Új privát üzeneted érkezett!

Kata, gratulálok a kisfiúhoz, szép nevet választottatok! :-)
Vendég

Tücsök, köszi szépen ( a név sok embernek nem tetszik :( )!

Monyó, másikba már írtam, de ide is leírom, irány a doki!!

Kép
kata05

Kata! Azok az emberek le vannak tojva! :P Szerintem igenis szép név! És az a lényeg, hogy nektek tetszen!;-)
Vendég

sziasztok!

Monyo!
Nagyon drukkolok Nektek!!! Én látom a reménysugárt!!! Menj dokihoz és szedd a progit, folsavat és MagneB6ot!!!! És nyugi!
megagigadrukkok :!: :!: :!:

ma teszteltem, természetesen nega lett. még nem jött meg, pedig ha késik bajban leszek, mert hétfőn mennék hiszteróra. Most tök ideg vagyok, hogy nehogy lekéssem a hiszterót :evil: :evil: :evil:
dezsina

Sziasztok!

Voltunk tegnap a védőnőnél vagy 1 órát. Vittem pisit, reggelit is meg indulás előttit is. :wink: Minden okés volt.
Kaptam kiskönyvet és beutalót vércsapolásra...ahova holnap megyek.
Mostmár nálunk sincs együtt a védőnő és a nőgyógyász. Járogathatsz a választott orvosodhoz. De nem tudom az ki legyen. :?
Igazándiból a barcikai kórház nőgyógyászata és szülészete fel lett újítva vagy 2 éve...tök jól néz ki, csillog-villog, rend, tisztaság, bababarát kórház. A szülésznőket, ápolónőket szeretik...de az orvosok a régiek, s lehet a műszereik is. :? Szerintem Miskolcon a megyei meg lepukkant, orvost talán találni aki jobban ért a szakmájához...egyebet nem tudok...pedig lassan döntenem kell. :?

Reggel korán keltem, takarítottam mert várom a védőnőt...tegnap már be is jelentkezett hozzám mára. :shock: Amúgy egy fiatalasszony, aranyos volt.

Tegnap vettem 2 doboz b6-ot is...mert napi 6-ot zabáltam, erre most olvasom, hogy a terhesség alatti szedésről nincs info, napi egy ajánlott étrendkiegészítőként. :shock: :shock: :shock: Mi van???

Monyo
Drukk, hogy babó legyen és jó helyen! VV-t javaslok azonnal! :D Persze progi menjen!

Dezsina
Ha meg akar jönni Piri jöjjön minél hamarabb!!!+++
Dolgozz rá:forró fürdő, házasélet, cickafark...

Kata
Semmi baj a Lőrinc névvel. :D

Zsófi
Kitartás!!!!! :D

Rana
Te is sokat járkálsz dokihoz...de hát ez van, azt kell szeretni, ugye? :D

Mabe
Köszi a védőnős infót. :D

Pussz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Monyó!! A pozitív teszt az pozitív teszt, én úgy tudom!! Ráadásul a "menzi" ellenére erősödött a csík!!! Azonnal folytasd a progit és tényleg menj vérvételre, hogy megbizonyosodj!!!!!!! Nem tapasztalat, de úgy hallottam, van, aki rendesen mensizik, pedig mégis terhes. Drukkolok nagyon, gyere a jó hírekkel!!!!!!!!!!! :)

Vkrisz, igen, ma is voltam a hematológián, és még ma megyek egyszer. Meg holnap is. :? Holnap védőnéni, aztán holnapután genetikai UH (jajistenem, de izgulok!), meg talán fogorvos is, mert megint kezd bedurranni az ínyem. :( Én MÉG MINDIG nem választottam orvost, úgyhogy talán te is ráérsz még picit. :lol:

Dezsi, kár, de mostmár akkor Pirinek drukkoljunk.

Tücsike, te is vagy néha? :D

Remélem Kukacka és a babák jól vannak.

Kata, sztem is szép név és különleges.

Katavirág, drukk a kis eszkimónak!!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Ma csak elmegyek tornázni, streching-re. Az ilyen gumiszalagos, erősítős torna.

Monyo!
Nekem azt mondta a dokim, hogy vv-ig tilos abbahagyni a progitm, még nega teszt esetén is! Merthogy ha már elindul a vetélés, azt nehéz megállítani.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

[quote="dezsina"]
írta:
dezsina
Puszedli!
ki irta ki neked az inzulin vizsgálatot, IR-volt?

