond van? :cry: :cry: :cry: Kérlek mondd meg őszintén, amit gondolsz, akkor is, ha baj van!!!!

Elég futószalag volt ez az egész, nem volt túl meggyőző. Mégis menni kellett volna az Istenhegyire. :? Képet Apa nem nagyon tudott csinálni, annyira ficánkoltak a gyerekek meg a nő is gyorsan továbblépett, de azért majd teszek fel egyet.

Van még egy rossz élményem, majd később leírom, most ebédelünk.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Rana!
É ezt találtam a neten:
http://dilidomino.freeblog.hu/files/magmeret.jpg

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Megnéztem Papp: A szülészet-nőgyógyászat tankönyve című könyvben, és itt 12 terhességi hétnél hossz: 9 cm; súly: 30-35 g; BPD: 20 mm; Femur: 10 mm; AC: 60 mm.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

sziasztok!

még mindig nem jött meg... :evil: betelefonáltam, hogy halasszunk, és igy talán kedd, v. szerda v. csüti lesz a hiszterom. Kicsit mérges vagyok, mert azért barnázgatok ám rendesen... :?
dezsina

Sziasztok

Rana sajnálom az élményt, de Ne idegeskedj már megint!!!!!
-és szerintem még meggondolhatjátok magatokat, és elmehettek az Istenhegyire.

Vizkrisz Nekem a barna hajszined jobban tetszik(bocs) :oops: és ha jól értelmezzem akkor most barna vagy?! :)

Skrisz már itthon?

Tücsök ha Te marha vagy akkor Én is, :oops: mert mindig reménykedem (pl. most is) azért nem is nagyon szeretek tesztelni mert látni az egy csíkot az Nekem olyan végleges, lehangoló, viszont amíg nem jön az a dög addig van remény :wink:

Monyo gyere az eredménnyel++++++++

Hajnóca??? :roll:

ez a tesztos dolog jár agyamban , Nekem azzal annyira nem foglalkoznak :roll:
amit találtam leletet azon az egyiken 1,41, a másikon 3,49 ez akkor vszinű hogy jó nem?
de ha köv. megyek bárminemű vv-re tuti megnézetem

Nyulaszom ficánkolnak már nyúlbogyók???

Dezsi nem tudom odaért -e, de még küldök egy adagot :wink: de utána egy évig semmi!!!!!!!

köszönöm a gratukat, mindenki azt mondja hogy ebben a helyzetben találni, ráadásul nagyon jót, de hát legalább vmiben nekem is van szerencsém :D

itt nagyon szomi idő van, remélem hétvégére jobb lesz

árnika

Bébike!
sajnos nincs gyerekem, csak voltak vetéléseim és ezt a titulust ragasztotta rám a doki.... :cry: :cry: :cry:
amúgy nekem ugrott a hétfő. nem akar beindulni a mesi :( pedig már majdnem...
Micsoda feneket kerítenek az altatásnak? Kétszer voltam ott és egyszer sem kellett mennem altatóorvossal konzultálni :roll: nem is értem...

Monyó!
gigadurkkok!!!!

Vizkriszi!
pihizz minnél többet, ha megteheted!!! :wink:

Tücsi!
kiváncsi leszek a Te sorszámodra és arra is, hgoy egy hét elteltével én hánnyal leszek utánad! Mi szinte együtt fogunk kezdeni... (persze én most inkább az inszemnél szeretnék egy nagyon erős pozi tesztet!!!)
dezsina

Dezsi most olvasom :( , nem próbálsz vmi praktikát , mit tudom torna, forró fürdő, sok keksz :oops: stb. stb. ?

árnika

Kösz Bumi. Látod amiket te idéztél, ott is a femur a fele a BPD-nek, nekünk meg csak a harmada. :(
Majd mindjárt teszek fel képet, azon mintha látszana a lába is, és sztem normál méretű. De akkor meg rosszul mérték volna??? Azt azért nem hiszem..... Neked megvan már a vv eredménye????

Kép

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Ezek átlagértékek. Most megnéztem több könyvben is, vannak diagramok, de konkrét értékeket a legtöbb tankönyv nem is ír, és 12 hét környékén még nem is nagyon foglalkoznak vele. A diagramokon van egy alsó, meg egy felső határ, plusz az átlag. A 6 mm az alsó határ felett van.Ráadásul te még csak most vagy 12 hetes, ráadásul ikrekkel. Én nem aggódnék.
Ki csinálta az uh-t?

Bumi

bumi1979

Rana! :)
Ne izgulj!!!! Biztosan minden rendben van a babákkal, mert ha nem így lenne mondták volna... DE MINDEN OKÉ!!!!
Klinika Db???? Én is oda jártam, valóban futószalag, de nagyon jó uh-os szakemberek vannak ott! A leleten vannak határértékek????
Nekem Mirivel 12 hetes uh-on: BPD: 21mm (16-24), Thorax AP: 21x20, Femur(combcsont) 9mm (6-11 mm)
Ha a határértékeket nézed is minden rendben!!!! Nyugi!!!! és mivel nálad ikrek alapból kicsit kisebbek, mint azok akik egyedül birtokolják a pocakot!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is debreceni Kaális voltam/vagyok. Másik orvos. Ikres.

Rana!
BB nem várta meg az eredményt vagy nem mondott rá semmit?
Az én dokim engem nem visz fel, de majd vissza kell mennem a lelettel. Ezért érdekelne, hogy szonográfus csinálta az Uh-t vagy van ott orvos aki megnézi, esetleg genetikus? ( mert nekem sincs még saját orvosom )

Árnikám!
Látod előmerészkedtem megint, mint ahogy ígértem jó hírrel. Remélem veled is minden jól alakul majd. Gratula a munkádhoz, csak így tovább!

