Hiszti,
nem, nem, tévedtem, nem feministák, hanem leszbikusok - és a Bridget Jonesban olvastam, tehát fogalmam sincs, mennyire helytálló
Amúgy én feminista vagyok a magam módján, és ismerek radikális feministákat is, akik igenis szőrtelenítenek - és csinosak is (meg fiatalok, családosok, idealisták, azaz minden klasszikus, feministákról szóló sztereotípiának ellentmondanak). Szerintem ez pont olyan, mint az, ahogy az ilyen-olyan vallásúakat vagy pártállásúakat sem jellemzi általánosan, hogy hogyan néznek ki, őket sem
A tanáraidat meg talán minden más érdekelte, csak ez nem - meg ez generációs kérdés is lehet persze.
Képzeld, rövidre vágva sem viszi - a vadiúj borotva
Nem, Cicó nem sötét tónusú, fehér bőrű, szőke, kék szemű, a szemöldöke is szőke - és ha jól megnézem, a lábán, karján, még a hátán is már most ott vannak a kis szőke pihék... Remélem, ez még azért változik. Amúgy gyereknek én is szőke voltam, a hajam most sem sötét, nagyon fehér a bőröm, úgyhogy csak annál feltűnőbb a sötét szőrzetem
Egyébként ismét Pöttyös Panni vagyok lábilag, tegnap nekimentem a géppel...csak közben felébredt Cicó, és nem tűrte a zirregést, úgyhogy anya maradt félig nyúzott bakkecske
Na megyek, befejezem.
Üdv
Kriszi