Halihó!
Én is itten vagyok, csak szégyenszemre eléggé inaktívban nyomom általános punnyadtság okán
Ált. mire minden fórumot végigolvasok amit szoktam elfogy a lendület az íráshoz (pedig írni csak ide írok.....
)
Túl sok minden nem történik velünk mostanság, tanulgatok,meg pocakot simizek, kb. ennyit teszek hasznosat egy nap, élvezem a jó időt, napozgatok a kertben ja és mindenkit ugráltatok magam körül, aki csak hagyja
Babaszoba már nagyon szép, megrendeltem a függönyt, már csak ez hiányzott a vizuális összképhez, meg szerintem mindjárt az ágyneműket is. Szerintetek hány szett kell?? Ugyanonnan rendelem a kapucnis fürdőlepedőket, ebben is tanácstalan vagyok, mennyi kellene?? 2-3 elég?
Úgy néz ki beharácsoltam a légzésfigyelőnket is, már kezd kicsit égni a fejemről a bőr, hogy szegény kölkömnek tényleg nem veszek semmit sem sk.
Csütörtökön megyek cukorterhelésre, már 3 hete tolom magam előtt, csak nem igazán akart összejönni a dolog. Ja és jövő szerdán 4D-re, már nagyon rég láttam KisZét, alig várom. Végül mégiscsak az Istenhegyire foglaltam megint időpontot
Vanda!
Nagyon szépek vagytok, cseppet sem tűnsz lestrapáltnak
Baluval anno tényleg nehezebb volt?
Viktu!
Hűű, szépen gyarapodtok, csak így tovább!!
Nyuszi, Skrisz!
Áááá,nem tojok, be, főleg hogy szorosan itt vagytok a nyomomban
Seszi!
Az igen, akkor van mit behoznod éjszakai alvásban!
Nikó!
Vénádat sajnálom, kellemetlen
Kis*!
Kincső spontán baba??? Most ennyire szőke lennék?? Én meg voltam róla győződve, hogy kaális a kiscsaj
Én csak most látom, hogy az egyik fiúneveteket lőttük ki....nem is tudtam...