Új privát üzeneted érkezett!

Lányok szerintetek túl lehet etetni a babát anyatejjel? Igaz nem? Az előbb 170 grammot evett a kis haspók. Nem tudom hová fér bele ennyi, de ez egy emberes adag. Most meg alszik mint a bunda.

KépKép
trinky
 
 


Kép
katata
 
 


Boriska,
megjött? Vagy nem? :D

Tücsi,
a sok gond ellenére nyugodtan sikerülhet. Reménykedjünk tovább!! Apukádnak jobbulást, ha van dagnózis írd meg, hátha még sem olyan nagy a baj! Szorítok!

Trinky,
ez ügyben én nagyon mazsola vagyok... Remélem nem sokáig!!! 8)
katata
 
 

 
 

Tücsi:
Nagyon drukkolok nektek, hogy rendeződjenek a dolgok. Apukádnak kitartás! Reméljük mégsem olyan nagy a baj!

Kata:
Éljen a fű!!! :lol: Aztán majd nemsokára lesz ki letapossa, vagy ledömperezze :wink:

Tea:
Na hát nekem abba kellett hagynom a szoptatós teát. Bence egész éjjel sírt miatta, görcsölt a pocija. 3 nap után jöttem rá, hogy mitől. Aztán, ahogy letettem, és abbahagytam az Infacol adását, mintha elvágták volna, megszűnt a pocakfájás :)

trin:
Nem lehet túletetni. ő jelezni fogja, ha nem kér többet, egyszerűen kiköpi .) Sőt, ha mohó lenne, és többet eszik, mint amire szüksége van, egyszerűen kibukja. Nálunk indennapos a szopi után a bukás toccsanása a padlón.. :? Mert az én fiam mohó... :lol:
Milyen uh-ramentek???

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


kata, köszi a táblát :lol: remélem lesz hamar zebrásodás a tábliban :lol: :lol:
nem jött meg, de meg fog.....sajna...

Kép
Kép
piciboris
 
 


Köszi lányok! Annyira rendesek vagytok!!!!

Kicsit nyugodtabb vagyok, bár az állandó felügyelet szerintem többet árt mint használ. Most mentek haza anyósomék, és a holnapról is lebeszéltem őket. Kisbogaram éppen szundizik. Kicsit nyügi, mert most nyomul a 6. fogacska, de pocakilag rendben van. Én nem tudom hova rohan ezekkel a fogacskákkal.
Nem is tudom, ki írta, hogy jó hogy nem káposztát ajánlott a védőnő, de egyébként azt is ajánlotta a karalábéval, kelkáposztával, kelbimbóval és a karfiollal együtt. Nekem ebből a karfiol tűnt a legenyhébbnek, ezért kezdtük ezzel. Hát most arra jó volt ez, hogy a következő pár hónapban még biztosan nem fogjuk kipróbálni a többit sem, amit ajánlott. Bezzeg azért mert tettem reszelt sajtot a spenótba úgy lecseszett, hogy alig tudtam megmukkanni.
Nálunk esik az eső.

Szép hétvégét mindenkinek!

tücsökbogár
 
 


Trinky, túletetni nem tudod, visszajön belőle. Nálunk mindig van bukás, sőt, szopi után folyik ki a tej, mégcsak le sem nyelte.
Infacolt én is adok, de semmit nem használ. SZegény annyit pukizik :cry: , és előtte fájhat neki (bár nem sír, csak tekerőzik).

Képzeljétek, tegnap voltunk ortopédián, és Lilinek terpeszbetétes rugit írtak fel. 6 hétig viselnie kell, éjjel-nappal, majd kontroll. Engem nagyon megviselt, olyan rossz benne látni :cry: Nem tudom abbana pózban sem szoptatni, amit eddig szerettünk. Szóval én utálom, és neki se tetszik :cry: Nektek volt ilyen?

Tücsi, mindjárt hétfő, nagyon izgulok!

Kép
domo
 
 


domo:
ha jól emlékszem, Panduséknak írtak fel terpeszpelust.

Nem lehet, hogy az Infacoltól fáj a pocak? Nálunk az volt a ludas... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


domo a tesómék kisfiának is kell, ha ez az amit csipőficam gyanús palántáknak adnak. Ő már 2 hetesen kapta, csak azt tudnám hogy látják ekkora csöppségeken!

Barátainknak, ott 8 hónapos a kisleány, meséltem a karfiolt, azt mondta még a legpépesebb borsó is meggyötri őket ebben a korban, de a k betűsöket csak 1 éves korban adják erre felénk.

Szép hétvégét lányok!

katata, megy az eső!
bbilona
 
 


Ilonkám,
köszi az esőt!! Volt egy kicsi, így holnap tuti kimarad a locsolás!! Hurrá!!!!! :D
katata
 
 


Ilona!
Köszi, mi is elhalasztottuk a többi k betűs kipróbálását.