Bumi szurkolok neked is és mindenkinek akinek szüksége van rá!
Hidd el klassz dokink van.
Vendég

Bumi, Vikimi! Köszi, kicsit megnyugtattatok. Az UH leletet Molnárné Éri Angéla írta alá. Igen, a Klinikán voltunk. Vikimi! Köszi az adataidat. A BPD-nél van csak határérték megadva (14-21 mm), a többinél nincs. Tudom, hogy az ikrek kisebbek, mint az egyszem babák, viszont ne feledd, hogy a femurt ugyanannak a babának a BPD-jéhez viszonyítják, tehát mégiscsak kell lennie valami viszonyítási alapnak (magyarul hogy ne legyen túl nagy a feje a lábához képest). :roll: Na legalább lesz min tépelődnöm a következő hetekben. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Rég voltam :oops:

Zsófi: örülök, hogy kiszabadultál a kórházból :-) vigyázz Magatokra, csak óvatosan mindennel...

Monyó: izgi :-D drukk mára!

Rana: örülök, hogy babák rendben :-) cukik 8)
Szerintem nem lehet nagy gond ez femur/BPD arány, nekem Babucinak pl. BPD-t nem is mértek, így én még kiszámolni sem tudom az arányokat.
Viszont ha nagyon aggódsz, még elmehetsz máshova megcsináltatni ugyanezt az UH-t, 85 mm-es ülőmagasságig el lehet végezni a tarkóredő mérést, ami kb 14 hetes terhességnek felel meg. Én 14+1 voltam, amikor ezt a genetikai UH-t megcsinálták.

Nyulasz: gratula a 21. héthez!! :-) Azta, hogy megy az idő! :-)

Dezsi: hú, sok mindenhez lehet most Neked drukkolni :-) hisztero, utána inszem…belecsaptok a lecsóba :wink: pár nap csúsztatás nem a világ, jövő héten túlleszel rajt, és kész :wink:
(Nekem anno lapar+hisztero utáni ciklusban volt a 2. inszemem, ami biokémiai lett..szóval félsiker, de egészen addig totál semmi)

Bébike: Neked is drukk a hiszteróhoz! :-)

Árnika: gratulálok az új munkahelyhez! :-D az ilyen változások néha babát hoznak magukkal :wink:

Tücsi: Neked (is) drukk a spontánhoz!!! És olyan jó olvasni, hogy Te is hiszel benne! :-)

Puszikám: kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy mit álmodhattál vajon? :-D Látom, haladtok a vizsgálatokkal, ügyesek vagytok.

Bumi: drukkok a tüszőnövesztéshez :-)

A héten túlestem egy mell UH-n, mert pár hete van egy duzzanat a hónaljamban, de szerencsére minden oké, csak a terhességtől alakult ki. Megkönnyebültem, mert lelki szemeim előtt már láttam Bendegúzt anya nélkül felnőni :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz, ajj, hogy öregszenek ezek a manók! 21.hééééééééééééét :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Dezsi, ne haragudj, nem jól értettem, nagyon sajnálom a vetéléseket :cry: meg a hülye mensit is, amiért nem akar beindulni. Egyszer azt olvastam, hogy nagyobb mennyiségű E-vitamin meghozza. Remélem csak egy-két napot tolódik a hisztero, legalább majd megírom, hogy nálam hogy zajlott! :) Igen, eléggé fel van fújva ez az altatás, azt mondták, hgoy vénás altatás lesz, az anesztes írt egy papírt, azzal kell mennem hétfő reggel! Szerintetek mennyit illik ilyenkor adni hálapénznek? vagy kell egyáltalán? m :oops: it gondoltok?

Rana, szeirntem is nagyon jók ezek az értékek, de jó lehet iker babákkal pocakosnak lenni! :lol:
bébike4

A köv. oldalon pl nem is írnak 15 hetesnél korábbi adatot, és az is látszik, hogy az arány szépen csökken a rehességi hetek előrehaladtával, mígnem 1,5 körül áll meg, ahogy Rana te is írtad.

http://www.ob-ultrasound.net/xdown.html

Bumi

bumi1979

Bébike!
A hystero is olyan vénás bódításban megy, mint a lombikkor a punkció.

Bumi

bumi1979

Szozso, neked is köszi a drukkokat! Szóval a hisztero utáni ciklusban volt egy félsiker Nálad? Én is megyek következő ciklusban inszemre és én is nagyon bízom benne! Gratulálok Neked is a babához, a Bendegúz a férjem kedvenc neve, a mi kisfiúnk Benedek! :lol:
bébike4

sziasztok.

Itt vagyok.

Nos az Uh an semmi nem latszik,sot a nyalkahartyam olyan vekony hogy majdhogynem kizart a terheseg.5.4mm
A mehem tapintasra fel van puhulva es meg van nagyobbodva kicsit.
a doki szerint elveteltem majd mondtam az erosodo tesztjeimet akkor azt mondta az kizart.gyanus a mehenkivuli de az meg nem latszik.
azt mondta teszteljek es ha erosodik akkor jovo heten hcg vervetel majd kontroll Uh .
Ezen felbuzdulva hazafele vettem egy masfajta tesztet.25os erosegut.Elobb jelent meg a tesztcsik mint a kontroll,szoval mostmar ettol erosebb szerintem nem lesz.
Kép

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?