Sziasztok
Itt a hétvége, megint pocsék az idő
, még jó hogy nem ezt a hétvégét neveztük ki újabb talinak.
Picus,
Andi nagyon tündéri, elégedettül kajánkodva nevet
Az alvási módszere sem semmi. Nálunk is mondja apája, hogy irigyli Danit, mert képes aludva enni
IGaz ő inkább sörözne aludva
Az oltás szerintem mindenkinél más és más, mivel nem vagyunk egyformák. Bár szerintem az anyukákon jobban meglátszik a dolog
ahogy Gabi is irta
Orsoly,
Mi is egyszobában vagyunk Danival, mert elfogyott a kedvünk a tetőtér befejezésére, és igy a földszinten a nappaliban élünk
Hála az égnek Dani hamar elalszik este a fürdés és etetés után a saját kis vackában. Házasélet....... már szinte nem is emlékszem mi az, estére mindketten hullák vagyunk.....
Amugy az utóbbi két napban hogy jóval korábban tesszük ágyba manót mint eddig, néha fel fel ébred. Mondjuk volt hogy csak párom ébredt fel a nyüszire, de ma hajnalban én is hallottam őt, gondolkodtam mit csináljak, hagytam, gondoltam ha majd sir akkor kiveszem, de visszaaludt, remélem nem fog felkelni éjjel, hamár egy bő hónapja átalussza az éjszakát.
Gabi,
lustaság fél egészség
A vérképben egy terhes mamócinál mindig természetes a rossz süllyedés. A laborban, ahogy Fcs irta nem azt nézik, hogy babát vár e a páciens, hanem a normál értékekhez hasonlítanak mindent. A vérszegénység engem is elkapott a végére, igaz én egy hónapig nem szedtem vasat egyéb okok miatt, de utána ujra, ferrofolgammát, nem tom hogy kell leirni helyesen
A kisruhákat én is szépen kimostam, öblitettem és vasaltam
A vasaláshoz mondjuk nem használtam folyadékot, ennyiben különbözünk. Amugy megsugom hogy a vasalással még tovább fertőtlenitjük a ruhácskákat. De bevallom én akkor egyszer mindent kivasaltam, azóta csak azokat a dolgokat ami megkivánja. Anyum mondta, hogy figyeljek rá hogy nem mindent fertőtlenitsek agyon, mert azzal csak ártok mint használok, mert olyan bacikat is elpusztitok amikre meg szükség van.
Barátnőmnek volt egy édi mondása a fertőtlenítésről (most született a harmadik gyereke) azt mondja? az első gyereknél ha leesik a cumi akkor fogod gyorsan és kifözöd, a másodiknál fogod magad és bekapod és lenyalod, a harmadiknál már csak behivod a kutyát
Vagyis ahogy nőnek a gyerekek számai ugy vesszük kicsit lazábbra a dolgokat
Az utazóággyal majd egy kicsit vigyázz ha járókának akarod használni, beleakadhat babóca a hálóba, és nem igazán jó erre a célra, mert nem tud hova kapaszkodni, amugy nekünk is vett anyós egyet ha ott alszunk vagy megyünk le vidékre, én szeretem is, mert nem kell külön helyet keresni igy a gyereknek, meg nem kell köztünk aludnia.
Dani nyert egy nuk cumisüveget egy kis kanállal, egy fogkefét, egy popsitörlő utazócsomagot (15 db),egy kis zoknit, meg egy szélvédő krémet. MEgjegyzem hogy mire megkaptuk elég ramaty állapotban volt a doboz, utálommmmmmmmm a postátttt, ki se hozták amugy, csak egy értesitőt dobott be a postás, nekem kellett lecaplatnom érte, mikor megkérdeztem mért nem hozták ki, akkor csak annyi volt a válasz, nem fért be a táskájába
A tul oldalon kifizettetik a feladóval a szolgáltatást, amit alapból nem is teljesitenek, jó kis cég, és a hangnem amit alkalmaznak ott egyesek elég alpári
A természetes szülés miatt ne aggódj, nekem Dani az utolsó öt hétben már csak 5 mm növelte a BPDjét, vagyis az utolsó hetekben már nem nő olyan gyorsan, és nem csak ezen múlik a dolog, hanem azon is hogy Te hogy tágulsz, meg sok ezer más dolgon, szóval szerintem ne parázz, a dokid tudni fogja mit kell tennie
Angi,
Tali ötlet szerintem is jó, szal valaki mindig vesse fel ha jó idő van hogy hol talizzunk és aki ráér eljön
Van elég sok jó hely erre a célra
Dekoppal én még csak egy műanyag cserepet készitettem, de úgy döntöttem inkább cserép cserepet fogok dekupálni, azok szebbek lesznek.
Annamari,
De édes lehetett Balázs, amikor elpanaszolhatta a történéseket. NEm semmi a matek tudása se : kettő
Szervezünk akkor egy börze talit
Fcsacsival mi ugy is együtt megyünk majd, Pirus meg kint lesz, Gabi is jön, ráadásul fedett helyen van
Kriszti,
téged sem hagylak ki, csak neked már mindent leirtam az ircn
Itt csak annyit, hogy hajrá és akciózás a pocakosodás felé
puszi mindenkinek
Ági és Dani