Na latom, most nagyon szani itt mindenki. En sem maradok ki...
Kokusz, husveti mikulas
Hajra junius
Erdekes ez az orokbefogadas tema. Szerencsere en sosem jutottam el odaig, hogy eszembe jusson. De ha evek ota gyermektelen lennek, lehet, belevagnek. Nagyon nehez tema....
Monyo, sajnalom a tiprodasod. En ismerek egy lanyt, akinek megjott a menszesze, kozben meg terhes volt. Nem is tudta. Csak a kovetkezo mensi maradt ki. Ezert ne add fel
Ugyanakkor a HCG kozismerten eleg lassan urul ki. Ami most a teszteden latszik, biztosan terhesseg (van/volt). Bizunk az elobbiben
Ha mehenkivulid lenne, miert jonne meg a menszeszed
En jelen pillantban nem gondolkodom a beultin, pedig mar jovoheten lesz. Kisfiammal most eleg nehez napokat elek meg, gyakorlatilag egy honapja nem alszunk. Ez biztosan a dackorszak kezdete... na de nem akarok itt panaszkodni, csak azt mondom, bizony sokszor gyerekkel sem konnyu. Tudom, gyerek nelkul sokkal rosszabb....
Azt hiszem, ez a beultim most kicsit erzelmek nelkuli lesz. Kicsit ki vagyok merulve es 2 sikertelen utan az ember szkeptikusabb...
De lehet, jovoheten mar jobban leszek.
Angeleknek sok sok drukk
Pici Kokusz gyogyulj meg
Ja, kepzeljetek, a napokban beszeltem egy baratnommel. O sem mai tyuk, 35 lesz iden. Az ura meg aztan plane nem mai gyerek. 3 eve hazasok, azota nem vedekeznek. Mindig kerdezem tole, jon-e a baba, mi van mar. Egy-ket kivizsgalasig eljutottak, de semmi tobb.
Azt mondja nekem, tulajdonkeppen nem is csodalkozik, hogy nem terhes, mert nem figyeltek eddig a peteerest
Hogy igazabol csak 2 honapja probalkoznak.... persze, rohog a vakbelem. Tisztara magamra ismertem, ahogy nalunk is teltek az evek es mindenki kerdezte mar, na mi van gyerekugyben. En is ugyanigy magyarazkodtam....