Én magándokihoz járok, a Mensmentisbe.

Kata: itt is gratula Lőrinchez!

Monyó: azonnal menj dokihoz! Én drukkolok!!!!!!

Vkrisz: szépek vagytok!

Rólam: tegnap voltam ugye dokinál, a terhelt inzulinom az egekben (140) :cry: és a pm.-em is romlott. Új metet kaptam, Avandametet, 2 x 1000, az L-thyroxint is emelte. :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon, és látom, hogy itt nagyon jó kis csapat van, ha nem bánjátok, szeretnék egy-két dolgot kérdezni!

Túl vagyok két inszemen, sajnos sikertelenül, most hiszteroszkópiára készülök, de sajnos a neten nagyon kevés infót találtam róla - azt tudom, hogy mi ez, hogyan csinálják, csak kíváncsi lennék a gyakorlatban milyen, fáj-e, illetve hogy utána tartózkodni kell a nemi élettől, vagy lehet próbálkozni abban a hónapban? A hisztero előtt volt nektek hüvelyváladék vizsgálat? Mert az én dokim csak annyit mondto, hogy néhány napig használjak Betadin kúpot, nehogy legyen valami fertőzés, de most kicsit bizonytalan vagyok, hogy nem kellene-e egy rendes vizsgálat.

Jár/járt esetleg itt valaki a Círis Intézetbe, dr. Kósa Zsolthoz? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra! :)

Ne haragudjatok a sok kérdésért.. és köszönöm, ha válaszoltok! :)
bébike4

Bébike!
Én ugyan nem pesti vagyok, de volt hysterom. Nem volt előtte semmilyen vizsgálat, kúpot se kaptam. A lényeg, hogy ciklus elején csinálják. Reggel bementem, előtte való este óta nem volt szabad enni, inni. Behívtak a műtőbe, besétáltam, rá kellett feküdni egy asztalra, kengyelbe be a láb, aztán vénás bódítás. 10 perces beavatkozás volt, nekem egy polipot vettek ki. Utána még 4 órát megfigyeltek, majd hazaengedtek. A méhemben ejtett seb miatt néhány nap kímélet.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Ranácska, vagyogatok, próbálok egy kicsit kikapcsolni, de azért néha megnézem, hogy mi van veletek! ;-)

Puszikám, én is tegnap voltam Tűű dokinál, kár hogy nem taliztunk! Klasszul bőrig áztam utánna, pont akkor volt a legnagyobb zuhé amikor az állomásra mentem...
Vendég

jo jovok majd a hirekkel de most tudtam meg hogy dokihoz csak kedden tudok menni,allami unnep van pentektol,keddig. :cry: husvet.
ilyen peches is csak en lehetek. :cry:

Kép
monyo83

Bumi, köszönöm szépen a választ! Azért megnyugtató, hogy nem olyan vészes beavatkozás, bár nekem azt mondták, hogy még aznap ott kell maradnom a kórházban.

Házitücsök, én is Merckformin XR-t szedek, 500 mgból napi kettőt, és én is a Mensmentisbe járok, de nekem Tűű dokihoz nem adtak időpontot, azt mondták, hogy már nem vállal új páciensket :o Én Rentz Ritánál voltam végül, ő is nagyon kedves volt és mindent alaposan elmagyarázott. Megkérdezhetem, mennyi volt az inzulinod? Nekem az éhgyormi, 8, a terheléses, 36, ez nem olyan vészes, de azért felírta a merck-et, mert egyéb tüneteim is fennállnak.
bébike4

Tücsi: hánykor voltál nála?

Kép

Kép

*puszedli*

Vizkriszi!
ezeket gondoltam én is hogy pirinénje jöjjön :)
nem könnyű választani a korházak közül, remélem csak dűlőre jutsz! :wink:

Rana!
ja, sajna, akkor pirinek kell drukkolni! De hiszteró után már soha többé...

Puszedli!
köszi az infót. úgy látom mindenki oda jár, csak szerettem volna megúszni pénz nélkül tb-sen... :evil: nem állok valami rózsásan...

