Sziasztok!
Fúúú,most látom milyen rég nem irtam...
Annyira jó hogy itt a tavasz (vagy nyár? ) ugy élvezzük,hogy szinte egész nap kint vagyunk az udvaron!!!
Olyan apro dolgoknak is örülök most ,hogy nem a lakásban kell kerülgetni a ruhákat napokig,hanem kiteszem délelött és délután már száraz!!!!
És nem kell overáll,meg vastag pulcsi meg ilyenek....és tényleg csak enni,meg aludni megyünk be!!!
Progikban mi is benne vagyunk ,bármiben,bár az utobbi időben kis csajom jol keresztebe tudott huzni mindent,de majd ugy alakitom a dolgokat hogy minden jo legyen!!
Multhét szombaton füvesitettünk és képzeljétek már jön kifelé! Jövöhéten már lehet nyirni kell???...
Kipakoltam én is mindent az udvarra,csuzda ,kis asztal ,kis szék, "kinti baba", játszosátor...
Tényleg ,csajok! Nincs valakinek valami ötlete macska ellen? Én nagyonagyonagyon utálom őket, és a házban van egy,az még csak rátesz !
Annyira szemtelen( evvel nem is lenne baj) hanem még vad is!!! És annyira féltem Aminát,nehogy megkapja,mert ez a kis butus meg menne barátkozna vele,de ez a dög csak hanyatt vágja magát és mind a 4 lábával kap felé!
A multkor is kb 5 centire a fejétől kapott oda! (épp hogy el tudtam venni onnan
)
A gazdájának szoltam már,mikor sorozatosan a babakocsiban aludt,meg simán beugrott a gyerek mellé a kocsiba!
Nem vagyok állat ellenes,de ebbe már rugtam bele párszor,de még mit csináljak hogy megértse ,nem vagyok rá kiváncsi???
Jó ez igy most lehet tul durvának hangzik,de már annyira tele a ...mindenem evvel a döggel....
Na de kicsit rolunk is!
Képzeljétek elvoltunk strandolni vasárnap,annyira jo idő volt hogy simán kimentünk ,még napoztunk is!
Bár kicsit felelőtlen voltam,nem kentem be Aminát,meg is kapta a nap a vállát,nem vészes,de ezentul már ha csak a kertbe is megyünk-naptej!!!
Nem gondoltam volna hogy már ennyire lesz ereje!
Jaj ,de ugy élvezte a nagy pancsit!!! Nem tudom mi lesz nyáron,mert az uszogumijában viszont nem akart meg maradni! Kézben meg azért nem az igazi ,a lába meg még nem ér le!
Na de majd meglátjuk!
Orsi,ma olvastam csak vissza,de holnap akkor,viszem én is a torna dvd-t ,nekem is van egy,kölcsön kaptam,igaz én egy percet nem tornáztam rá...
Vagyis most látom,nem is dvd,videokazi,jo ez is? Mindegy, elviszem aztán meglátod...
Hogy sikerült a csajos nap?
Nekem már fél 10 után picivel aludt! Jo volt ez a délutáni bujkálás!
Haza felé már majdnem elaludt,ugy tartottam szoval,hogy kibirja hazáig...
Brigi! Marcin meg elvagyok ámulva ,teljesen! Nem semmi a kis pasid!!!
Még nincs 1 éves és már a homokozoban sétálgat,meg egész cipő gyüjteménye van már...!
Nagyon ügyi!!! 10 honaposan nekem Amina épp hogy kuszott....
jó éjt nektek!
Legközelebb megprobálok hamarabb jönni,nem egy hét után...