Képzeljétek Csabikámnak ha azt mondom, hogy süti-süti pogácsát vagy töröm-töröm a mákot, akkor nagyon szépen elkezdi a kis kezeivel csinálni, sőt különbséget is tesz, nem keveri össze a pogit meg a kalácsot. Annyira ügyes!!! Nagyon jót tesz a lelkemnek, hogy ilyen csodás kisfiam van! Ja, és eddig csak hátrafelé mászott, de tegnap este apa a laptoppal befeküdt mellé a játszóterére és egy fél pillnat alatt ott termett, természetesen előre mászva és püfölte a billentyűzetet, szóval kiderült, hogy előre is tud mászni, csak megfelelő indíttatás kell hozzá. Persze pasi, úgyhogy azóta is csak a számítógép látványa ösztönzi az előre mászásra, egy maciért nem találja kifizetődőnek. :lol:

Domo! Én is izgulok ám, nagyon szeretném ha már hétfő este lenne.

tücsökbogár
 
 


Domo, a kórházban nekünk is azt mondták, hogy esélyesek vagyunk a terpeszpelenkára, valami combredő asszimetria miatt. Az itthoni doki szerint meg nincs neki ilyen. Május végén megyünk ultrahangra (koponya, csípő, meg még valami) utána ortopédiára és kiderül mi a helyzet. Úgy látom amúgy, hogy mostanság nagyon sok gyereknek kell hordania a terpeszpelenkát. Igaz a ruhájára teszed rá? Csak azért kérdezem, mert a barátnőm kislánya először a ruhája alatt hordta, és nagyon irritálta a bőrét.

Tücsi, úgy tűnik jobb a kedved, hála Istennek. Édes kölök ez a Csabi. Tényleg igazi pasi. szerintem még a távirányító is megfelelő motiváló tényező lehet :D :D

Katám, nem hiányzik a napi betevő locsolás? :D :D

Boris, honnan tudod, hogy meg fog jönni?

KépKép
trinky
 
 


Az első vizsgálaton nekünk is azt mondta a doki, hogy biztosan kell majd terpeszpelus Csabinak, de aztán elkezdtem tornáztatni és mire 6 hetesen mentünk uhra, addigra bár még nem volt tökéletes, de annyit javult, hogy nem kellett a terpeszpelus, csak visszarendeltek minket 3 hós kontrollra, addigra meg már teljesen ok volt minden. Ráadásul Csabi szerette is a tornát.

Trinky!
Igen, most tényleg jobb a kedvem, annyi szeretet kapok ettől a kiskölöktől, hogy nem lehet szomorkodni mellette. :D Remélem, hogy hétfő délután is így fogom gondolni....

tücsökbogár
 
 


Tücsi,
mindjárt itt a hétfő!! Nagyon izgis már!!! 8) Szorítok továbbra is!!!!

Trinky,
hát nagyon nem hiányzik a mindennapi locsolás! :lol: Holnap még reggel muszáj lesz meglocsolnom, utána megyek a reptérre a kedvesemért!!! :D Hétfőtől meg már együtt oldjuk meg és a szivattyú cipelés tuti nem az én dolgom lesz!!! 8) Én a kiskertemet fogom gondozni! :wink:
katata
 
 


Sziasztok!

Nehezen telnek a napok, pláne, ha egyedül vagyok a Dáviddal.
Kedden nagyon nem voltam jól és apukát kértem is maradjon itthon és feküdtem szerda reggelig. Nagyon jó volt és érezni lehetett, hogy nagyon rám fért.
Voltam a dokinál csütörtökön és minden rendben van. Bálint 2100gramm körül van, szóval szép súllyal rendelkezünk. 36. héten néznek ctgt és a heget, majd megbeszéljük a szülés lehetőségét.....


Kata!
Nálunk is ez a helyzet... apuka locsol. Nekem is van egy kis virágos részem, de most azt is Ő tartja karban. Merre fele laktok, ha szabad kérdezni?

Mágnes! Gyöngyi!
Azt szeretném kérdezni, hogy a pici fiúk kivel alszanak? Most azon tanakodom, mit csinálják? Arra gondoltam én alszok vele pár hétig és majd össze rakom a 2 fiút..... Viszont félek, hogy a Dávid felébredne a kicsire. Dávid első perctől külön volt és jó alvó... ezt nem szeretném bezavarni. Szóval a lányok felkeltek a tesóra?

