Új privát üzeneted érkezett!

Mabe: nálunk is van mozgolódás :-) tegnap Apa tenyerének kértem egy rúgást, meg is kapta :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Nyulasz: szép sz új vonalzód.

Bumi: hajrá!!!!!!

Dezsi: a histero mikor lesz?

Szezso: hogy vagytok?

Petne: :(

Én jól vagyok. Tegnap már nem voltam lázas, Férjem sem.
Ma hajnalban (4óra alvás után) inzulin és pajzsm. kontrollon voltam, doki kedden nézi meg az eredményt. Fáradt vagyooooooooooooooooooooook!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szezso.
egyenlőre csak annyit tudok, hogy ezeket kell minden nap használnom és 3 hét múlva kontroll.
Most fújtam az orromba a sprayből és hatott, mert már kapok levegőt és remélhetőleg Ricsit sem fogom éjjel felkelteni a horkolásommal és a rettenetes köhögésemmel. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Szezso,
tök jók a mozgolódások, nem?
Főleg, hogy apa is érzi már.

Ilyen nekünk is volt.
Bó akkorát rúgott, hogy az apja tenyere is érezte rendesen. :D

hajnoca
Dunakeszi

Kép Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, legalább szokod a kevés alvást :wink: :-D örülök, hogy jobban vagy, és remélem jók lesznek az eredményeid.
Mi nagyon jól vagyunk, köszi :-D

Hajnoca: reméljük hat a gyógyszer. Bár a poratka állandóan jelen van a lakásban :roll: igen, tök jó, hogy mozgolódik, bár néha lehet még összekeverem egyéb mozgásokkal :oops:
De azért vannak már egyértelműek is :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hajnoca, ez szar ügy... :?

Babim, köszi a pocaksimit. Most ránkfér. Sokat sétáltunk anyuval. :lol:

Rana, szépek a kiscicáid! :lol:

Egerecske, csak ügyesen a szurikkal. :wink:

Nyulasz, igen a blogomra simán fel tudtam tenni. Csak itt a babaneten nem mükszik.

skrisz72

Na csá csajok, elutazunk a hétvégére. Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket, sok locsolót, babát a pocakba és ajándékot a fűbe kívánok! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Voltunk drbácsinál,mivel múlthét szerdán volt uhu,most nem csinált,csak szívhangot hallgattunk.Méhszájamat megdícsérte,tökéletesen zárt,és sok pihit javasolt,hogy ez így is maradjon.
Uhu legközelebb 27-én lesz.

Köszönöm a vonalzó dícséreteket...
Rana,két baba van azon a "vonalzón" is :roll: azt ne kérdezd,hogy a linket hogy csináltam,mert tegnap este egész nap azzal szórakoztam,mindig bemásoltam a megvariált kódot a hozzászólásba,és előnézetben megnéztem mit mutat,aztán egyszercsak a sok szövegben volt egy link,mellőle kitöröltem a felesleges betüket,és beraktam a linket...viszont sehogyse sikerült megcsinálnom,hogy mutassa is :evil:
Nagyon jó pihenést kívánok!

Puszikám,jó hogy már nem vagy lázas.Vigyázz magadra!!!
Árnika,lassan teszt :D Drukk!!!!
Egerecske,tüszőnövelők mennek!!!
Dezsinám :D
Szezsó,Mabe mozgolódnak? :D
Bómami,sajnálom az allergiát :?

Zsófikukaccal beszéltem,jól van,babák is,doki óvatos,és valószínű legalább egy hónapig benn tartja,és reméljük nem nyílik tovább a méhszáj.Kap méhlazítót.Talán tud szerezni laptopot a jövő héten,és akkor fog írni.

Aki már nem jönne,annak boldog nyulat!
Kép
Vendég

Nyulasz: azt vágod ugye, hogy a húsvét a MI ünnepünk????? :lol: :wink: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sajnos az a baj, hogy az embereknek nincs pénze az építkezésre, és sorra mennek tönkre az irodák. A férjeméknél sem leépítés volt, hanem bezár az iroda, tönkrementek. Igen, ez nagyon rosszkor jött most, nem is tudom, mi lesz. Nem akarok visszamenni dolgozni, egyelőre bízunk a csodában (meg persze jó sok megrendelésben), mást nem tehetünk.

Uhu képek nagyon cukik.