Bébike!
üdv közöttünk! Én pont hiszteróra megyek hétfőn (ha piri eljő végre) :D Mikor mész? és Hova? nekem is bent kell maradnom egy éjszakára...

monyo!
nem tudsz másik dokihoz menni vv-re?
dezsina

Tücsi!
ahogy megjön kérek időpontot a forgácsba konzira... Lehet én nem is kapok májusra? :?
dezsina

Na, ismét megjártam a hemát.

Monyó! Ne keseredj el, az eredményen (ami reméljük jó lesz! :) )úgyse tudsz változtatni, de keddig mindenképp nyomasd a progeszteront! Ígérd meg! Milyen állami ünnep van amúgy? :shock:

Puszikám, sajnálom ezt a szemét IR-t. Hogyhogy ilyen magas lett most? Mit mondott a doki (VV drnőnél voltál?) mitől lehet ez?????

Bébike! Üdv itt!

Bumi, a stretching az bizti jót tesz majd.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsina, szia, de jó, hogy írtál, én is épp hétfőn megyek, 20-án Bpen, a SOTE II-n csinálják meg! És Neked? Nekem tegnap jött meg a piri, hétfőn a 7. napon leszek. Vérzés alatt is megcsinálják, vagy addig elmúlik NEked?

Látom, hogy olyan sok pocakos kismami van itt a topikon, annyira jó látni a sok vonalzót! :D Mindenkiknek nagyon gratulálok, a még várakozóknak pedig nagyon gyors babásodást! Nekünk talán még egy inszem lesz, utána lombikra megyünk! Nekem IRem van, bár enyhe, minden egyéb egyelőre negatív, párom is okés, mégsem jön a baba :cry: most a hiszteróra várok még hogy mutat-e valamit. Dezsina, Neked miért lesz?
bébike4

Sziasztok!
Dezsinám :roll: neked nem is szokott késni...ugye?Na,mit kívánjak...ha nincs baba,azonnal mensit,de ha van egy csepp esély,akkor kerüljön jó messzire!
Monyó,nem is olyan halovány :shock: :D ha péntektől keddig van állami ünnep,akkor ma miért nem tudsz menni?Szerda van...holnap meg csüti...gondolom nem múlthét péntektől jövő keddig húsvétoltok... :roll: Esetleg felétek nincs valami magánintézmény,ahol csinálnának vv-t?Progit nyomasd!!!És várunk a hírekkel :D Nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Tücsike,jó téged is látni :D
Puszikám,sajnálom azt a fránya IR-t :(
Kata,gratulálok Lőrinchez :D
Rana,sajnos ínnyel én is így jártam,már másodszor durrant be...most épp jó.

Jó hír Kukackánkról,ma hazaengedik :D :D :D nem nyílt tovább,így otthoni pihi.
Vendég

Dezsi!

Avivás pánik gyakorlat? Nekem az mindig segít.

Bumi

bumi1979

Szia Bébike,drukk a hiszteróhoz!Én nem írom le,hogy mi volt,mert nekem laparral együtt csinálták,mélyaltatásban,két éjszaka kórházzal...de ez inkább a lapar miatt volt,mert két helyen vágtak.
Vendég

Nyulasz, igen, emlékszem, hogy neked is ez volt az ínyeddel. Végül mit tettél rá? Nekem nem olyan vészes még, de érzem, hogy kezdődik, és még most az elején jó lenne tenni vmit ellene. Pénteken fogdoki, ő a múltkor fertőtlenítő csíkot tett bele. Nem tudom, ezt lehet-e babásan. Az használt, bár minden ételnek fertőtlenítő íze volt. (A leheletemről már nem is beszélve) :?

Bébike, én is így voltam, mint te, aztán lombikkal sikerült. :D Neked is fog! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,én egy fél algopyrint "tettem" rá :lol: hajnal fél3 körül már nem bírtam tovább.De állítólag lehet corsodillal öblögetni,de nem olvastam még utána,mert elmúlt a gyogyitól...de nekem a bal oldalt alul-felül,kivül-belül fájt az ínyem.Aztán mire fogdokihoz eljutottam már semmi bajom nem volt.

Na most viszont lépek szundítani egyet,mert fél2-kor feküdtünk le,és nagyon álmi vagyok.
Vendég

Puszikám, 17,20-ra mentem!

