Új privát üzeneted érkezett!

Norci, Norci, te milyen mozgásra gondolsz, ami nem aerobic??? Kép

Monchy
Monchy

Monchy!

El tudom képzelni, ahogy a Liza röpköd a levegöben a nagy bundájával! Muris lehet! KépKép

De hol volt a vihar? Ujpesten biztos nem!

Norci!

Szerintem nyugodtan menj tornázni, tényleg jot tesz!KépKépKépKép

Most mi is a reggeli akciot alkalmaztuk, majd meglátom mi lesz belöle!?!KépKép

Pucur
Pucúr

Monchy
Egy kicsit megdobbentettel mert megvoltam gyozodve hogy a 4-probalkozasod...aztan megneztem a listat es rajottem hogy osszekevertelek a Monival. Kép
Az UFO-om UFO marad mindadig mig nem talalkozom vele...utana atnevezem Remenynek. Kép

Akkor hat eljen az Osz!
Legyen ez a mottonk Kép
Melinda

Szia Pucur!

Azt hittem már, hogy ma nem is jössz. Kép Most elmegyek ebédelni, de utána felhívlak.

Puszi, Monchy
Monchy

Monchy!

Szerinted?

tudod, ami u.olyan ritmikus, mint a ritmikus sportgimnasztika, de még sem az, de ne mond má, hogy nem tudod \clipart{proud}, anélkül nem lesz babád, akármilyen jó a hormontermelés.Kép

Norci

Melinda! Cheer up! Az az új filózófiám, hogy nem gondolkozom előre, hogy "megjön-nem jön meg" hanem majd meglátjuk, hogy alakul!!! És nyáron az izzadságtól, a csokifagyitol meg az egyéb finomságoktol amugy is tele vagyok ragyával!!!
Kép
Norci

Ui. Hogy belegyttem a form'z'sba, mi<
Norci

Vagy még sem? Kép
Norci

Lányok!

Hol vagyok lista vezet&#337;k? Ancsi mi van veled, Koalamaci és a többiek? Csak NEM???

Lányok valaki még régebben felhozta a hátulról témát! Szóval most kipróbáltuk és így még kevesebb, s&#337;t szinte semmi nem jön vissza abból amit betettünk!Csak még párna kell a csíp&#337; alá és nyugodtan maradni kb 20 percig, meg ameddig bírod, ha már kényelmetlen hason,vissza lehet fordulni hátra, de akkor is kell párna!Milyen jó is a párnák között. Mi???Kép
Szóval akinek hátrahajló méhe van így cselekedjen!
bubi

Hello Lanyok,
15c 2cn
Egyebkent jol vagyok. Majd elolvaslak Benneteket es kesobb jovok.
Bella
Bella

bubi
Szerintem is "allati poz" Kép hatulrol. Igy jut a legmelyebbre a produktum.
Melinda

Monchy

Asszem nem ertlek,en a postascsajra gondoltam...!!??
lehet,hogy velem van a baj,tudod penzugyes vagyok es ma zarunk.Vagy mi van velem?Kép
de kis piszkos ma a fantaziadKépKépKép

Bella

Veled vagyunk!!KépKépKép

Pucur
Hmm-Hmm,hat ebbol vajon mi lesz?!Kép!?Kép

igyexem meg benezni de a fejem felett tornyosul a melo
K
kriszti

Sziasztok Lányok!

Egyetértek Monchyval, LE A BARNA TRUTYIVAL! És vért se lássunk 9 hónapig!

Gabómanó,
A jógás ötletedre visszatérve, nekem van egy könnyü módszerem a kikapcsolásra. Igaz, csukott szemmel kell ülni, (kivülröl is látszik) de nagyon könnyü és nem fáraszto. Évek óta csinálom, nekem bejön. Az anyagcsereszint csökkenés 2-3 perc után a duplája, mintha aludnál, tehát elég mély pihenés nagyon gyorsan. Feloldja a fáradtságon kivül a mélyen gyökerezö stresszeket is. Kismamáknak nagyon ajánlják, mert nem kevesebb stressz rakódik le a babában is, amig bennt van. Több ismerösöm szült már, aki csinálta, Könnyü szülés, mosolygós, kevet siro baba.
A neve Transzcendentális Meditáció. Könyvböl sajnos nem lehet megtanulni, csak személyesen, tanártól.