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!
Reni! Nia meddig volt sárga?
Most még mi is azok vagyunk és nem tudom mikor fog elmulni.
Odry! Nálunk Peti velünk egy szobában alszik. Anna csak az első 1-2 éjszaka ébredt fel a sirására, de azóta nem igazán. Próbálom nem hagyni sirni éjjel Petit.
Ági! Irtad, hogy Bence neked is szokott bukni evések után. Ez mennyire jellemző.
Mert nálunk Peti is elég sokat bukik, de hizik rendesen. A héten már 3460 g volt. De kicsit aggaszt, hogy folyton kisebb nagyobb bukások vannak. És ha egész nap szinte semmi akkor a 6 órás evésnél nagy adag visszajön belőle.
Tücsökbogár! Nagyon ügyes pici fiad van.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Odry:
Bence velem alszik, nem mertem őket összetenni, éppen ezért, hogy Annát ne ébressze. úgy terveztem, hogy, amikor Bence is végigalussza az éjszakát, akkor összerakom őket, de aztán eszembe jutott. hogy nemsokára megindul a fogzás.... :? Szóval lehet, hogy várok még jó fél évet...

Gyöngyi:
Hát elég gyakori a bukás, és viszonylag soknak látom, bár nincs viszonyítási alapom....Én is ezen filózom, hogy szóljak-e doki néninek, mert a súlyával nincs gond, ezért talán nem vészes...

Holnap visszük Bencét kardiológiára, kérném szépen a csíket és egyéb hasznos energiákat.... :oops: :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes,
mennek a drukkok ezerrel!!!!

Odry,
Újszegeden lakunk és itt van a közelben a telkünk is. Ti merre?

Tücsi,
EREDMÉNY????????

Mi május 8-án kezdünk, akkor adom be az első szurit. 8)
katata
 
 


na megjött...remélem ez a hónap sikeres lesz, nagyon hosszúak a ciklusaim....újra kell számolnom a peteérős cuccost mert szerintem hátrébb volt mint ahogy együttvoltunk...

mágnes, nagyon szorítok, gyere gyors jó hírekkel éy most az egyszer legyen máán igazam, hogy semmi gond nem lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

odrym, húúú de telik az idő.....na remélem, hogy a heges vizsgálat jókat tartogat és mehetsz majd természetesen szülni, de addig is nagyon vigyázz magadra, próbálj meg sokat feküdni, persze tudom nem egyszerű egy örökmozgóval :lol:

kata, tyű, akkor az már mindjárt itt van :wink:

tücsi???????????

domo, jajj remélem hamar rendbejön Lilike :lol:

reni? pandi? zel?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Mágnes! Gyöngyi!
Köszike a választ. Én is így tervezem, ha majd átalussza..... bár ahogy írod is ági, az lehet egy éves kora körül, mert addig lehet fog, stb.
Na majd alakul. Kezdek kicsit parázni, hogy 2 gyermeket egyedül hogyan látok el, főleg az estéktől tarok.

Boris!
Pihenek, amikor csak tehetem. Apuka itthon van, akkor övé a feladatok nagy része. Az a nehéz ha nincs itthon. viszont azt is észleltem, hogy Dávid sokkal jobban viselkedik, ha csak ketten vagyunk. Az apját kóstolgatja és nem veszi komolyan.... Azt hiszi csak játszik vele örökké. Szoktak is vitázni.

Kata!
Mi Béketelepen, ahol az új házak vannak. most építik ki ezt a részt. Szeretünk itt, bár először furi volt, mert sosem jártunk erre. Most viszont nagyon imádunk itt, mert közel van minden, gyorsan bejutok a városba....stb.
Akkor építeni is szeretnétek? Most a szomszédék mondják, hogy sokkal olcsóbbak a dolgok. megvették a téglát tavaly, hogy úgysem lesz jobb áron és most 200ezret spóroltak volna, ha most veszik. Hát van előnye is ennek a válságnak.


Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Voltunk ma Bencével karidológián, sajnos nincs minden rendben.
Kamrai sövényhiánya van, 2 mm-es a luk a szívén.. Eléggé magam alatt vagyok, annyira biztos voltam benne, hogy minden rendben....

Majd jövök még, de most kicsit helyre kell tennem magamban a dolgokat :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes,
jajj!!! :( Nem tudom ugyan, hogy ez a diagnózis pontosan mit jelent, de nem lehet, hogy ahogy nő a kis szive, akkor ez a lyuk összenő? Hiszen olyan picurka még. De lehet, hogy hülyeséget írkálok. :? Majd ha lesz erőd, írd meg nekünk mik a kilátások!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!
katata
 
 


Mágnes!
Én is csak azt tudom mondani, hogy talán még tényleg kinőheti Bence. Nem mondtak többet a dokik?