Dezsi, hááát amikor én lemondtam az időpontot akkor a május 6-a volt a legkorábbi időpont és az asszem pont 4 hét volt... Muszáj megvárni a mensit? Olyan jó lenne együtt lombikozni!;-)

Nyulaszkám, puszi a hasadra!;-)
Vendég

Én is megyek szundikálni. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bébike!
juj de izgi, akkor együtt megyünk hiszteróra, csak én a Jánosba megyek... voltam már a Sote II-is, ott ki csinálja?
nekem ma kellett volna megjönnie, de remélem holnapra összeizgulom... nekem elég rövidek lettek a mesijeim, ahogy teltek múltak az évek és korosodom (vagy ki tudja miért) úgyhogy nekem még ha holnap megjön akkor belefér!
És tudod mit?! Hisztero után megyek inszemre! Ugyan nekem volt már 6 inszemem (SOTEII-n, horror :twisted: ) 5 beültim és nekünk sincs elvileg semmi bajunk :) szóval úgy gondolom, hogy hisztero után rögvest inszem és akkor ott lapul majd a pociban a baba :D :D :D Te mikor mész inszemre? Te is rögtön? És hol csináltatod?
ja, hiszerom azért lesz, mert nincs semmi bajunk, keressük az okokat és a fent leírtak alapján már csak egyetlenegy támogatott lombikunk van. Azt pedig nem fogom elpacsálni, az biztos :D

Nyulaszom!
ez Murphy, hogy ma nem jött meg. tényleg nem késik sose4
és akkor az a három teszt mind nega volt, amit adtál :twisted: :!: :!: nem értem :shock: :roll: :?: hát nem szeretsz :?: :?: :?: :D :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P

Bumi!
aviva :shock: :shock: :?: :?: az micsoda???? :oops: :?:

Monyo!
most mi van? mennyél valahova!!!!
dezsina

Tücsikém!
én most tuti nem megyek lombikra! inszem lesz. Azt fogok most kérni, és a hiszterot követő mesinél, vagyis május vége felé.... De tudod, mit? Holnap bejelentkezem... 8) és sorszámom sincs...
dezsina

Sziasztok

Puszedli sajnálom nagyon :( , de Én ezt nem értem, te szedsz metet, és így is ilyen magas? dokid mit mondott miért, az avandametet nem lehet sokáig szedni nem? :roll:

Katavirág sok drukk fagyikádnak++++++++

Bumi neked is sok drukk++++++
mi az az aviva pánik torna?

Monyo az szép kétcsíkos,nagyon nagyon drukkolok! próbálj progit pótólni, esetleg igyál egy kis palástfű teát .

Rana méééééé jársz Te annyit a hemára?
szép eredmények ügyi vagy, nem tudtunk volna talizni most, kocsitlan voltam.

Tücsi pusz, Te most akkor mennyit szedsz a metből, és jobban vagy már?

Dezsi akkor nyisd ablakot küldöm pirit. :)

Bébike üdv itt. :)

Kukackát olvastam, ügyes kislány :P neki is, és minden kismaminknak sok pocaksimi.

annyit írtok a hiszterórol, hogy rákeresek mostmár vagy nekem az felesleges lenne mert most volt laparom :roll:
tesztem persze csont nega, már meg sem lepődöm, igaz nem elsőből, mert olyan vagyok éjszaka mint egy törpevizmű , így az szinte kivitelezhetetlen

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Tücsi: én 6ra, de késtünk kicsit. :oops:

Rana: Tűű dr.nál voltam. A lombik és az elhanyagolt diétázás az oka. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Árnika!
kitártam az ablakot!
És lapar, nekem olyan nem volt? Neked a nődokid irta ki, Volt valami panaszod? És mi lett az eredménye?
dezsina

Árnika! Egyrészt nézegetik, hogy jó-e az a Clexane adag, amire most be vagyok állítva (plusz néztek még egy-két genetikai faktort), másrészt meg bevettek egy programba, ami trombofíliás kismamákat vizsgál vérhígító beadása előtt és után. Összesen 3-szor kell menni terhesség alatt (már csak 2-szer), akkor viszont reggel is és délben is. Meg plusz az eredményért, gondolom én (holnap azért megyek). De már nem kell ott lent a "pokolban" várakozni, az első emeleti hemosztázis laborban veszik le a vért és adják ide az eredményt. :D

Puszedli, ejnye-bejnye. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana értem, de az jó hogy nem odalent, mert az vmi iszonyú hely :twisted:
fent nagyon aranyosak voltak velem

Dezsi utána néztem hyszteronak, kb. hasonló diagnosztikai műtét, csak laparnál pici cm-es vágáson keresztül végzik.