Eni
Eni

Norci
Mikor nem is figyelsz oda akkor fog sikerulni. Viszont ahoz hogy idaig eljuss kell meg egy-ket csalodas.
A termeszet ert a trefahoz. Ezzel azt akarom mondani enged el magad. Remenykedj tovabbra is, es legy szomoru ha az alom szertefoszlott igy egyszer magadtol eljutsz erolkodes nelkul arra a szintre Mikor azt mondod: "Eleg volt! Franc fog ilyen hulyesegekkel szarakodni! En akarom ezt a gyereket, es ossze is fog jonni hamarosan! Viszont ezzel a hullamvasuttal mar torkig vagyok!".....es ekkor megtortenik a csoda Kép
Melinda

Kriszti!

Nem csak ma piszkos!!! Kép
Én is a postáscsajra gondoltam. Csak vicces volt, ahogy írtad nemtomkinek a levelére reagálva, hogy nálatok nem ffi a postás, hanem nö.
Tetszett a poénod, csak ennyi! Kép Kép Kép

Norci!
Az kevés, ha csak egymásra fexünk? Én nem tom mit kell csinálni? Kép Mozogni is kell??? Jaj, az olyan fárasztó!!! Kép

Bella!
Sajnálom. Kép
Egy kis energy: ++++++++++++++++++++++++++

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 46 cn ? 32 év
Orsoly 8c 42 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 40 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 37 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 35 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 26cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 24 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 24 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 23 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 23 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 22 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 22 cn Györ 24 év
Gabo 28c 21 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 18 cn Szeged 30 év
Eni ? 18 cn Pécs 26 év
Cico 4c 17 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 16 cn Budapest 29 év
Süni 3c 13 cn Budapest 29 év
Lora 10c 12 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 11 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 9 cn Calgary 26 év
Éva 27c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 9 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 4 cn ? 26 év
Lotti 9c 3 cn Budapest
Moni 4c 2 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 2 cn Budapest 26 év
Bella 15c 2 cn Debrecen 25 év

Melinda, Bubi!
Egyetértek. Végül is az állatok igencsak szaporák! Kép Föleg a nyulak!

Monchy Kép
Monchy

Norci,Monchy

nem keves csak sokaig tartKépKép

Kriszti
kriszti

proba
Melinda

Sziasztok!
Hogy kell a listára kerülni? Valaki nem akar engem is feltenni rá, vagy ez fekete lista ide jobb nem felkerülni?
Jó lenne ott lenni, mert akkor elég csak bekapcsolnom a gépet és tudom, hogy mikor vegyem meg a következ&#337; csomag intimbetétet Kép Amit rem;lem f0l0slegesen veszek majd meg, no életembe elöször v.mire szívesen dobnék ki pénzt Kép

Ja a mottóról és modositanám "ÉLJEN AZ &#336;SZI AKCIÓRA", ami nem egyenlö nyárvégi leértékelés.

Norci

Ui. V.ki küldjön Monchynak egy felvilágosító filmet. Az uram letöltötte a netr&#337;l a "Földlakók nemi élete" c. filmet, az jó lesz. Szerezzétek meg, mert nagyon vicces! Kép

Norci
Norci

Ja az adataim:
5.c Kép 3cn Kép
26, Bp.

Norci
Norci

Lányok,
A terhességet, hogy számolják az orvosok? Szóval úgy értem, hogy a fogantatás elsö hete számít a terhesség elsö hetének vagy a mensi megjövetelét számolják elsö hétnek? Bár azt hiszem logikus, ha a peteérés napjától veszik elsö hétnek.
Köszi a választ. Moni
mj

Moni!
Az utolsó menzi elsö napját, mert nem mindenki tudja, hogy mikor volt petikeérése. Kép

Norci!
Ez nem feketelista, hanem menzi-üzö kabala-lista. Kép
Felizgatott ez a földlakók nemi élete c. film. Szerintem Melindát érdekelné a földönkívülieké is. Kép
Bocs Melinda! Szólj rám, ha kicsit messzire megyek. Bírom a kritikát, csak nem szeretem. Kép

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 46 cn ? 32 év
Eni ? 18 cn Pécs 26 év
Csilla 4c 4 cn ? 26 év
Lotti 9c 3 cn Budapest
Norci 5c 3 cn Budapest 26 év

Monchy
Monchy

Azt hiszem a sorrend nem volt jo. Kijavitottam.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 46 cn ? 32 év
Eni ? 18 cn Pécs 26 év
Csilla 4c 4 cn ? 26 év
Lotti 9c 3 cn Budapest
Norci 5c 3 cn Budapest 26 év

Sziasztok. Sok sikert a tovabbi probalkozasokhoz
Klari
Névtelen

A Földlakók nemi életét (már mint a filmet) én is láttam, ajánlom mindenkinek, jó kikapcsolodásKép

Látom ma is sok a termés, nem gyözöm követni.

