Sziasztok lányok.
Nagyon köszönöm az ösztökélő szavakat, sajnos ránk fér.
Dina- nagyon drukkolok a katonavizsgálathoz!!
Vayacon- Milyen érdekes, a helyedben én is tuti megnéztem volna a felvételt, nekem már az is érdekes volt amikor hsg után elkaptam a röntgenfelvételt és láttam magam, hogyan is nézek ki. Örülök, hogy jobban vagy és gyógyulgatsz belülről. Mikortól lehet próbálkozni műtét után? Meglásd hamarosan babás leszel!
Dina-
Várjuk nagyon az eredmémyt!
Köszi mindenkinek a segiséget, sokat jelent.
Nem tudom, hogyan tovább!!! A párom munkája egyáltalán nem tolerálja az eltávozást ( katonavizsgálatra is alig akarták elengedni
) Talán én könnyeben el tudtam volna lépni, ha nekem kelett vlna menni
Hát egy kicsit megrekedtünk az az igazság. Tegna és azelőtt egyáltalán nem beszéltünk róla, nem akarom erőltetni a dolgot, hétfőn még megvitattuk, de azóta semmi, nem tudom merre és hogyan, azt sem ezt a herebiopsziás lombikot csinálják-e egyáltalán nállunk.. Annyira hihetetlen, hogy már van egy gyerekemost meg ennyire semmi sincs
Lehet tényleg kell egy kis idő feltöltődni erővel és pozitiv gondolatokkal mielőtt belevágunk, igy nem szabad semmihezsem hozzáfogni mert ugy se sikerül. M indenképp meg kell vizsgálni van-e valamilyen szervi oka, hereviszér vagy valami hasonló, és azok tudatában kell tovább lépni.
Bocsi lányok, kicsit szomorú hangulatban vagyok most, hát nem monhatom, hogy túl jól telik a szabim, de igyekszem előhozni a mindig optimista és derűs természetem. Bocsánat, hogy csak nyavalygok itt, azt hiszem jobb ha nem rontom a topik hangulatát.
majd jövök ha összeszedtem magam.
Mindenkinek szoritok!
Hope