Rólunk:
Hajnali 5-kor ébredtem nagyon vidáman, ugyanis álmomban olyan pozitívat teszteltem, hogy lelógott a piros csík a tesztról. Így nagy örömömben rögtön csináltam egy tesztet, ami persze negatív lett. Pedig egy fél órát még olvasgattam a budin, hogy hátha az idő segíteni fog a csíkosodásban, de nem. Bár én a végén már valami nagyon halovány sejtelmet bele tudtam volna magyarázni, de apa azt mondta, hogy ez bizony csak egy csík. Hát egy kicsit azért összetörtem, és az út felén pityeregtem, de mire Tapolcára értünk lenyugodtam és az esélytelenek nyugalmával fogtam meg a tesztelő pohárkát. Hát amikor azt mondta az aszisztens, hogy ez bizony pozitív, hát teljesen padlót fogtam. Vagy ötször mondtam neki, hogy nézze meg, biztosan az enyém-e, mire megmutatta, hogy tessék, ezen a pohárkán van az én nevem és íme a tesztem. A tesztet látva kicsit elkedvetlenített, hogy én halványnak találtam ezt a csíkocskát is, de ő azt mondta, hogy a halvány csík is csík. Mivel pozitívnak minősítettek elküldtek vérvételre is, de annak csak délután lett eredménye, mégpedig 125-ös HCG szint. :lol: :lol: :lol: Doki bácsi uhn mindent rendben talált, szép vaskos, 19,5-ös kuckót növesztettem kisbubinak, úgyhogy reménykedek hogy tényleg megfelelőnek fogja találni és velünk marad. Következő kontroll jövő kedden, akkor talán már láthatjuk is a petezacsit.

Amint látjátok szómenéssel élem ki a délelőtti feszültséget, elnézéseteket kérem!

Kata, Ilona! Tessék példát venni!!!!

tücsökbogár
 
 


bgyöngyi!

Nia sokáig sárga volt,emiatt,bent voltunk kicsit tovább is a kórházban.
Nagyon lassan de szépen,elment a sárga színe.
Peti mennyiket eszik,és milyen időközönként?,
Nekem a doki néni mondta,hogy emiatt figyeljek napközben
a 3- óránkénti szoptatásra.Ne hagyjam bealudni.

Kicsiboris!
Te drága édes szívike,
Köszi,hogy hiányoltál :lol: Sajnálom,hogy nem sikerült ez a hónap.
Majd fog!!!!+++++++++++++
Mi jól vagyunk,Nia nagyon akaratos lett.nagyon sok figyelmet
igényel.3 fogacskája is jön,és nagyon nehezen viseli.
sokat szaladgál,és mokázik.Imádom!!!
Ti hogy vagytok??,Lujzi????


Mágnes!
Nagyon sajnálom,nem lehet könnyű,de próbálj megnyugodni.
találtam egy cikket erről a témáról,és nagyon bíztató.
A kamrai sövényhiány rövidítése: VSD.

50 % esélye van annak, hogy magától bezáródjon ez a lyuk. Ezt egyszerűbben úgy értsd, hogy vagy bezáródik, vagy nem. Ha ez utóbbi következik be, akkor sem kell mindjárt a műtétre gondolni, mert az ASD-k egy részét ma már műtét nélkül is el lehet zárni. Mindenesetre egy ekkora pitvari sövényhiánnyal akár évekig is lehet várni. A lyuk megnagyobbodni ritkán szokott, inkább összemegy, vagy akkora marad, amekkora volt.

Akármelyik variáció is fog bekövetkezni, egyvalamivel megnyugtathatlak: a pitvari sövényhiány általában a legjobb indulatú szívfejlődési rendellenességek közé tartozik. Mégpedig azért, mert

- Általában nem okoz semmilyen panaszt,

- Gyakran magától elmúlik, azaz kinövi a gyerek,

- Ha nem múlik el, sokszor műtét nélkül is el lehet zárni (szívkatéterezés útján),

- Ha mégis műteni kell, tökéletesen helyreállítható a szív, mintha soha nem lett volna semmi baja. Ráadásul ma már a lányokat (de gyakran a fiúkat is) úgynevezett minimálisan invazív múdszerrel operálják, azaz alig marad nyoma a beavatkozásnak.

Ezekből következik, hogy az ilyesmivel született gyerekek túlnyomó többsége 100 %-os életet élhet.

Remélem, egy kicsit meg tudtalak nyugtatni!

Üdv:

VSD
m. reni
 
 


tücsike!

megpityeregtem az írásodat :cry:

Nagyon nagyon gratulálok!!!!!

Látod Csabika fiad megváltoztatta az életed,és
sokgyerekes anyuka leszel :lol:
m. reni
 
 


tücsökbogár, szenzációs!!!!!!!!!!!!! Éljen! Megérte az őrködés, a zárka! Jajjjj de örülök, nagyon ügyesek vagytok!

mágnes, mikor kiajánlottak egy kislányt nekünk róla is írták a pitvari sövényhiányt. Akkor utánanéztem egy kicsit, sajnos elég gyakori.
Remélem a kis bobolysza hamar rendbe jön!