Én még nem is láttam a postásunkatKép

Moni
Szeritem a terhességet az utolsó mensi utáni 7. naptol számolják. De ha érdekel itt is van kalkulátok.
Györgyi
Györgyi

Monchy
Szerintem a foldonkivulieknek eleg csak agyi uton akarniuk es mar is kesz a gyerek Kép
Mi meg itt gorcsolhetunk...
Melinda

Gyorgyi,Moni

Biztos,hogy az utolso mensi elso napjatol szamitjak.Mar ketszer voltam terhes van tapasztalatom ilyen teren.
De masodszorra pl ugy lettem terhes,hogy mar 2 honapja nem volt meg.EZT BIZTATASUL irtam mindenkinek!!!+magamnakKépKép

Melinda,Monchy

Akkor viszont megiscsak mi jartunk jobban nem?!nekunk meg elvezet is jar hozzaKép

kriszti
kriszti

Melinda

Akkor a földönkívüliek egy csomó élvezetröl lemaradnak. Kép Ez is egyfajta megközelítés, nem? Kép

Györgyi
Meg kell, hogy cáfoljalak. A dokik az utolsó menzi elsö napjától számolják a terhességet, legalábbis nekem azt mondta az a doki, aki az UH-t csinálta. Meg a barátnömnek is ezt mondták, amikor babát várt.
&#336; egyébként májusban szült! Van még remény??? Kép

Monchy
Monchy

UI.: ÉLJEN A SZEX!!! Kép Kép Kép Kép Kép

(Kép)

Monchy Kép
Monchy

Lanyok!

Andi nincs ma?Mert meg nem szolt ma ugye?
Lehet,hogy irta nem lesz ma csak en nem tudok rola?Aggodom erte.Az sms-re sem valaszol es az emilemre sem.Nagyon el volt keseredve szegeny,jol megijesztette a dokija.Kép

Kriszti
kriszti

Kép) :||
Melinda

Egyeb tunetek (sajto iromany):

"Honnan tudhatja egy férfi, mikor ér egy asszony a havi ciklus legtermékenyebb szakaszában, amikor valószín&#369;leg teherbe eshet? A válasz talán meglep&#337;: elárulja az illata. Kísérletek bizonyítják, hogy ovuláció idején a n&#337;k illata a férfiak számára sokkal vonzóbb és izgatóbb, mint ciklusuk egyéb napjain.
A Texasi Egyetem (Austin) kutatói 17 önként vállalkozó n&#337;t arra kértek, hogy 28 napos ciklusuk három legfogékonyabb napján egy bizonyos hálóinget, míg a legkevésbé termékenyeken egy másikat viseljenek. Arra is megkérték &#337;ket, hogy amíg a kísérlet tart, ne használjanak parfümöt, illatos szappant vagy tusfürd&#337;t, ne fogyasszanak f&#369;szeres ételeket, ne létesítsenek párkapcsolatot, és ne szedjenek fogamzásgátlót. Majd valamennyi hálóinget összegy&#369;jtötték, egyedi azonosítójellel látták el, és odaadták

52 férfinak, hogy rangsorolják: mennyire találják vonzónak, izgatónak az egyes hálóingeket. Az eredmény els&#337; pillanatban még a kutatókat is szinte sokkolta.
A férfiak egyértelm&#369;en kiválogatták, s vonzóbbnak, szexisebbnek találták az ovuláció idején viselt hálóingeket. A kezdeti megdöbbenés után a kutatók ezt már nem is tartják annyira meglep&#337;nek: a menstruációs ciklust er&#337;teljes hormonális változások kísérik, amely a testszag változásaiban is kifejez&#337;dhet &#8211; mondják.
Az eredmény egyébként egybevág más, régebbi megfigyelésekkel, amelyek szintén olyan apró jeleket tártak fel, amelyekkel a n&#337;i test a termékeny napokat jelzi. Ilyen például a b&#337;r árnyalatnyi kivilágosodása vagy a mellek szimmetrikusabbá válása és &#8222;kigömbölyödése&#8221;. "