Mindenkinek jobbulást, mocorgást, jó utazást, boldog húsvétot kívánok!

Kép
petne

Petne,
jajj. Remélem minden rendbe jön és lesz elég megrendelésük.

Mindenkinek boldog nyuszikát.:D
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Szép jó reggelt!

Kidobott az ágy...pedig most csak 6 órát aludtam...Férjem pedig már tegnap megmondta, hogy fel ne költsem délelőtt :lol: , ő így piheni ki magát.

Petne
Reméljük lesz a férjednek annyi megrendelése, hogy tud majd szépen maszekolni!

Nyulasz
Ügyes kis nyúl vagy, hogy minden rendben veletek! :D Csak így tovább!!!

Puszi
Action time közelít?Akkor csak mint a nyulak! :wink:

Hajnóca
Sajálom az allergiát!Párom is az lett vagy 2 éve, igaz nem tudjuk mire...de szed bogyót, meg csöpögtet, fúj a nyílásokba. 8) Mondtam én neki vagy egy hete mikor kezdett megfázós tüneteket produkálni, hogy nem lett beteg, ez az allergia..s mióta kúrálja magát megint, már semmi baja!

Rana
Jó utat! :D

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket! :D

Kép
vizkriszisback

Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!!

Kép

Petne, sajnálom a férjedet. Enyém uram is építőiparban dolgozik, de nem egyszerű a helyzet!

Hajnóca, jobbulást!

Nyulasz, Kukackát üdvözlöm, ha beszélsz vele!

Kép
kata05

Sziasztok!

Petne :(

Katavirág, sajnálom, hogy most nem sikerült.

Rana, helyesek a babák nagyon!

Nyulasz, gratula a félidőhöz!!!

Zsófi,pihengess, bízzunk benne, hogy nem nyílsz tovább és jó sokáig bent maradnak még a babák.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Régen nem voltam, és bevallom csak az utsó oldalt sikerült elolvasnom.

Szezsó!
Úgye milyen édes érzés? Imádnivaló, még akkor is, ha néha lórúgásnak tűnik. :D
Puszika! Jobbulást nektek, illetve teljes gyógyulást az ünnepekre!
Nyulasz! Állati klassz az új vonalzód, dícséret a méhszájadnak! :D, simi kicsi nyuliknak!
Zsófi! Most látom, hogy Ti korházban :( Ez nem jó, de legalább jó kezekben vagy. Tessék mindenben nagyon szótfogadni!
Petné! Olvasom a problémátokat, nagyon sajnálom. Enyém apa májustól kb lét hónapig nagyon távol fog dolgozni, kényszerhelyzet. Az eszem felfogta, hogy nincs más választásunk, de a lelkem annyira tiltakozott, annyira tele vagyok félelmekkel, hogy egy hétig csak bőgtem éjjel és nappal. Rohadtul sajnáltam magam, hogy nem nem lesz itt velem a végén, én akitől ez nagyon távol áll, szabályos hisztirohamokat produkáltam. Közben utáltam magam, és folyton szólt a vészharang!!!, hogy most hagydd abba! - de képtelen voltam rá. Tegnap türelme elfogyott, idegei pattantak(szegény, annyira szeretem!), jól kiosztotta a fejemet, most jobban vagyok. :oops: :roll: Iszonyú nehéz. Mindenkinek.

Közben felújítunk és egy hét múlva esküvő.

Lányok! Nagyon szép húsvétot, kellemes tavaszi sétákat, finom étkeket, testi-lelki feltöltődést kívánik mindenkinek!

Kép
estike66

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Kép

skrisz72

Kép Szép Húsvétot kívánok Mindenkinek!

és legalább ekkora nyuszit:
Kép

Az én ünnepi étlapom: Menopur és Cetrotide, tüszönövelőket köszönöm és továbbra is kérem! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Boldog húsvétot kívánunk mindenkinek!
Kép
Vendég

Nyulaszka: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Most nem olvasok csak dobok 2 képet a mai kirándulásunkról.
Kép

Kép

Pussz!