Pusza csajok!
bbilona
 
 


Tücsikém!!!
Hurrrrrrrrrááááááááá! :lol: :lol:
Jaj de örülök Nektek!!! :lol:
Olyan fantasztikus!! Én is csak pityergek!! Persze örömömben! 8)
katata
 
 


mágnes én is ezeket olvastam amit reni leírt neked, és még azt is, hogy nagy az esélye, hogy összenő a lukacska 4 éves korig.
még annyit olvastam, hogy a tüdőt érintő betegségektől jó őt óvni.
de nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz dolgokon kell átmennetek, szörnyű lehet, amikor elvittük mi is kardiológiára Lujzit nem is gondoltam, hogy ilyenek lehetnek egy pici babaszívvel... :cry: de a lényeg, hogy ne essetek kétségbe mert tényleg vannak jó gyógymódok hogyha nem nő össze :!: :!: :!: :!:

jajj tücsi, most akkor lehet már neked és veled örülni :?: :?: :?: :?: :?: :?: úgy szeretnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

reni, hát Lujzi is akaratos....állandóan hisztizik ha valamit nem kap meg..borzalom..na aztán belefújok a szájába, hogy vegyen már levegőt, nem hagyom többet, hogy eljusson a szürkülésig...
na és ami még mostanában jellemzi, hogy bizonyos dolgok annyira lekötik, képes akár egy órán keresztül is 'matatni a fűszálakat :lol:
júúj ez a fogzás, nem semmi Nia, 3 fog :roll: :lol: :lol:

katám? kisütött a nap.. :shock: :lol:

odry, de szupi, hogy apa ilyen segítőkész, nem csodállom, hogy tartasz az egyedülléttől két babóval, én is, már előre..és ha párom elmegy dolgozni szereznünk kell egy kocsit, nem maradhatok autó nélkül a prérin..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Tücsi, fantasztikus, nagyon örülök :lol: milyen jó, hogy belevágtatok :lol:
hogy tornáztattad Csabi csípőjét?

Mágnes, ez viszont rossz hír, de látom a lányok utánanéztek, ezt akkor kinőheti. Neked mit mondtak az orvosok?

Gyöngyi, Lili is sokat bukik, főleg esti evésnél. Néha ijesztő mennyit, nem is értem mi marad a pocijában. De megkérdeztem a dokitól, és azt mondta, amíg hízik a baba, nem lehet ez gond. Csak akkor kell megijedni, ha nem hízik, vagy ha nagyon messzire képes kihányni.

Mi ma voltunk tanácsadáson, már 4700 g és 58 cm Lili. Jövő héten kapja az oltásokat. A terpeszrugit pedig kezdem megszokni...

Kép
domo
 
 


Domo!
Fürdetéskor és peluscserénél, amikor nem volt rajta pelus, akkor a behajlított lábikókkal a kis térdecskéket összeérintettem, aztán mindkét lábikót azonos intenzitással húzva kinyitottam a behajlított lábikókat - mintha könyvet nyitogatnál. Ezt kb. 15-ször csináltuk, és mindig addig kell nyitni, amíg a csípő hagyja, erőltetni nem kell, de minden 3-nál egy picit meg lehet feszíteni, csak annyira hogy ne legyen rossz Lilinek. Ezt úgyis észre fogod venni. Mindezt a tornát addig érdemes csinálni, amíg úgy szét tudod nyitni a lábacskákat, hogy már csak a kezed fér el alatta. De Csabi szerette ezt a tornát és esténként a masszázzsal együtt még mindig szoktam tornáztatni, pedig már nem lenne szükséges, de szeretjük. Ha az elején esetleg nem tetszik Lilinek, akkor érdemes énekelni közben, az teljesen le fogja kötni a figyelmét.
Ja, lányoknál nem tudom hogy működik, de Csabikám nagyon jóízűen tudott közben szemközt pisilni. :lol: :lol: :lol:

Köszönöm lányok, hogy együtt örültök velem! Én egyik pillanatban meg tudnám ölelni az egész világot, aztán a következőben jön az a csúnya kis figyelmeztető jelecske, hogy ez még nagyon az eleje, óvatosan éljem bele magam. Persze tudom hogy nem lehet csak kicsit beleélni magam és igazából nem is akarom, mert nagyon, de nagyon szeretném ha sikerülne, de félek is - még annyi minden történhet... DE NEM FOG.

tücsökbogár
 
 


Tücsi, hurrrrrááááááá :lol: :lol: :lol: Tényleg nem fog semmi rossz történni. Ilyenre gondolnod sem szabad. Minden oké lesz, gyönyörű, felhőtlen várandósságod lesz. Legalább olyan legyen mint az enyém.

Mágnes, nagyon szorítok, hogy magától rendbe jöjjön Bence.

Lottit tegnap mázsálták meg, és 3350g a nagylány :D :D :D
Egy picit még ő is sárga, de lelkesen ébresztem nappal három óránként.