Ez azt hiszem sok mindent megmagyaraz Kép
Melinda

melinda

En ugyan semmifele kiserletet nem vegzek DE egyertelmuen megfigyeltem a mi hazassagunkban/11 ev!/par dolgot.A kozepidoben mond szepeket a ferjem/nem a szavak embere/sokkal tobbet simogat,mivel nekem hosszu a ciklusom az 5. het kornyeken nala is csokken a vagy es neha az is elofordul,hogy 2 hetig nincs is semmi.Ezek a hetek egyertelmuen nyugosebbek nem olyan turelems asszem en sem.Ez tuti a hormonoktol van.Amikor terhes voltam mintha o is megvaltozott volna nem tudom leirni,hogy hogyan de mas volt o is.
Mellesleg igy a 11. nap kornyeken legszivesebben le mennekes.../egy hazban dolgozunk,6 emelet van koztunk/

Kriszti
kriszti

Melinda!

A szaglószervünk nem tom mennyire kifinomult ehhez, viszont korábban azt hittem, hogy a mellem közvetlen mensi elött feszes nagyon, de mostanában már elöbb kezd&#337;dik, úgy 14-18. nap között, aztán enyhül, hát akkor ezért???

Nem kezdünk olyanok lenni, mint v.mi tinimagazin, csak épp a hogyan védekezzünk rovat helyett, a hogyan essünk teherbe címmel? Kép

Norci
Norci

Szinten egy kozlemeny:
A terhesseget altalaban az utolso menstruacio elso napjatol szamoljak, bar a fogamzas csak kb. ket hettel kesobb törtenik. Ezert, mikor teherbe esel, mar kethetes terhes vagy!
Valamilyen Web lapon talaltam erre kalkulatort is...de sajna most hiaba keresem mintha a fold nyelte volna el. Ha ralelek elkuldom...
Melinda

Melinda!
[url=http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html" TARGET="_top]http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html[/url]

Kriszti!
Légyszi tolmácsold Andinak, hogy ne legyen elkeseredve mert a keresztfiamat is daganatnak nézték (több orvos is látta, meg is akarták muteni)! Sok pozitiv energiát is küldök neki, ilyeneket: ++++++++++++++ Kép

Mindenkit puszilok, Szonja
Szonja

Rengeteg az info az alabbi Web cimen: (Melegen Ajanlom!)
[url=http://www.szulo.hu/csalterv/terh.htm" TARGET="_top]http://www.szulo.hu/csalterv/terh.htm[/url]

Kriszti:
Irtad a ferjed megvaltozott terheseg alatt...a fenti cimen irnak errol is "Terhes Ferfiak" cimszonal.
Norci, Kriszti:
Lehet hogy nem is magamat hanem a ferjemet kell figyelni ha az ovulacio pontos napjat szeretnem felterkepezni. Kép
Jovo honaptol keszitek egy grafikont a ferjemrol...Szerintetek merjek hot is nala? Kép
Melinda

A babanet fooldalan is talalsz egy kalkulatort!!!
kriszti

Én is ajánlanék egy kalkulátort, itt beirod, hogy mikor volt a mensid elso napja és hogy hány naposak a ciklusaid. Félévre leirja, hogy mikor várható ovuláció és ha sikerrel jártok mikorra várható a szülés! Ime: [url=http://www.babycenter.com/ovulation-calculator/" TARGET="_top]http://www.babycenter.com/ovulation-calculator/[/url]
Szonja
Szonja

Lányok

Igazatok van én emlékeztem rosszul, a terhesség számolásával kapcsolatban. (Utána számoltam)

Melinda
Szerintem itt a Babaneten is van kalkulátokKép

Tapasztaltolatom szerint tényleg középid&#337;ben nagyobb kedve van az ember gyerekének mindenhezKép

A párom szerint nekem mindig nagyon jo illatom van. (Még amikor szakad rolam a viz a melegben, akkor is)

Viszont ez a kisérlet jo hir, mert ha nem vagyunk biztosak az idöpontban csak apit kell megkérni, hogy szaglássza meg a hálorucitKépKépKép

györgyi
Györgyi

Szonja!
Haliho!!!De reg `dumcsiztunk`!Kepzeld az en fiam egy ciszta!Irtam mar,hogy 2 honapig nem jott meg es terhes lettem.Ahhoz kepest,hogy ciszta egesz jokepu gyerek!KépKépJa es norcolutot is szedtem de o akkor is megmaradt!!!
Most irt Andi nem tud feljutni a netre de nincs semmi baj.Kép

Melinda

Amennyiben rendes ciklusod van rabizhatod magad atermesztere mert amikor ovulalsz akkor vszleg megeroszakolod a ferjed osztonosenKépKépHuu kis piszkos osztonokKépKépMindenesetre nem art ha a pasit is figyeled.