Kép
vizkriszisback

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!
Puszikám :D :D :D nagyon édi :wink:

Persze mindenkiét magaménak érzem :lol:

Árnika,Dezsina a spontán hónap tesztjéhez++++++++++++++++
Egerecske,tüszőnövelők++++++++++++++++++++++++
Vkrisz,nagyon szépek vagytok :wink:

Mindenkinek jó pihenést :D
Vendég

Szép reggelt mindenkinek! Mindenféle drukkjaim és pocaksimijeim mennek!

skrisz72

Vkrisz,
szerintem jobban tenné, ha elmenne egy allergiatesztre.
Akkor legalább pontosan tudnátok, hogy mire és mit kell szedni, fújni, cseppenteni.
Nekem a poratkára és lisztatkára lett erős a reakcióm és búzafélékre 1 #.
Kaptam orrsprayt, pumpát és gyógyszert is.
3 hét múlva meg megnézik, hogy jó-e egyáltalán az amit szedek, fújok.
Addig marad a nagy suvickolás, nagytakarítás ezek mellett. :D :shock: :evil:

hajnoca
Dunakeszi

Szép jó reggelt!

Remélem mindenkinek úgy telt a húsvét, ahogy az szerette volna.
Mi anyóséknál voltunk feszt,velük mentünk tegnap du. kirándulni is (rájuk fér a csapatépítés).nyumékkal nem is találkoztunk, pedig hívtak ők is kertibuliba...de náluk úgyis sokat vagyunk, majd pótoljuk. :)

Ma megyek a védőnénihez délre.Majd jól rá kell készülnöm.zt mondta, hogy vigyek vizeletet...tesóm szerint reggeli ke, de nem mondta. :? Ti tudjátok? (Tettem el reggeli pisit.)

Hajnoca
Hát igen, el kellett volna már mennie...de sose szakított rá időt.
Most meg, hogy már szedi a gyógyit...asszem nem lehet vizsgálni..vagy igen?

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Remélem mindenkinek szép húsvétja volt, és babák, tüszők, lelkecskék is jól vannak. :D

Megvan a pm leletem:
TSH: 1.6 (0.35-4.94)
Ft4: 1.26 (0.7-1.48 )

Szerintetek??? Nem magas egy kicsit az fT4??? :roll: Puszedli, te mondtál erről vmit, de nem találom azt a hsz-odat. Ma megyek majd a dokihoz.

Vkrisz, a reggeli vizelet "jobb", mert előfordul, hogy a nem reggeli használhatatlan (ezt nekem is mondta vki). Én csütin megyek védőnénihez, de nem mondta, hogy vigyek pisit. :roll: Majd a vv-re viszem.

Árnika, holnap is megyek a hemára reggel is meg délben is (majd elmondom). Csak szólok, hogy talizhatunk.. (Bár remélem, csak megyek meg jövök)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.04.14 09:53-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Csajok,hogy megy az idő!Nyulasz,szezso,már ti is nagyon jól haladtok!hihetetlen!
én ma(is)olyan nyűgös,feszült vagyok.most ittam még1 kávét.legszívesebben aludnék.délelőttre bejelentkezett a védőnő,és tök korán rendbetettem a lakást,magamat.itt ülök felöltözve,sminkben,nem merek elaludni.nem szeretem ezt!a fodrászt is lemondtam mára.
nyafi nyafi,nyafi.nem szeretem az ünnepeket,belefáradok.

Kép

Vkrisz, védőnéninek tök mindegy, milyen pisi. Én délután 3-ra járok mindig a dokimhoz, 2-kor pisilek, azt viszem, és mindig jó neki. A reggeli pisi csak a laborvizsgálatoknál fontos.

Ranamami, szerintem minden érték a helyén van. Jól vagy a picikékkel?

Mindenkinek szép napot! :lol:

(Én még mindig a Balcsin, mert apa nem tudott tegnap értem jönni. Reggel fél 7-kor telefonon navigáltam le a kolléganőmnek a napnyitást...)

skrisz72

Lola, én nem értem, hozzátok kijön a védőnő? Nem nektek kell hozzá menni? :shock: :roll:

Krisz, nekem nem mondta a védőnéni a telefonba, hogy vigyek pisit neki. Vagy ez egyértelmű, hogy vinni kell? :roll: Jól vagyok, hidegrázás és evések utáni émelygés nagyjából elmúlt (legalábbis nagyokat tudtam kajálni most hétvégén :oops: ). Csak ez a szemét száraz köhögés, ez még mindig megvan, ez aggaszt nagyon.... :? Dehát semmi se tökéletes, igaz? :lol:
Nagyon izgulok a pénteki UH miatt is. De bízom a picikékben, eddig is nagyon ügyesek voltak....

