Bocsi csajok, hogy sokáig nem jöttem. Valamennyire képben vagyok!
Először is Zsófi! A lényeg, hogy csak akkor kelj fel, ha nagyon muszáj, feküdj sokat és akkor nem lesz semmi baj! Kár, hogy ilyenkor már nem varrnak. Már a felén túl vagy! Én a 9. héttől nyitva voltam,(gyakorlatilag onnantól feküdtem) így utólag már tudom, hogy a külső egy ujjnyi szinte semmi rosszat nem jelent. Persze akkor nagyon bepánikoltam, a következőnél nem így lesz. Milyen gyogyikat szedsz? Nekem maradt Pipolphenem, Gyniprálom, ha gondolod elküldöm, ez mind a méhszáj megtartására van. A Gynipralt itthon nem lehet beszerezni, ezért nem is beszédtéma (nagy kár), mert az a legjobb nyíló méhszájra! Drukkolok!
Gyugyi!
Sajnos nem tudok menni! Ez az utolsó hétvégénk amit együtt töltünk, utána szalma leszek!
Viszont a következő tanévtől Győrbe költözünk, akkor naponta találkozhatunk, ihatunk és babázhatsz!
Tudsz nekem valami infóval szolgálni a Fekete István suliról? Van mozgásfejlesztés felsősöknek is? Ezerrel keresek valami megfelelő sulit a gyereknek!
Örülök, hogy a kismamik jól vannak. Vicuska, neked külön drukkolok, hogy gyönyörű szülésed legyen, azért fájjon egy kicsit, attól olyan szép!
Az új kismamiknak pedig szívből gratulálok!
Mi vagyis én 3 hete beteg vagyok, a fiúk már meggyógyultak, Dóra makk egészséges szerencsére! Muszáj volt elkezdenem a hozzátáplálást, nem volt elég a tejem, asszem!
Egy hónap alatt nem hízott semmit, szopi után üvöltés, éjszaka kelés 3 óránként. Közben betegek voltunk, kimerültem nem is kicsit. Valszeg a tejem is a láz és a betegség miatt lett kevesebb. De asszem jól döntöttem, Dóra 8100 gramm, 3 hét alatt hízott 700 grammot. Délig szopi van, utána fözelék, délután valami gyümi szopival, este fözelék szopival és alszik 10-től 10-ig! Már nem jó neki sem az ágy, sem a járóka, sem a játszószönyeg. Leteszem a nagyfiú mellé a szönyegre és versenyt másznak! Öröm látni őket! Forog minden irányban, ha megkapaszkodik valamiben felül, a pihenőszékből, hordozóból simán hasra vágja magát és kimászik! Dumál ezerrel, érthetően mondja, hogy anya, ami tuti nekem szól!
Dávid továbbra is Kájgli, a cici ugli, apa pedig ava! Mióta kap fözeléket nem is hallottam sírni csak sikongatni, de azt úgy, mintha őlnék!
Nem tom tudom-e tartani itt a tempót, napközben csak fél órákat alszik, aztán a naggyal leckézünk, sétálunk, szinte egész nap kint vagyunk, szép barnák vagyunk. Tavaly olyan voltam, mint a kriptaszökevény, jót tesz a lelkemenek, ha belenézek a tükörbe. Mióta nem szopik Dóra 8-szor, 10-szer szépen olvadnak le a kilók, már kevesebb vagyok, mint szülés elött, viszont a pocak még mindig hasonlít egy kelttésztára...
Ennyi baj legyen, ruhában nem látszik!
Vicuskám!
Ha szülni mész, kérlek küldj nekem egy sms-t. A számom ott van az iwiwes adatlapomon. Hadd izguljak veled!
Nem tom mi lesz apjuk nélkül, így is nehéz, anyám még 5 hétig gipszben lesz, Dáviddal is vannak még gondok, teljesen kimerítette a betegség, sokat kell sétálnunk, hogy újra jó kondiban legyen, gyakorlatilag 3 mozgásában korlátozott embert látok el és még az sem lesz akinek sírhatnék esténként!