Kriszti
kriszti

Hallottam olyat is hogy egy petevezeteket daganat zart el. Kioperaltak es elkuldtek szovettanra. Ott kideritettek hogy fog es szor maradvanyok egyvelege a csomo. (Egy elhalt magzat volt) Eleg hororiszitkus nem? Mindenesetre jobb mint egy daganat ami attetes lehet...
Melinda

Lányok!

Látjátok ez azt jelenti, hogy ha a férfiak szimatolnak utánunk, az nem feltétlenül rosszat jelent.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de középidöben én is valahogy jobban kívánom. Kép
Visszatérve az "asszony illatára", valószínüleg ez nem csak a börön át "érzödik".
Azért furcsa egy kicsit, hogy a férfiak így megérzik a középidöt. Úgy tudtam, hogy a nök "szaglása" sokkal kifinomultabb a férfiakénál.

Kép

Monchy
Monchy

Csajok elég jó a hangulat, így egész jó dolog ajtókat sikálni, hogy közbe bekukkolok hozzátok!

Pasi ügyben és a ciklus vége felé vagyok a legkivánósabb és most az egyéb tünetek mellett, azért is gyanítottuk, hogy baba van a dologban, mert nagyon nem így volt., persze ennek lehetett a sok rosszullát is az oka.
Megnéztem azt az ovulációs kalkulátort beírtam az utolsó m. els&#337; napját, majd októbert&#337;l írta ki az eredményt, szóval szerinte szeptemberben nem ovulálok. H&#369;ha! De aztán 2002-ben végig, pedig akkor már nem szeretnék.

Norci
Norci

Kriszti
7-eves kapcsolatban azert mar csillapodik a nemi vagy...ide vagy oda az ovulacio...Talan a postas meghozna a szerencset! Kép
Melinda

Monchy

Mijazhogy!Kozepidoben barhol,barmikor!Szerintem a ferfiakban meg mindig az osregi millioeves osztonok dulnak,talan bennunk is.Erdekes,hogy vannak dolgok amik evezredek ota nem valtoztak meg a `civilizacio`val.Szerencsere!

Melinda

te jo eg!Ez mar ijeszto!

Kriszti
kriszti

Szijja Kriszti!
Igen, régen dumcsiztunk, nem nagyon jártam erre, és ha itt voltam nem akartam rontani az általános jó hangulatot! Azt hiszem legutóbb akkor jelentkeztem mikor túl voltam a méhszájplasztikám... Hát azóta elég sokminden történt: nagyon-nagyot csalódtam az orvosomban nem elég hogy 1 év alatt semmi eredményt nem értünk el babaügyileg, de félre is kezelt (itt most nem részletezném mert nem akarok senkit sem megbántani)Röviden annyi a történet vége, hogy most elmegyek egy másik orvoshoz, hogy helyrehozza a dokim által okozott galibát aztán 1 évre felfüggesztjük a babaprojectet...Eléggé ki voltam idegileg, mélységesen csalódtam; de most már sokkal jobban vagyok! Az elkövetkezo 1 évet tanulással fogom eltölteni, és élvezem, hogy nem "kell" a napokat számolnom! Azért még be-benézek hozzátok néha, és szurkolok nektek!
Pusz, Szonja
Szonja

Melinda!

Nekünk is hét éves a kapcsolatunk, de én alig tudom a férjem levakarni magamról. Na jó, azé általában nem is akarom.
Én nem értem, hogy a ti párotok, hogy érzi gyötrésnek ezt "a nagy hajtást", mi a sperma vizsgálat elött alig bírtuk ki azt a pár napot.
Azé mi se visszük túlzásba és a pocaklakó összekalapálása miatt most különösen figyelünk!
Nem ám dicsekedni akartam. A férjem energiájából azé néha küldenék a tieteknek. &#336; se mindig ilyen, de most nagyon formába van!
Ha összehangoljuk, akor ebb&#337;l lesz a pocaklakó nem?