Balcsira irigy, mi már a régi kerékvágásban, bár kint gyönyörű napsütés....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt, egy gyors ünnep utáni "bekukk" :P

Remélem, mindenki jól van és szépen eltelt a Húsvét! :D
Visszaolvasok majd, most pedig mennek a drukkok minden illetékesnek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Sziasztok!

Nálunk nagyon jól telt a húsvét, minden nap voltunk valahol, vagy nálunk voltak: buli, buli, buli,... :D

Rana: az ft3nak és ft4nek a referencia felső harmadában kell lennie, tehát a tied tökéletes! :D

Szép hetet!

(Ma este megyek Tűű dr.hoz.)

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok, szép keddet!

Tüszőnövelő drukkjaim és pocaksimijeim úton! :D

Kép
estike66

sziasztok!

újra munkában!

Puszedli!
ki irta ki neked az inzulin vizsgálatot, IR-volt?
amúgy 20-án megyek hiszeróra....

Nyulaszom!
nagyszerű hirek :D
dezsina

Rana!
én járok a védőnőhöz,de most van a nagy LÁTOGATÁS,megnézi,hova születik a kisbaba.
amúgy meg jól felhúztam magam,emiatt mondtam le a fodrászt,talpig díszben vártam egész délelőtt.
nem jött.a telót nem veszi fel.most vetkőztem le,nem feszengek tovább
lesz@arom
csajok:gomba tenyészett ki a kenetből.canesten kell rá.szerintetek ez terhesség alatt mennyire gáz?
volt nektek ilyen?

Kép

Lola, ez előfordul. Unokahúgom is minden szart összeszedett terhesség alatt. Kapott kúpot, krémet.

Rana, a védőnénihez havonta kell járni (általában ezt ők igénylik), minden alkalommal megnézik a pisit. Aztán később meg elmennek hozzád, és megnézik, milyen körülmények között laktok. Neki a baba érdekeit kell szem előtt tartani.

skrisz72

Skrisz,kösz

nekem védőnéni még sose nézett pisit.még a dokibácsi is csak véletlenül a múlt héten,mert nem tudtam rávágni a választ a kérdésre:milyen a vércsoportom?
ha rávágom,még most se nézik

Kép

Vizkrisz
Jók a képek :lol:
Vizeletet én sose vittem a védőnőhöz (ha nagyon akarja, pisilek ott neki)
Igaz, én eddig csak 2-szer voltam a védőnőnél :oops:
Ő volt nálam 2-szer...

Lola
Feküdj le és aludj :wink:
Használd a Canestent!

Rana
Védőnőnek elvileg a terhesség alatt 5 alkalommal otthon kell meglátogatnia a kismamát. :wink:
Vendég

http://www.eum.hu/egeszsegpolitika/mino ... -feladatai

Itt van a hivatalos protokoll, hogy mit kellene a védőnőnek csinálnia :wink:
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen telt a húsvét!
Én holnap reggel megyek vv-re, délután meg uh-ra. Kivi leszek, mit csináltak a tüszőcskéim. Remélem szépen nődögélnek.

Lányok!
Beültiig lehet játni tornázni? Csak azért kérdezem, mert még nem jártam le a bérletem, még van 3 alkalom.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi
Óvatosan!
Petefészek a stimu alatt sérülékenyebb :wink:
Vendég

Sziasztok!
Dezsinám,mi újság?
Árnika,veled?
Egerecske tüszőket növeszt :D
Bumi,holnapra++++++++++++++++
Lola,én nálam egyszer volt a védőbanya,én szabadidő ruhában vártam,szerencséjére pontos volt.Máskor ha van programod,mint fodrász,vagy bármi,mond meg neki,hogy jöjjön máskor.Egyszer már én is leráztam,reggel felhív,hogy délelött otthon vagyok-e? :shock: Legközelebb 2 hétre előre lefixáltuk az időpontot,így tudtam én is variálni...de hogy nem megy hozzád,és a telefont se veszi fel??? :shock: :evil:
Rana,nem kell pisit vinni.Nekem ott megkérdi,hogy tudok-e pisilni,ad egy csíkot,hogy azt pisiljem le,és arról nézi,mi milyen színű...
Vendég

Hello csajok! Itt vagyok megint.