KépKép
trinky
 
 


mágnes, mit mondott a doki? sikerült kicsit megnyugodnotok? beszéltél azóta valakivel erről?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Mágnes,
hogy vagy? Tudsz valamit a kilátásokról?

Tücsi,
apukáddal mi újság? Jobban van?
Hidd csak el a csodát, aki a pocakodban növekszik!! Élvezd a terhesség minden percét, még ha becsúszik egy kis aggódás is!! 8)
katata
 
 


Sziasztok Lanyok! :D

Bocsanat nem tudok mindenre reagalni, beneztem es lattam, hogy Tücsinek sikerült! :P Gratulalok Tücsikem minden rendben lesz! :P

Agi, nagyon sajnalom, nem is tudom mit mondjak... :( illetve csak annyi, hogy minden rendbe jön meglatod meg akkor is ha ez most nehezen elkepzelhetö! megyek mert Davide egyfolytaban ki akarja huzni a telefonom....puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


húúú de tavasz van :lol: :lol: mindenki napozik :?: :shock: :lol:

tücsi, apukád :?: na és már elhiszed a csodát :?: :lol: :lol: :lol: úgy örülök..... :P

reni, intézed már a bölcsit? én is gondolkozom a szeptemberben, csak hát ha esetleg jön majd a tesóka akkor a munkahely ugrik...nemtom mit tegyek..

trin, nagyon szépen gyarapodik Lotti, ügyi vagy :lol: :lol:

zel, Lukácsunk?

domo, mekkora már Lili, döbbenet :lol: :lol: és Lili hogy viseli a terpeszrugit?

juci, Davidéről kérünk képeket :!: tesóka? lesz?

pandi? készülget a házikó? Dóri miket mond? sokat csacsog?

többiek?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon tudlak titeket követni, úgy pörögtök, ami jó, csak muszáj Tücsinek gratulálnom :lol:

Tücsi,
Szóval szívből gratulálok, minden rendben lesz, vigyázz magatokra!!

Mágnes,
Sajnálom, nagyon remélem, hogy ahogy Reni írta, kinövi Bence, és nem kell műteni!! Drukkolok ezért!!!

Kata,
Neked pedig tudod :wink: ++++++++
Vendég
 


Boriskam draga :P nagggyon remelem, hogy mielöbb lesz kisteso is! Jövö heten megyünk haza, majus 4-re van idöpontunk a Kaaliba konzira, nyaron lombik. :P

Pandacska :P de jo latni a negy honap mulvas vonalzodat! Nagyon örülnek ha sikerülne nektek spontan! Szerintem amilyen pozitivan allsz a dolgokhoz menni fog! :P
Meg több mint egy het mulva lesz a szülinapod, (majus 2) de en akkor pont M.orszagon leszek igy ha nem haragszol elöre szeretnek neked NAGYON SOK BOLDOGSAGOT KIVANNI SZULETESNAPOD ALKALMABOL! Remelem jol vagytok, ha lesz egy kis idöd szivesen latnek par uj fotot Dorikadrol! :P

Rolunk: Davide egy hete elindult egyedül is. Nagyon kis edes, ahogy egyensulyozik.. :lol: persze azert meg szereti fogni anya vagy apa kezet is. Sokat vagyunk kint most, hogy jo idö van, szinte csak enni es aludni jövünk a lakasba. Reggeli utan mar megy a bejarati ajtohoz, mutogat, hogy menjünk le hintazni...
Tul vagyunk az MMR oltason, elegge megviselte szegenykemet.
Nagyon sokat ert mar, magyarul is es olaszul is. Hamar teszek kepet is.

Puszi mindenkinek! :P

Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jucmuc, Pandi!
Köszönöm szépen! Boldog vagyok és remélek. :lol:
Dávid nagyon ügyes és édes kisfickó. Akkor jól értem, hogy ti is lombikozni fogtok? Húúúúú mennyi kismamink lesz hirtelen: Kata meg Jucmuc lombikkal, Pandi, Boris, Ilona meg spontán. (remélem hogy nem hagytam ki senkit :oops: )

Boris!
Sajnos apukámnál beigazolódott az orvos feltételezése. Rosszindulatú daganata van. Még egy csomó vizsgálat előtt áll, aztán sugárterápia, majd műtét. Nagyon el van keseredve ő is és persze a család is, de próbálunk erőt önteni belé és támogatni.

tücsökbogár
 
 


tücsi, hát nem erre számítottam megmondom őszintén...nagyon bíztam, hogy nem daganat és nem rosszindulatú...milyen fokú, azt tudják már? jajj de nagyon sajnálom és sok-sok erőt kívánok, hogy támogatni tudjátok Őt.

pandi, na már van itt mindenféle vonalzócska :lol: :lol: :lol: örülök a híreidnek, és azért legbelül én is reménykedem, hogy van spontánra esély :!: :!: :!:

juci olyan édes ez a srác 8) :wink: :lol: és csak úgy felállt és ment, vagy voltak előzmények :?: Lujzi még mindig két térden közlekedik.. :shock:

