Halihó!
Bridget, az első mensis nap az, amikor már rendes pirosas vér van, a barnázás akár várandóság elején is előfordulhat, és nem is biztos, hogy kóros. Szóval még bármi lehet. Bár megnéztem a görbédet, szerintem holnapra megjön neked, sajna
Aviubi, még simán lehet pozitív az ovuteszted, de az is lehet, hogy már azért negatív, mert lekésted, egy 28 napos ciklus esetében én 8-9. napot javaslok tesztkezdésnek, és inkább próbáld megoldani, hogy napközben, mondjuk amikor alszanak a srácok, akkor tesztelsz, mert az esti 9-10 óra már nem bizti, hogy jó. Délelőtt 10 és este 8 óra között ideális a leírás szerint. Előtte pedig félórával nem szabad túl sok folyadékot fogyasztani, mert befolyásolhatja esetleg az eredményt, a hormonoknak "töménynek" kell lennie a pipiben.
Az is előfordul, hogy anovulációs ciklusa van egy nőnek, vagyis nincs peteérése a ciklusban, alkalmanként van ilyen. De valóban, hőmérőzéssel tudnád a legbiztosabban ellenőrizni, hogy megtörtént-e a petesejt kiszabadulása, vagy sem.
Nekem is van 2 lurkóm, sőt, az egyik még szopizik, és mégis megoldom a reggelenkénti hőmérőzést, pedig éjjel többször kimászok én is inni, WC-re, stb, az eredmény mégis szemmel látható a görbémen.
Melisch, szép a hőd, csak így tovább!
Pusszantok mindenkit