Sziasztok!
Napsika73 üdv a csapatban!
Akkor nektek jó nagy családod van,mesélj kicsit magatokról!
Mi jól vagyunk,szépen süt a nap,remélem ma nem lesz vihar,mint tegnap!
Hát a mama már engem is kiidegel sokszor,ezt már nagyon nehezen lehet bírni! Percenként ugráltat,mindig vmit kitalál,és az azonnal kell. Anyu is beteg,megfázott,nincs hangja,de nem pihenhet,mert munka van,és mi az,hogy ő lustálkodni akar?!
Mert meglátszik mióta ő semmit sem tud csinálni kupi van mindig!
Meg hét anyu minden főzhet,az nem jó neki,mert íztelen,pedig első osztályú!
Akkor meg anyu is végre boldog,van egy barátja,aki nagyon rendes,de a mama utálja,és ennek hangot is ad,sőt ki van kelve,hogy mi az,hogy ide meri hozni ebédre,mert az a pasi senki!
Majdnem ugy jön le,hogy anyu kurva,mert idejár egy pasi ebédre,de sose alszik itt,nem is merne a mamától.
De amikor a mama kórházban volt,mindig ő vitte anyut utána,és mindent segít elintézni,de az nem érdekli,csak,hogy ő utálja,és ő nem családtag és semmi helye itt!
Ma én is kaptam tőle! Gabika hisztizett délben és kiborította a kaját le a földre. Meglegyintettem a buksiját,hogy ilyet nem szabad,hát rácsapott a kezemre,hogy hogy merek ilyet tenni?!
Megmondtam,hogy az én gyerekemet én nevelem,és úgy ahogy én szeretném! Láttam,hogy nem tetszik neki! Mert a gyereknek csak a kezére lehet csapni!
Érdekes én is kaptam ki nem is egyszer,és nem a kezemre,és itt vagyok! Kell a szigor!
Amúgy jól vagyunk,ma aránylag jók a cukrai!
Ja megjött a közgyógy is tegnap apjuk mondta,ill.csak értesítő,majd hétfőn veszem át!
Ja és képzeljétek átvertek a pesti gyógyszertárban,és csak most tudtam meg. Ugye a doki felírt 2 receptet amin 3-3 doboz tesztcsík volt a vércukormérőhöz. Pesten 3 doboz 2700Ft volt,a héten kiváltottam itt a másik receptet,ami 1300Ft volt!
Utánajártam és itt fizettem jól! Azért nem semmi,hogy átverik az embert!
Én nem tudtam,hogy mennyit kellene fizetnem,mert akkor előszür váltottam ki!
Ja és megjött a GYES papír is,ugye áprilistól már az jár sajnos! De az se 28.500Ft,mert abból még sok mindent levonnak,és kb. 23.000Ft ot fogok kapni,meg a 23.000családi! Frankó! A hitel meg 80.000!
Ez a szép támogatás,ebből éljenek meg az anyák?!