Pm eredményem tökéletes, ahogy Puszi mondta. :D Drnő is csodálkozott, és mondta, hogy nem kell emelni a Letroxon. :D Viszont sajna most is ráirkáltak mindenfélét a kezelőlapomra, amiket nem is csináltak meg (pl EKG meg 30 perces utógondozás meg valami pólyakötés vagy mi). :evil: Megmérték a cukromat is. 5.7 lett. Ahhoz képest, hogy egy fél órával előtte bepusziltam egy fél banánt, nem is rossz. :P

Nyulasz, v.n PH-t néz, vagy mit a csíkon??

Bumi, hajrá tüszik!! Sztem is tornázz, de ne kick box aerobikot. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,több dolog van a tesztcsíkon,legalább 4-5 féle jelölés,és a szineződést nézi...de hogy pontosan mik ezek,azt nem tudom.Örülök,hogy jó lett a pm eredményed :D pólyakötés :?: :shock: :roll:
Vendég

Sziasztok :!:

Arnika, teszt :?:

Rana, szepek az UH kepek :!:

Petne, sajnalom :cry:

Skrisz, nem mondod, hogy mar most 99cm a hasad :?: :shock: Nekem szules elott volt 100cm.

En most kicsit le vagyok pukkanva. Kicsi fiam egy honapja csinalja a fesztivalt, nem alszik, nyugos, meg ilyenek. Szoval csajok, gatyat felkotni, neha nagyon nehez... :wink: :wink: :wink:
Most kicsit erzelemmentesen keszulok az ujabb beultire. Meg ugye az elozo ketto is sikertelen volt....

Ja, a ferjem beszelt a dokinkkal, mert en most nem taliztam vele, megjott, de nem volt vervetel. Azt mondja, csodalkozik, miert nem lettem terhes. Erre a ferjem azt mondta neki, mert nem vegzett jo munkat :wink: Szerencsere poenra vette...

En ma cn7. Jovo kedden megyek vervetelre, sacc/kb jovo penteken beulti. Egy szem fagyikank remelem szepne felovad... aztan meg velunk marad.
katavirag

Katavirág
Drukkolok!

Rana
Pisi teszt... sok dolgot lehet vele nézni (vegyhatás, fajsúly, fehérje, cukor, bilirubin, aceton, vörösvértest, stb.)

Ma megveszem Imola babakocsiját :lol:
Vendég

sziasztok.

olvastam tobben drukkoltatok ertem.koszonom.
a helyzet meg mindig nem egyertelmu.
hoztam kepet es leirast hogy mi van velem.akinek van otlete hogy mit csinaljak irja le.

az van hogy ez stimus ciklus volt.
14dpon eleg halvany alig lathato csikom volt,icipici barna is volt estere.vasarnap is pici barna a csik valamelyest picit erosebb volt majd estere erosebb barnazas.
hetfon nem is teszteltem estere megjott menzi csak gorcs nelkul.
kedd reggel duplaolyan eros csik mint vasarnap(ez van az alcso kepen)csak pisiles kozben volt menzi,delutanra kicsit erosebb csik(kozepso kep)estere menzi elmult.
ma reggeli teszt ami a legfelso erososodott a tegnapihoz kepest menzi nincs.
az a gaz hogy hetfotol abbahagytam a progit is mert azt hittem megint elment a baba,de se gorcs se darabos menzi men volt meg eddig.tudom milyen a pozi teszt utan a menzi sajna volt benne reszem es az nem ilyen.

Kép

na es itt a mai kep ami olyan mint eloben a teszt.
Kép

bocsi ha valakit zavartam.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Rana, nagyon szép a pm eredményed!!

Vkrisz, szépek vagytok együtt!

Mabe, de jó majd mutizz képet!

Pénteken kiderült kisfiúnk lesz! :D

Kép
kata05

Sziasztok!
Monyo, azonnal menj vérvételre és nézesd meg a progidat, és villámgyorsan kezd újra a progi pótlást! Nekem pont tegnap mondta az endokrin dokim, hogy a stimus ciklusnál sokkal magasabbról esik le a progi mint a normál ciklusnál, szóval nagyon oda kell figyelni a progi pótlásra! Ő mondta, hogy már a 27-ik napon teszteljek és ha egy picike remény is van azonnal menjek vérvételre, hátha kell emelni a progi pótlásomat!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?