Norci
Norci

Monchy
Valo igaz...Mi vagyunk a figyelmesebb erzekenyebb nem! Ergo: A termeszet hatekonyabban is kialakithata volna a parzasi rendszert. Mondjuk forditva is mukodhetne a ferfi kulonleges illatanyagot bocsat ki magabol megerezve tarsa peteereset. A No erzekeny orrendszerevel kipuhatolja a megfelelo idot majd lecsap az aldozatara. Arra akarok kilyukadni hogy sajnos hiaba erzik meg a ferfiak partneruk ovulalasanak jellegzetes illatat oda se bagoznak. Nem tudatosul bennuk a lehetoseg...Kép
Melinda

Szonja
Nem tudom milyen galibat okoztak neked az orvosok...de filozofiad szempontjabol fel ev mulva terhes leszel. Kép
Melinda

Norci
Hat igen a ferfiak is eleg kulonbozok! Kép
Ha az en ferjemen mulna a dolog talan meg a heti egy alkalom is sok lenne.
Mikor elmeseltem Anyunak....szegeny teljesen ketsegbeeset: "De hat kislanyom Apad meg most is minden nap!" Kép
Melinda

Melinda!
Nagyon ari vagy! Igazán klasszul hangzik ez a félév, de most már úgy érzem ha eddig (4 év spontán próbálkozás+1 év orvosi "segitséggel")nem jött össze a dolog akkor nem túl valószinu...Bár, amióta felfüggesztettük a babaprojectet és foggalmam nincs néha, hogy a ciklus hányadik napján tartok sokkal gyakrabbá és foként intenzivebbé váltak az összebújásaink (pedig eddig sem volt rossz)! Ki tudja?! Kép
Egyébként az én filozófiám az, hogy amig nincsen babánk addig is tökéletes az életünk mert itt vagyunk mi egymásnak! A férjem a tenyerén hordoz, megérdemli, hogy rámosolyogjak! Ha minden mensikor elsirnám magam talán azt hihetné, hogy vele nem teljes az életem, pedig ez nem igaz! Igy is teljes az életem, egy közös baba már csak egy plussz ajándék az élettol! Kép Hát, én igy gondolom, lehet hogy hihetetlenül vagy túl rózsaszinuen hangzik, de ez van! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok, csak nem tudtam feljutni a netre. Holnap reggel megyek a dokihoz UH-ra és akkor kiderül ki lakik a méhemben. Remélem nem daganat.

Szonja!
Aranyos vagy hogy eszedbe jutottam. Tényleg jól rám ijesztett a doki. Nagyon be vagyok tojva. Veled mi újság, már olyan régen jelentkeztél?

Krisztike!
Rosszul küldtem el délben az emilt, azért nem kaptad meg.

Bubi!
A hétvégén most mi is ezt a pózt alkalmaztuk, mert így tényleg nem folyik ki és a legmélyebbre megy.

Puszi mindenkinek

Andi
Andy

Szonja!
Köszi a címet. Sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak. Majd megpróbálunk eröt adni hozzá. +++++++++++++

Melinda!

Mi is idén voltunk 7 évesek a férjemmel, de nem mondhatnám, hogy kihült a dolog köztünk. Jó van úgy, hogy valamelyikünk rossz passzban van, de azért visszatalálunk egymáshoz. Kép

Norci!
Én is kipróbáltam ezt az ovis tesztet, csak nálam az a baj, hogy nem napra pontosan jön meg, hanem mikor hogy van kedve - 24-28 nap között. Így elég pontatlan az ovulációs idöpont. Kipróbáltam úgy, hogy az elözö menzi elsö napját vettem alapul és a tavalyi év átlagát írtam be ciklusnapnak, illetve 27 napot, mert 27,5 nap volt az átlag.Így az eredmény: aug. 19-23-ig vannak a termékeny napjaim. Na most a lázgörbém szerint 19-én volt a csúcshöm és másnap kezdett ez lemenni, és 22-röl 23-ra volt a 0,2 fokos esés. Kipróbáltam úgy is, hogy 28 napot írtam be, ez esetben termékeny napok: aug. 21-25. Ilyenkor mi van?

Viszont, ha a legutóbbi menzi elsö napjával számolok, akkor az jön ki, hogy csak szeptember 11-én ovulálok. Jó, mi? Kép

Most melyiknek higgyek? Asszem inkább a szagoknak!

Kép

Monchy
Monchy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?