Sziasztok!
A Ricsi mai is egy angyal!
El vitt titeket a nyuszi????
Ha erre jártok .... a fiúknak
1. Meglocsollak SMS-sel, nem fogok tökölni. Neked nem kell hajat mosni, nekem nem kell kölni.
2. Telefonon landolt az esti szellő szárnyán küldött üzenet: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
3. Egy kis nyuszi megérkezett hozott neked üzenetet: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
4. Kicsi csibe, nagy buksi, a tojásból most bújt ki, kémleli a világot, ilyet ő még nem látott... Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!
5. Rügyezik az erdő,virágzik a táj, az orgonafán dalol egy tarka kismadár, azt énekli Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
6. Kiscsirke szól degesz beggyel, locsolj inkább SMS-el, gyilkos ám az olcsó kölni, büdös csaj tud ezzel ölni. Boldog Húsvéti Ünnepeket!
7. Igaz a hír – Jézus halott! De szagodtól feltámadott, olyan büdös a sok kölni, hogy engem meg tudsz vele ölni, ezért inkább nem locsolok, csak SMS-eket dobok! Boldog húsvétot kívánok!
8. Suzukival érkeztem, marha nagyot fékeztem. Okos vagyok, szép és laza, locsolok, azt húzok haza!
9. Boldog húsvét reggelén kölnit veszek kézbe én, sms-em hozzád száll, rózsavizem reád száll.
10. Hosszú hajad, rövid eszed. Meglocsollak. Észreveszed?
11. Harangoznak húsvétra, leszakadt a tyúklétra. Kezdődik a locsolás. Nekem is jut egy tojás?
12. Itt állok a nadrágomban, locsoló van benne, hogyha azt most elővenném, nagy nevetés lenne. Ezért inkább sms-em küldöm nagy-nagy szeretettel. Boldog Húsvétot!
13. Húsvétnak másnapján az a kívánságom, hogy házad népire ezer áldás szálljon.
14. Zöld erdőben jártam véled, kezem erre-arra téved, úgy éreztem, nem vagy nedves. Meglocsolhatlak-e kedves?
15. Tele van a hajad kosszal, majd meglocsollak domesztosszal!
16. Zöld erőben jártam, szembejött a medve, úgy gondolta, könnyít magán. Nesze, itt a nedve!
17. Egy kis nyuszi megérkezett hozott neked üzenetet: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
18. Szeretettel gondolok rátok, áldott húsvétot kívánok.
19. Masnis nyuszi vagyok, egy kis üzenettel: Tele van a szívünk tiszta szeretettel. Ezúton kívánok Boldog Húsvéti Ünnepet!
20. Csibe, nyuszi, tarka barka barikán a csengő rajta küldünk nektek hímes tojást kölnivizet és áldomást nárciszt a ház Asszonyának sonkát, tormát az Urának, csokit a pulyának, velős csontot a kutyának.
21. Éz lénni kici kínái eszemesz, nádon occó, nincs áfász számlá, kívánni boldog nuszi, lánoknak szok kellemesz húszvéti locoló, fiúknak két nad pirosz toász!
22. Beugrott egy nyuszika, azt súgta nékem: gondoljak azokra, kik kedvesek nékem.
Eszembe jutottál Te, és a családod. Ezúton Boldog Húsvétot kívánok!
23. Rügyezik az erdő,virágzik a táj, az orgonafán dalol egy tarka kismadár,
azt énekli KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
24. Kicsi csibe, nagy buksi, a tojásból most bújt ki, kémleli a világot, ilyet ő még nem látott... Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok.
25. Itt a húsvét, s jön a nyuszi. Mindenkinek egy nagy puszi.
26. Egy kis nyuszi megérkezett hozott neked üzenetet: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
27. Zöld erdőben jártam véled Kezem erre-arra téved Úgy éreztem, nem vagy nedves
Meglocsolhatlak-e kedves?
28. Piros tojás, fehér nyúl, ETO, Fradi 3:0!
29. Piros golyó, kék golyó, meglocsollak vén tojó
30. Utca végén csordogál a kanális, meglocsollak, téged, meg az anyád is.
31. Zöld erdőben jártam, berúgtam és hánytam. El akartam dőlni, nesze asszony, kölni!
32. Én ma már nem teszek-veszek. Egész nap csak sonkát eszek. Nyuszikával piálgatok. Áldott Húsvétot kívánok!
33. Útra kélt a város összes bikája, locsolkodni szerte a világba. Meghittség, boldogság, áldás és béke, legyen a családod örökös vendége. Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!
34. A sonkát, tormát told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre. Ragyogjon rád az ünnep fénye, melegítsen fel és emeljen az égbe.