Egérkém Neked is nagyon drukkolok, ideje lenne elkezdened hajtani a zebrákat :) :wink:

Nem tudjátok mit jelent a receptemen a- sue nomine orvos kezéhez- mondat , Mabe????????? :roll:

árnika

A vérről jut eszembe, hogy mivel rh- vagyok, ezért 3x is nézik majd a vércsoportomat, ellenagyan szintre.Ezzel ugye ált. csak a 2. terhességtől van gond, ha a baba +...de azért bizti ami bizti.

Amúgy védőnő volt, de nem nézett szét a lakásban vagy ilyesmi, csak elmondta ami tegnap lemaradt.

Nyulasz, Rana
Szép álmokat...én is aludtam vagy 2,5 órát du. :D

Na pusz

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Ahogy Nyulasz írta ma hazajöhettünk. Épp elég volt a kórházból. Most sok pihi és gyógyszerek, remélem minden ok lesz.

Holnap visszaolvasok és írok mindenkinek. Puszi

KépKép
zsófikukac

Zsófi! De jó! :D :D :D :D Pihizz sokat!!!!!

Csajok, kérdés:
1. Ezt találtam a neten: "A terhesgondozásba vételnek a 12. terhességi hét előtt meg kell történnie, mert a szülési segélyre csak az jogosult, aki a 12. hét előtt megjelent a gondozáson. A védőnő ekkor vérkép-, vércsoport- és lues-szerológiai vizsgálatra küldi a terhest, majd a leletek birtokában háziorvoshoz kerül a kismama, aki belgyógyászati állapotát, vérnyomását ellenőrzi."
Én még csak holnap (11+6) fogok először védőnőhöz menni. :oops: Ez azt jelenti, hogy szülési segélyt már nem kaphatok???? :roll:

2. a 12. heti UH hasi vagy hüvelyi???? Néhány helyen azt olvasom, hogy ilyen, máshol meg hogy amolyan. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Még pont időben leszel. :)

Kép
vizkriszisback

Drukk a csíkosodóknak, pocaksimi kismamiknak, üdv az újaknak!

Zsófi! Istenke hozott újra, remélem minden rendben lesz, pihi,pihi,pihi!

Kép
estike66

koszi lanyok.
bekunyiztam magam pentekre a dokihoz :lol: apa rabeszelt hogy tegyek egy probat max elutasitanak de mivel anyagias vilagban elunk igy kaptam egy idopontott.
mar tiszta ideg vagyok.

rana becsuletszavamra mondom hogy szedem a progit :!:

puszi :cry: sajnos a stimu rontja az IR ert,nekem a fel ev fogi alatt 3*ra ugrott az inzulinom.

kukackak,dejo hogy hazajohetetek :lol:

Kép
monyo83

ja es egy kerdes 4+5 4+6on lehet mar Uh an latni valamit?

Kép
monyo83

Monyó, sztem petezsák csak az 5. héten látszik. Nekem a doki azt mondta, hogy ennél korábban a megvastagodott méhnyálkahártya és egy helyen a "felritkulás" (úgy értettem, itt lesz később a petezsák) már jó jel. Szal szakavatott szem talán már lát valamit a 4. héttől is. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Monyo
Nekem az első UH 17. napon volt ET után (4+6)... 4 mm-s petezsák látszódott.

Rana
Terhesség alatt, a hormonális változások miatt gyakori a fogíny-gyulladás!
Mosni kell, akkor is, ha fáj, ha vérzik. Lehet különböző szájfertőtlenítőket használni (Curasept nagyon jó :lol: :wink: )
Védőnőhöz és a 12. hét után mentem. A 12. heti UH még hüvelyi volt
(egyszeri anyasági segély feltétele, hogy részt vegyél terhesgondozáson, arról meg a szülés után kapsz egy igazolást)

Vizkrisz
Barcikára sok debreceni doktor megy néhány hónapra :wink:
Vendég

4+6-nál készült fotó :wink:

Kép
Vendég

Na, Mabe drnő akkor (majdnem) minden kérdésre választ adott! :wink: :lol: És mi az a suo nomine (Árnika kérdezi)??? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