Kép
Kép
piciboris
 
 


jucmuc, örülök, hogy benéztél. Davidae nagyon aranyos kiskrapek :D . Micsoda hírek, nyáron lombik, nagyon jó! Sok sikert hozzá!

boriska, szerintem írasd be a lányt, nem veszítesz semmit max. lemondod, ha jön a tesó.

trinky, segít a csodaszer hasfájás ügyben?

pandácska, hú 34 napos ciklus :shock: :D , az már egész jól hangzik! És 4 hónap múlva startoltok? Akkor költöztök, vagy mi lesz 4 hónap múlva?

tücsökbogár, nagyon sajnálom ami apukáddal történik. Nagyon szortítok, hogy a kezelések jó eredménnyel végződjenek!

Szép szikhólyag- és fűnövesztős napot kívánok!
bbilona
 
 


Tücsi,

Köszi szepen! :P Igen, lombikozunk mi is. :D
Borzasztoan sajnalom ami apukaddal törtenik! Es nagyon remelem, hogy szepen meg fog gyogyulni!

Boriska,

Köszike! :P Davide mar megy honapok ota csak eddig kellett, hogy fogjuk a kezet, vagy a butorok mellett közlekedett. Ja, es persze a jarassegitövel. Mar hetek ota probalta egyedül is de meg nem erezte magat eleg biztonsagban. Aztan egyszer csak elindult egyedül, azota meg sem all.
Lujzika segitseggel sem jar? Mit mond a gyerekorvos? En nem nagyon ertek hozza, de szerintem erdemes lenne megmutatni valakinek. Legalabb megnyugtatnak. :P

Ilonkam,

Köszi szepen! :P Bizony, ujra nekifutunk jo lenne ha megint nem kellene sokat varni mar csak azert is mert igy Davidevel kicsit nehezebb lesz ottlenni stb...

Szep napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!
Kissé összeszedtem magam, és nem látom már olyan borúsan a dolgokat. Ha Apu segített nekünk összehozni, kihordani Bencét, akkor azt a lukacskát is elintézi majd!

Tücsi:borsózott a hátam, amikor olvastam, amit írtál :lol: Nagyon örülök nektek, és várjuk az első fotókat a tesókáról!
Apukádat nagyon sajnálom. Talán egy kis vigasztalás képpen: Nagypapámnak rosszindulatú vastagbéldaganata volt,megműtötték, rá egy évvel rosszindulatú májdaganata, sznitén műtét, rá egy vére imét májdaganat, és szerencsére él és virul, minden eredménye szuper! (79 éves!) . Nagyon bízom benne, hogy te is majd hasonló sikerről fogsz beszámolni!

Szeirntem a fiam fogzik... Olyan nyáltócsákat hagy maga után, ha padlón lenne, zakóznék rajta egyet....

Anna meg folyton dumál...:) Tegnap beégetett, egy rokon volt itt, és a rokon előtt megsimizte a frissen borotvált lábam, majd közölte, hogy szúr! Aztán az arcomat is megsimizte, közölte, hogy szúr az állad! Majd, hogy ne legyen elég ,elkezde csikizni a lábujjamat, és közben hangosan kiabálta többször is, hogy: gomba! :oops: Ááá kicsit sem égtem.... :? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ilona,
Nem 34 napos, csak azt hittem, hogy annyi lesz, de nem jött meg. Pedig csináltam egy LH tesztet a 20. napon, és akkor pozitív lett, így számoltam ki, hogy 34 naposnak kell lennie a ciklusomnak. Igen, addigra elköltözünk, és csak utána vágunk bele.

Mágnes,
Anna :lol: :lol: :lol: Ezek után betapasztom Dóri száját, hogy ne beszéljen :lol:

Boris,
Én is nagyon remélem, de ha nem, az se tragédia. Így hármasban is kerek az életünk, örülök, hogy Dóri itt van.

Jucmuc,
nagyo Dárga vagy, köszönöm szépen :D Gyönyörű Davide még mindig!! Drukk a konzihoz, majd írj, hogy mit mondtak!
Vendég
 


pandi, nanáááá hogy sikerül, én tuti bizti vagyok benne 8) :lol: :lol: :lol: nekem néha ugyan vannak félelmeim, hogy endóka visszatért.... :x aztán gyors elhesegetem magamtól a gondolatot...viszont nekem most 37 napos volt a ciklusom...... :shock: :cry: terhességem előtt 33-mas volt....

mágnes olyan klassz, hogy ilyen erős pozitív hited van és ez olyan jó a gyermekeidnek is!!!!!!
jajj és nagyon köszi a Dévényes tippet, most végre elértem őket, visszahívnak amint lesz időpontjuk :lol: :lol: :lol: már alig várom, hogy vihessük Lujzit, annyit mondott a nőcike, hogy lehet, hogy laza Lujzi izomtónusa, de ezt tudja korrigálni tornával :lol: :lol: ja és szerinte egyáltalán nem gond, hogy nem jár még :P

juci, segítséggel jár, csak magától nem...a gyerekorvos aggódik itt aztán már a rokonság is az agyamra megy...