35. Húsvét van, Húsvét, rügy az ágon, kezünkben locsoló, szép az ünnep, jaj de gyönyörű! Áldott Húsvétot kívánok!
36. Piros tojás, fehér nyuszi, SMS-ben száll a puszi.
37. Van nálam egy kölnisüveg, métereset spriccel, mivel ilyen rakoncátlan, lezártam egy sliccel!
38. Ritmust mondok, tojást várok, ha nem adnak, odébb állok.
39. Igaz, hogy én mókás vagyok, a vágyaim mégis nagyok: meglocsollak s cserébe tojást tégy e tenyérbe! Csak tojással be nem érem, az áfával együtt kérem!
40. Van nálam egy kis pacsuli, leloccsintom magát, hogyha egy kicsi mázlija van szereti a szagát.
41. Húsvét táján édes szokás a vödörrel locsolkodás. Nálam is van szagos kölni, ha rádöntöm meg fogsz ölni?
42. Rózsa, rózsa szép virágszál, szálló szélben hajladozzál, napsütésben nyiladozzál, meglocsollak, illatozzál.
43. Gyurcsány azt ígérte, hogy jövőre, adót vet ki minden locsolós tömlőre, ezért idén előre locsollak meg belőle. Jövőre már adómentesen leszel gyesen!
44. Orbán Viktor megüzente, hogy kevés a regimentje. Minden magyar legény fesse a tojását fideszesre, leányokat úgy locsoljon, hogy a magyar szaporodjon!
45. Puszi, nyuszi kis bari, azt akartam mondani, hogy simogasd ülepüket, boldog húsvéti ünnepeket!
46. A nyuszi az idén újat tojt. Fekete, volt, apró és nem eurokonform. Bejelentettem a fogyasztóvédelemnek, most várom az eredményt. Addig is boldog Ünnepeket!
47. Illatos fű, moha, páfrány, meglocsollak, házi sárkány.
48. Jó dolog a locsolás, meg a sok kis tojás, de én már öreg vagyok, csak sms-ben locsolgatok!
49. Birka, barka, berkenye, itt van húsvét reggele. Szagos vizet Erzsóknak, tüzes vizet Ferkónak.
50. Zöld erdőben jó a kedv, ott lakik a barnamendv. A versekben fő a rím, locsokodni jöttem immár.
51. Szegfűmintás piros tojás, ezt kapja most minden elvtárs. Narancssárga tojás járhat minden lelkes honpolgárnak. S boldog purimot kívánnak minden szabad madárkának.
53. Piros tojás kék tojás mit választasz Neo srác?
54. Budwiser és Hoffbrau meglocsollak víg Frau
55. Zöld erdőben lépdelek, aztán eléd térdelek, jó kölnivel köszöntlek, Húvétra meg megöntlek.
56. Selymes szőrű nyuszika, a szeme meg barika, kifekszik a pamlagon huncutkodik harmaton.
57. Köszönteni érkezénk Húsvét alkalmából, jószerencsét jósolunk Feltámadásából, ragyogjon a sok leány, egészségben, szépen, el ne hervadjanak a következő télen.
58. Gyere kislány, meglocsollak Kedvezményes áron, Gumi nélkül negyven rugó, Kölnivel csak három!
59. Szagosmüge, ibolya, rövid ez a vers!
60. Kiscsirke és ibolya, nem vagyok én pipogya, locsolkodni érkeztem, meg ha azzal beérem!
61. Kürtöskalács, gazdag saslik, fű tövében mi piroslik? Hejj a Palkó, hejj a Sára festnek Húsvét alkalmára!
62. Barika-barika, kiscsengő, paripa, kivirul-kivirul ibolya-ibolya, furulyál-furulyál szerenád lelkéből, feltekint-feltekint szerelmes öléből.
63. Szerelem-szerelem tavasszal jöjj velem, érlelelem-érlelem testemen, lelkemen.
64. Fel a szoknyát, le a bugyit, hadd locsoljam meg a … nyuszit.
65. Magyar szokás a locsolás, itt jár érte piros tojás. Ne menjetek messze lányok, tartsátok csak az orcátok.
66. Egy tojás, két tojás, homlokomon pattanás, kirügyeztem húsvétra, felborult a tyúklétra, kifutottak a csibék, játszani egy kicsikét. Szabad-e locsolni?
67. Kicsi nyúl ül a kosárban, piros tojás az aljában, tetejében csoki, cukor, legyen nálad kicsi bugyor, abba gyűjtsed mind a kincsed, húsvét napján kapod mindet!
68. Csengős bárány, masnis nyúl, a kölnimtől felfordul. Hogyha nem adsz piros tojást, leöntöm az egész lakást!
69. Nem jöttem én üres kézzel, hanem jöttem vödörrel, rád öntöm a hideg vizet a legnagyobb örömmel.
70. Futás lányok, ha megláttok, elkapom én a szoknyátok! Nem félek én locsolkodni, el fogom a tömlőt kapni.
71. Vidám húsvét, víg ünnep, nyuszik velünk örülnek. Kicsi bárány, kiskacsa, minden gyerek mosolya kísérje a léptedet Boldog Húsvéti Ünnepeket!
72. Nem locsolok, lusta vagyok, csak SMS-ben mondom: Csajok! Legyetek termékenyek, tartsatok el engemet!