És... délelőtt egy barátnőmmel bababoltoztunk :lol: :lol: :lol: :lol:
(ő is lombikos babát vár... made in BB :wink: )
Vettem Imolának ruhákat, megrendeltük a babkocsit :wink:
Apa csak nevetett rajtam... :oops:
Vendég

Bébike, Tűű dokinak tényleg nagyon sok a betege, de én már 2007 október óta járok hozzá! :-) Terheléses inzulinom nem volt, a terheléses cukrom volt 11,8 asszem+ én már 20 éves korom óta hipóztam, csak eddig senki nem foglalkozott vele, megmérték a vérnyomásom aztán csá'... :evil:

Dezsikém, nekem sincs még sorszámom, de Tűű doki nagyon biztat egy lombik előtti bebasádossal! :-) a következő ciklustól felírt nekem napi 3x1 utrót, és ha 3 hónap után sem lesz eredmény akkor még lehet, hogy Clostit is ír, de ezt majd meglátjuk!;-)

Puszi, akkor ti megvártátok a zuhé végét! :lol:

Árnikaaaaa, holnap is tesztelj! Én meg majd gondolok rád és mondogatom, hogy múkodj! ;-) Most márciusban önszorgalomból szedtem napi 500 mg Meforalt, mert csak ez volt itthon, de az XR-t már szedtem egyszer és azt jobban bírom, szóval szerintem menni fog a napi 2x750 mg! És igen, minden téren jobban vagyok!;-)

Kukuckám, de jó hogy otthon vagy! Pihizz sokat!

Monyo, örülök hogy találtál dokit!

Mabe, Imola nagyon édi!;-)

Pusssz mindenkinek!!!
Vendég

[quote="árnika"]v írta:árnikaki egy kis segítség: a puregon receptemre az van írva, hogy- suo nomine orvos kezéhez- ez mit jelent? :roll:
és puregont bőr alá, hasba lehet adni ugye? olyan régen adtam, hogy elfelejtettem

Általában ezt írják az injekciós receptekre... ez olyan általános szöveg :wink:
Én a Puregont a hasamba adattam. Magamat nem szúrtam :oops:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Az aviva egy torna, menstruációs problémákra, női bajokra, meddőségre stb. jó. Van benne egy gyakorlat, annak a neve a pánik gyakorlat. Akkor kell csinálni, ha nem jön meg aznap a pirid, amikorra várod. Általában beválik.

Nekem mindkét petefészkemben 5-6 tüszőcske kezd nőni. Pénteken megyek megint vv-re, meg uhra. remélem szépen nőnek majd tovább. A méhnyálkahártya 9 mm.

Bumi

bumi1979

Pánik gyakorlat:
• Kis terpeszállás, erősen rogyasztott térdekkel. A két tenyér a comb
közepén, az ujjak befelé néznek.
• Billentsd előre a csípődet az alhas erős behúzása, beszorítás közben.
• A csípő előrebillentése megmarad, az alhas erős behúzása beszorítása
felenged.
• Végezd folyamatosan elfáradásig, vagy 5-10-15 percig.

Bumi

bumi1979

Mabe te jóóó ég, :shock: és ezt még nem is Te adtad be
Nekem ha más adta akkor volt ilyen, de megtanultam, és rájöttem hogy oda a legjobb
kösz, kösz a választ, csak még egy recepten sem láttam.
jó érzés volt Imolának vásárolni ugye, már Én is alig várom

Rana cica neked is köszi :)

Kukacka pusz, vigyázz magatokra, és pihizz sokat!!!!!!!!!!!

Tücsikém aranyos vagy, de nem látom értelmét hogy teszteljek :?
Azt honnan tudod hogy az XR jobb neked??

Bumi magáról az aviváról Én már hallottam, de azt olvastam hogy profin kell megtanulni, mert ha nem jól csinálja vki akár ellenkező hatást is érhet el. Ügyi vagy, szépen növesztgeted tüszikéket :)
de hogy pánik, na Én tuti nem pánikolnék :wink: :lol:

ezt az IR-t Én úúúúúúúúgy utálom, mindig ettől félek, és ha stimu erősití, akkor végülis nem lehet csinálni vele semmit nem, ráadásul gondolom ciklus második felében, amikor a legjobbnak kellene lennie :twisted:
azt hiszem nagyon rá kell állnom a diétára és tornára :?

árnika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?