Aranyosak vagytok, hogy izgultok, köszönöm
Egyelőre semmi, csak elég zsúfolt napom volt tegnap.
Délután kint voltam a Margitszigeten, egy másik topicbeli kismamákkal. Már mindenkinél volt baba, csak nálam nem (ill. hát ugye belül), nekem elég furcsa volt, főleg mikor a kezembe nyomtak egy-egy babát, sajnos nem nagyon tudtam velük mit kezdeni.
Szerintem 10 éve nem volt ilyen pici gyerek a kezemben.
Este meg elmentünk egy ismerőshöz, akinél eddig a párom autóját tároltuk, mivel az én céges autómat le kellett adni múlt pénteken, így most azt fogom használni. Furcsa lesz, még ülni se ültem benne, mindig a céges kocsikkal jártunk (na ja, ingyen benzin). Hát még milyen fura lesz, amikor pénzzel kell fizetni benzinkútnál!
Szóval még éjjel vezettem egy kicsit, meg beugrottunk a tescoba ezért-azért, úgyhogy éjfél lett, mire hazaértünk.
Úgy érzem, Marci egyre lejjebb megy, már egészen lent feszített az éjszaka, nem is aludtam igazán jól. Ma jött volna hozzám a védőnő, de a megbeszélt időpont után 15 perccel felhívott, hogy nem tud jönni. Kérdezte, hogy érzem, egy pénteki látogatás még belefér? Mondtam neki, hogy ez remek kérdés, mégis így elsőre honnan tudnám, hogy mikor fogok szülni?
Zita
Ha addig nem történik semmi, én is pénteken megyek legközelebb ctg-re, bent lesz a szülésznőm meg a dokim is. Mondjuk én csak 10 körül megyek, nekem a hajnali időpontok nem jönnek be, meg messze is vagyunk a kórháztól.
Neked ki is az orvosod?
Tegnap kérdezték, hogy ha nem jön a héten a baba, akkor meddig várunk még, hát erre nem tudtam válaszolni, mert erről még sose beszéltünk a dokival. Remélem, azért a héten csak kibújik Marci is végre.
Tegnap reménykedtem, hogy a vihar meghozza a babát, de semmi hatása nem volt rám.