Sziasztok!
Csak benéztem. A múltheti sok túlórának meg van a gyümölcse: igencsak lazácskán vagyok ezen a héten.
Dita,
rossz hírem van: a cukorterhelést senki nem ússza meg, kötelező.
Nekem 27-én kell mennem, és már várom a magam részéről. Tudjátok, már anno is gondolkodtam rajta, hogy megcsináltatok egy terheléses vizsgálatot IR miatt, de a stimu alatt nem lehetett, utána meg már nem érdekelt
. Folyton csodálkozom, hogy az éhgyomri cukraim határértéken belül vannak, kíváncsi leszek erre a terhelésesre. - És a lötyi elviselhető, ha belefacsarod egy citrom levét, a védőnő mondta, hogy azt szabad.
Anyósod - akár az enyém
Pontosan tudja, hogy utálom a főtt zöldségeket, erre telenyomja a tányéromat. Mikor nem ettem meg, képes volt nekem becsomagolni - majd a párom...
Ügyesen vásárolgattok lányok!
Én még gondolni sem merek vásárlásra, hacsak nem építőanyag vásárlásáról van szó. Képzeljétek! A MÁK úgy számolta el a fizetésemet, mintha a január 30-tól március 31-ig tartó fizetéseim egyhavi fizetés lenne, felszorozta 12-vel, és levonta az adót a legmagasabb adókulcs szerint. Áprilisban utaltak nekem kemény 57 ezer forintot fizu gyanánt, azt hittem helyben infarktust kapok. Mikor felhívtam őket, mondták, hogy bocsi, most már nem tudják visszacsinálni, majd jövőre visszaigényelhetem
Irtó pipa vagyok, gondolhatjátok. Most kölcsön kell kérnem a bátyámtól megint. Nem mintha nem szívesen adna, de akkor is bosszantó, hogy van két munkahelyem, és ahhoz, hogy kifizessem a lakás rezsijét, kölcsön kell kérnem, mert az APEH "tévedésből" elnyelte a fizetésemnek több, mint a felét!!!!
De legalább a ház épül, ha nem is olyan ütemben, ahogy én szeretném.
Még Picurnak semmit nem vettünk, viszont most írt az egyik unokatesóm, hogy ő adna nekem örökbe egy rahedli babaruhát és hordozókendőt, meg kölcsönbe babakocsit, autós ülést (olyan füleset, amiben vinni is lehet), és matracot a babaágyhoz. Tök rendes, és ez tök nagy segítség.
Csak a babakocsival van bajom, ugyanis ahol per pillanat lakunk, ott a lakásba nem fér be, a lépcsőházból meg félek, hogy ellopják, a negyedikre lift nélkül amúgy se tudnám felvinni, így nem tudom, el merjem-e fogadni? A közös képviselővel meg nem nagyon lehet tárgyalni, mert úgy gondolja, hogy aki nincs legalább hetven éves, az csak hazudni tud, és egyáltalán nincsenek olyan jogai, mint a nyugdíjas tulajdonosoknak. Pedig tök mindegy, mikor vettük a lakást, attól még ugyanolyan tulajdonosok vagyunk és ugyanannyit fizetünk, mint más...
Képet majd teszek fel, véletlenül feltöltöttük a fényképezőgép aksijait - lefényképeztük a húsvéti ebédet, igazi műalkotás lett. Arról is dobok majd képet.
Én tök sokat híztam. Pár hét alatt további 4 kg jött fel rám, így már összesen majdnem 8 kg-ot híztam, igaz, azt utóbbi időben folyton rágcsigáltam valamit, általában olyasmit, amit könnyű fiókban tartani, pl. csokit. De most változtattam: ezután egészséges rágcsigát tartok kéznél
Ennyit megér. - és persze jön a zöldség-gyümölcs szezon, már alig várom. Életemben nem ettem annyi friss zöldséget és gyümölcsöt, mint az elmúlt hónapokban, és most már egyre több lesz.
És voltam endokinál is. Azt mondta, hogy olyan jó lett a pajzsmirigy eredményem, hogy ha nem lenne baba, most már nem is emelne tovább a bogyó-adagomon, így egy indurit emelt rajta.
Most jó sokat fecsegtem, mi? Bocsika...