Kép
Kép
piciboris
 
 


Mágnes, köszönöm, remélem, hogy apuval is így lesz.

Bencénél is simán kezdődhet a fogzás. Kb. mi is ekkor kezdtük a nyálcsorgatást, ami azóta is rendületlenül tart. Apa kiscsigának hívja, mert mindig húzza maga után a csíkot. :lol:
Egyébként kisfiam nagyon édes gyerek. Apával megállapodtunk, hogy hanyagoljuk az állandó felügyeletet, cserében vigyázok magamra. Csabi egész jól veszi, hogy sokkal kevesebbet van kézben, viszont helyette elvárja, hogy játék közben végig mellette legyek - ez persze nem túl nagy áldozat. Imádom nézni, ahogy tesz-vesz, meg nem áll egy pillanatra sem. Én a karám egyik oldalára befekszek, ő meg teszi a dolgát, néha odamászik hozzám és dörgölőzködik. Ha kérem hogy jöjjön oda hozzám, szinte mindig odamászik, annyira édes egy gyerek! És már csak egy hajszál választja el attól, hogy hason fekvésből fel tudjon ülni egyedül. A rugiknak rohamtempóban kopik a térdük, mert már előre is közlekedik, bár a pocakja is leér közben - ez érdekes, mert amúgy játék közben sokat álldogál négykézláb, aztán ha előre indul, akkor leteszi a pocakot és kúszik, de azt hihetetlen sebességgel.

Szép napot mindenkinek!

tücsökbogár
 
 


tücsi, de édes lehet Csabika a 'kicsicsiga :lol: olyan cukik ahogy csúsznak-másznak, és nagyon ügyes, hipp-hopp felül hamarosan :lol: Lujzi nagyon hisztis, asszem mágnes írta annak idején kb ilyen idősen Annáról, hogy levágja magát a földre, na Lujzi meg tiszta erőből rázza a fejét aztán megszédül...kicsit most nehéz vele, de remélem kinövi :wink:

apukád miatt nagyon szorítok :!:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Tücsökbogár! Gratulálok és vigyázz magatokra!
Ági! Sajnálom, hogy nem jót mondtak a vizsgálaton, de bizt nem lesz gond. És lehet, hogy ki fogja nőni és műtétre sem lesz szükség.
Reni! 3 óránként eszik Peti és fogalmam nincs mennyit mert nem mérem.
Jucmuc! Davide nagyon édi!
Ági,Domo! Igen sajna néha ijesztő, hogy mennyit visszabuknak. Én ettől nagyon ki tudok készülni.
De most szerda óta elkezdtünk szedni egy Nutrilon nevezetű szert. Ezt dokinő mondta, por alaku vizbe rakni és gél lesz belőle. 2 kanálkával evés előtt adni neki.
Szerda óra napi kétszer kap Peti és úgynéz ki hogy sokkal kevesebbe bukik vissza. (Le is kopogom!)
Amugy megvagyunk. De mostanában Peti nyűgibb elég sokat fájdogál a hasa, mert tekergeti magát. Igaz pukizik és kaka is van neki, de mégis. Hajnalban elég sokat nyűglődik. Ezért fáradt is vagyok. Anna is még nagyon rossz. Nem fogad szót egyáltalán.
Addig eljutok, hogy elolvaslak benneteket, de irni már nem tudok.
Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


gyöngyike de édes ez a fiúcska :lol: na és ez a badi :wink: páromnak is tuti tetszene ha lenne fiúcskánk :lol: gratu az 5. héthez :lol: még mindig olyan furi látni a csöpp babákat itt a topikunkban, Lujzi már olyan nagy...

Kép
Kép
piciboris
 
 


Gyöngyi!
Peti nagyon jóképű kisfiú! :lol: Hamarosan mehet a mezében feszíteni a meccsekre! Sajnálom, hogy Anna ilyen rosszul viseli hogy anya tesóval is foglalkozik. Talán csak idő kérdése és megszokja, hogy nem csak ő a család egyetlen szeme fénye.

Dobok pár képet nagyfiamról. Ma nézegettük meg apával a korábbi képeket róla és hihetetlen, hogy micsoda átalakuláson mennek keresztül ezek a kisemberek pár hónap alatt. És ez még csak a kezdet....

Az új sapim:
Kép

Nagyon kis huncutka tudok ám én lenni:
Kép

Néha azért én is elfáradok:
Kép

tücsökbogár
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?